БУДЬ ІДІОТОМ! ЗАРАДИ УКРАЇНИ


Скачати 85.98 Kb.
Назва БУДЬ ІДІОТОМ! ЗАРАДИ УКРАЇНИ
Дата 05.04.2013
Розмір 85.98 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Право > Документи

СУМНІВИ Ти ПЛAНИ ТКАЛЕНКА
#5 22 -29 грудняДООбр.

776Є7Г/7ЇЇ

ІгорТКАЛЕНКО


БУДЬ ІДІОТОМ! ЗАРАДИ УКРАЇНИ




\

..Мої щасливі роздуми перервав дзвінок і Починка (є така людина, що може собі це ' дозволити):

Чи є в Україні газета, яка б збуджу­вала громадську думку краще, ніж „Пост-Поступ"? - суворо спитав Починок. Нема, - впевнено сказав я А чи є в Україні людина, яка готова дати людям щось нове, свіже, чисте? Нема.

Ну то стань нею, Ткаленко, - грізно сказав Починок і поклав трубку.

А може, це був не Починок?...

...Легко сказати: будь мудрим, стань генієм, спробуй по­працювати пророком. Я вам скажу правду, що мені це чуже. Я легко можу бути хіба сам собою, хоча, правду кажучи, дуже часто сумніви не дають спокою: хто ж я?

Але якщо треба, то треба. Якщо треба кимось стати, то ясно, що тут відразу треба писати якусь програму.

Ось пан Цушко, наприклад. Був агрономом чи головою колгоспу, прости Боже. Щось там написав на аркушику з на­звою „Моя передвиборна програма", і хряп - вже і депутат, і міністр. І, головне, ніяких сумнівів на обличчі, чи він може цим міністром працювати.

Я теж вирішив почати з цього. Програму пишу за розді­лами, щоб ви, читаючи, краще зрозуміли. Ви, надіюсь, зро­зуміли, що моя програма дуже актуальна, і не прочитати її неможливо.

Внутрішня політика

Я дивлюся на наших політиків і думаю: чому Ющенко не може виступити перед людьми, не може пояснитиГяк плати­ти податки, чому не закличе українців до якоїсь... ну до чо­гось конкретного не закличе? Чому не пояснить, хто ворог? Хто друг? Чому не розкаже, що робити простому українцеві? Чому не скаже просто: люди, ще. не час нам пити горілку і курити, давайте збудуємо могутню і сильну Україну. Чому не скаже: води, не порушуй іє правил дорожньої о рулу, не пе­ревищуйте швидкості? Інпекторів ДАІ не люблять не тому, що вони штрафують порушників, а тому, що вони штрафують не всіх порушників. їх не люблять за корумпованість і неспра­ведливість. Вони покривають один одного. За що їх любити? Ющенко їх спочатку розпустив. Але на їхнє місце треба було поставити тих, кого в країні не знайшлося.

Я, звичайно, знав: кожний бразилець - тренер збірної Бра­зилії з футболу. А кожний українець ~ президент України. Ко­жен дурень може керувати країною, сидячи на дивані перед телевізором.

Але ж Президент може дуже багато змінити. Він може впли­вати на мільйони людей. Невже йому нема що сказати. Невже в нього не було великої мрії, крім мрії стати Президентом Укра­їни?

Мій перший висновок такий: уся країна повинна напружи­тись і допомогти Президенту Ющенку знайти свою нову мрію.

Зовнішня політика

Російський вектор

Я хотів би відразу розрізнити два поняття - Росія і Мо­сква. Це різні поняття і дві різні політики. Наша політика щодо Москви: Карфаген повинен бути знищений. Москва переста-



ла бути для нас джерелом постійної загрози. Наша політика щодо Росії. Росія для нас - це 39 мільйонів етнічних україн­ців. Більш ніж в Україні. Росія сьогодні - це більше Україна, ніж сама Україна. Українці в Росії повинні здобути свій рес-пект. Сьогодні найактуальнішим питанням є введення в Росії другої державної мови - української.

Турецький вектор

Турки повинні повернути ясир. Чи не повинні, як ви вва­жаєте?

Ось якою була б моя розмова з турецьким прем'єр-міні­стром.

— Дорогий Сулеймане. Я вас люблю і поважаю. Ми друж­ні країни і прагнемо такими залишатися і зміцнювати нашу дружбу. Але є кілька моментів, над якими треба поставити крапку. Це історичні моменти. За нашими даними, в Україні протягом XV - XVII століть було знищено і забрано в рабство 5 млн. українців. Я розумію, що це було давно і все таке. Але хотілося б почути ваше ставлення до цього факту. Я не прошу формулювати його зараз, але я думаю, що ваш коментар з цього приводу міг би дуже допомогти в наших подальших відносинах. Ми будемо вдячні вам за відповідь. Ну і я думаю, що це зміцнить наші відносини в майбутньому. Ви мене ро­зумієте?

Пенсії та інше

Немає ніяких обов'язкових державних пенсій. Ви не зо­бов'язані нікому віддавати ваші зароблені гроші у так звані пенсійні фонди. Гроші розподіляють ті, хто їх заробив.

Мені кажуть: а як же пенсіонери без пенсій?

А точно так само, як і зараз. Взагалі, пенсіонерам не по­трібні гроші. Хай їх утримують діти. Якщо немає дітей, то не­хай вони сидять в якихось пансіонатах, відпочивають, роз­важаються. А тим, кому потрібні гроші, ~ ті хай заробляють, інвестують, відкладають. Ніяких обмежень пенсійного віку. Не існує такого поняття, як пенсіонер і пенсійний вік.

Діти утримують своїх батьків. Батьки виховують своїх ді­тей так, щоб потім вони їх не викинули на сміття. Або при­наймні, щоб не всі з них викинули нас на сміття.

От вам і проблема сім'ї і народжуваності. Звичайно, в та­кому випадку дуже ризиковано використовувати запобіжні засоби ~ можливо, ви викидаєте на сміття свою забезпече­ну старість. Якщо ви хочете боротися з абортами - почніть зі скасування всіх соціальних виплат і пенсій.

Інваліди

їм потрібні турбота, їжа, умови проживання. Всього цього за ті "гроші", що вони отримують, не купиш. їм потрібна лю­бов. Я бачив одного "інваліда", який мав посвідчення інваліда першої групи і хизувався, що може їздити в метро безплат­но. Вам цікаво, куди їздить інвалід першої групи у метро? Він їздить в гідропарк бухати. Ви можете дати мені гарантію, що вся пенсія через інвалідність дістанеться справді інвалідам? А інакше все це обман і несправедливість. А інваліди потрібні соціалістам як каліки жебракам: хто відмовить їм в грошах, хто зазіхне на жалюгідні копійки нещасних інвалідів?

Соціальні виплати

У нас є Біблія, яка дає прекрасні приклади, як вирішувати соці­альні потреби людей. Ми бачимо там немічних, інвалідів, сліпих і т. д. Як вони утримувалися? їх утримували сім'ї. І - вони самі просили милостиню. Це ж нормально - просити, коли в тебе по­треба. Коли ти не можеш заробити собі на хліб. Що тут принизли­вого? Це ж не красти. Якщо для тебе принизливо просити - йди працюй. Або нехай тебе утримують родичі. Будь ласка, але чому ти вирішив, що тебе, такого гордого, повинні примусово утриму­вати зовсім незнайомі тобі люди. Чому ти вважаєш, що хтось тобі щось винен? Це несправедливо, коли в мене забирають гроші й дають сумнівним інвалідам чи сумнівним пенсіонерам під ви­глядом соціальному захисту. Це несправедливо, якщо є хоч одна людина, яка отримує несправедливу соціальну виплату. Це під­риває довіру до всієї системи. І це нормально, коли люди утриму­ють інваліда, який живе поряд з ними, якого вони знають. Ну це вже питання місцевих громад. Ось вам і роль громад.

Між іншим інвалідам в суспільстві часто легше вижити, ніж не-інвалідам. Бо інвалідові подасть кожний, а здоровому хто?..

У Біблії турбуватися потрібно про вдів (за 70) і сиріт (до 14). Всі інші в змозі подбати про себе самі. Недуже приємно, коли ти спо­дівався на допомогу держави. Але все це ілюзія - великий зло­чин діявся під виглядом справедливого розподілу матеріальних благ.

Соціальні виплати мали сенс, коли твою зарплату встановлює і обмежує держава, коли ніхто ні за що не відповідає, а за все від­повідає держава, вона усім володіє, і всі працюють на неї. Але така держава не має сенсу. Ось чому я переконаний, що заробле­ні вами гроші справедливо розподілити здатні лише ви самі. А не соціалісти з комуністами.

Українці, не час сидіти в барах і на диваних предтелевізороми й пити пиво. Вперед, йдіть завойовувати світ, поки Господь дав вам великий шанс.

Все це треба людям постійно пояснювати. Тобто треба підготу­вати людей до нових умов існування.

Кому вірити?

Не вірте ніяким урядам і передвиборним обіцянкам про краще життя чи про підвищення пенсій і зарплат. Ви завжди будете обдурені. Самі візьміть відповідаль­ність за своє життя, за життя своєї сім'ї, міста, України. Візьміть відповідальність. Не питайте, по кому подзін. Перестаньте брехати і зраджувати. Вичавіть з себе пе­дераста у всіх сенсах. Створіть собі робоче місце. До­поможіть іншим створити робоче місце:

Нам треба стати нацією мрійників-професіоналів. Мрії здійснюються. Все наше сучасне - це чиїсь ма­теріалізовані мрії. Зареєструвати підприємство - воно вже зареєстроване. На кожного з українців лежать до­кументи на підприємство - прийдіть і заберіть. Станьте вільним підприємцем. Не бійтеся збанкрутувати: бан­крутство - це тимчасово, злидні - це назавжди. Навіть Генрі Форд був тричі банкрутом. Здобувайте славу для України. Ось вам достойне життя.

Ніхто не може прийти до вас і перешкоджати вам. Хочете взяти готівку - 6% в бюджет. Ось і весь пода­ток. Але заплатіть, будь ласка.

Самі найміть собі дільничного міліціонера. Самі платіть йому зарплату. Очистіть свій район від покидь­ків. За вживання наркотиків - смертна кара.

За подружню зраду - від 15 років ув'язнення аж до смертної кари (обумовлюється шлюбним контрак­том).

За проституцію і сутенерство — до 15 років ув'язнен­ня.

І смертна кара - публічна. Не якесь непомітне вбив­ство на собачому дворі. Покарання - це величезний педагогічний акт. "Коли покарати кощунника, то і про­стий стане мудрим" - казав цар Соломон.

І це не просто чиїсь висмоктані з пальця забаган­ки. Все це - вічні закони великого Гуманіста. Того, хто створив'нас, і Хто знає нас як ніхто інший. Все це за­писано в Біблії.

Що скажуть на це ліберали? Вони скажуть те, що за­вжди говорять у таких випадках ліберали - це не наші методи, це не працює. Педерастів завжди буде 5 % (потім 15, потім нормою стає 25, 50, 80...)

Але це їхня чергова брехня.

Це - працює. Це працювало завжди.

Коли Октавіан повернувся до Риму після розгрому антонія і клеопатри він застав гим у стані цілковитого занепаду і розпусти. Легалізація педерастії є знаковою і вказує на рівень розпусти в суспільстві. Октавіан на­казав знищувати тих людей, що живуть, як свині. І від­разу всю нечисть мов язиком злизало. Куди зникли всі римські педерасти? Так почався Золотий вік Римської імперії. А що говорили йому ліберали? Це не працює, це не допоможе. Якщо це не допоможе, то Господь до­поможе, коли побачить, що ми робимо Його справу.

Екологія

Україна має стати чистою!

Так, з'явилися зіпсовані люди, які захотіли нечи­стоти. Але, як на мене, чистота перемагає. Яка ж вона буде прекрасна _ моя чиста Україна. Дивна, і комусь не зрозуміла, але наповнена радістю і щастям, духом Ісуса Христа і вільного підприємництва. Немає ніяких соціалістів і комуністів, не чути їхньої зухвалої ритори­ки. Кожний громадянин сам несе відповідальність за себе, за свою сім'ю, за свою державу. Я бачу чистоту-божественну чистоту. Стидливий рум'янець на щоках молодят. Ніякої порнухи. Про педерастів не чути. Ми всі — одна дружна сім'я, незнайомі люди.на вулиці ві­таються й усміхаються. Ми навчились усміхатися. Бути вдячними і радісними.

Аристократи - приклад стриманості й цноти. По­дружжя аристократів міцні - ніяких розлучень. Нія­ких статевих зносин перед шлюбом. Ніяких подружніх зрад. Кримінальна відповідальність за подружню зра-

ДУ-

Недавно, я говорив з одним американцем, він ска­зав мені: «Нам вже стало очевидним, що Бог відвер­нувся від Америки... І повернувся до України». Тепер завдання чистих душею - зробити все, щоб Бог не від­вернувся знову. Нам треба жити за щоденним розкла­дом Барона Мюнхгавзена: ранком - розгін хмар і вста­новлення хорошої погоди, з десятої до одинадцятої - подвиг. Нехай всі суди світу визнають нас ідіотами. Ми й будемо ідіотами заради України.

Це — Україна моєї мрії. Прекрасна моя Україна

Наслідки

Одне слово, як ви бачите, я міг би легко стати месією українського народу. .

Вибачайте, панство, але месії не вибирають. Що при­йшло, те прийшло.

Але відразу кажу: краще мене не вибирайте. Бо якщо ви дасьте мені повноваження, то я скажу: забудьте про пенсії... Я попрошу всіх самостійно організувати для нужденних без­платну тарілку молочної локшини, дати можливість одягну­тися і переночувати...! - далі за текстом (див. вище).

І вам цього треба?

Поки що все.

Схожі:

НАСЛІДКИ неприйняття національної політики з корпоративної соціальної...
Забороняється відтворення та використання будь-якої частини цієї публікації у будь-якому форматі, включаючи графічний, електронний,...
Начальнику УМіП типографії Бережньову А. Ю. Начальника юридичної...
Передвиборна агітація може здійснюватися в будь-яких формах і будь-якими засобами, що не суперечать Конституції України та законам...
19. Правове регулювання господарсько-торговельної діяльності та реклами >§4
Відповідно до ст. 1 Закону України «Про рекламу» реклама – це інформація про особу чи товар, розповсюджена в будь-якій формі та в...
Здоров’я це коштовність, і притому єдина, заради якої дійсно варто...
Здоров’я – це коштовність, і притому єдина, заради якої дійсно варто не лише не шкодувати часу, сил, праці та всіляких благ, а й...
ПРОГРАМА міні версія ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «УДАР (Український Демократичний...
Ми об’єднуємося заради перетворення України. Ми пропонуємо запровадити якісно новий тип відносин між державою та громадянином, що...
ЗАКОН УКРАЇНИ
України виходячи із принципів непорушності державних кордонів, які є відображенням територіальної цілісності, політичної та економічної...
Передвиборча програма політичної партії «ЗЕЛЕНІ»
Влада – не самоціль партії «Зелені», а механізм реалізації «зелених» ідей заради майбутнього громадян
Ми об’єднуємося заради перетворення України. Для цього ми пропонуємо...
Перед, у забезпеченні гідного і повноцінного життя громадян та гармонійних відносин у суспільстві. Межі державного впливу на суспільство...
ЩО ТАКЕ ЛЮБОВ?
Любов – це гріх, але такий ніжний, що заради нього варто пожертвувати власним німбом. Любов – благодать, яку потрібно з вдячністю...
1. Поняття методів управління організацією
Загальні функції визначають тільки вид управлінської діяльності незалежно від місця його виникнення. Вони властиві управлінню будь-якою...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка