ДЮСШ Синельникового відзначила 30-річний ювілей


Скачати 43.05 Kb.
Назва ДЮСШ Синельникового відзначила 30-річний ювілей
Дата 13.03.2013
Розмір 43.05 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Спорт > Документи
ДЮСШ Синельникового відзначила 30-річний ювілей
25 січня 2013 року в Будинку науки і техніки локомотивного депо відбулися урочистості та святковий концерт з нагоди 30-річчя ДЮСШ.
Працівників, теперішніх та колишніх вихованців школи привітали почесні гості: міський голова Зражевський Д.І. та його заступник Кучерук Т.Г., помічник народного депутата України Ю.П.Самойленка Білий М.С., депутат Верховної Ради VІ скликання Храпов С.А., заступник начальника управління у справах фізичної культури та спорту Дніпропетровської обласної державної адміністрації Олєшко Є.П., начальник обласного управління з фізичного виховання і спорту Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України Буря Є.О., начальник міського відділу освіти Тимонік Н.Д. та начальник відділу у справах сім`ї, молоді та спорту Заіка О.В., олімпійський чемпіон з важкої атлетики в Монреалі у 1976 році Зайцев Ю.К.. Свої вітання на адресу винуватців свята надіслав і народний депутат України Момот О.І.

До свого ювілею, завдячуючи міському голові Д.І.Зражевському, народним обранцям -Ю.П.Самойленку, О.І.Момоту, депутатському корпусу міської ради школа протягом останніх двох років отримала подарунки - реконструйований стадіон, перекритий дах школи та котельні, нові вікна у спортивній залі, поновлену огорожу та освітлення на стадіоні.

" Вже багато років дитячо-юнацька спортивна школа є центром спортивно-масової роботи в місті серед учнівської молоді, – зазначив у вітальному виступі міський голова Д.І.Зражевський (який свого часу також був вихованцем школи). - Серед її учнів – спортсмени – переможці обласних, всеукраїнських та міжнародних змагань, що свідчить про професіоналізм тренерів, високу майстерність учнів закладу, злагоджену роботу адміністрації. А головне - заклад є осередком, який відволікає дітей від вулиці, обмежує вплив шкідливих суспільних чинників, зміцнює їхнє здоров`є, загартовує волю, прагнення до перемог". Керівник міста подякував тренерам-викладачам, які присвячують своє життя улюбленій справі, віддають свої знання, свою любов дітям, запалюють нові зірки на спортивному небосхилі, побажав всім міцного здоров`я, гарної спортивної форми, нових успіхів та перемог. Дмитро Іванович підкреслив, що міська влада, депутати різних рівнів, з метою організації змістовного дозвілля дітей та підлітків, популяризації здорового способу життя на сучасному етапі розвитку країни, і надалі докладатимуть зусиль для зміцнення матеріально-технічної бази закладу, підтримки обдарованих дітей-спортсменів. На ці цілі у міському бюджеті на 2013 рік передбачені кошти в сумі 30 тис.грн.. Сертифікат на придбання спортивного обладнання на ці кошти під бурхливі оплески присутніх міський голова вручив директору ДЮСШ О.В.Родзіну.

Кращі спортсмени та тренери закладу були відзначені вітальними листами, подяками та грамотами Дніпропетровської обласної державної адміністрації, міського голови, відділу освіти та відділу у справах сім`ї, молоді та спорту міської ради, які вручили почесні гості під час вітальних промов. За вагомий внесок у розвиток спорту в м.Синельниковому Почесну грамоту президента Національного олімпійского комітету України С.Бубка вручено міському голові Д.І.Зражевському.

З нагоди ювілею, від гостей заклад отримав і чимало подарунків, серед яких: комп`ютер, багатофункціональний пристрій, спортивний інвентар, електронний годинник, єдину путівку для команди футболістів «Дніпроагро» 1999-2000 р.н. на оздоровлення у таборі "Перлина Придніпров`я" з 1 по 21 лютого 2013 року.

Від вдячних учнів спортивні наставники прийняли квіти та пам`ятні подарунки. Пам`ять тих, хто не дожив до цього визначного дня, вшанували хвилиною мовчання.

Свято прикрасила чудова концертна програма міських аматорських колективів: Народного гурту "Талісман" (керівник В.Кушнір) Будинку науки і техніки локомотивного депо, танцювального колективу "Натхнення" (керівник Пасічник Ж.) та театральної студії (керівник Панасевич Н.) центру дитячої творчості відділу освіти.
Для довідки:

Датою народження ДЮСШ вважається 1 січня 1983 року. Згідно рішення виконавчого комітету Синельниківської міської ради від 19.01.1983 року № 36, будівля і територія восьмирічної школи № 2 були передані ДЮСШ. Тут було відкрито чотири відділення: баскетбол, класична боротьба, легка атлетика, футбол.

На сьогоднішній день тут працюють два відділення: легкої атлетики і футболу, де займається 520 учнів. Юні легкоатлети та футболісти закладу мають високі спортивні розряди, приймають участь в змаганнях різного рівня – чемпіонатах, кубках, міжнародних змаганнях, захищаючи честь школи і міста.

Так протягом 2012 року легкоатлети ДЮСШ прийняли участь у:

- 2 міжнародних змаганнях, де вихованці Коваля Володимира Івановича на XIX Міжнародному спортивному фестивалі серед дітей та молоді в м. Замость (Польща) Оголь Павло та Коваленко Олександр стали срібними призерами;

-у 18 змаганнях Всеукраїнського рівня: Дорофєєв Владислав був переможцем змагань зі стрибків у висоту та з 5-борства, виконавши норматив Кандидата у майстри спорту, з вересня він - студент Київського вищого училища фізичного вихованння, який має кращий результат зі стрибків у висоту 2,10 м; 12 разів вихованці були призерами змагань: Харлан Оксана – срібна призерка та Гринько Вікторія – бронзова призерка Чемпіонату України з чотириборства стали членами збірної команди України на Міжнародних дитячих спортивних іграх, що відбулися 8-10 вересня 2012 року в м. Варшава;

-у 26 змаганнях обласного рівня, де посідали перші місця 68 разів та 119 разів ставали призерами змагань. 3 вихованця ДЮСШ виконали норматив І спортивного розряду: Сидор Дмитро, Горбенко Аліна, Зімайло Микола. Команда Синельниківської ДЮСШ з легкої атлетики посіла 4 місце в змаганнях ІV Спортивних ігор школярів Дніпропетровської області.

Протягом навчального року юні футболісти прийняли участь в 3-х Міжнародних турнірах, де вихованці Родзіна Олександра Володимировича були третіми, а вихованці Алексаненка Анатолія Івановича та Волкова Віталія Валерійовича – срібними призерами; у 18 змаганнях обласного рівня: 8 разів були переможцями та 4 рази призерами.

Схожі:

Сучасники про Миколу Негоду
Черкащина відзначала 75-річний ювілей свого земляка, відомого українського поета Миколи Тодосійовича Негоди – людини витонченої і...
25-річний ювілей створення народного аматорського ансамблю української...
Щедра Новомиргородська земля народними самобутніми талантами, які творять справжнє, випробуване часом животворне мистецтво, примножують...
Капітула Нагороди Польсько-Українського Поєднання відзначила у цьому...
Капітула Нагороди Польсько-Українського Поєднання відзначила у цьому році редакторів Марчіна Войцєховського та Юрія Макарова, які...
Чемпіонат України серед СДЮШОР та ДЮСШ (1993 р н. та молодші)

ПОЛОЖЕННЯ про цільовий фонд соціально-економічного розвитку м. Синельникового
Цільовий фонд соціально-економічного розвитку міста (надалі – Фонд) створюється у складі спеціального фонду бюджету територіальної...
ЗМІНИ КАЛЕНДАРЯ, що внесені в зв’язку з епідемічним карантином в регіонах
ЛАВІНА (Черкаси) СДЮШОР-12-96 (Запоріжжя) ДЮСШ (Овідіополь) СКОРПІОНИ-96 (Київ)
УКРАЇНА Д Н І ПРОПЕТРОВСЬКАОБЛАСТ Ь СИНЕЛЬНИКІВСЬКА МІСЬКА РАДА ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ Р І ШЕНН Я
Україні», «Про охорону культурної спадщини», з метою правильного використання в офіційній документації назв пам’яток історії міста...
ВСЕУКРАЇНСЬКА ЮНАЦЬКА БАСКЕТБОЛЬНА ЛІГА “Затверджую”
ТАВРІЙСЬКА ЗІРКА-95 (Херсон+В. Рогачик) -СОЦ-95 (Ізмаїл) ВОРСКЛА-95 (Миргород+Полтава) ДЮСШ-95 (Бердянськ)
ВСЕУКРАЇНСЬКА ЮНАЦЬКА БАСКЕТБОЛЬНА ЛІГА “Затверджую”
ДЮСШ-2-ХАІ (Харків) УКРАЇНОЧКА-ОДЮСШ-93 (Запоріжжя) СУЗІР’Я ОДЮСШ-94 (Рівне)
Проект ПРОГРАМИ Розвитку освіти міста Синельникового на 2010-2015 роки
Програма розвитку освіти міста Синельникового на 2010-2015 роки (далі Програма) розроблена з урахуванням особливостей регіону, традицій,...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка