По суті заданих мені питань можу пояснити наступне, що я проживаю за вищевказаною адресою разом з батьками. На даний час працюю оператором ПАТ «КИЇВЕНЕРГО» в


Скачати 57.09 Kb.
Назва По суті заданих мені питань можу пояснити наступне, що я проживаю за вищевказаною адресою разом з батьками. На даний час працюю оператором ПАТ «КИЇВЕНЕРГО» в
Дата 05.04.2013
Розмір 57.09 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Право > Документи
По суті заданих мені питань можу пояснити наступне, що я проживаю за вищевказаною адресою разом з батьками. На даний час працюю оператором ПАТ «КИЇВЕНЕРГО» в апараті управління департаменту інвестицій на протязі двох років.

Приблизно лютого 2012 року я на потягу їхав з м. Чернівців, де закінчував навчання у філії КНТЕУ на заочній основі, до м. Києва, де проживаю. В даному потязі я познайомився з досить на перший погляд приємною, ерудованою людиною, а саме з Богославцем Миколою Федоровичем, який такої їхав в даному потязі у м. Київ. Під час спілкування з даним чоловіком він мені розповідав, що він працює в адміністрації президента України, та дуже детально та переконливо розповідав про робочі повноваження та можливості в вищих державних структура. Під час спілкування в мене склалось враження, що Богославець Микола справді досить впливова людина. Він настільки був ерудованою людиною, що з ним було дуже цікаво спілкуватись. Під час розмови я йому розповів де працюю і він мені повідомив, що знає генерального директора і назвав його прізвища та ще кількох директорів ПАТ «КИЇВЕНЕРГО» в апараті управління, це мене дуже здивувало, але з іншої сторони вказувало на те, що Богославець Микола справді досить впливова людина. Також ми обмінялись телефонними номерами.

По приїзду до м. Києва Микола почав до мене телефонувати та пропонував зустрітись для обговорення можливої співпраці, яка пов’язана з політичною діяльністю, так як він представлявся головою «Національної молодіжної ради України». Мене дуже зацікавила дана пропозиція та ми домовились про зустріч. Приблизно на початку березня 2011 року я зустрівся з Богославцем Миколою в центральній частині м. Києва. Ми з ним пішли у кафе щоб порозмовляти у кафе за все платив Микола. Під час розмови він мені запропонував бути його помічником на, що я погодився. Він мені розповідав, що коли буле створений «Молодіжний кабінет міністрів», де він буде займати одну із ключових посад в дані структурі то в перспективі я як його помічник також буду обіймати одну із посад.

Після даною розмови ми час від часу зустрічались він мені телефонував та говорив куди потрібно було поїхати та в якій конференціях, з’їздах, бесідах, семінарах взяти участь, як нібито по роботі. Після чого я та інші нібито його помічники їздили по даних заходах при цьому не розуміючи конкретної мети нашого перебування на них. На запитання до Миколи, яка наша роль під час даних заходів. він ніколи конкретної відповіді не давав, а завжди переводив розмову в інше русло, що це потрібно і це просто робочі моменти.

В подальшому з травня 2011 року по листопад 2011 року я з Богославцем Миколою не підтримував зв’язку та вже не брав участі у різних з’їздах.

Приблизно в листопаді 2011 року до мене на телефон раптом зателефонував Богославець Микола, що мене дуже здивувало, та повідомив, що він бажає зі мною зустрітись по якомусь терміновому питанню, на що я погодився. Я з ним зустрівся в центральній частині м. Києва, ми поговорили приблизно хвилин 30. Під час зустрічі я з ним ні про що конкретне не розмовляв, лише про загальну інформацію.

В подальшому через декілька днів я знову випадково зустрівся з Богославцем Миколою у центральній частині м. Києва. Він мені розповів, що надай час він працює над створенням Молодіжного Кабінету міністрів України та Молодіжної Верховної ради України, та знову запропонував мені бути його помічником. В ході чого з кінця листопада 2011 року по кінець грудня 2011 року я знову з іншими хлопцями відвідував різні з’їзди про які мене попереджував Микола та направляв туди. Я його постійно запитував коли буде заробітна плата та коли він мене офіційно влаштує на роботу, але він постійно змінював тему та ухилявся від прямої відповіді.

На початку січня 2012 року я помітивши, що слова Богославця Миколи нічим не підтверджуються виріши надалі з ним не співпрацювати. Після чого приблизно в середині лютого 2012 року до мене зателефонував Богославець Микола, та повідомив, що на даний час іде активна робота у створені молодіжного проекту «Перше всеукраїнське моделювання молодіжної Верховної ради України», де він є одним із організаторів.

Потім приблизно в середині лютого 2012 року я з Богославцем Миколою зустрівся в готелі «Хрещатик», він мені розповів, що він активно працює над даним проектом та запропонував мені бути його помічником та, що гроші на даний проект виділяє держава, на що я погодився.

Так як я з Богославцем Миколо часто спілкувався йому було відомо про мою сім’ю, де працюють батьки та хто чим займається, та те що моя сім’я перебуває в черзі по програмі забезпечення тих сімей, що потребують поліпшення житлових умов за рахунок держави.

Під час спілкування з Богославцем Миколою він постійно мені пропонував свою допомого у вирішенні проблеми з житлом, що він може прискорити дану процедуру і надати вмілу юридичну допомогу з кола його друзів. Він постійно мені про це нагадував, та я його запитав яким способом він мені допоможе та саме через кого. Він мені повідомив, що напряму через КМДА та квартирний відділ.

Після чого ми для вирішення моєї проблеми під’їхали до КМДА, куди він спокійно зайшов, а залишився на вулиць. Приблизно через хвилин 20 Богославець Микола вийшов та повідомив мені, що все гаразд питання з квартирою майже вирішене та моя сім’я стоїть одна з перших в черзі на отримання квартири по соціальній програмі. Також він мені повідомив, що за допомогу потрібно буде надати певну суму коштів за його послуги. Кінцева сума грошей становили 2000 доларів США.

В подальшому я про це все розповів своїй матері, але вона мене попереджувала про те, що це може бути афера, але я був дуже впевнений в Богославцю Миколі. Та так як за два роки роботи у мене були власні збереження в розмірі 16 000 гривень, я вирішив допомогти своїй сім’ї.

Так як моя матір знала про дану домовленість вона захотіла зустрітись з Миколою щоб порозмовляти, зустріч відбулась біля стін КМДА, де моя матір запитала його, які він може надати гарантії. він відповів, що так як про суму вже домовлено він наперед може написати розписку про отримання грошей в сумі 2000 доларів США, що становить 16 000 гривень, що і в подальшому зробив. Дана розписка на даний час знаходиться у моєї матері.

Під час наступної зустрічі з Богославцем Миколою приблизно у на початку червня 2012 року він мені повідомив, що офіційно документи на квартиру готові і 21 червня 2012 року буде нам наданий ордер на отримання квартири, що засвідчує власність нерухомості, а ключі від квартири урочисто будуть вручені у стінах КМДА 5 липня 2012 року.

21 червня 2012 року приблизно о 08 годині 00 хвилин я зустрівся з Богославцем Миколою прямуючи на роботу, він запевнив мене у тому, що всі документи готові в тому числі і ордер і що цього ж дня він віддасть ордер, а натомість я маю надати терміново йому, домовлену суму коштів приблизно о 17 годині 00 хвилин в стінах КМДА. Після розмови з Миколою, я зателефонував до матері та повідомив, що я розмовляв з Миколою, що все добре та потрібно на 17 годину 00 хвилин підвести гроші до КМДА. Так як я знаходжусь на роботі до такої години я попросив матір узяти мої гроші сумі 16 000 гривень та під’їхати до КМДА. По закінченню робочого дня я направився до КМДА де мав зустрітись з Миколою і куди мала під’їхати моя матір. Підійшовши до КМДА я помітив свою матір у якої у руках знаходився пакет документів, я її запитав, що вона вже зустрілась з Миколою на, що вона мені відповіла, що до неї зателефонував Микола та повідомив, що йому потрібні терміново гроші і щоб вона мене не чикала, а їхала до КМДА для отримання документів на квартиру, тому що дуже багато людей і великі черги, що й моя матір зробила та передала Богославцю Миколі мої гроші в сумі 16 0000 гривень біля приміщення КМДА, що по вул. Хрещатик, 36 в м. Києві. Коли я оглянув пакет документів там знаходився попередній договір купівлі-продажу нерухомості оформлений на ім’я моєї матері Семенової Наталії Григорівни, без її відома та волевиявлення про укладання даного договору. Ордеру на квартиру в даних паперах не було. Я після цього зателефонував до Миколи і запитав, в чому проблеми, чому не має документів на квартиру, а присутній невідомий договір купівлі-продажу нерухомості. він мені відповів, щоб я не хвилювався, а він на даний момент готує інший договір на квартиру. Та хоче зі мною зустрітись 22 червня 2012 року, але в подальшому Микола так і не зустрівся більше зі мною та не передав документів на квартиру. Договір який він надав моїй матері був анульований.

В подальшому я зрозумів, що Богославець Микола звичайний шахрай та заволодів моїми грошима в сумі 16 000, та що це була заздалегідь запланована афера з боку Богославця Миколи на рахунок квартири. В подальшому він уникав зустрічі та не відповідав на дзвінки. Також я дізнався, що він обдурив крім мене ще людей. Як в подальшому стало відомо, що договір який він передав моїй матері на її ім’я він склав представившись сином моєї матері.

До протоколу допиту хочу додати попередній договір про купівлю-продаж нерухомості оформлений на ім’я моєї матері, який був оформлений без її відома та згоди Богославцем М.Ф.

Більше по суті заданих мені запитань пояснити нічого.

Схожі:

ГУ МНС в Миколаївській області
Східний,20. Олександр Вікторович проживає разом з дружиною громадянкою Ткачук І. О., 1980 р н яка на даний час перебуває у дикретній...
ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ РЕГУЛЯТОРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПІДПРИЄМНИЦТВАЛИС Т
Держпідприємництво України розглянуло Ваше звернення щодо легалізації документів іноземних юридичних осіб та по суті порушених питань...
Публічне акціонерне товариство «Азот» (ПАТ «Азот»)
«Азот» (ПАТ «Азот»), надалі іменується «Замовник», в особі Голови Правління ПАТ «Азот» Склярова Віталія Леонідовича, що діє на підставі...
ДОГОВІР №17/09/12 про надання ефірного часу для проведення передвиборної агітації
«Атлант- СВ», надалі – Виконавець, в особі генерального директора Іслямової Е. Р., який діє на підставі Статуту (Договору доручення)...
2. 1 Замовник бере на себе обов'язки
Шилова І. П., який діє на підставі Статуту, з однієї сторони, та Аграрний фонд, що іменується в подальшому "Замовник", в особі генерального...
До [назва суду] Позивач: [ім'я позивача]
ДТП), в якій я зазнав тілесних ушкоджень. Внаслідок цього мені довелось лікуватися і придбавати ліки на лікування, що завдало мені...
Case History LH10
Від.: Я не можу багато розказати! Бо це дуже тяжко пережити. Я не можу говорити, згадаючи
За благословенням єпископа та передає своєму духівнику. На даний...
Ці молитви Господь Ісус передав нам в Посланнях через Марію Божого Милосердя. Послання, що вона отримує з 2010 року, одразу ж записує...
Тема: Я веду здоровий спосіб життя
Кожний студент продовжує речення «Я не можу», «Я можу», Я спробую» на тему здорового способу життя
Сценарій на тему
Ми цілий рік разом з Тетяною Василівною та батьками працювали у проекті «Земля – твій дім, а ти господар в нім»
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка