Предмет закупівлі: послуга з «Ремонтування та технічного обслуговування інших транспортних засобів і устаткування» ремонт кабіни тепловоза ЧМЕ 3-4977 інв. №46305


Скачати 90.16 Kb.
Назва Предмет закупівлі: послуга з «Ремонтування та технічного обслуговування інших транспортних засобів і устаткування» ремонт кабіни тепловоза ЧМЕ 3-4977 інв. №46305
Дата 08.02.2014
Розмір 90.16 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Спорт > Документи
ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ
Предмет закупівлі: послуга з «Ремонтування та технічного обслуговування інших транспортних засобів і устаткування» - ремонт кабіни тепловоза ЧМЕ 3-4977 інв. № 46305.

  1. Перелік.

з/п

Найменування послуги

Од. виміру

Кіл-сть



Ремонт кабіни тепловоза ЧМЕ 3-4977 інв. № 46305

од.

1

  1. Загальні положення.

    1. Послуга надається протягом 2013р. та 2014р. Строк дії договору – до 31.03.2013р.

    2. Місце надання послуги: ремонтна база (спеціалізована стоянка) Виконавця.

    3. Ремонт виконати згідно Ремонтно-дефектної відомості кабіни тепловоза ЧМЕ 3-4977, що додається, вимог діючих відповідних інструкцій, посібників та керівництв з ремонту окремих вузлів, агрегатів і механізмів.

    4. У випадку, коли окремі вимоги до ремонту вузлів кабіни тепловоза не відображені в Правилах, Виконавець має право, під особисту відповідальність, самостійно вирішувати питання в частині нормативів і методів їх ремонту, виходячи при цьому з технічної доцільності та безумовного забезпечення безпеки руху поїздів.

    5. Послуга надається Виконавцем на підставі письмової заявки Замовника, переданої Виконавцеві засобами факсимільного зв’язку. Замовник інформує Виконавця про настання терміну надання послуги не менше ніж за 3 (три) календарних дня перед її наданням. Остаточна дата надання послуги узгоджується Сторонами.

    6. Виконавець має право за письмової згоди Замовника покласти виконання ремонту окремих вузлів кабіни тепловоза на інше спеціалізоване підприємство, залишаючись відповідальним перед Замовником за виконання ремонту у повному обсязі.

    7. Вартість надання послуги повинна включати до себе вартість усіх обґрунтованих витрат Виконавця, які пов'язані з наданням цієї послуги.

    8. Організацію транспортування (дислокацію) тепловоза у холодному стані до ремонтної бази (спеціалізованої стоянці) Виконавця, проведення технічного огляду тепловоза з оформленням дозвільних документів, оформлення транспортних документів, здійснює Замовник.

    9. Організацію транспортування (дислокацію) тепловоза у холодному стані на територію ДП «МТП «Южний» після проведення ремонту, проведення технічного огляду тепловоза з оформленням дозвільних документів, оформлення транспортних документів для транспортування тепловоза після проведення його ремонту здійснює Виконавець.

    10. Супроводження тепловоза при транспортуванні його до місця проведення ремонту та зворотно до ДП «МТП «Южний» після проведення його ремонту, організовує Замовник.

    11. Передача тепловозу в ремонт та одержання його із ремонту проводиться на ремонтної базі (спеціалізованої стоянці) Виконавця, з оформленням відповідних Актів.

    12. Здавання результатів наданої Виконавцем послуги та приймання їх Замовником оформлюється Актом здавання-приймання наданої послуги, який готується Виконавцем та підписується повноважними представниками Сторін протягом 10 (десяти) робочих днів, після фактичного надання цієї послуги.

    13. Оплата вартості послуг здійснюється наступним чином:

- Замовник здійснює авансування Виконавця в розмірі 60 % від вартості послуги протягом 10 (десяти) банківських днів, з моменту отримання виставленого Виконавцем рахунку, шляхом прямого банківського переказу грошових коштів на розрахунковий рахунок Виконавця.

- Замовник здійснює остаточний розрахунок за надану Виконавцем послугу протягом 10 (десяти) банківських днів, після підписання відповідного акту здавання-приймання послуги, згідно виставленого Виконавцем рахунку, шляхом прямого банківського переказу грошових коштів на розрахунковий рахунок Виконавця, з урахуванням суми сплаченого авансу.



  1. Обов’язкові вимоги й особливі умови.

    1. Ремонт виконувати з використанням ЗЗЧ, деталей і матеріалів наданих Виконавцем, із застосуванням інструмента та пристроїв Виконавця. Вартість замінних при виконанні ремонту ЗЗЧ, комплектуючих і матеріалів повинна бути включена до вартості ремонту.

    2. Виконавець несе відповідальність за якість матеріалів, які він надав для надання послуги, відповідно до положень про відповідальність продавця за товари неналежної якості.

    3. Ризик випадкового знищення або пошкодження (псування) матеріалів Виконавця несе Виконавець.

    4. Термін надання послуги з ремонту кабіни тепловоза ЧМЕ 3-4977 інв. № 46305 становить не більше 25 робочих днів, з дати одержання Виконавцем тепловоза на своєї ремонтної базі (спеціалізованої стоянці), з оформленням відповідного акту.

    5. Датою закінчення надання послуги, є дата передачі тепловоза ЧМЕ 3-4977 інв. № 46305, на ремонтної базі (спеціалізованої стоянці) Виконавця, після його ремонту, з оформленням відповідного акту.

    6. Якість наданої послуги з ремонту кабіни тепловоза ЧМЕ 3-4977 інв. № 46305 повинна забезпечувати надійну роботу тепловозу до чергового планового ремонту, відповідно до встановлених норм пробігу, при безумовному забезпеченні безпеки руху поїздів.

    7. Термін гарантії на надану послугу повинен складати не менше 12 (дванадцять) місяців від дня підписання Сторонами відповідного Акту здавання-приймання наданої послуги, з умовами дотримання Замовником «Правил технічної експлуатації залізниць України».

    8. У разі виявлення протягом гарантійного строку, будь-яких недоліків (дефектів) в відремонтованої кабіні тепловоза, відповідальність за які несе Виконавець, Замовник, протягом 10 (десятьох) робочих днів з дня виявлення недоліків (дефектів), повідомляє про це Виконавця і запрошує його до ДП «МТП «Южний» для складання Акту технічного стану кабіни тепловоза, в якому визначаються порядок і строки усунення виявленої недоліків (дефектів). Якщо Виконавець не з'явиться без поважних причин у визначений строк, Замовник має право скласти зазначений Акт без участі Виконавця або із залученням до складання Акту незалежних експертів, з повідомленням про це Виконавця. Акт, складений без участі Виконавця, надсилається йому протягом 10 (десятьох) робочих днів після складання для виконання.

    9. Виконавець зобов'язаний за свій рахунок усунути залежні від нього недоліки (дефекти), в строки та у порядку, визначених у Акті технічного стану кабіни тепловоза. Якщо Виконавець не забезпечить виконання цієї вимоги чи буде порушувати строки її виконання, Замовник має право прийняти рішення, попередньо повідомивши про нього Виконавця, про усунення недоліків (дефектів) власними силами або із залученням третіх осіб із відшкодуванням усіх своїх витрат та збитків за рахунок Виконавця.

    10. Гарантійний строк на надану послугу продовжується на час, протягом якого тепловоз ЧМЕ 3-4977 інв. № 46305 не міг експлуатуватися, внаслідок виявлених недоліків (дефектів), відповідальність за які несе Виконавець.


Головний інженер С.Є. Сарбаєв
Заступник головного

інженера з механізації С.Л. Спіцин
Начальник ВМ В.М. Мирошниченко
Начальника ВП ВПМ В.Д. Голуб
В.о. нач. локомотивної дільниці ВПМ В.І. Костына
Відповідальний за технічні вимоги

пров. інженер (з ТЕ) ВМ О.М. Галімов

Погоджене: Затверджую:

Заст. головного інженера Головний інженер

з механізації

С.Л. Спіцин С.Є. Сарбаєв
« » 2013р. « » 2013р.
Ремонтно-дефектна відомість

кабіни тепловоза ЧМЕ 3-4977 інв. № 46305




з/п

Назва деталі, вузла або механізму

Од. вим.

Кіл-ть

Склад робіт

Примітка

1

2

3

4

5

6

1

Шляховий очисник

шт.

1

Демонтаж. Рихтування, відбудовні роботи Монтаж.

Заміна:

- болти кріплення тумби – 4 шт.,

- плита тумби – 1 шт.

2

Котушка АЛСН

шт.

1

Демонтаж. Монтаж.

Заміна:

- розетка спар. роботи тепл. – 1 шт.

- котушка АЛСН – 1 шт.

3

Пісковий бункер

шт.

2

Демонтаж металевої конструкції. Монтаж.

Заміна:

- металоконструкція піскових бункерів – 2 шт.,

- буферні ліхтарі – 2 шт.,

- прожектор – 1 шт.

4

Акумуляторний відсік

шт.

1

Демонтаж металевих конструкцій. Монтаж.

Заміна:

- металоконструкція акумуляторного відсіку – 1 шт,

- двері бічні – 4 шт.,

- двері торцеві – 1 шт.,

- двері ВВК – 2 шт,

- люк – 1 шт.,

- дах – 1 шт.

5

Кабіна машиніста

шт.

1

Демонтаж металевої конструкції, електроустаткування і проводки (низько- і високовольтної). Монтаж металевої конструкції, електроустаткування і проводки.

Заміна:

- Вхідні двері ( з боку машиніста) – 1 шт.,

- дах кабіни – 1 шт.,

- утеплення кабіни – 1 к-т,

- внутрішня обшивка стелі, стін, підлоги – 1 к-т,

- металоконструкція високовольтної камери – 1 к-т.

- стекла кабіни - 4шт.

6

Свисток

шт.

2

Демонтаж. Монтаж.

Заміна:

- свисток – 2 шт.,

- трубопровід – 2 к-т.

7

Тіфон

шт.

1

Демонтаж. Ремонт трубопроводу. Монтаж.

Заміна:

- тіфон – 1 шт.,

- трубопровід – 1 к-т.

8

Захисне антикорозійне покриття

к-т.

1

Зачищення ремонтних поверхонь. Ґрунтовка. Фарбування.

Колірна гама повинна відповідати вимогам, пропонованим до маневрових локомотивів.


Начальник ВПМ В.Д. Голуб
В.о. начальника локомотивної

дільниці ВПМ В.І. Костына

Схожі:

Технічний регламент послуг з технічного обслуговування і ремонту...
Про затвердження Технічного регламенту послуг з технічного обслуговування і ремонту колісних транспортних засобів
ДОГОВІР на технічне обслуговування та ремонт техніки
ЗАМОВНИК доручає‚ а ВИКОНАВЕЦЬ бере на себе технічне обслуговування та ремонт техніки відповідно до списку‚ що додається до договору‚...
Гаражі, тролейбусні та трамвайні депо (парки)підприємства призначені...
Зберігання транспортних засобів може бути закритим та відкритим. Часто транспорт розміщують в одноповерхових будівлях висотою 15-20...
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ
Технічна підготовка: Ремонт транспортних засобів. Правила експлуатації автомобільних шин, акумуляторних батарей та вимірювальних...
Уточнення міського бюджету на 2005 рік
Закону України “Про податок з власників транспортних засобів та інших самохідних машин і механізмів”, якими передбачено збільшення...
Заступник начальника (з питань наглядово-профілактичної діяльності)...
Також необхідно взяти під особистий контроль додержання ліцензіатами ліцензійних умов провадження господарської діяльності в частині...
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ
Технічна підготовка: Прийняття і постановка транспортних засобів на чергування (у розрахунок). Облік транспортних засобів та їхньої...
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ
Технічна підготовка: Прийняття і постановка транспортних засобів на чергування (у розрахунок). Облік транспортних засобів та їхньої...
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ
Технічна підготовка: Прийняття і постановка транспортних засобів на чергування (у розрахунок). Облік транспортних засобів та їхньої...
А домашня праця для дітей дуже цікава
Догляд за житлом прибирання і ремонт квартири, ремонтування домашньої техніки, створення затишку у квартирі
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка