Сценарій проведення спортивного свята, присвяченого відкриттю футбольного міні-поля зі штучним покриттям


Скачати 45.59 Kb.
Назва Сценарій проведення спортивного свята, присвяченого відкриттю футбольного міні-поля зі штучним покриттям
Дата 12.11.2013
Розмір 45.59 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Спорт > Документи
Сценарій проведення спортивного свята, присвяченого відкриттю

футбольного міні-поля зі штучним покриттям
(Звучать фанфари)
Вед.1 Увага! Увага! Розпочинаємо церемонію відкриття футбольного міні-поля зі штучним покриттям на території Загальноосвітньої школи №16 з параду класів школи.
Вед.2 Увага учасників параду! На урочисту лінійку, присвячену відкриттю футбольного міні-поля КРОКОМ РУШ!
(звучать спортивні марші. На майданчик заходять парами учні 1-11 класів, попереду кожного класу ідуть спортсмени, колони прикрашені різнокольоровими кульками)
Вед.1 Ми школу нашу прославляємо

Сьогодні про спорт в ефірі віщаємо

Спортсменів відомих ми вам покажемо

Про їхні досягнення тут розкажемо.
Вед.2 На спортивний майданчик запрошуються учні початкової школи. Молодші школярі дуже люблять спорт. Вони – майбутні чемпіони Олімпійських Ігор, маємо надію, що через декілька років саме вони будуть представляти нашу країну на спортивних аренах світу.
Вед.1 Поки що великих досягнень у них немає, але учні активно займаються спортом, відвідують секції футболу, легкої атлетики, із задоволенням беруть участь у спортивних змаганнях. Святах.
Вед.2 На спортивний майданчик заходять учні 5-х класів. П’ятикласники активно займаються в шкільних секціях і беруть участь у спортивних змаганнях. Серед їх захоплень: легка атлетика, волейбол, футбол, художня гімнастика.
Вед.1 Ми вітаємо учнів, які активно займаються легкою атлетикою, футболом, карате, тхе-квондо, плаванням, естрадно-спортивними танцями. (Представити прізвища учнів).
Вед.2 А ми запрошуємо учнів 6-х класів.
Вед.1 Учні цих класів уже можуть пишатися своїми спортивними досягненнями.
Вед.2 Представляємо юного боксера, юного дзюдоїста, юного каратиста, юну скелелазку, легкоатлетистів. (Оголосити інші види спорту та учнів).
Вед.1 Ми вітаємо учнів 7-х класів, серед яких є вихованці спортивної дитячо-юнацької школи. Це:..(представити учнів), які активно займаються легкою атлетикою, футболом, плаванням, настільним тенісом, баскетболом. Із задоволенням вітаємо юних футболістів: (представити учнів).
Вед.2 На спортивний майданчик запрошуються учні 8-х класів. Серед них – призери міських, обласних, республіканських змагань з волейболу, баскетболу та легкої атлетики. (Представити юних спортсменів).
Вед.1 Зустрічаємо учнів 9-х класів, більшість з яких займаються різними видами спорту: футболом, волейболом, художньою гімнастикою, боксом, вільною боротьбою.

(Представити своїх спортсменів), які стали переможцями міських змагань серед школярів із міні-футболу.

(Представити учня, який займається боксом)… є багатократним переможцем міських, обласних, республіканських змагань з боксу.

(Представити спортсменку з художньої гімнастики)… виконала норматив кандидата в майстри спорту з художньої гімнастики.

Гордість школи … виконав ІІ дорослий розряд з легкої атлетики і посів 2-ге місце на чемпіонаті України з двоборства, а завтра він стане чемпіоном України.

Спортсмени 9-б класу стали переможцями в традиційних міських змаганнях з туризму «Сокіл» (Джура).

(Представити своїх спортсменів)… захищають честь школи на міських, районних змаганнях з легкої атлетики.

Кожного року (представити своїх учнів)… приймають участь і стають переможцями у традиційних міських змаганнях з волейболу і баскетболу.
Вед.2 Ми вітаємо учнів 10 класу. Фізкульт-привіт бронзовій призерці чемпіонату міста з шахів ______________ та незмінним учасницям змагань з пішохідного туризму _____________________, головній нападаючій команди-переможниці міського чемпіонату з волейболу _____________, вітаємо учасника Всеукраїнських Ігор Чемпіонів «Біола» _______________ та ______________ - переможця міських змагань серед школярів з міні-футболу.
Вед.1 А ми запрошуємо на спортивний майданчик наших найстарших учнів, цьогорічних випускників учнів 11 класу.

(Представити своїх учнів)… - третій рік поспіль у чемпіонаті міста серед школярів з волейболу займають І місце.

Гордість школи (Учень своєї школи) ______________ - призер міських, обласних, республіканських змагань з футболу, член збірної команди «Кремінь», став переможцем у традиційних шкільних змаганнях з міні-футболу.

(Спортсмени своєї школи):

____________ - активний учасник змагань з мотокросу.

____________ - переможець міських змагань серед школярів з міні-футболу, посів ІІ місце в міських змаганнях з настільного тенісу.

____________ - член збірної команди з міні-футболу, переможець міських змагань серед школярів з міні-футболу.

____________ - посів ІІІ місце на міських змаганнях з легкої атлетики серед школярів зі штовхання ядра.

____________ - неодноразова призерка з бігу на короткі дистанції та легкоатлетичних естафет.

____________ - активний учасник військово-патріотичної гри «Патріот», призер бігу на короткі дистанції і легкоатлетичних естафет.

____________ - переможець міських змагань серед школярів з міні-футболу.
Вед.2 Отже вся школа зібралася на спортивному майданчику і ми представляємо гостей, які прибули до нас на свято:

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Вед.1 Слово для привітання надається

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Вед.2 Право перерізати стрічку і відкрити футбольне поле надається

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

(Звучать фанфари)
(Виступ гімнастів, пісня)
Вед.1 Протягом багатьох років футбольна команда школи ставала неодноразовим призером міських змагань серед школярів. Одна з недавніх перемог – І місце в спартакіаді школярів в рамках Всеукраїнської програми «Міні-футбол».
Вед.2 Такі високі результати стали можливими завдяки навчальній програмі, якою введено додатковий урок з футболу.
Вед.1 В нагоду за розвиток і популяризацію дитячого та юнацького футболу, школі і було подароване футбольне поле зі штучним покриттям.
Вед.2 Футбольне поле стане справжнім подарунком для школярів та мешканців мікрорайону: юні футболісти зможуть відточувати свою майстерність на тренуваннях та грати в футбол протягом всього року.
Виступ художньої самодіяльності
Вед.1 Дорогі діти, вчителі, шановні гості! Сьогодні ми відкриваємо весняно-літній сезон спортивних ігор на новому спортивному майданчику і запрошуємо вас стати вболівальниками футбольного матчу між командами 9-х і 11 класів.
Вед.2 А право провести перший удар на цьому полі надається _______________________
Футбольний матч
Після матчу звучить пісня
Вед.1 Увага! Церемонія відкриття футбольного міні-поля зі штучним покриттям завершена. Бажаємо всім нових спортивних досягнень! До нових зустрічей!
(Звучить марш, учні повертаються направо і виходять з поля)

Схожі:

Сценарій свята АЗБУК А ФУТБОЛ У Сценарій спортивного свята
Мета: пропагувати вид спорту футбол, здоровий спосіб життя; формувати потребу в систематичних заняттях фізичною культурою і спортом;...
Сценарій спортивного свята
...
Сценарій спортивного свята Відкритої першості району з багатоборства...
Ведуча: Добрий день, дорогі друзі, шановні гості. Ми розпочинаємо спортивне свято «Веселі старти» між 5-6 класами. До нас завітали...
Сценарій спортивного свята
Ведуча: Добрий день, шановні гості! Раді вітати вас на нашому святі! Сьогодні ви станете свідками народження майбутніх спортсменів....
Сценарій спортивного свята
Добрий день, дорогі гості. Сьогодні ми зібралися на свято «Тато, мама, я – разом спортивна сім'я.» Щоб позмагатися у силі, спритності,...
1. Мета проведення Змагання проводяться з метою популяризації мультиспорту,...
Змагання проводяться з метою популяризації мультиспорту, велоспорту, спортивного туризму, спортивного орієнтування та здорового способу...
Сценарій свята Першого Дзвоника в Оржівському НВК «школа – колегіум» 2012 рік

СЦЕНАРІЙ НОВОРІЧНОГО СВЯТА
Білосніжка Скоро Новий рік, сімейне свято, а мені навіть додому до палацу навідатися
Сценарій свята «Українська пісня – єднає нас»
Сцена прикрашена українськими рушниками та вінками. В залі лунають українські пісні
Електричне поле. Напруженість електричного поля. Речовина в електричному...
Електроємність. Конденсатори та їх використання в техніці. Енергія електричного поля
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка