Р І ШЕНН Я


Скачати 192.96 Kb.
Назва Р І ШЕНН Я
Дата 08.04.2013
Розмір 192.96 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Спорт > Документи


УКРАЇНА
Д Н І П Р О П Е Т Р О В С Ь К А О Б Л А С Т Ь

СИНЕЛЬНИКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ



Р І Ш Е Н Н Я
28 листопада 2012 року № 265
Про проведення конкурсу з перевезення

пасажирів на автобусному маршруті

загального користування
Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про автомобільний транспорт», «Про транспорт», «Про дорожній рух», постановами Кабінету Міністрів України від 3 грудня 2008 року №1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» зі мінами та доповненнями, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:
1. Утворити конкурсний комітет з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування згідно з додатком 1.
2. Затвердити об’єкти конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування у місті Синельниковому та основні характеристики кожного об’єкта конкурсу, згідно з додатком 2.
3. Затвердити перелік документів для участі у конкурсі з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, згідно з додатком 3.
4. Затвердити умови конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у місті Синельниковому, згідно з додатком 4.
5. Затвердити форму заяви на участь у конкурсі з перевезення пасажирів на міському маршруті загального користування, згідно з додатком 5.
6. Засідання конкурсного комітету провести 08 січня 2013 року о 1400 годині в залі засідань міської ради.
7. Головному спеціалісту з питань внутрішньої політики міської ради Ісаєвій С.О. оприлюднити оголошення про проведення конкурсу та умов з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування міста Синельникового в засобах масової інформації згідно з додатком 2.
8. Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на управління житлово – комунального господарства та комунальної власності міської ради /Вісіч/, контроль за виконанням покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Яковіна В.Б.

Виконуючий обов’язки

міського голови В.Б.ЯКОВІН

Додаток 1

до рішення виконавчого

комітету міської ради

від 28.11.2012 №265
Конкурсний комітет

проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті

загального користування

ЯКОВІН

Володимир Борисович


перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради-голова конкурсного комітету

ВІСІЧ

Володимир Васильович


начальник управління житлово-комунального господарства та комунальної власності міської ради – заступник голови конкурсного комітету

МОЙСА

Наталія Миколаївна


головний спеціаліст відділу житлово-комунального господарства управління житлово-комунального господарства та комунальної власності міської ради, секретар конкурсного комітету

ЗІМОДРО

Ангеліна Сафараліївна


начальник юридичного відділу міської ради


ЛІСІН

Євгеній Анатолійович

(за згодою)


інспектор відділення ДАІ Синельниківського міського відділу ГУ МВС України в Дніпропетровській області– капітан міліції

ЛЕВЕНЕЦЬ

Микола Петрович

(за згодою)



депутат міської ради


ГОРЬОВА

Валентина Андріївна




голова Синельниківської жіночої організації Всеукраїнського Союзу жінок жінок-трудівниць «За майбутнє дітей України»

ЄВТУХОВА

Валентина Володимирівна


голова Синельниківської міської організації жінок «Жіноча рада»

СКРИПНИК

Євгеній Ємельянович


голова Синельниківської міської Ради організацій ветеранів України

ТКАЧЕНКО

Людмила Валеріївна


голова Синельниківської територіальної первинної організації Українського товариства сліпих

РЕШЕТНЯК

Олексій Іванович


голова Синельниківського міського осередку Всеукраїнської громадської організації «Ніхто, крім нас» Дніпропетровської області

ХАСЕНКО

Світлана Юріївна


голова Синельниківської міської дитячої організації «Семицвіт»

Виконуючий обов’язки

міського голови В.Б.ЯКОВІН

Додаток 3

до рішення виконавчого

комітету міської ради

від 28.11.2012 №265
Умови

конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах

загального користування у місті Синельниковому
1. Загальні положення

1.1. Умови конкурсу на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування (далі – Умови), розроблені відповідно до вимог Закону України «Про автомобільний транспорт», Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 грудня 2008 року №1081, зі змінами і доповненнями (далі – Порядок проведення конкурсу).

1.2. Організатором проведення конкурсу на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування (далі – конкурс), є виконавчий комітет Синельниківської міської ради (далі – Організатор).

1.3. Метою проведення конкурсу є реалізація основних напрямів розвитку галузі автомобільного транспорту, створення безпечних умов для перевезення пасажирів автомобільним транспортом; поліпшення організації перевезення пасажирів, створення конкурентного середовища, забезпечення оновлення рухомого складу, підвищення рівня безпеки перевезень пасажирів, забезпечення виконання соціально значущих перевезень, обмеження монополізму на ринку пасажирських транспортних послуг, визначення процедури проведення конкурсів на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування, вибору на конкурсних засадах юридичних та фізичних осіб (автомобільних перевізників), які спроможні забезпечувати необхідні обсяги з належною якістю обслуговування перевезень пасажирів на автобусних маршрутах загального користування (далі – міські автобусні маршрути загального користування).

1.4. Об’єкти конкурсу та проведення конкурсу визначаються рішенням виконавчого комітету міської ради.

1.5. Оголошення про проведення конкурсу не пізніше ніж за 30 календарних днів до початку розміщується в засобах масової інформації.

1.6. Проведення конкурсу та визначення автомобільного перевізника на міських автобусних маршрутах загального користування відбувається відповідно до Закону України «Про автомобільний транспорт», постанови Кабінету Міністрів України від 3 грудня 2008 року №1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» зі змінами і доповненнями.

1.7. Організацію і підготовку матеріалів для проведення конкурсу здійснює управління житлово – комунального господарства та комунальної власності міської ради.

2. Обов’язкові умови конкурсу

2.1. Схема маршруту, кількість оборотних рейсів, розклад, регулярність руху, пасажиромісткість та клас автобусів, інші умови перевезень визначаються в паспорті маршруту відповідно до затвердженої Виконавчим комітетом Синельниківської міської ради маршрутної мережі міста Синельникового міських автобусних маршрутів загального користування.

2.2. Транспортні засоби, запропоновані для участі у конкурсі, повинні за технічними показниками відповідати вимогам, стандартів: для транспортних засобів, сконструйованих і обладнаних для перевезення більш як 22 пасажирів – ДСТУ UN/ECE R 36–03–2002 «Єдині технічні приписи щодо офіційного затвердження пасажирських дорожніх транспортних засобів великої місткості стосовно загальної конструкції (Правила ЕЭК ООН №36–03)», для транспортних засобів, сконструйованих і обладнаних для перевезення до 22 пасажирів –«Единообразные предписания, касающиеся конструкции маломестных транспортных средств общего пользования (Правила ЕЭК ООН №52–01)», для транспортних засобів, які знаходяться в експлуатації – ГСТУ60.2–00017584–011–2001 «Засоби транспортні дорожні. Технічні вимоги до безпечності конструкції автобусів загального призначення, які знаходяться в експлуатації”, що поширюється на автобуси місткістю не більше 22 пасажирів, крім водія або мати сертифікат відповідності чи свідоцтво про визнання на транспортні засоби загального призначення, конструкція яких за час експлуатації не зазнала змін.

2.3. Категорія та клас автобусів, які можуть застосовуватися на маршрутах загального користування за видами сполучень та видами перевезень з урахуванням особливостей конструкції автобусів щодо безпечності та комфортності перевезення пасажирів та багажу і забезпечення належних умов поїздки відповідно до Порядку визначення класу комфортності автобусів, сфери їхнього використання за видами сполучень та режимами руху, затверджених наказом Міністерства транспорту та зв’язку України від 12 квітня 2007 року №285.

2.4. Автомобільний перевізник повинен застосовувати на маршруті загального користування автобуси відповідної категорії та класу.

2.5. Транспортні засоби, які пропонуються автомобільним перевізником для участі у конкурсі, повинні відповідати екологічним показникам, не нижчим за встановлені міжнародним стандартом EURO-1.
3. Додаткові умови конкурсу

3.1. Автомобільні перевізники – переможці конкурсу:

3.1.1. Укладають з Організатором договір про організацію перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування міста Синельникове;

3.1.2. Забезпечують роботу на об’єкті конкурсу, який включає міські автобусні маршрути загального користування, не менше як одного транспортного засобу, пристосованого для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями;

3.1.3. Сплачують податки (обов’язкові платежі) в місцевий бюджет міста Синельникового;

3.1.4. Надають робочі місця місцевим жителям міста Синельникового;

3.1.5. Створюють у місті Синельниковому нові робочі місця в розрахунку не менш, як три (3) робочих місця.

3.2. Автобуси перевізників–претендентів повинні бути облаштовані системою відеонагляду для забезпечення якісного та безпечного надання послуг з перевезення пасажирів, управлінням руху автобусів та у разі необхідності підготовки інформації про роботу перевізника на міських маршрутах загального користування у місті Синельникововому.

3.3. Участь перевізників–претендентів до проведення конкурсу за попередні три роки у благоустрої міської інфраструктури та у суспільному житті мешканців міста Синельникове (підтверджено належним чином завіреними печаткою підприємства копіями документів).

3.4. Благодійна діяльність перевізників–претендентів до проведення конкурсу за попередні три роки для потреб Синельниківської громади (підтверджено належним чином завіреними печаткою підприємства копіями документів).

3.5.У разі подання автомобільним перевізником – переможцем конкурсу письмової відмови від укладення з Організатором договору про організацію перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування міста Синельникове, вимоги пунктів 3.1., 3.2., 3.3., 3.4. ним не виконується або не виконувалося, договір укладається з перевізником-претендентом, який посів друге місце.

4. Фінансування проведення конкурсу.

4.1. Проведення конкурсу здійснюється безкоштовно.




Виконуючий обов’язки

міського голови В.Б.ЯКОВІН

Додаток 4

до рішення виконавчого

комітету міської ради

від 28.11.2012 №265
Перелік

документів для участі у конкурсі з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у місті Синельниковому




Для участі у конкурсі автомобільний перевізник подає на кожний об'єкт конкурсу окремо заяву за формою, визначеною згідно з додатком 5, і такі документи:

1) виписку або витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб- підприємців;

2) нотаріально завірену копію ліцензії на право надання послуг з перевезень пасажирів (може подаватися в одному примірнику, якщо перевізник-претендент бере участь у кількох конкурсах, які проводяться на одному засіданні);

3) перелік транспортних засобів, які пропонуються до використання на автобусному маршруті, із зазначенням марки, моделі, пасажиромісткості (з відміткою «з місцем водія/без місця водія»), VIN-коду транспортного засобу, державного номерного знака, року випуску транспортного засобу;

4) копії ліцензійних карток на кожний автобус, який пропонується до використання на автобусному маршруті;

5) документ, що підтверджує внесення плати за участь у конкурсі, із зазначенням дати проведення конкурсу;

6) копії свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів або тимчасових реєстраційних талонів автобусів, що пропонуються до використання на маршруті;

7) копію документа, що підтверджує проведення процедури санації (за умови проведення санації);

8) перелік транспортних засобів, пристосованих для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями, які пропонуються для роботи на автобусному маршруті, або письмова інформація про їх відсутність;

9) анкету згідно з додатком 5;

10) копія штатного розпису, податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку (форма N 1ДФ) за останні повні два квартали.

Комплектність поданих документів перевіряє в міру їх надходження організатор.

Документи для участі в конкурсі пронумеровуються, прошиваються, підписуються уповноваженою особою перевізника-претендента та скріплюються печаткою з позначенням кількості сторінок цифрами і словами.

Документи для участі в конкурсі подаються перевізником-претендентом у двох закритих конвертах(пакетах).

Конверт (пакет) з позначкою "N 1", який містить документи для участі в конкурсі, відкривається наступного дня після закінчення строку їх прийняття.

Конверт (пакет) з позначкою "N 2", який містить документи з інформацією про те, на який об'єкт конкурсу подає документи перевізник-претендент, відкривається під час засідання конкурсного комітету.

У разі подання перевізником-претендентом документів для участі в кількох конкурсах, що проводяться на одному засіданні, ним робиться однакова відмітка на конвертах N1 і 2, які стосуються одного і того ж конкурсу, що дасть змогу визначити приналежність їх одне одному.

Виконуючий обов’язки

міського голови В.Б.ЯКОВІН

Додаток 5

до рішення виконавчого

комітету міської ради

від 28.11.2012 №265

Заява

на участь у конкурсі з перевезення пасажирів на міському маршруті загального користування
Відповідно до вимог Закону України «Про автомобільний транспорт» та оголошення виконавчого комітету Синельниківської міської ради
у ____________________________________________________________________________________________
(назва та номер друкованого видання)
претендує на одержання права ________________________________________________________________

(найменування суб'єкта господарювання)
Перелік маршрутів

Початкова та кінцева зупинки

Кількість рейсів

Відстань від початкової та кінцевої зупинки, кілометрів

Режим руху згідно з умовами конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у місті Синельниковому (додаток 3)













здійснювати перевезення пасажирів у межах об'єкта конкурсу N ______.
I. Загальні дані
Повне найменування суб'єкта господарювання _______________________________________
Скорочене найменування суб'єкта

господарювання (торгова марка, бренд) _____________________________________________

Ідентифікаційний код суб'єкта господарювання ______________________________________
Прізвище, ім'я та по батькові керівника суб'єкта господарювання _______________________ Телефон _____________________ Телефакс ____________________________

Мобільний телефон __________________ Контактна особа ______________________




II. Місцезнаходження суб'єкта господарювання

Країна _______________ Поштовий індекс __________________________

Область _____________________________________________________________________

Місто _______________________________________________________________________

Вулиця _____________________________ № __________________________________

III. Банківські реквізити

Розрахунковий рахунок _________________________________________
у __________________________________ МФО _____________________________

IV. Додаткова інформація

_____________________________________________________________________________________
V. Перелік документів, що додаються до заяви

____________________________________________________________________________________
У зв'язку з участю в конкурсі підтверджую, що:
- спроможний виконувати вимоги статті 34 Закону України «Про Автомобільний транспорт»;
- згоден брати участь у конкурсі відповідно до умов конкурсу, визначених організатором;
- з об'єктом конкурсу та його основними характеристиками
ознайомлений;
- всі дані, викладені у поданих мною документах, відповідають дійсності;
- на момент проведення конкурсу не визнаний банкрутом, не порушено справу про банкрутство або проводиться процедура санації;
- у разі перемоги згоден укласти договір.
___ __________________ ______________________ _______________________________
(підпис заявника) (прізвище, ім'я та по батькові)

М.П.

Заяву прийнято ___ ______ 20_________ _________________________________________________
(прізвище, ім'я та по батькові, посада та підпис особи, яка прийняла документи)
та внесено за N ______ до журналу обліку.
Виконуючий обов’язки

міського голови В.Б.ЯКОВІН

Додаток 2

до рішення виконавчого

комітету міської ради

від 28.11.2012 №265

Об’єкти конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування у місті Синельниковому

та основні характеристики кожного об’єкта конкурсу

№ п/п

Номери

маршрутів

Найменування кінцевих

зупинок маршруту


Кількість графіків (автобусів) на цьому об’єкті конкурсу, од.

Номери графіків руху на об’єктах конкурсу

Кількість оборотних рейсів на день не менше, од.

Пасажиромісткість автобусу

Категорія / клас автобусів

Режим руху

1

2

3

4

5

6

7

8

9

1

1

ПТУ-38- Консервний завод ч/з Мікрорайон

1

1

6

20/38

М3/ІІ

звичайний

1

ПТУ-38- Консервний завод

2

1, 2

24

30/50

М3/ІІ

маршрутне таксі

2-А

Кільце

ст. Синельникове-1- Консервний завод - ст. Синельникове-1

1

1

14

20/38

М3/ІІ

маршрутне таксі

4 Кільце

ст. Синельникове-1 – Мікрорайон - ст. Синельникове-1

1

1

22

20/38

М3/ІІ

маршрутне таксі

5-А Східна част-1

ст. Синельникове-1 - Східна частина-1 – Мікрорайон - ст. Синельникове-1

1

1

14

30/50

М3/ІІ

маршрутне таксі

5-А Східна част-2

ст. Синельникове-1 - Східна частина-1 – вул. Матросова – Мікрорайон - ст. Синельникове-1

1

1

14

30/50

М3/ІІ

маршрутне таксі

5 Східна частина

ст. Синельникове-1 – вул. Кутузова – Мікрорайон - вул. 8 Березня - ст. Синельникове-1

1

1

6

20/38

М3/ІІ

Звичайний

6

ст. Синельникове-1– Мікрорайон - ст. Синельникове-2

2

1,2

36

20/38

М3/ІІ

маршрутне таксі

7

ст. Синельникове-1 - вул. Куйбишева

1

1

8

30/50

М3/ІІ

маршрутне таксі

Примітка:

- регулярність руху автобусів на об’єктах конкурсу: щоденно;

- інтервал руху автобусів на об’єктах конкурсу:

  • у режимі руху маршрутного таксі – згідно з інтервалом руху, визначеним у паспорті маршруту;

  • у звичайному режимі руху – згідно з розкладом руху, визначеним у паспорті маршруту;

- на об’єкті конкурсу, який включає міські автобусні маршрути загального користування, встановлена вимога щодо забезпечення роботи не менш як одного транспортного засобу, пристосованого для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями;

- технічні та екологічні показники автобусів, що пропонуються для використання на об’єктах конкурсу, мають відповідати вимогам чинного законодавства України;

- диспетчерський контроль та управління перевезеннями забезпечується на договірних умовах із суб’єктом господарювання, який здійснює диспетчерське управління пасажирським автотранспортом у місті.
Виконуючий обов’язки міського голови В.Б.ЯКОВІН

Схожі:

Р І ШЕНН Я
Про затвердження міської комплексної програми Оздоровлення та відпочинок дітей м. Нікополь
Р І ШЕНН Я
Про затвердження міської комплексної програми «Соціальна підтримка сім’ї, дітей та молоді на 2013 -2017 роки»
Р І ШЕНН Я
Про створення тимчасової спеціальної комісії міської ради з вивчення питань, пов’язаних з розслідуванням резонансних злочинів
СИНЕЛЬНИКІВСЬКА МІСЬКА РАДА ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ Р І ШЕНН Я
В результаті виконання завдань програми досягнуто позитивні тенденції на ринку праці міста
Р І ШЕНН Я
...
Р І ШЕНН Я іменем    України
Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ у складі
Р І ШЕНН Я
Керуючись Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, статутом територіальної громади м. Синельникового, виконавчий комітет...
СИНЕЛЬНИКІВСЬКА МІСЬКА РАДА ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ Р І ШЕНН Я
Синельникове 1988-1995 років народження на строкову військову службу у жовтні-листопаді 2013 року
СИНЕЛЬНИКІВСЬКА МІСЬКА РАДА ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ Р І ШЕНН Я
Синельникове 1988-1995 років народження на строкову військову службу у квітні-травні 2013 року
Р І ШЕНН Я
Про продовження терміну роботи тимчасової спеціальної комісії міської ради з вивчення питань, пов’язаних з наданням послуг з газопостачання...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка