В. Й. Бесага Про розгляд звернення гр. Щепановської О.І. з питань містобудівних умов і обмежень забудови земельної ділянки за адресою бульвар Дмитра Вишневецького, 1 кв. 24 Розглянувши звернення гр. Щепановської О


Скачати 364.9 Kb.
Назва В. Й. Бесага Про розгляд звернення гр. Щепановської О.І. з питань містобудівних умов і обмежень забудови земельної ділянки за адресою бульвар Дмитра Вишневецького, 1 кв. 24 Розглянувши звернення гр. Щепановської О
Сторінка 1/4
Дата 05.04.2013
Розмір 364.9 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Спорт > Документи
  1   2   3   4
В.Й. Бесага Про розгляд звернення гр. Щепановської О.І. з питань містобудівних умов і обмежень забудови земельної ділянки за адресою бульвар Дмитра Вишневецького, 1 кв.24 Розглянувши звернення гр. Щепановської О.І., подані матеріали, керуючись ст. 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 14 Закону України «Про основи містобудування», ст. 5 Закону України «Про архітектурну діяльність», ст. 29 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», у відповідності до Порядку надання вихідних даних для проектування об’єктів містобудування, затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 20 травня 2009 р. №489, рішенням виконавчого комітету міської ради від 04.04.2007 р. №413 «Про затвердження Положення про порядок врегулювання питань самочинного будівництва у м. Тернополі», враховуючи рішення постійнодіючої комісії з питань, пов’язаних із самочинним будівництвом на території м. Тернополя від 03.02.2011 р., рішенням міської ради №6/7/132 від 08.04.2011 р. «Про пайову участь у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Тернополя», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ: 1. Погодити гр. Щепановській Оксані Іванівні реконструкцію власної квартири №24 за адресою бульвар Дмитра Вишневецького, 1 з надбудовою мансардного поверху над нею із збільшенням загальної площі на 34,1 кв.м, житлової – на 20,1 кв.м, в результаті чого однокімнатна квартира переобладнана в трикімнатну загальною площею 78,2 кв.м, житловою площею 38,1 кв.м (згідно матеріалів міського бюро технічної інвентаризації). 2. Погодити гр. Щепановській Оксані Іванівні містобудівні умови і обмеження забудови земельної ділянки за адресою бульвар Дмитра Вишневецького, 1 на завершення реконструкції власної квартири №24 з надбудовою мансардного поверху. 3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Б.Я.Бойка.
В.П.Хомінець Про внесення доповнень до плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2011 рік, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 15.12.2010р. № 98 «Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2011рік» Керуючись ст. 7 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ: Доповнити план діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2011р., затверджений рішенням виконавчого комітету міської ради від 15.12.2010р. №98 «Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2011 рік» згідно з додатком (додається).

Додаток

до рішення виконавчого комітету

від «___» ________2011 р. №____

Доповнення до плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів

на 2011 рік



Вид проекту

Назва проекту

Обґрунту

вання не обхід

ності прийняття

Строк підго

товки

Підрозділ, відповідаль

ний за розробку

Примітки

1

2

3

4

5

6

7




Проект рішення виконав

чого комітету

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 24.01.2011 року №81 «Про затвердження маршрутів громадського транспорту загального користування в м. Тернополі»


Вдосконалення перевезення пасажирів з окремих мікрорайонів міста

2 квар

тал

Управління транспорту, комунікацій та зв’язку

Проект буде опри люд

нений на офіційній сторінці в мережі Інтернет та в газеті «Терно

піль вечірній»

Заступник міського голови –

керуючий справами О.І.Степанюк


С.В.Босак Про розгляд заяви гр. Яворівської Л.Й. щодо виведення частини квартири з житлового фонду міста Розглянувши заяву гр. Яворівської Любові Йосипівни, подані матеріали, керуючись ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради вирішив: 1.Вивести частину квартири №5 за адресою проспект Степана Бандери,79, реконструйовану під заклад громадського харчування, загальною площею 44,8кв.м., з житлового фонду міста. 2.ТзОВ «Міське бюро технічної інвентаризації» внести зміни в технічну документацію на будинок згідно п.1 даного рішення.
В.Й Бесага Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами ТОВ «Маркетингові технології ПБС» окремо стоячий рекламний щит формату 3,00м*6,00м за адресою – вул. Богдана Хмельницького Керуючись підпунктом тринадцятим пункту «а» статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та частиною першою статті 16 Закону України «Про рекламу», пунктами третім та двадцятим Типових правил розміщення зовнішньої реклами, затверджених Постановою Кабінету Міністрів України «Про затвердження Типових правил розміщення зовнішньої реклами» від 29.12.2003 р. № 2067, пунктом двадцятим Правил розміщення зовнішньої реклами в місті Тернополі, враховуючи протокол засідання ради з питань зовнішньої реклами від 11 березня 2011 року, виконавчий комітет Тернопільської міської ради ВИРІШИВ: 1. Надати товариству з обмеженою відповідальністю «Маркетингові технології ПБС» дозвіл на розміщення зовнішньої реклами, за адресою вул. Богдана Хмельницького. 2. Заступнику міського голови з питань економіки – В.В. Камінському в п’ятиденний термін видати дозвіл на розміщення зовнішньої реклами згідно п. 1 даного рішення. 3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань містобудування – Б.Я. Бойка.
С.В.Босак Про надання дозволу на експлуатацію об’єкта поводження з небезпечними відходами З метою забезпечення контролю за поводженням з небезпечними відходами, запобігання їх негативному впливу на здоров’я людини і навколишнє природне середовище, керуючись ст. 33 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 17 Закону України «Про відходи», п. 12 «Порядку розроблення, затвердження і перегляду лімітів на утворення та розміщення відходів» затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 03.08.1998р. №1218, виконавчий комітет Тернопільської міської ради ВИРІШИВ: 1. Надати дозвіл на експлуатацію об’єкта поводження з небезпечними відходами: 1.1. Товариству з обмеженою відповідальністю «Домобудівник»; 1.2. Управлінню виробничо-технологічної комплектації товариства з обмеженою відповідальністю «Тернопільбуд»; 1.3. Публічному акціонерному товариству «Тернопільський радіозавод «Оріон»; 1.4. Тернопільському обласному комунальному клінічному онкологічному диспансеру; 1.5. Товариству з обмеженою відповідальністю «Ліхтнер Бетон Тернопіль»; 2. Контроль за виконанням рішення покласти на управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології.

С.В.Босак Про внесення змін в рішення виконавчого комітету від 20.04.2011р. №705 Враховуючи кадрові зміни та керуючись Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ: Внести зміни в додаток до рішення виконавчого комітету від 20.04.2011р. №705 «Про внесення змін в рішення виконавчого комітету від 21.06.2007р. №796”: Виключити із складу комісії Ландяка Петра Дмитровича та включити до складу постійно діючої міжвідомчої комісії з розгляду питань, пов’язаних з відключенням споживачів від мереж централізованого опалення і гарячого водопостачання Стемковського Владислава Володимировича – заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, головою комісії.
В.Й.Бесага Про визначення резервних територій під реконструкцію та будівництво нових спортивних зон міста на перспективу Розглянувши підготовлені управлінням з питань містобудування та архітектури матеріали по визначенню резервних територій під реконструкцію та будівництво нових спортивних зон міста, керуючись ст. 2 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст. 14 Закону України «Про основи містобудування», ст. 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ: 1. Визначити резервні території під реконструкцію та будівництво нових спортивних зон міста на перспективу згідно з додатком №1 та схем розміщення територій (додаються). 2. Відділу земельних ресурсів, управлінню у справах сім’ї, молодіжної політики, спорту і туризму, управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології при вирішенні питань враховувати визначені резервні території під реконструкцію та будівництво нових спортивних зон міста на перспективу. 3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань містобудування Б.Я.Бойка.
В.Й Бесага Про розгляд звернення гр. Яцишина Ю.Т. з питань влаштування малої архітектурної форми за адресою вул. Бродівська, 4 Розглянувши звернення гр. Яцишина Ю.Т., подані матеріали, керуючись Постановою Кабінету міністрів України від 26.08.2009 р. №982 «Про затвердження Порядку розміщення малих архітектурних форм для провадження підприємницької діяльності», ст.14 Закону України «Про основи містобудування», ст.4 Закону України «Про архітектурну діяльність», ст.29 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ: 1. Дозволити гр. Яцишину Юрію Тарасовичу влаштувати малу архітектурну форму – намет для торгівлі на літньому майданчику на власній земельній ділянці за адресою вул. Бродівська, 4.
С.В.Босак Про розгляд заяви ФОП Кійка М.Г., щодо виведення квартири з житлового фонду міста Розглянувши заяву фізичної особи-підприємця Кійка Миколи Георгійовича, подані матеріали, керуючись Законом України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради вирішив: 1.Вивести квартиру №6 за адресою вул. Валова,8, реконструйовану під промтоварний магазин, з житлового фонду міста. 2.ТзОВ «КК» «КомЕнерго-Тернопіль» та ТзОВ «Міське бюро технічної інвентаризації» внести зміни в технічну документацію на будинок згідно п.1 даного рішення. 3.Контроль за виконанням рішення покласти на управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології.
М.Т.Чашка Про надання населенню субсидій Розглянувши протокол комісії з розгляду конфліктних ситуацій по наданню населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг від 18 травня 2011 року, керуючись ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ : Надати субсидії сім’ям власників житла та квартиронаймачів згідно з додатком (додається).
С.В.Босак Про розгляд заяви гр. Дудко С.А. щодо погодження проведеного перепланування квартири Розглянувши заяву гр. Дудко Світлани Авксентіївни, погодження відповідних служб, подані матеріали, керуючись Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ: 1. Погодити здійснене гр. Дудко Світланою Авксентіївною перепланування і вважати квартиру №102 в будинку за адресою вул. Полковника УПА Омельяна Польового,2б трикімнатною, загальною площею 96,6кв.м., житловою площею 52,7кв.м. (план – схема додається). 2. Товариству з обмеженою відповідальністю ”Міське бюро технічної інвентаризації”, об'єднанню співвласників багатоквартирного будинку «О.Польового,2Б» внести зміни в інвентарну справу будинку, вказаного в п.1 рішення.
С.В.Босак Про розгляд заяви гр. Гурського В.А. щодо погодження проведеного перепланування квартири Розглянувши заяву гр. Гурського Віталія Аркадійовича, погодження відповідних служб, подані матеріали, керуючись Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ: 1. Погодити здійснене гр. Гурським Віталієм Аркадійовичем перепланування і вважати квартиру №14 в будинку за адресою вул. М.Карпенка,14 однокімнатною, загальною площею 51,3кв.м., житловою площею 16,6кв.м. (план – схема додається). 2. Товариству з обмеженою відповідальністю ”Міське бюро технічної інвентаризації”, приватному підприємству «Дружба сервіс-житло 1» внести зміни в інвентарну справу будинку, вказаного в п.1 рішення. 3. Контроль за виконанням рішення покласти на управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології.
С.В.Босак Про розгляд заяви гр. Тимішак Л.Л. щодо погодження проведеного перепланування квартири Розглянувши заяву гр. Тимішак Людмили Леонівни, погодження відповідних служб, подані матеріали, керуючись Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ: 1. Погодити здійснене гр. Тимішак Людмилою Леонівною перепланування і вважати квартиру №4 в будинку за адресою вул. Б.Хмельницького,37 двокімнатною, загальною площею 43,5кв.м., житловою площею 30,5кв.м. (план – схема додається). 2. Товариству з обмеженою відповідальністю ”Міське бюро технічної інвентаризації”, приватному підприємству «Східний масив» внести зміни в інвентарну справу будинку, вказаного в п.1 рішення. 3. Контроль за виконанням рішення покласти на управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології.
С.В.Босак Про розгляд заяви гр. Шкільнюк Н.М. щодо погодження проведеного перепланування квартири Розглянувши заяву гр. Шкільнюк Ніни Михайлівни, погодження відповідних служб, подані матеріали, керуючись Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ: 1. Погодити здійснене гр. Шкільнюк Ніною Михайлівною перепланування і вважати квартиру №72 в будинку за адресою вул. М.Карпенка,15а трикімнатною, загальною площею 101,5кв.м., житловою площею 58,9кв.м. (план – схема додається). 2. Товариству з обмеженою відповідальністю ”Міське бюро технічної інвентаризації”, товариству з обмеженою відповідальністю «Добродій»-ЛТД внести зміни в інвентарну справу будинку, вказаного в п.1 рішення.
С.В.Босак Про розгляд заяви гр. Шульги М.Я. гр. Шульги М.Й. гр. Шульги І.М. щодо погодження проведеного перепланування квартири Розглянувши заяву гр. Шульги Мирослава Ярославовича, гр. Шульги Марії Йосипівни, гр. Шульги Ірини Мирославівни, погодження відповідних служб, подані матеріали, керуючись Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ: 1. Погодити здійснене гр. Шульгою Мирославом Ярославовичем, гр. Шульгою Марією Йосипівною, гр. Шульгою Іриною Мирославівною перепланування і вважати квартиру №12 в будинку за адресою вул. Б.Лепкого,10 трикімнатною, загальною площею 48,9кв.м., житловою площею 29,5кв.м. (план – схема додається). 2. Товариству з обмеженою відповідальністю ”Міське бюро технічної інвентаризації”, приватному підприємству «Благоустрій» внести зміни в інвентарну справу будинку, вказаного в п.1 рішення. 3. Контроль за виконанням рішення покласти на управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології.
С.В.Босак Про розгляд заяви гр. Корольової Т.В. щодо погодження проведеного перепланування квартири Розглянувши заяву гр. Корольової Тетяни Володимирівни, погодження відповідних служб, подані матеріали, керуючись Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ: 1. Погодити здійснене гр. Корольовою Тетяною Володимирівною перепланування і вважати квартиру №153 в будинку за адресою вул. С.Будного,34 двокімнатною, загальною площею 53,3кв.м., житловою площею 28,7кв.м. (план – схема додається). 2. Товариству з обмеженою відповідальністю ”Міське бюро технічної інвентаризації”, житлово-комунальній конторі товариства з обмеженою відповідальністю «Тернопільбуд» внести зміни в інвентарну справу будинку, вказаного в п.1 рішення.
С.В.Босак Про розгляд заяви гр. Мирного О.І. щодо погодження проведеного перепланування квартири Розглянувши заяву гр. Мирного Олега Івановича, погодження відповідних служб, подані матеріали, керуючись Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ: 1. Погодити здійснене гр. Мирним Олегом Івановичем перепланування і вважати квартиру №53 в будинку за адресою вул. Живова,26 трикімнатною, загальною площею 66,3кв.м., житловою площею 38,3кв.м. (план – схема додається). 2. Товариству з обмеженою відповідальністю ”Міське бюро технічної інвентаризації”, господарському товариству з обмеженою відповідальністю «Мрія» внести зміни в інвентарну справу будинку, вказаного в п.1 рішення. 3. Контроль за виконанням рішення покласти на управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології.
  1   2   3   4

Схожі:

РОЗ’ЯСНЕННЯ щодо порядку отримання містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки
...
1272 3 серпня В. Й Бесага
Про розгляд звернення КП «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя» з питань реконструкції малої архітектурної форми...
Про розгляд звернення СМП «Магістр» з питання присвоєння адресного номера
Розглянувши звернення спільного малого підприємства «Магістр», керуючись Законами України "Про основи містобудування", "Про планування...
Про вдосконалення документообігу при підготовці питань, що подаються...
Ння процедури при підготовці питань що подаються на розгляд сесії міської ради, керуючись ст. 20 Закону України "Про звернення громадян",...
ПОРЯДОК видачі будівельного паспорта забудови земельної ділянки
Затвердити Порядок видачі будівельного паспорта забудови земельної ділянки, що додається
Про будівництво за адресою вул. Б. Хмельницького,3
Заслухавши звернення депутата міської ради С. К. Кирика, мешканців будинку №51 за адресою вул. Руська, міська рада ВИРІШИЛА
Закон України «Про звернення громадян»
Військовослужбовці, працівники органів внутрішніх справ і служби безпеки мають право подавати звернення, що не відносяться до їх...
Рішення про передачу земельної ділянки в оренду
Реєстрація заяви державним адміністратором та передача пакету документів заявника в управління архітектури, регулювання забудови...
Витяг із З А К О НУ У К Р А Ї Н И «Про звернення громадян» Стаття 5
Письмове звернення повинно бути підписано заявником (заявниками) із зазначенням дати
Про розгляд заяви щодо погодження проведеного перепланування квартири
Про надання дозволу на укладання договорів дарування будинку та земельної ділянки на ім’я малолітньої дитини
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка