Керівництво проведенням змагань та суддівство Загальне керівництво проведенням змагань здійснюється Департаментом освіти і науки, молоді та спорту виконавчого


Скачати 65.64 Kb.
Назва Керівництво проведенням змагань та суддівство Загальне керівництво проведенням змагань здійснюється Департаментом освіти і науки, молоді та спорту виконавчого
Дата 17.12.2013
Розмір 65.64 Kb.
Тип Керівництво
bibl.com.ua > Спорт > Керівництво

«ПОГОДЖЕНО» «ЗАТВЕРДЖУЮ»

Директор гімназії №257 Президент Київського міського

осередку УФХ




_______________ Герасименко Ж.В. ________________ Карасевич С.А.


«_____» ______________2013 « _» __ 2013р.



ПОЛОЖЕННЯ

про проведення відкритого турніру з хортингу Подільського району м. Києва

серед молодших юнаки та дівчата 6-7 років, 8-9 років, юнаків і дівчат 10-11 років, 12-13 років, кадетів і кадеток 14-15 років у розділах «двобій», «нокдаун», 13 жовтня 2013 року.

ПОЛОЖЕННЯ

про проведення відкритого турніру з хортингу Подільського району м.Києва

серед молодших юнаки та дівчата 6-7 років, 8-9 років, юнаків і дівчат 10-11 років, 12-13 років, кадетів і кадеток 14-15 років у розділі «нокдаун», 13 жовтня 2013 року, м. Київ

1. Мета і завдання змагань



Змагання проводяться з метою:

  • розвитку та популяризації хортингу серед населення м. Києва та України;

  • підвищення спортивної майстерності спортсменів;

  • формування складу збірної команди м. Києва;

  • удосконалення практичного досвіду суддями УФХ.

2. Термін, місце проведення змагань



Змагання проводяться у Подільському районі м. Києва 13 жовтня 2013 року.

Місце проведення змагань у розділі «нокдаун»: гімназія №257 м. Київ, пр-т.Георгія Гонгадзе 7б .

Мандатна Комісія турніру з хортингу в розділі «нокдаун», проводить зважування та реєстрацію учасників

13 жовтня 2013 з 09:00 - 09:30

Голова Мандатної Комісії – Віце-президент УФХ по київському регіону України Карасевич Сергій Анатолійович Тел.: +38-050-332-41-00 моб. корпор. УФХ, +38-067-245-32-55 моб. корпор. УФХ, +38-093-889-67-57 моб.

E-mail: [email protected]
3. Керівництво проведенням змагань та суддівство
Загальне керівництво проведенням змагань здійснюється Департаментом освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської державної міської ради (КМДА) та Міським осередком Всеукраїнської громадської організації “Українська Федерація Хортингу” в м. Києві.

Безпосереднє проведення змагань покладається на Міський осередок ВГО “УФХ” в м. Києві та Головну суддівську колегію.

Головний суддя змагань - Віце-президент УФХ по київському регіону України Карасевич Сергій Анатолійович Тел.: +38-050-332-41-00 моб. корпор. УФХ, +38-067-245-32-55 моб. корпор. УФХ, +38-093-889-67-57 моб.

E-mail: [email protected]

Керівник Оргкомітету змагання - Кібліцький Руслан Валерійович Тел.:  моб.,  моб.,  моб., (044) 223-47-29 роб.

E-mail: [email protected]

Головний секретар змагання - Пашун Олена Василівна Тел.: +38-063-367-42-43


4. Програма змагань



13 жовтня 2013 року (недімя), гімназія №257 м. Київ, пр-т.Георгія Гонгадзе 7б .

  • 10:00-14:30 - змагання з розділу «нокдаун».

  • 14:45-15:00 - нагородження переможців.


5. Учасники змагань



У змаганні беруть участь спортсмени – члени Подільської районної федерації хортингу у м. Києві та окремих клубів міста Києва та України з хортингу.

До змагань у розділі «нокдаун», допускають: молодших юнаків та дівчат 6-7 років, 8-9 років, юнаків і дівчат 10-11 років, 12-13 років, кадетів і кадеток 14-15 років.

5.1. Усі учасники повинні надати до мандатної комісії наступні документи:

  • заявочний лист на участь за установленою формою;

  • залікову членську книжку УФХ (хортинг-паспорт);

  • медичний дозвіл встановленого зразка;

  • учасники змагаються у спортивній формі та захисному спорядженні згідно «Правил змагань з хортингу».

6. Правила проведення змагань



Змагання проводяться за Всеукраїнськими правилами змагань з хортингу у розділі «нокдаун», затверджених Міністерством України у справах сім’ї, молоді та спорту.

7. Нагородження



Спортсмени, які посіли 1-3 місця, нагороджуються дипломами Подільської районної федерації хортингу у м.Києві відповідних ступенів і медалями організаторів змагань.

За результатами змагань при відповідності вимогам Єдиної Спортивної Класифікації України переможцям і призерам змагання будуть присвоюватись спортивні розряди.


8. Фінансові витрати
Витрати по організації проведення змагань (нагородження переможців і призерів, харчування суддівської колегії, оренда місця змагань та допоміжних приміщень, штабу змагань та оргтехніки, оренда хорту, оплата канцтоварів, медикаментів, лікарського та обслуговуючого персоналу, друкування афіш та іншої атрибутики до змагань, розміщення реклами, транспортні та інші видатки по організації змагань) здійснюються за рахунок організаторів змагання згідно до затверджених кошторисів, Міського осередку ВГО “УФХ” в м. Києві , зацікавлених установ, організацій та спонсорів.

Витрати на відрядження учасників, тренерів-представників, суддів (проїзд в обох напрямках, розташування, харчування, збереження заробітної плати, благодійні безповоротні внески за участь у змаганнях) – за рахунок коштів організацій, що відряджають.

Оренда спортивних приміщень, нагородження переможців та призерів, інші витрати, пов'язані з організацією та проведенням змагання - за рахунок коштів осередку, проїзд в обидва напрямки та харчування спортсменів - за рахунок організацій, що відряджають.

Благодійний внесок за участь у змаганнях - 30 грн. з одного учасника.



9. Підготовка спортивних споруд



Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 18 грудня 1998 року № 2025 «Про порядок підготовки спортивних споруд та інших спеціально відведених місць для проведення масових спортивних та культурно-видовищних заходів»:

  • підготовка спортивних споруд покладається на їх власників;

  • контроль за підготовкою спортивних споруд та забезпеченням безпеки при проведенні змагань здійснює робоча комісія, яка утворюється Київською державною адміністрацією.

Власник спортивної споруди не менш, ніж за 4 години до початку змагань зобов'язаний подати до робочої комісії акт про її готовність до проведення змагань. Невиконання вимог, передбачених цим пунктом, що стали причиною виникнення надзвичайних обставин під час проведення змагань, тягне за собою відповідальність.
10. Медичне забезпечення
У відповідності до «Положення про медичне забезпечення спортивно-масових заходів», що затверджено наказом Міністерства охорони здоров`я України від 27.10.2008 №614, медичне забезпечення спортивно-масових заходів здійснюється Київським центром спортивної медицини, обласними та міськими спортивними диспансерами, центрами незалежно від їх відомчого підпорядкування, відділеннями спортивної медицини лікувально-профілактичних закладів загальної мережі. Для медичного забезпечення змагань залучаються кваліфіковані медичні працівники. Присутність лікаря із спортивної медицини обов`язкова на змаганнях всіх рівнів.

Лікар змагань входить до складу суддівської колегії на правах заступника головного судді. Всі його рішення в межах компетентності обов`язкові для учасників, суддів, організаторів змагань. Лікар представляє в організаційний комітет або суддівську колегію план медичного забезпечення змагань та звіт з їх закінченням.

11. Заявки



11.1. Попередні заявки на участь у змаганні надсилати за п’ять днів до початку змагань, до 07 жовтня 2013 року, на електрону адресу голови Мандатної Комісії – Віце-президента УФХ по київському регіону України Карасевича Сергія Анатолійовича

E-mail: [email protected]

11.2. В попередніх заявках повинна бути вказана така інформація: прізвище, ім’я, по батькові, дата народження, повних років, вага, розділ, ранк, П.І.Б. тренера.

11.3. Іменна заявка на участь у змаганнях подається до Мандатної комісії у день приїзду учасників. До заявки додаються документи, що засвідчують особу і дату народження, а також страховий поліс від нещасних випадків. До участі у змаганні допускаються лише команди та учасники, які підтвердили свою участь у встановлених для попередніх заявок термінів та під час роботи Мандатної комісії.
ЦЕ ПОЛОЖЕННЯ Є ОФІЦІЙНИМ ВИКЛИКОМ НА ЗМАГАННЯ!!!

Схожі:

2. Керівництво змаганнями
Миколаївської області та управлінням з питань фізичної культури та спорту Миколаївської облдержадміністрації виключне право на загальне...
Чернівецька обласна державна адміністрація Департамент освіти і науки, молоді та спорту
На виконання плану Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької обласної державної адміністрації на 2013 рік та з метою...
Керівництво оглядом Загальне керівництво та проведення огляду здійснює...
Про проведення огляду-конкурсу виховної роботи в таборах відпочинку системи освіти
Керівництво підготовкою та проведенням конкурсу покладається на ОЦТТУМ
...
Керівництво змаганнями
Безпосереднє проведення та організація змагань покладається на головну суддівську колегію (Центр ТОВРДМ)
3. Керівництво проведення змагань
Змагання проводяться 3 березня 2013 р за адресою: м. Одеса, пров. Високий,17. (Спортивний манеж «КРАЯН»)
2. Керівництво змаганнями
Метою обласних юнацьких змагань є популяризація та подальший розвиток дитячо-юнацького футболу Миколаївської області
Керівництво та організація змагань
Розіграш командної першості „Кубка мера м. Запоріжжя” з купольної парашутної акробатики серед команд четвірок
Ще один крок Міністерства до підвищення рівня соціального захисту спортсменів та тренерів
Міністерством освіти і науки, молоді та спорту видано наказ “Про внесення змін до наказу Державного комітету України з фізичної культури...
Настанови з проведення змагань з пішохідного туризму Вступ
Відповідно до п 13 10 Правил змагань зі спортивного туризму, затверджених Міністерством України у справах сім’ї, молоді та спорту...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка