УКРАЇНА БОГОРОДЧАНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ВІДДІЛ ОСВІТИ НАКАЗ


Скачати 73.58 Kb.
Назва УКРАЇНА БОГОРОДЧАНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ВІДДІЛ ОСВІТИ НАКАЗ
Дата 17.04.2013
Розмір 73.58 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Туризм > Документи




УКРАЇНА
БОГОРОДЧАНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВІДДІЛ ОСВІТИ
НАКАЗ

від 06.04.2012 р. № 66/01-03

смт. Богородчани
Про проведення районних

змагань юних туристстів-

краєзнавців
Відповідно до плану роботи відділу освіти райдержадміністрації, рішення колегії відділу освіти від 30.03.2011 р. та з метою популяризації і пропаганди пішохідного туризму серед учнівської молоді, підвищення туристської майстерності та визначення найсильніших туристсько-спортивних команд учнів району
НАКАЗУЮ:

1. Провести 28-30 травня 2012 року в с. Ст.Гута районні змагання юних туристів-краєзнавців серед загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів та І-ІІ ступенів (або збірні команд шкіл І – ІІ ступеня) району.

2. Затвердити Положення про районні змагання юних туристів-краєзнавців (додаток 1)

3. Затвердити склад Головної суддівської колегії (додаток 2), поклавши на неї відповідальність за безпосереднє проведення змагань.

4. Керівникам загальноосвітніх шкіл І-ІІІ та І-ІІ ступенів:

4.1. Направити на змагання команду в кількості 5 учнів (1995-1999 р.н.) та двох керівників, на яких покласти відповідальність за збереження життя і здоров’я дітей у дорозі і під час проведення змагань.

4.2. Направити членів Головної суддівської колегії (додаток 2).

4.3. Забезпечити команду всім необхідним спорядженням.

5. Надати 28 та 30 травня 2012 року шкільні автобуси № АТ 5621 АВ (Білоус Я.С.), № АТ 8302 АС (водій Буграк М.М.), № АТ 3296 АР (водій Савчук П.М.), № АТ 3817 АХ (водій Мельник С.В.) для перевезення учасників змагань за визначеними маршрутами (додаток 3).

6. Лікарю Богородчанської ДЮСШ (Писклинець І.І.) забезпечити медичне обслуговування районних змагань.

7. Централізованій бухгалтерії відділу освіти (Д.Краховська) оплатити відрядження учасникам, керівникам команд, лікарю та суддям згідно чинного законодавства.

8. Контроль за виконанням наказу покласти на провідного спеціаліста відділу освіти О.Близнюк.
Заступник начальника відділу освіти Оксана Богдан
Додаток 1

до наказу відділу освіти

від ________ № _______
Положення

про районні змагання юних туристів-краєзнавців

I. Мета змагань

Змагання проводяться з метою визначення найсильніших туристсько-спортивних команд учнів району, популяризації і пропаганди пішохідного туризму серед учнівської молоді, підвищення туристської майстерності учасників та безпеки походів, пропаганди і розповсюдження кращого досвіду організації та проведення літніх масових заходів з учнями, відпочинку і оздоровлення школярів.

II. Час та місце проведення

Змагання проводяться з 28 по 30 травня ц.р. в с. Стара Гута Богородчанського району. Заїзд учасників до місця проведення змагань 28 травня згідно графіку руху шкільних автобусів.

III. Керівництво змагань

Загальне керівництво підготовкою і проведенням змагань здійснює Богородчанський районний відділ освіти райдержадміністрації. Безпосереднє проведення змагань покладається на Головну суддівську колегію, затверджену відділом освіти райдержадміністрації.

IV. Учасники змагань

До участі в змаганнях допускається по одній команді учнів від загальноосвітніх шкіл І – ІІІ ступеня та І-ІІ ступеня (або збірні команд шкіл І – ІІ ступеня) району. До участі в змаганнях допускаються школярі 1995-1999 років народження, склад команди 5 учасників ( з них не менше двох осіб протилежної статі) та двох керівників. Один із керівників, обов’язково, приймає участь у суддівстві змагань.

V. Програма змагань
До програми змагань включено залікові види:

- командні змагання на дистанції І класу «Командна смуга перешкод»;

- командні змагання на дистанції І класу «Смуга перешкод зв’язки»

Перелік технічних етапів, умови проходження дистанцій та окремих етапів визначаються ГСК не пізніше, ніж за день до початку змагань. З метою забезпечення безпечного проходження дистанцій допускається проходження одного керівника в складі команди.

Обов’язкові незалікові конкурси:

- встановлення намету (1 учасник), розпалювання вогнища (2 учасники), в'язання вузлів (1 учасник), краєзнавча вікторина (2 учасники), художня самодіяльність, побут.

VI. Документація та строки її подання

Іменна заявка за встановленою формою, завірена лікарем, печаткою медичного закладу та організацією, що відряджають команду подається в мандатну комісію до 16 години в день заїзду. Разом із заявкою подаються учнівські квитки, свідоцтва про народження, або паспорти на всіх учасників.

Технічні заявки на участь у видах змагань та конкурсах подаються Головному секретарю змагань напередодні проведення виду.

VII. Умови прийому та розміщення команд

Команди повинні мати все необхідне спорядження для організації польового табору та приготування їжі в польових умовах.

VIIІ. Підведення підсумків змагань

Змагання юних туристів-краєзнавців проводяться відповідно до чинних Правил змагань, а також Настанов зі спортивного туризму, затверджених Федерацією спортивного туризму України 26.03.2011р.

У виді «Командна смуга перешкод» місце команди визначається за сумою часу проходження дистанції та штрафного часу. При їх рівності перевагу має команда з меншою кількістю штрафних балів, при їх рівності перевагу має команда, що стартувала раніше.

Змагання з виду «Смуга перешкод зв’язки» проводяться згідно чинних правил.

Місце команди в комплексному заліку визначається за сумою місць в усіх залікових видах. При рівності показників перевагу має команда з кращим результатом у виді «Командна смуга перешкод».

Команди, які не брали участі у обов’язкових, незалікових видах, займають місця після команд, що виступали по повній програмі.

ІХ. Нагородження переможців

Команди-призери в комплексному заліку нагороджуються цінними призами та грамотами відділу освіти Богородчанської райдержадміністрації. Такими ж грамотами нагороджуються їхні керівники. Призери в залікових видах змагань та конкурсах також нагороджуються грамотами.

X. Фінансування

Витрати на організацію змагань, нагородження переможців, медичне забезпечення, проїзд та харчування учасників, оплату відряджень суддям, керівникам команд здійснити за рахунок коштів відділу освіти райдержадміністрації.

XI. Необхідне спорядження

- основна мотузка - 2 х 40м Ø10мм.;

- системи самостраховки – по 1 шт. на учасника;

- допоміжна мотузка - 1 х 60м Ø10мм;

- вуси - 2 шт. на учасника;
- прусики -2 шт. на учасника;


- карабіни – 6 шт. на учасника.

- секундомір - 1шт.;
- рукавиці (брезентові) – 1 пара на учасника;


- каски – по 1шт. на учасника;

- страхові поліси – на кожного учасника,

- компас – 1 шт. на команду.

Додаток 2

до наказу відділу освіти

від _________№ ______

Склад

Головної суддівської колегії

районних змагань юних туристів-краєзнавців
1.Близнюк Ольга Іванівна – провідний спеціаліст відділу освіти

2.Гатич Іван Дмитрович – вчитель Богородчаської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1

3.Багрій Роман Іванович – вчитель Богородчаської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2

4.Байдюк Іван Васильович – вчитель Росільнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів

5.Вірстюк Михайло Зіновійович – вчитель Старобогородчанської ЗОШ І-ІІІ ступенів

6.Оглоб’як Світлана Ярославівна – вчитель Кривецької ЗОШ І-ІІ ступенів

7.Середюк Володимир Михайлович – вчитель Жураківської ЗОШ І-ІІ ступенів

Додаток 3

до наказу відділу освіти

від ________ № _______
Маршрут шкільних автобусів

на 28 травня 2012 року
№ АТ 5621 АВ (Білоус Я.С.): с. Горохолино – с.Грабівці - с.Похівка - с. Іваниківка – с.Нивочин - с. Старі Богородчани - с. Саджава – с. Гута – с. Горохолино.
№ АТ 8302 АС (водій Буграк М.М.): с. Яблунька –с.Маркова - с. Манява - с. Бабче - смт. Солотвин - с. Кривець - с.Пороги - с. Гута - с. Яблунька.
№ АТ 3296 АР (водій Савчук П.М.): смт. Богородчани (ЗОШ №1, №2) - с.Підгір’я - с.Жураки - с.Ластівці - с. Старуня - с. Монастирчани - с. Гута - смт.Богородчани
№ АТ 3817 АХ (водій Мельник С.В.): с. Росільна – с. Міжгір’я - с. Космач - с.Дзвиняч - с. Яблунька – с.Богрівка - с.Гута - с.Росільна.


Маршрут шкільних автобусів

на 30 травня 2012 року
№ АТ 5621 АВ (Білоус Я.С.): с. Горохолино – с.Гута - с. Старі Богородчани – с.Нивочин - с. Саджава - с.Похівка - с. Іваниківка – с.Грабівці – с. Горохолино.
№ АТ 8302 АС (водій Буграк М.М.): с. Яблунька – с.Гута - с.Пороги - с. Кривець - смт. Солотвин - с. Маркова – с.Манява - с. Бабче - с. Яблунька.
№ АТ 3296 АР (водій Савчук П.М.): смт. Богородчани - с.Гута - с. Монастирчани - с. Старуня – с.Ластівці – с. Жураки - с.Підгір’я - смт.Богородчани
№ АТ 3817 АХ (водій Мельник С.В.): с. Росільна – с.Гута - с.Яблунька - с. Богрівка – с. Дзвиняч - с. Космач - с. Міжгір’я - с.Росільна.


Виїзд автобусів о 830 год.





УКРАЇНА
БОГОРОДЧАНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВІДДІЛ ОСВІТИ
НАКАЗ

від _______2012 р. № _______

смт. Богородчани

Про зміни до наказу від 06.04.2012 р.

66/01-03 «Про проведення районних

змагань юних туристстів-краєзнавців »
Відповідно до плану роботи відділу освіти райдержадміністрації, рішення колегії відділу освіти від 30.03.2011 р. та з метою популяризації і пропаганди пішохідного туризму серед учнівської молоді, підвищення туристської майстерності та визначення найсильніших туристсько-спортивних команд учнів району
НАКАЗУЮ:

1. Внести зміни до пункту 7 наказу від 06.04.2012р. № 66/01-03 «Про проведення районних змагань юних туристстів-краєзнавців» та викласти його у такій редакції:
п.7. Централізованій бухгалтерії відділу освіти (Д.Краховська) оплатити витрати на харчування учнів (з розрахунку 10 грн. на дитину), відрядження керівникам команд, лікарю та суддям згідно чинного законодавства.
2. Контроль за виконанням даного наказу покласти на провідного спеціаліста відділу освіти О.Близнюк.


Начальник відділу освіти Іван Дрогомирецький

Схожі:

УКРАЇНА БОГОРОДЧАНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ...
Директорам загальноосвітніх навчальних закладів Богородчанського району забезпечити
УКРАЇНА БОГОРОДЧАНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ...
Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови серед учнів 8-11 класів. 
УКРАЇНА БОГОРОДЧАНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ...
Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури серед учнів 7-11 класів. 
УКРАЇНА БОГОРОДЧАНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ...
Правил проведення І- ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів в Івано-Франківській області, затверджених...
УКРАЇНА БОГОРОДЧАНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ...
Правил проведення І- ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів в Івано-Франківській області, затверджених...
УКРАЇНА БОГОРОДЧАНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ...
Правил проведення І- ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів в Івано-Франківській області, затверджених...
УКРАЇНА БОГОРОДЧАНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ...
Провести у квітні – жовтні 2012 року І (районний) етап Всеукраїнської експедиції учнівської та студентської молоді «Моя Батьківщина...
УКРАЇНА БОГОРОДЧАНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ...
Франківській області 01. 10. 2012 р за №42/139, з метою визначення призерів і переможців ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади...
УКРАЇНА БОГОРОДЧАНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ...
Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів в Івано-Франківській області, затверджених наказом головного управління...
УКРАЇНА БОГОРОДЧАНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ...
Призначити громадських інспекторів з охорони дитинства в навчально-виховних закладах району на 2012/2013 н р до 05 вересня
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка