ІСУС ХРИСТОС ПОДАЄ НАЙСУЧАСНІШЕ ПОЯСНЕННЯ СВОГО СВЯТОГО ЄВАНГЕЛІЯ


Скачати 0.87 Mb.
Назва ІСУС ХРИСТОС ПОДАЄ НАЙСУЧАСНІШЕ ПОЯСНЕННЯ СВОГО СВЯТОГО ЄВАНГЕЛІЯ
Сторінка 1/8
Дата 24.02.2016
Розмір 0.87 Mb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Астрономія > Документи
  1   2   3   4   5   6   7   8
ОДКРОВЕННЯ
ОБ'ЯВЛЕННЯ. ПРОРОЦТВО. АПОКАЛІПСИС.

Свята правда Господа нашого Ісуса Христа почала збуватися в нашій грішній цивілізації.

ПЕЧАТЬ І ЧИСЛО АНТИХРИСТА В НАШОМУ СВІТІ ВЖЕ Є!

Одкр.13;17. Щоб жоден не міг купити чи продати, крім того, хто має клеймо імзвіра або число імені його.
Так виглядає "Клеймо Звіра". Яке буде носитися виключно на правій руці чи чолі, без якого людина не зможе купити чи продати без дозволу гігантського комп’ютера який так і названо "Звір".

Це тільки один із варіантів структури номера. В електронному паспорті можливі різні варіанти, як використання комп'ютерних цифр так і різних комбінацій з цифрами. В майбутньому також буде вписуватися ім'я "Двоголового звіра", який буде світовим провідником багатьох релігій і видаватиме себе за Бога (ІІ-ге послання Св. апостола Павла до Солунян. 2; 3-4 і Одкровення 13; 3 та Даниїла 7; 8, 25-27).
ІСУС ХРИСТОС ПОДАЄ НАЙСУЧАСНІШЕ ПОЯСНЕННЯ СВОГО СВЯТОГО ЄВАНГЕЛІЯ.

Через ясновидців, як Мері Джейн Івен, подані повідомлення, які надруковані в “Господніх попередженнях" та Джона Лірі, які є в книзі "Період великого терпіння і Ера Миру" та багато інших ясновидців. (8 ст.). Одкровення 8;8: І другий ангел посурмив, і мов гора велика, огнем розпалена, була вкинута в море...


Огромный астероид длиной более 1,5 километра может столкнуться с нашей планетой. (Газета «Секретные расследования» №4(75) 3 ст.)

7-й знак: Початок Перестороги.
Ісус говорить:"Коли комета своїм хвостом окружить землю, і перш ніж вдарити її, -ніби перстенцем, оточить товстим шаром хмар із пилу, - і саме тоді буде початок Перестороги. Пам'ятайте Мої слова із Святого Письма: "Зважайте на самих себе, щоб часом серця ваші не обтяжилися обжерством, пияцтвом та життєвими клопотами, і щоб той день не впав на вас зненацька, немов сітка, бо він прийде на всіх, які живуть на поверхні всієї землі. Будьте чуйні отже, і кожного разу моліться, щоб мати змогу уникнути того всього, що має збутися, *і стати перед Сином Чоловічим. "/Лука, 21: 34-36./ Станеться то при кінці семи днів і семи ночей, коли великий білий Хрест появиться на небі. Тим способом, рахуючи дні, маєте пізнати, коли те настане.(*дочитати до заголовку під час Перестороги.)

Примітка: в одкровенні згадуються три комети, які повинні впасти на землю - 8; 8. 8; 10. 9; 1-12.

Як бачимо, що в дійсності сам Бог свідчить, що час останніх часів, описаний в пророцтві, настав, і про це також свідчить породження прогресом комп'ютерного звіра, клейма, числа імені його та числа 666. І все це успішно впроваджується світовими організаціями як торгівлі та банку, які підводять людство до єдиного контролю і єдиного уряду, який видають, як Богом встановлений, та провідником його буде самозваний месія за часів, якого планують клеймувати людство клеймом звіра. Хоч провідники майже усіх християнських течій на офіційному рівні мовчать про клеймо, з того виникає застереження чи варто довіряти таким провідникам спасіння своїх душ. Тому, мирянам усіх конфесій не слід покладатися на їхні заспокоєння, а самостійно шукати Божої правди та розуміння майбутніх подій.

Рік тому в російськомовній газеті була опублікована інформація, з якої потрібно християнам робити висновки. В газеті під назвою "Интересная газета" (плюс) за 20 квітня 2004 року 9 ст. була надрукована невеличка стаття під назвою "Грядет тоталитарная чипизация", в якій йде мова, що в Америці почалася добровільна чіпізація, тобто клеймування клеймом "Звіра" в праву руку. Після дозволу американського аналога Мінздраву виробник чіпа - імплантанта компанія "ADS" почала масову рекламну кампанію по нав'язуванню клейма комп'ютерного "звіра" та поширенню того чіпа на ринку США. Першим 100 тисячам бажаючих, які подали заявку на вживлення мікрочіпа в свій організм, обіцяна знижка в розмірі 50 дол. Сам чіп-імплантант коштує 200 доларів і щомісячна абонентська оплата в розмірі 10 дол. На ринку чіп подається в якості карточок-пропусків на посилено охоронні урядові установи, державні і власні підприємства, наприклад, атомні електростанції. В цілях боротьби з фінансовими махінаціями чіп дає доступ до банкового рахунку. Він є засобом для обмеженого доступу так би мовити в домашніх умовах, чіп виконує роль шифру до комп'ютера. Очікується, що в найближчому часі в Америці почнеться справжній бум. Вживлений імплантант дозволить власнику розраховувати на весь спектр благ від цивілізації. А це згідно біблійним недвозначним пророцтвам приведе до повної катастрофи, а точніше до примусового клеймування людства.

Одкровення 13 розділ 16 вірш: І заподіє всім, і малим і великим, і багатим і вбогим, і свобідним і невільникам, щоб дано було їм клеймо на руку їхню праву або на чола їхні.

Слід всім добре зрозуміти, що від того ніхто не відкупиться, ні президенти, ні олігархи, які сліпо нас до того ведуть, як і самі депутати різних рівнів, які проголосували за введення штрих-кодів та ідентифікаційних номерів, які ще проголосують за пластиковий паспорт і за мікрочіп. В цей час будуть клеймувати багатьох провідників всіх держав і урядів, податкову службу, яку використовують для впровадження того комп'ютерного поневолення наших людей, так і банкірів, які через банкові системи нав'язують цей технічний "прогрес" до загального користування в розрахунках та обмінах валют, також державну службу безпеки, яка чомусь мовчить і робить вигляд, що нічого не знає. І її ще світові реформісти використають проти власного народу і християн, як і міліцію, військовослужбовців. Також клеймуватимуть державні служби всіх рангів і приватних підприємців. Одним словом, всіх, хто знав і не знав. Також байдужих, ліниводумних і легковажних, які відкинуть правду Божого пророцтва, як і всякі христоненависні сили - комуністів, соціалістів, які завжди стверджують, що Бога "нет", але чомусь його пророцтва 2000-літньої давності збуваються. Це також не обійде світове масонство, яке допомагає світовим реформістам воювати проти Ісуса Христа і вводити цю електронну паспортизацію, бо для них це просто "прогрес", який їх, сліпих та інших веде вперед до пекельної ями, через який вони хочуть поневолити все людство. І також будуть клеймувати священиків традиційного християнства, так як і пасторів протестантського християнства, як і старійшин нетрадиційного християнства. Бо християнство не воює і не висвітлює на офіційному рівні про клеймо звіра нічого, і наша воююча католицька церква поки воює хіба уві сні. Тому цей хвіст дракона змете третину зірок. А точніше антипапа і антихрист зметуть третину священиків, які заслуговують на небо. Бо хто прийме клеймо - будь-то священик, святий, чи пророк, чи віруючий, він пропаде для Бога навічно. Оправдань Бог Отець не прийме, бо про це клеймо людство було застережено майже 2000 років тому; людство зневірене, байдуже і спить, а загарбники душ діють.

Христос недарма сказав, що вивітрена сіль ні до чого непридатна, хіба викинути. Бо через байдужість духовенства та політиків пропаде немало душ, бо віра і правда у багатьох вивітрила, які не стоять на сторожі своєї вічної душі, як і інших душ, довірених Господом. А різних літеплих християн Господь вивергне із своїх уст. Бо слід вже розголошувати правду про останні часи тої грішної цивілізації. Жнива великі, працівників поки-що не видно, навіть самі духовні особи толком ні в чому не обізнані про події пророцтва, яке почало збуватися. Одкровення 13;1. І побачив я звіра, що виходив з моря, маючи десять рогів і сім голів, і на рогах його десять діадем, і на головах його імена блюзнірські. І побачив я звіра - тут для кращого розуміння про цього звіра потрібно прочитати написане пророком Даниїлом 7;7. Після того побачив я в нічних видіннях, аж ось звір четвертий, страшний, жахливий і надзвичайно сильний; у нього великі, залізні зуби; жер він, трощив, а останки топтав ногами. Він не був схожий ні на одного із звірів, що були перед ним, і мав десять рогів.

Цей звір із залізними зубами який вже почав встромлювати їх в людство, тобто свої залізні зуби (мікрочіпи) в тіла людей, і він вже є у нашому світі, хоча є багато таких християн, які не хочуть того розуміти і вірити.

В Бельгії знаходиться гігантський комп'ютер, який виконує 35-трильйонів операцій в секунду і здатний контролювати і мати на обліку 6-мільярдів людей. Цей комп'ютер вже збирав інформацію та прослідковує дії кожної людини, яка має ідентифікаційний номер, за яким комп'ютер складає певну інформацію про власника комп'ютерного номера, по якому його розпізнає, який фіксує в пам'яті своїй дії тої чи іншої людини. Таким чином Світовий уряд, який ховається за спиною світових організацій і хоче мати на кожну людину комп'ютерне діло, через зловживання якого будуть порушуватись права та воля людини. Цей гігантський комп'ютер так і названо: "Звір". Це ще раз підкреслює, що Божа передбачливість є істинною та правдивою, як безпомилковою.

... що виходив з моря - щоб краще зрозуміти, що Господь має на увазі під символом моря нам потрібно прочитати написане пророком Осією 2; 1. Та все ж таки синів ізраїлевих буде числом стільки, як піску морського, що його не можна буде зміряти, ані злічити. Цей звір явно повстав із моря того піску синів ізраїлевих, які не визнали Ісуса Христа за свого Месію і чекають іншого і ведуть проти нього і його церкви хитру і лукаву війну. Саме через їх старання після появи того комп'ютерного звіра нам потрібно чекати появи у світі згаданих в пророцтві по духовному названих "двоголового звіра" - антипапи (Одк. 13; 3) і невдовзі також "дворогого звіра", - антихриста (Одк. 13; 11).

... маючи десять рогів - про них дає пояснення Одк. 17;12 і десять рогів, що ти бачив це десять царів...

Вони очолять останнє велике царство нашої грішної цивілізації, яке тепер стрімко зростає. Тобто це буде десять правителів новоутвореного Європейського Союзу, бо не далеко той час, коли їх буде саме десять через збіг певних майбутніх обставин, хоч з часом їх стане сім (Даниїла 7; 8 і 24* і Одк. 17; 10). ... це сім царів, Одк. 17; 11. А звір, що був і немає, також восьмий він, і від числа сімох, і в погибель іде. (в цьому вірші мова йде про двоголового звіра, який був і не має дочитати до Заголовку Одкровення 13;3 " Одна з голів його мов забита на смерть і рана смерті її загоєна." **).

Даниїла 7;23-27. Він так прорік: четвертий звір - це четверте царство, що буде на землі відмінне від усіх царств і воно пожере всю землю і розтрощить її та розтопче. А десять рогів - це десять царів, що повстануть з того царства, а після них повстане інший. Він буде відмінний ви попередніх (антипапа буде відмінний від попередніх пап, так само як і антихрист)* і скине трьох царів. І слова на Всевишнього буде вирікати та святих Всевишнього буде гнобити й задумає змінити свята і закон; і вони будуть віддані йому в руки до часу; до часів і половини часу (три з половиною роки).

Та потім суд засяде (небесний), в нього владу відберуть щоб його знищити і погубити остаточно. І царство, влада і велич царств, як і по всьому піднебессі, будуть дані народом святих Всевишнього, царство якого - царство вічне, і всі держави йому служити, коритись. (Прочитати Одк. 22; 1-7.)

Це Європейське царство повстало, через христоненависних синів Ізраїлю, як і колись Радянський Союз, через який вони явно червоним обдуреним натовпом нищили християнство, загрібаючи жар чужими руками; так і зараз будуть руками безбожних та оклеймованих європейців загрібати жар знищуючи традиційних християн.

Одк. 17; 9. Сім голів - це сім гір, що жінка сидить на них. На семи горбах стоїть столиця Італії Рим, там також знаходиться і столиця Христос Церкви - Ватикан.

Де вже поставлений драконо-фарисейським світовим урядом - "двоголовий звір", тобі через того "двоголового звіра" Ватикан посяде в пророцтві по духовному названа "блудниця велика", про яку згадується у 17 розділі, яка на основі Христової Церкви буде утворювати всесвітню релігію "Вавилону великого". Двоголовий звір заключить Християнсько-Юдейський союз і правління Ватикану переведе до Єрусалиму, який і буде столицею світу і на чолі великої блудниці, через який вона правитиме новоутвореним світом (Одк. 17; 5, 11; 8, 17; 15-18). Вона хитро обманюватиме керівників держав через світові організації, беручи усі народи у глобальний комп’ютерний полон, усуваючи неугодних провідників, утворюючи єдину світову структуру, які по духовному названо "Вавилон Великий".

... і на рогах його десять діадем - це певні секретні засоби надновітніх технологій космічно-комп'ютерних систем, які використовуватимуть для контролю певних територій; як для звичайних електронних засобів, так і людей, особливо для тих, які матимуть клеймо звіра, як і для таких тварин (Одк. 6;8). Такі засоби контролю і впливу буде мати кожен із 10 провідників Євросоюзу. І тими, так званими по духовному "діадемами" будуть правити 10-ть голів по своїх безбожних, хитрих, лукавих, людиноненависних розуміннях для поневолення волі людини. І таким способом купка злолюбів хоче забрати в людей та Істинного Бога владу над Землею та обмежити вплив різної доброї енергії, яка з небесних висот сходить. Поміркуйте, які тоді засоби подачі різних енергій повинні бути в Бога-Вселеннодержителя. Навіть сама багата фантазія нездатна собі того уявити і усвідомити. Бог життєдайною силою добра наповняє всі рівні Неба і стримує свавілля духів піднебесного аду, і наповнює всякою енергією все живе створіння на землі і тією ж незбагненною силою поразить силу смерті і аду, який закриє навічно в озері огню (Одк. 20; 14-15). Ось що свідчить пророцтво про силу Небес і Ісуса Христа. Одк. 19; 12. Очі його - промінь огню; на голові його діадеми численні; і мав ім'я написане, якого ніхто не знав, тільки він сам (Одк. 19; 11-21).

Але Господь Творець своїми численними діадемами править в духовній мудрості, людинолюбності, у повній правді, істині, справедливості та милосерді до всякого створіння. Бог допустить правління тої купки сліпих злодіїв, щоб сповнилося пророцтво та відбувся розподіл людства, на тих, хто з Ісусом Христом і його свідченнями правди і на тих, хто піде за вигодами і брехнею антихриста. (Розподіл людства вже почався. Прочитати Матея 10; 32-42).

... і на головах його імена блюзнірські - на людях, на яких стоятиме комп'ютерне

звіряче клеймо, ті і будуть його головами, які він буде відшукувати і розпізнавати через цифрове комп'ютерне ім'я яке по духовному ще згадується в Одк. 13;17, ... числом імені його, та "блюзнірським іменем", які являють собою наш ідентифікаційний номер. І це комп'ютерне ім'я нав'язують усьому людству, щоб цей звір міг розпізнавати кожного зокрема на планеті і мав все під своїм контролем (фашистські концтаборні номери Нюрнберзьким трибуналом визнані злочином проти людства).

Одкровення 17;3: і повів мене в пустиню в дусі і я побачив жінку, що сиділа на звірі багряному повному імен блюзнірських, що мав сім голів і рогів десять. Потрібно знати, що комп'ютерного звіра посідають світові христоненависні сили, за спиною яких ховається світове фарисейство, яке і очолює їх. Бог в Старому Заповіті завжди звертався до свого народу, яким тоді був Ізраїль, порівнював їх невірних з блудливою розпусною жінкою, про це описано в Осії 4;15. Коли вже ти, Ізраїлю, блудуєш, то нехай би вже непровинювавсь хоч Юда!... В кн. судді: 8; 33-34., Езекиїла 16 розділі як в багато інших. А особливо він про них згадує в Одк. 17 розділі, тільки вже як про "велику блудницю", яка в своєму блуді не визнала Ісуса Христа за свого Месію, і не зрозуміла Божого плану спасіння людства від диявольських сил. Скоро комп'ютерний звір буде багряним від крові свідків Ісуса, тобто християн. Одк. 17; 6 Я бачив, що жінка впивалася від крові святих і крові свідків Ісуса... В тому вірші святими Бог називає старозаповітних пророків і дає підтвердження в Одк. 16; 6. ... бо кров святих і пророків пролили вони. Для Бога пророки і свідки Ісуса є святими, бо загинули за свідчення його правди. В багатьох християнських течіях породжених блудницею, їх програми трактують що велика блудниця - це католицька церква яка, до речі, не могла вбивати старозаповітних пророків тому, що її тоді не було і яка комп'ютерного звіра не посідає, це свідчить, що віруючих в Ісуса Христа заплановано розділяють і направляють проти Христової церкви. Яку, до речі, ворота аду не подолають, що свідчить що ці так звані течії явно помагають воротам аду руйнувати Христом утворену церкву та усовувати ним встановлену повсякчасну жертву.

Хоч слід знати, що Японія до 2007 року на їх замовлення має зробити комп'ютер, який буде виконувати 100-трильйонів операцій в секунду та контролювати до 15-мільярдів об'єктів, які будуть позначені електронним клеймом "Звіра". Істинний Бог неба, через цей комп'ютерний блуд покарає Вавилон - блудницю велику (Одк. 18; 2) Одкровення 13; 17. Щоб жоден не міг купити чи продати, крім того, хто має клеймо, ім'я звіра або число імені його.

КЛЕЙМО ЗВІРА - пояснюю, що таке "клеймо звіра", яке в наш час має різні назви як "чіп", "імплантант", "мікрочіп", "мікросхема", (Very Ship). Це є електронний мініпаспорт розміром у зернятко рису, всередині якого знаходиться так званий "транспондер" (приймач із передатчиком). У декотрих стоять батарейки з літію. Навколо землі на низьких орбітах розміщують сателіти, призначені для визначення місцезнаходження людей. Електронні хвилі із цих супутників включають реакцію в тих чіпах, що відсилають назад до сателіта свій розпізнавальний номер (ідентифікаційний). Таким способом можна все знаходити власника чіпа, де б він не був. Малесенький чіп вміщає 1,600 одиниць інформації про людину і її платіжну здатність. При купівлі чого-небудь не треба буде готівки, ані чеку; вистачить показати при касі свою руку. Машина (сканер) відчитає інформацію із "чіпа" і автоматично переведе готівку із банківського рахунку клієнта. Буде велика вигода і реклама буде заохочувати до вживання "чіпів", котрих не можна загубити, ані вкрасти. (* 200-201 ст. і надалі в дужках із зірочкою будуть подаватися сторінки, з книги "Період великого терпіння і Ера Миру", з яких взятої фрагменти - об'явлення). Хоч можна сказати, а що тут поганого, це просто прогрес; але за тими красивими вигодами прогресу ховається закулісна сторона тої, воістину драконівської вистави; загарбницького сценарію, який хочуть використати христоненависники проти християнства і людства, які ще самі постраждають від свого хитро впроваджуваного прогресу. .

З виступу доктора Кола Сандерса, інженера-конструктора по комп'ютерних мікросхемах у 1993 р. багато стає зрозумілим.

*Світовий уряд, що складається з євреїв - мільярдерів, які володіють 70% земного, капіталу, що вже доведено, ті що заперечують Христа і чекають свого месію, починаючи з 20-х років нашого століття, вони вкладають мільярди доларів на різні розробки найрізноманітніших; винаходів для ефективного контролю над особистістю. Сотні закладів працювали над цією програмою. Першим питанням було створити машину, яка могла 6 прочитувати людські думки, і видавати їх друкованим текстом, щоб інша людина, якій це потрібно, могла простежити за думками певної особи, прочитавши їх на папері. Тисячі і тисячі дослідів і пошуків показали, що на будь-яку думку людини, на її намір в мозку з'являється певний сигнал, який можна зафіксувати за допомогою комп'ютера. Так почалася клопітка робота по збору інформації, наприклад, якщо людина захотіла їсти - це один сигнал, захотіла пити - це інший сигнал, захотіла присісти чи подивитись у дзеркало - кожен раз - певний сигнал. (Примітка: А тому, в усіх людей сигнали однакові, тільки кожна національність їх на своїй мові висловлює). Ось тому сотні інститутів проводили тисячі дослідів, тисячі людей добровільно і за плату лежали, сиділи, бігали, опутані датчиками, клеймами, провідниками і антенами. Все, що вони думали чи робили, фіксував комп'ютер. Таким чином зібрали з усіх інститутів результати; їх помістили в один основний комп'ютер, який легко вмістив у себе шифр на будь-які сигнали людського мозку.... Коли взяли людину, приєднали до неї датчики і почали перевіряти - вийшло технічне чудо! Комп'ютер друкував все, що думала людина. Світовий уряд тріумфував. Тепер можна було довідатись про все, що хочеш, навіть коли людина відмовляється говорити. Комп'ютер - кусок металічних з'єднань, не збреше, не пожаліє, і від нього немає спасіння; він - машина, що контролює людську душу, як і волю. Так світовий уряд вкрався в заборонене, він одержав друкований текст людських думок. Невдовзі світовий уряд виділив величезні суми на проект, який вмістив у собі іншу розробку - вилучення людських думок на віддалі без провідників, без підключення датчиків до комп'ютера. Всі способи були невдалими. Неможливо було зчитувати інформацію на відстані, якщо людина не мала в собі вшитого спеціального датчика. Тому почалась робота над мікродатчиками, які з кожним роком ставали все меншими і досконалішими. На низьких орбітах розміщено 23 супутники, оснащені сучасною новітньою апаратурою, настільки потужною, що здатні знайти людину, що має в собі датчик. Мікрочіп передає сигнали мозку людини на центральний комп'ютер, який розшифровує ці сигнали. Це може відбуватися в будь-який час доби.

Але на розробках по зняттю інформації не зупинились. Світовий уряд виділив величезні суми на іншу розробку - впровадження інформації в мозок ззовні, тобто подавати вже знайомі нам сигнали в залежності від потреб. І що ж ви думаєте - вийшло? Так, звичайно, вийшло, Досліди були цікаві. Наприклад, людина, що мала в собі датчик, захотіла побити іншу людину, Комп'ютер обробив цей сигнал і у відповідь на нього по закладеній програмі послав інший сигнал: людина, що має датчик, замість удару в обличчя, подала руку і привіталась із тим, кого хотіла тільки-що побити. Вийшло так, що людиною, яка має в собі датчик, можна керувати через супутник протягом усього її життя. (*Фрагмент взято з книги "На порозі апокаліпсису", І вид. 95-96 ст.)

Одкровення 13;4:... "Хто подібний до звіра, хто спроможний воювати з ним?" З того робимо висновок, що ніхто не зможе воювати з тим комп'ютерним звіром, ті - хто буде пов'язаний невидимими ланцюгами електромагнітних хвиль, через які можна буде повністю володіти людиною. Це вже вивчено і досліджено. Жодна людина не зможе протиставитися тому комп'ютерному звірові, особливо, коли тих, хто матиме мікрочіп, переведуть на особливий програмно-космічно-комп'ютерний контроль, впливаючи на волю людини. Всяка спроба витягнути мікрочіп або втручання до нього викликає комп'ютерний вірус певної хвороби.

*Вже в Америці схаменулись, деякі за словами деяких оповідачів, робили спроби витягнути чіп, але починається гангрена, чи інші ускладнення (кажуть в чіпі є спеціальний комп'ютерний вірус, який починає діяти у випадку будь-якого втручання, викликаючи в організмі невиліковні хвороби. (Примітка: Бо по всіх тих діях не важко здогадатися, що в комп'ютері закладена програма по обороні того мікрочіпа, який моментально реагує, прочитуючи думку і посилає сигнали різних невилікованих хвороб). Одного доктора з медичною центру у місті Бостон, штат Мессачусетс спитали: "Що станеться, коли мікрочіп з якоїсь причин, раптом вийде з ладу? Він відповів, що організм людини моментально відреагує - з'являться гнійні рани. Одк. 16; 2.: І пішов перший ангел і вилив свою чашу на землю і зробився гнійний знак і поганий на людях, що мали клеймо звіра і що поклонилися образові його (*Фрагмент взято з книги "На порозі апокаліпсису" І вид. 121 ст.).

В чіпі стоїть своєрідна батарейка, для її підзарядки потрібна зміна температури організму. Півтора мільйона доларів було витрачено, щоб у тілі людини знайти таке місце де температура змінювалася б достатньо швидко. Було встановлено два місця: чоло і права рука людини, де може достатньо підзаряджатися мікробатарейка.

В 2002 році в березні місяці професор кібернетики Кервін Варвік підключив свою нервову систему до свого персонального комп'ютера і зібрав базу даних сигналів тепла, холоду, сигналів таких почуттів, як гнів і спокій. Так що, можна буде повністю впливати на волю людини і володіти її розумом, серцем, тілом, нервовою системою та її душею ("Интиресная газета" № 10 (121)2003р, ст. "Я не терминатор, сэр, я киборг"). Комп'ютер має сто досить чуттєвих приймачів, які приймають інформацію, різних даних та повідомлень із сотні напрямків. Одночасно він являє собою банк інформації про все і всіх, який обробляє всі дані про людину.

Коли одного з лідерів Європейського ринку запитали, що буде з тим, хто не побажає підкоритися цій системі, він відповів: "У нас є сила, яка примусить кожного прийняти цю систему. Більше всього це стосується віруючих, які знають, що означає прийняти знак звіра - 666, знак його власності. При наявності таких комп'ютерних установок мало хто буде мати можливість сховатися".

Як бачимо, нам прямо дають зрозуміти, що слід готуватися до переслідувань та різних випробувань. А тепер поміркуймо, коли наші думки, почуття, будуть зберігатися в комп'ютері і надаватися людині, то вона стане повністю залежною від комп'ютера, тому нам тепер стараються нав'язати електронні гроші, щоб прив'язати до банківських комп'ютерних систем, щоб накинути на людство кайдани електронних хвиль, і тим позбавити людину її волі й прав. Розумієте, якась купка програмістів буде правити долею обдуреного людства. Тепер бачите, як нас хитро хочуть заманити в невидиму пастку електронних хвиль. Чи зможе така Людина, керована датчиком покаятись?

Поміркуйте, що в такому оклеймованому суспільстві зникне потреба навіть в електронних грошах, до яких цілеспрямовано ведуть нас світові банкові структури. Бо в той час зникне всяка потреба у матеріальній зацікавленості і всі грошові заощадження стануть без потреби, бо вони втратять всяку цінність. Цінитись будуть тільки сигнали, які впливатимуть на внутрішній стан людини. То хіба таке людство зможе повстати та звільнитися?

Як бачимо, реклама заохочує до прийняття того чіпа, щоб можна було через нього заволодіти тілом і душею людини. І не піддавайтесь на різну брехню тих компаній і властей, які будуть хитрим способом нав'язувати "Клеймо звіра". Обманюючи довірливих матерів, що таку дитину ніхто не вкраде, і в любий момент ви її знайдете - не вірте Цим "шістьорам" диявола. То знайте, що коли ви поставите своїй дитині такий "чіп", то у вас вже її вкрав Світовий уряд і вона вже є прив'язана невидимим ланцюгом до головного комп'ютера, а якийсь садист-антихрист зможе ставити експериментальні знущальні програми для таких дітей, як і до таких дорослих, використовуючи їх для зла. Доповідали, що в'язням в Сполучених Штатах вживляли мікрочіп, і коли вони ставали занадто буйними, сторожі натискали кнопку дистанційного контролю, і мікро чіп обезвладнював вибраного в'язня.

Потрібно розуміти, що хто матиме клеймо, рано чи пізно виголосить хулу на Св. Духа, і це підтвердить, що така людина повністю під контролем і керована сатаною і він правитиме на пряму спрямовуючи її до рабства. Матей 12; 31-32. Тому кажу вам: Усякий гріх, усяка хула проститься людям; але хула на Святого Духа, йому не проститься ні на цьому світі, ні на тому. (Марко 3;28. Лука 12; 10).

Комп'ютеризація повинна бути правильно спрямована: всі ті системи прогресу повинні працювати на людину і мали б їй забезпечити все для життя так, щоб людина мала більше часу і можливості удосконалюватися і вчитися, розпізнавати добро і зло на духовно-професійному рівні відокремлювати від себе всякий гріх, духовну нечистоту і взагалі всяке породження зла, починаючи з думок, почуттів, намірів та вчинків. І саме таким чином, коли кожна людина буде мати можливість викорінити із себе спокуси і зло, а за скоєні вчинки розкаятися і омити свою духовну одежу в крові Агнця, і тільки таким чином викорінювати із землі зло. Бо людина стає на дорогу досконалості після того, коли відділяє від себе всякі погані звички і гріх. Бо це і є ціль життя людини (Буття 3; 5). Про це свідчить сам Бог (Ісая, 7; 14-16). Якщо все людство так би діяло, то воно стало б як одно ціле добре Боже суспільство. А не тим шляхом, яким нас хочуть вести світові реформісти ніби до досконалості, підключаючи людину до комп'ютера з різними програмами людей, які не вміють на професійно-духовному рівні розпізнавати добро І зло та розділяти їх. Бо навіть само клеймо це вже є зло, яке допоможе світовим загарбникам взяти в полон електромагнітних хвиль майже все людство. Приходить той час, коли тих усіх ініціаторів клеймування також візьмуть в полон злі сили, яких люди по своїй духовній необізнаності називають "інопланетянами", які є створіннями падших ангелів. До певного часу злі сили займають простір піднебесся (Ефесян 6; 12; Даниїла 7; 27). Приходить той час, коли вони своїми сильнішими і досконалішими засобами переймуть контроль над земними засобами контролю, або на пряму будуть керувати оклеймованими. Ось тоді збудуться слова пророцтва Одк. 13; 10: "Як хто в полон бере - сам у полон піде він, як хто мечем убиватиме, сам мусить бути мечем убитий". Ось тоді Бог буде змушений карати всіх тих, хто проти нього повстав караючи їх мечем уст своїх. Одк. 19;15...21. "А решту вбито мечем того, хто на коні сидить, мечем, що виходить з уст його; і всі птиці наситяться трупами їх". Згадайте або прочитайте Одкровення 9 або 16 розділу, які ще будуть спадати справедливі Божі кари на тих, хто прийме цей мікрочіп, не рахуючи вже цілу вічність в озері вогню, що палає сіркою. Одк.14:8-11.

ІМ'Я ЗВІРА - воно нам стане відоме, коли цей "двоголовий звір" сам сяде в Господньому храмі і видаватиме себе за Бога і відповідно оголосить своє ніби боже ім'я, в яке з часом також буде вписуватись клеймо звіра. Про того самозваного бога, як і про антихриста нас, християн застерігає Св. Апостол Павло в II посланні до Солунян 2; 3-7.
  1   2   3   4   5   6   7   8

Схожі:

Київські книги тисячу років тому
Нещодавно до них приєдналася Троїцька псалтир, знайдена новгородськими археологами. 14 лютого – день пам’яті Святого Кирила, упорядника...
1. Пояснення сторін, третіх осіб та їхніх представників
Пояснення сторін, третіх осіб та їхніх представників є одним із засобів доказування. Ці пояснення мають статус доказів за умов, що...
Вступ
Христової Пасхи, учасниками «нового життя» у Христі. Ми зростаємо в цьому новому житті через духовне ділання і моральне зусилля....
Служіння, учні, дивовижні діла та Нагорна Проповідь
В Об'явленні Івана говорится що 12 учнів Христа судитимуть 12 племен Ізраїля. Ці ж 12 апостолів розповсюдили Благу вість про Христа...
1. Починаємо на хрестику В ім'я Отця, і Святого Духа. Амінь. (3)...
Від Великодня до Вознесіння замість молитви "Царю Небесний": Христос воскрес із мертвих, смертю смерть подолав, і тим що в гробах,...
Закону Мойсея
Михей (Мих 5: 2), за часів правління юдейського царя Ірода і римського імператора Августа що правив у 27 до н е 14 рр н е. Малюка...
Власенко Mарія Іванівна Урок з християнської етики
Нарешті я відчинив. І знаєте, хто це стукав? Ісус. Мені стало дуже соромно за те, що в моєму серці було таке безладдя. Але сам поприбирати...
Урок №7 ВИДИ РЕЧЕНЬ ЗА МЕТОЮ ВИСЛОВЛЮВАННЯ. ОКЛИЧНІ РЕЧЕННЯ. РОЗДІЛОВІ ЗНАКИ В КІНЦІ РЕЧЕННЯ
Христос воскрес! Село не спить — воно ж бо чекало цієї радості й іде назустріч їй до церкви. З уст в уста передається щаслива звістка:...
Часто можна почути питання: чому костел косить ім'я святого Флоріана і хто це такий?
Костел Святого Флоріана засновано у 1595 р. (фундатор Ян Замойський). Зруйнований у 1648 p., відбудований у 1717 р
Шаргород Костел Святого Флоріана засновано у 1595 р. (фундатор Ян...
Часто можна почути питання: чому костел косить ім'я святого Флоріана і хто це такий? 
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка