Регламент Регламент Чемпіонату і розіграшу Кубка Волині серед аматорських команд сезону 2012/2013 років


Скачати 190.6 Kb.
Назва Регламент Регламент Чемпіонату і розіграшу Кубка Волині серед аматорських команд сезону 2012/2013 років
Дата 02.04.2013
Розмір 190.6 Kb.
Тип Регламент
bibl.com.ua > Право > Регламент
ПРОЕКТ РЕГЛАМЕНТУ
ЧЕМПІОНАТУ ВОЛИНІ З ФУТБОЛУ 2012/2013 РОКУ
(ПЕРША ЛІГА)

Визначення термінів
ФІФА – Міжнародний союз футбольних асоціацій
УЄФА – Європейський союз футбольних асоціацій
ФФУ – Федерація футболу України
ААФУ – Асоціація аматорського футболу України
ФФВ – Федерація футболу Волині
ДЮФЛ Волині – Дитячо-юнацька футбольна ліга Волині
Виконком ФФВ – Виконавчий комітет Федерації футболу Волині
Правила гри – Звід положень та вимог, затверджених Міжнародною радою футбольних асоціацій, обов’язкових для виконання у змаганнях з футболу
Регламент – Регламент Чемпіонату і розіграшу Кубка Волині серед аматорських команд сезону 2012/2013 років
КДК ФФВ – Контрольно-дисциплінарний комітет ФФВ
АК ФФВ – Апеляційний комітет ФФВ
Офіційна особа – представник ФФУ, ААФУ, ФФВ, керівництво команди (клубу), який виконує офіційні функції, пов’язані з організацією та проведенням змагань
Арбітр – особа, призначена ФФВ для проведення матчу, якій надані виключні повноваження щодо застосування та трактування Правил гри
Делегат-інспектор – особа, призначена ФФВ для виконання офіційних функцій стосовно оцінки дій арбітрів та рівня організації матчу
Дисциплінарні правила ФФВ – звід дисциплінарних норм і видів дисциплінарних стягнень, визначених Дисциплінарними правилами ФФВ
Паспорт футболіста – документ установленого зразку, в якому вказано основні дані гравця
Відсторонення – заборона гравцю брати участь в офіційних змаганнях або заборона офіційній особі виконувати службові обов’язки на визначену кількість матчів чи на визначений термін
Трансферний період – дозволений період переходу гравців з однієї команди-учасниці обласних змагань в іншу

І. Мета і завдання
1.1. Обласні змагання з футболу проводяться з метою:
- популяризації та подальшого розвитку масового футболу в області;
- забезпечення дозвілля та залучення до занять футболом широких верств населення;
- покращення стану навчально-тренувального процесу і підвищення спортивної майстерності;
- підготовки футболістів у збірні команди області та команд майстрів регіону;
- виявлення здібної молоді;
- виявлення чемпіона та призерів Чемпіонату Волині.
1.2. Сприяти проведенню Чемпіонату Волині 2012/2013 років (далі – Чемпіонату) на рівні вимог статутних і регламентних документів ФФВ та створити умови для забезпечення комфорту та безпеки учасникам змагань і глядачам.

ІІ. Керівництво змаганням
2.1. Загальне керівництво та контроль за проведенням Чемпіонату здійснює Федерація футболу Волині (далі – ФФВ) спільно з Управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації.
2.2. Безпосередня організація та проведення змагань покладається на Комітет з проведення змагань ФФВ, якому належить право оперативного прийняття рішень щодо проведення змагань.

ІІІ. Учасники змагання
3.1. До участі в Чемпіонаті допускаються команди футбольно-спортивних клубів, колективів фізкультури підприємств, установ, вузів, селянських спілок, військових частин, які є членами ФФВ.
3.2. У Чемпіонаті беруть учать команди дорослих складів, укомплектовані гравцями, не молодшими 1998 р.н., що проживають (зареєстровані) або народилися (за наявності відповідного документу) на території Волинської області.
3.2.1. Дозволяється участь у кожній з команд-учасниць змагання не більше трьох гравців, що не проживають (не зареєстровані) або не народилися на території Волинської області. Дані гравці набувають статусу легіонерів. При цьому за кожного заявленого легіонера команда-учасниця сплачує на рахунок ФФВ 500 (п’ятсот) грн.
3.3. Під час проведення матчів Чемпіонату в обов’язковому порядку на футбольному полі зобов’язаний брати участь у грі у кожній з команд-учасниць не менше, ніж один гравець 1996-1998 рр.н. Команді, яка не виконає дану вимогу, зараховується технічна поразка 0:3 та накладається штрафна санкція у вигляді обов’язкового грошового внеску 1000 (одна тисяча) грн.
3.3.1. У випадку, якщо гравець 1996-1998 рр.н. отримав травму, замінити його може тільки гравець 1996-1998 рр.н. Якщо такої можливості немає, тоді у складі команди на полі повинно перебувати на одного гравця менше. У випадку, якщо гравця 1996-1998 рр.н. вилучено з поля, ця норма не є обов’язковою.
3.4. Участь у Чемпіонаті гравців з професійних команд не допускається (за винятком гравців 1996-1998 рр.н.).

IV. Заявкові документи. Порядок оформлення документації
4.1. Для участі у Чемпіонаті представники команд-учасниць подають не пізніше, ніж до 15 серпня 2012 року наступні документи:
- заявковий лист у віддрукованому вигляді в двох примірниках, завірений керівниками команди та печаткою лікаря (у склад команди входить не більше 33 гравців, керівники, тренерський склад та медичний персонал у складі не більше 5 чол.);
- копії громадянських паспортів кожного гравця (першої сторінки з фотографією та сторінки з пропискою за підписом власника на копії);
- кольорова фотокартка кожного гравця (3х4 см) останнього піврічного терміну;
- в обов’язковому порядку надається письмова згода гравця на копії документа з фотокарткою, який засвідчує його особу, з текстом: "Даю згоду на заявку у команді _______________для участі в обласних змаганнях з футболу сезону 2012/2013 рр. - число, підпис". Без письмової згоди гравець до змагань не допускається;
- у заявковому листі в обов’язковому порядку вказується основний колір ігрової форми, в якій команда буде проводити виїзні ігри.
4.1.1. Заявковий лист команди-учасниці погоджується районною (міською) федерацією футболу та затверджується Федерацією футболу Волині.
4.1.2. До заявкового листа команди-учасниці обов’язково вноситься поштова та електронна адреси команди (клубу), контактні телефони її (його) керівного та тренерського складу.
4.1.3. Неправильно оформлений заявковий лист не приймається.
4.2. Гравці до участі у змаганні допускаються за наявності паспорта футболіста.
4.2.1. При втраті паспорта футболіста для отримання дублікату необхідно сплатити обов’язковий грошовий внесок у ромірі 20 (двадцять) грн. за кожного гравця на рахунок ФФВ.
4.3. При виявленні футболіста, якого невірно заявлено з вини керівництва команди, на дану команду накладаються дисциплінарні санкції згідно Дисциплінарних правил ФФВ. Гравцю забороняється виступати за команду до з’ясування всіх обставин.
4.4. Спірні питання при заявці (дозаявці) гравців вирішуються між представниками зацікавлених команд (клубів) за поданням особистої письмової заяви гравця (гравців) до завершення терміну подачі заявкових листів команд-учасниць та погоджуються Федерацією футболу Волині.
4.5. Дозволяється дозаявка гравця (-ів) у команди-учасниці Чемпіонату (при умові, що даний гравець (-і) не заявлений за іншу команду-учасницю) в період проведення змагання (дні дозаявки – понеділок-середа). При цьому за кожного дозаявленого гравця команда-учасниця сплачує на рахунок ФФВ 100 (сто) грн.
4.6. Відзаявка гравця (-ів) дозволяється тільки в трансферний період за умови сплати на рахунок ФФВ 50 грн. (п’ятдесят) за кожного гравця та письмової згоди офіційного представника (згідно заявкового листа).
4.7. Команда (клуб), яка має борги перед ФФВ, до заявки не допускається.

V. Трансферний період. Переходи гравців
5.1. Терміни проведення обласних змагань з футболу сезону 2012/2013 рр. (далі – сезону 2012/2013 рр.) – з 15 серпня 2012 р. до 30 червня 2013 р.
5.2. Трансферний період – з 15 січня 2013 р. по 30 березня 2013 р.
5.3. Перехід гравця з однієї команди-учасниці в іншу дозволяється тільки в трансферний період за умови письмового погодження (наданого в Адміністрацію ФФВ) керівника команди, з якої переходить даний гравець, та сплати на рахунок ФФВ 100 (сто) грн. командою, в яку переходить гравець.
5.3.1. При переході гравця з однієї команди-учасниці сезону 2012/2013 рр. в іншу команда, в яку переходить даний гравець, зобов’язана сплатити компенсацію у розмірі не більше 1000 (однієї тисячі) грн. команді, з якої переходить гравець.
5.4. Гравець може бути одночасно заявлений тільки в одній команді-учасниці обласних змагань. У сезоні 2012/2013 рр. перехід гравця з команди в команду можливий лише один раз.
5.5. Перехід та/або відзаявка гравця, який має заборгованість перед ФФВ, не дозволяється. Відсторонений від участі в матчах гравець має право здійснювати перехід з однієї команди-учасниці в іншу. У такому випадку він зобов’язаний відбути залишок санкції у команді, в яку переходить.

VІ. Умови проведення змагань
6.1. Ігри Чемпіонату проводяться в два кола згідно Календаря змагань (на своєму полі та на полі суперника) за схемою «осінь – весна», затвердженого Президією ФФВ. Тривалість гри: 2 тайми по 45 хв. Матчі проводяться на футбольних полях команд, вказаних у Календарі змагання першими.
6.2. Команди зобов’язані прибути на матч не пізніше, ніж за 1 годину до його початку. Всі матчі повинні починатися в точно встановлений Календарем ігор час. Відповідальність за це покладається на представників команд, арбітра та делегата-інспектора матчу. Перед матчем команди повинні обмінятись рукостисканням.
6.3. До рапорту арбітра офіційний представник команди-учасниці (згідно заявкового листа) зобов’язаний друкованими літерами вписати прізвища, імена та номери гравців (не більше 18 футболістів), а також не більше чотирьох офіційних представників.
6.4. У кожній грі дозволяються заміни не більше 7 гравців. Футболісти, не внесені в протокол матчу, не мають права брати участь в даній грі.
6.5. Представники команд-учасниць матчу зобов’язані заповнити та підписати рапорт арбітра не пізніше, ніж за 30 хв. до початку гри і представити арбітру паспорти футболістів та заявковий лист.
6.5.1. За несвоєчасне заповнення рапорту арбітра на команду накладаються штрафні санкції.
6.6. Запасні гравці, а також не більше 4 офіційних представників команди, прізвища яких внесені до рапорту арбітра, під час матчу зобов’язані перебувати у технічній зоні. Особи, прізвища яких не внесені до рапорту арбітра, під час матчу не мають права перебувати у технічній зоні. Розминка запасних гравців під час матчу дозволяється біля кутового флагштока за лінією воріт своєї команди або за першим асистентом арбітра. Одночасно розминку можуть проводити не більше трьох гравців від кожної команди у формі, яка відрізняється за кольором від форми учасників матчів та арбітрів.
6.7. Команди, які приймають участь у Чемпіонаті, зобов’язані мати не менше, ніж два комплекти ігрової форми різного кольору. Якщо команди, що зустрічаються, мають ігрову форму однакового кольору, змінює форму команда-господар матчу. Кольори футболок, шортів та гетрів гравців команд-учасниць матчу не повинні збігатися.
6.8. На футболці гравця обов’язково має бути номер, відповідний тому, під яким даний гравець зазначений у рапорті арбітра. Одночасно неможливо внести в одній команді у рапорт арбітра декілька гравців під одним номером. Якщо номер на футболці гравця, який братиме участь у даній грі, не відповідатиме номеру того ж гравця у рапорті арбітра, даний гравець буде дискваліфікований на одну гру (результат зустрічі залишиться незмінним). Гравець, форма якого (футболка, труси, гетри) за кольором відрізняється від тої, в якій виступає його команда, до матчу не допускається. Відповідальність за це покладається на арбітра матчу.
6.9. Команда-господар матчу зобов’язана надати два ігрові м’ячі. Якщо представники команди суперниці можуть надати ігрові м’ячі кращої якості, тоді пріоритет при виборі м’яча залишається за арбітром матчу.
6.10. У випадку запізнення виходу на футбольне поле однієї з команд до 30 хв після фактичного початку матчу згідно Календаря змагань гра відбувається та команда, яка допустила дане порушення, сплачує обов’язковий грошовий внесок у розмірі 300 (триста) грн. У випадку, якщо одна з команд взагалі не прибула на матч або запізнилася з виходом на футбольне поле більше, ніж на 30 хв після фактичного початку матчу згідно Календаря змагань, даній команді зараховується технічна поразка 0:3, накладається штрафна санкція у розмірі обов’язкового грошового внеску 1 000 (одна тисяча) грн. та додатково знімається з загального заліку 1 (одне) очко.
6.10.1. У разі, якщо команда повторно не прибула на гру, дана команда знімається з розіграшу Чемпіонату та сплачує обов’язковий грошовий внесок у розмірі 1 000 (одна тисяча) грн.
6.10.1.2. Якщо команда, яка знята з розіграшу, зіграла менше 50% матчів, то її результати матчів анулюються, а якщо командою зіграно 50% і більше - їй зараховуються технічні поразки 0:3 в матчах, що нею не зіграні.
6.11. Команда-господар зобов’язана забезпечити:
- футбольне поле з розміткою в належному стані;
- роздягальні та суддівську кімнату;
- необхідний інвентар для гри;
- місця для керівників команд та запасних гравців;
- делегата-інспектора місцем, яке надасть зручні умови для виконання своїх обов’язків під час матчу;
- розмітку технічної зони (у разі відсутності делегат-інспектор матчу робить відповідний запис та на команду накладається обов’язковий грошовий внесок у розмірі 50 (п’ятдесят) грн.);
- мінеральну воду (чай, кава) для арбітрів та делегата-інспектора;
- арбітра та делегата-інспектора відповідно рапортом арбітра та рапортом делегата-інспектора.
6.11.1. Команда-господар зобов’язана забезпечити присутність лікаря, який за 20 хв. до початку матчу повинен представитись арбітру та делегату-інспектору, пред’явити їм наявність медикаментів і невідлучно знаходитись на стадіоні до завершення гри. Прізвище лікаря обов’язково вноситься до матчу в рапорт арбітра, який несе за це персональну відповідальність. Якщо запізнення лікаря відбулося до 30 хв після фактичного початку гри, матч відбувається та на команду-господаря накладається обов’язковий грошовий внесок у розмірі 150 (сто п’ятдесят) грн. У випадку відсутності лікаря більше, як на 30 хв після фактичного початку гри згідно Календаря змагань, матч не розпочинається, а команді-господарів зараховується технічна поразка 0:3 та накладається обов’язковий грошовий внесок у розмірі 300 (триста) грн. Тільки переконавшись по закінченню матчу, що нікому з гравців не потрібна медична допомога, лікар, по погодженню з арбітром може покинути місце змагань.
6.11.2. Команда-господар зобов’язана забезпечити присутність на матчі не менше двох працівників правоохоронних органів у міліцейській формі за 20 хв. до початку матчу. Працівники правоохоронних органів несуть відповідальність за порядок на стадіоні та безпеку гравців команд, арбітрів і делегата-інспектора матчу, офіційних осіб та глядачів. Якщо необхідна кількість працівників правоохоронних органів відсутня, матч відбувається, на команду-господаря накладається обов’язковий грошовий внесок у розмірі 300 (триста) грн. та вноситься відповідний запис у рапорт делегата-інспектора.
6.12. Контроль (повноваження) за дотримання вимог у пп. 6.11, 6.11.1 та 6.11.2 покладається виключно на делегата-інспектора матчу, який у разі порушення даних вимог зобов’язаний вносити відповідні записи у рапорт делегата-інспектора. Комітет з проведення змагань ФФВ у разі неспроможності командою-господарем матчу усунення грубих недоліків щодо організації та забезпечення гри має право перенести наступний календарний матч на поле команди-суперниці.
6.13. Якщо команда-учасниця Чемпіонату виявить бажання припинити участь у змаганні, у цьому випадку офіційний представник даної команди зобов’язаний не пізніше, ніж за 2 доби до початку календарної гри надати (надіслати) в Адміністрацію ФФВ письмову заяву (за підписом керівника) про припинення участі у Чемпіонаті. Якщо дана вимога не буде виконана, а команда-учасниця не прибуде на календарну гру Чемпіонату, тоді на команду накладаються дисциплінарні та штрафні санкції згідно даного Регламенту.

VII. Визначення місць команд у турнірній таблиці
7.1. За перемогу у матчах Чемпіонату команді нараховується три очки, за нічию – одне очко, за поразку очки не нараховуються.
7.2. Місця команд визначаються за такими показниками, отриманими в усіх матчах:
- більша кількість набраних очок;
- більша кількість перемог;
- краща різниця забитих і пропущених м’ячів;
- більша кількість забитих м’ячів.
7.3. У випадку рівності показників, вказаних в пункті 7.2. у двох і більше команд, перевагу отримують команди, які у матчах зі всіма конкурентами мають кращі показники:
- більша кількість набраних очок;
- більша кількість перемог;
- краща різниця забитих і пропущених м’ячів;
- більша кількість забитих м’ячів.
7.4. За рівності показників, вказаних у пункту 7.2., 7.3., перевага надається команді, яка за всі матчі набрала найменше попереджень.
7.5. Команда, яка у Чемпіонаті посіла перше місце, в наступному сезоні 2013/2014 рр. братиме участь в Чемпіонаті Волині (вища ліга).
7.6. Команда, яка у Чемпіонаті посіла друге місце, зобов’язана зіграти з командою, яка посіла у Чемпіонаті Волині 2012/2013 рр. (вища ліга) передостаннє місце, перехідні ігри (вдома і на виїзді) за право брати участь у сезоні 2013/2014 рр. в Чемпіонаті Волині у вищій лізі.VІIІ. Арбітраж та інспектування
8.1. Арбітраж та інспектування здійснюється арбітрами, асистентами арбітра та делегатами-інспекторами, рекомендованими Комітетом арбітрів ФФВ. Арбітраж чемпіонату здійснюється відповідно до Правил гри і даного Регламенту.
8.2. Арбітри та делегати-інспектори, призначені для проведення матчу, зобов’язані прибути на стадіон за 1 годину до початку матчу. Кожен арбітр повинен мати з собою щонайменше два комплекти суддівської форми різних кольорів, визначених Комітетом арбітрів ФФВ. Арбітр разом з представниками команд несе відповідальність за дотриманням правил допуску до матчу футболістів. Арбітр є єдиним хронометристом матчу. Делегат-інспектор є офіційним представником ФФВ на матчі і у випадку конфліктних ситуацій, інцидентів та інших порушень регламенту, його висновки, відображені у рапорті, є визначальними при прийнятті рішень КДК ФФВ.
8.3. До арбітражу обласних змагань з футболу допускаються і жінки, у зв’язку з чим команда-господар поля зобовязана надати їм окрему роздягальню та створити інші необхідні умови до, під час і по закінченні матчу.
8.4. Делегат-інспектор контролює організацію проведення матчу, дотримання вимог Регламенту, відповідних вимог до команди-господаря з питань забезпечення громадського порядку і безпеки на стадіоні та прилеглій території до, під час і після матчу, оцінює професійні дії арбітрів до, під час і після проведення матчу.
8.5. У випадку неявки на матч арбітра чи непередбачуваних обставинах, її проводить один з асистентів, остаточне рішення по цьому питанню приймає делегат-інспектор матчу, погодивши це з Головою (заступником) Комітету арбітрів ФФВ. У випадку неявки на матч всієї бригади, матч проводить бригада арбітрів найвищої кваліфікації з присутніх на стадіоні.
8.6. Після закінчення матчу арбітр зобов’язаний на протязі 15 хв заповнити рапорт арбітра, зробивши відповідні записи про проведені заміни, авторів забитих м’ячів та інше.
8.7. Якщо матч не розпочався своєчасно по вині арбітрів, то на них накладаються дисциплінарні санкції.
8.8. Якщо в ході матчу мали місце попередження або вилучення гравців, травми, порушення порядку на стадіоні чи подання протесту, арбітр зобов’язаний внести в рапорт арбітра.
8.9. Арбітр та делегат-інспектор зобов’язані на протязі 24 годин після закінчення матчу відправити рапорти факсом або передати особисто в адміністрацію ФФВ. За несвоєчасне відправлення документації, повідомлення результату матчу, виставлення оцінки та інше на арбітрів та делегата-інспектора накладаються дисциплінарні санкції. До прийняття відповідного рішення вони усуваються від арбітражу та інспектування.
8.10. Делегат-інспектор матчу у випадку серйозних конфліктів, що мали місце до, під час гри чи по її закінченню, терміново повідомляє Голову (заступника) Комітету з проведення змагань ФФВ і вживає всіх необхідних заходів для збереження доказів.
8.11. У разі зауважень щодо дій арбітра, асистентів арбітра та/або делегата-інспектора гри під час матчу в обов’язковому порядку надається відеозйомка матчу.
IХ. Протести
9.1. Керівники команди, які подають протест, зобов’язані відразу після закінчення гри попередити арбітра та делегата-інспектора. Арбітр та делегат-інспектор зобов’язані зробити відповідні записи в рапорті про подачу протесту. Короткий зміст протесту фіксується в рапорті арбітра.
9.2. Письмові протести повинні бути вичерпно вмотивовані і підписані керівниками команди та надіслані у адміністрацію ФФВ (можливо факсом – (0332)78-50-03) не пізніше, ніж за 24 години після закінчення гри. Несвоєчасно подані протести не розглядаються. Протест розглядається при оплаті 200 грн. на рахунок ФФВ. Оплата за розгляд протесту проводиться в термін – не пізніше трьох діб.
9.3. Протест щодо спірних моментів під час гри без надання відеозйомки всього матчу не розглядається.
9.4. Не приймаються і не розглядаються протести, якщо вони подані на рішення арбітра протягом матчу:
- призначення (непризначення) вільного, штрафного або 11-метрового удару;
- визначення положення «поза грою»;
- визначення виходу м’яча за межі поля і надання права введення м’яча у гру;
- зараховане або не зараховане взяття воріт;
- попередження або вилучення футболіста з поля.
9.5. Якщо матч проведений без належної спортивної боротьби, пасивно, з неповагою до глядачів, Контрольно-дисциплінарний комітет ФФВ має право за поданням відповідних рапортів арбітра та делегата-інспектора матчу анулювати результат гри, зарахувати поразки обом командам та накласти на них дисциплінарні санкції.

Х. Перенесення гри
10.1. Арбітр матчу має право відмінити або припинити гру, якщо футбольне поле, де має відбутися або відбувається гра, більш ніж на 30% залито водою та/або безперервно іде сильний дощ (сніг). Якщо після припинення зустрічі немає можливості відновити гру протягом 30 хв, то матч буде дограватись або переграватись в інший день (якщо матч зупинено в першій половині зустрічі (до 45 хв гри) та продовження його є неможливим, то даний матч переграється (результат анулюється), якщо в другій половині (після 45 хв гри) – дограється – з урахуванням поточного результату). Остаточне рішення залишається за Комітетом з проведення змагань.
10.2. У разі виникнення необхідності перенесення календарної гри команда-ініціатор переносу матчу зобов’язана письмово повідомити Комітет з проведення змагань ФФВ не пізніше, ніж за 4 дні до даної календарної гри, надати письмові згоди обох керівників команд-учасниць матчу, що має переноситись. За умови погодження Комітетом з проведення змагань ФФВ даний матч можливо перенести не більше, ніж на три дні до або після початку даної гри згідно Календаря змагань (за винятком неможливості проведення матчу у даний термін), при цьому команда-ініціатор переносу сплачує на рахунок ФФВ 100 (сто) грн.
10.2.1. Письмове подання згоди команди-суперниці щодо переносу у визначеному порядку забезпечує команда-ініціатор переносу даної гри.
10.3. У разі неможливості проведення перенесеної календарної гри у терміни, вказані у пункті 10.2., рішення про дату проведення даної календарної гри вирішує Комітет з проведення змагань.
10.4. Участь команди у міжнародних, всеукраїнських змаганнях або будь-яких інших турнірах під час Чемпіонату не є підставою для перенесення матчів.
10.5. Право переносу матчу у випадках, непередбачених Регламентом, належить Комітету з проведення змагань.

XІ. Дисциплінарні санкції
11.1. Дисциплінарні санкції застососовуються Контрольно-дисциплінарним комітетом ФФВ (далі – КДК) у відповідності до Дисциплінарних правил ФФВ і Регламенту.
11.2. Команда-учасниця Чемпіонату зобов'язана самостійно вести облік карток, отриманих гравцями, і несе за це відповідальність.
11.3. Жовті картки, їх наслідки у вигляді відсторонення та червоні картки обліковуються спільно в Чемпіонаті та розіграші Кубка Волині.
11.4. Гравець підлягає відстороненню на 1 (один) матч за перші 3 (три) жовті картки, отримані в матчах. Відсторонення здійснюється без рішення КДК.
11.5. Гравець, вилучений з поля за дві жовті картки у грі або за червону картку за «фол останньої надії», підлягає відстороненню на 1 (одну) гру без рішення КДК. Раніше отримані попередження не анулюються.
11.6. Якщо гравця вилучено з поля, попередження, раніше отримане ним у цьому ж матчі, зберігає чинність.
11.7. При переході гравця з однієї команди-учасниці в іншу жовті картки та відсторонення за них не анулюються.
11.8. Гравці та/або офіційні представники команд-учасниць, відсторонені за рішенням Комітету з проведення змагань, КДК, до моменту можливого подання апеляційної скарги та остаточного рішення АК до участі у змаганнях не допускаються.
11.9. Гравець та/або офіційна особа, які не отримали вилучення, але здійснили порушення, що відображено в рапорті арбітра та/або рапорті делегата-інспектора, не мають права брати участь у змаганнях до відповідного рішення КДК.
11.10. Непроведений з будь-якої причини матч Чемпіонату, розіграшу Кубка не враховується в кількість матчів, які гравець та/або офіційна особа повинні пропустити у зв’язку з відстороненням від участі в матчах.
11.11. Якщо кількість матчів, на які було відсторонено гравця та/або офіційну особу, перевищує кількість матчів, які залишилися у поточному сезоні, то відповідна кількість матчів, в яких гравець та/або офіційна особа не має права брати участі, переноситься на наступний футбольний сезон.
11.12. Попередження та відсторонення за жовті картки втрачають силу після завершення футбольного сезону 2012/2013 рр.
11.13. Керівники, футболісти, тренери та інші особи команд, які беруть участь у Чемпіонаті, зобов’язані виконувати всі вимоги даного Регламенту, виявляючи при цьому високу дисципліну, організованість, толерантність до офіційних осіб, арбітрів, суперників, представників засобів масової інформації та глядачів. Керівники команд несуть повну відповідальність за поведінку своєї команди і не мають права втручатися у дії арбітрів. У випадку недисциплінованої поведінки кількох футболістів та/або офіційних представників однієї з команд, а також будь-яких інших осіб, що виконують будь-яку місію від імені даної команди, за рішенням арбітра матч може бути припинений.
11.14. Відповідальність за сплату обов’язкового грошового внеску несуть офіційні представники (згідно заявкового листа) команд-учасниць Чемпіонату. При цьому обов’язковий грошовий внесок, накладений на команду-учасницю Чемпіонату, сплачується до фактичного початку календарної гри. Якщо сплата обов’язкового грошового внеску відбулася із запізненням до 30 хв після фактичного початку матчу згідно календаря змагань, гра відбувається та даній команді додатково накладається обов’язковий грошовий внесок у розмірі 100 (сто) грн. У випадку, якщо команда-учасниця взагалі не сплатила обов’язковий грошовий внесок або запізнилася зі сплатою більше, ніж на 30 хв після фактичного початку матчу, даній команді зараховується технічна поразка 0:3 та додатково накладається обов’язковий грошовий внесок у розмірі 300 (триста) грн.
11.15. Рішення щодо дисциплінарних санкцій до арбітрів, асистентів арбітра та делегатів-інспекторів приймає Комітет арбітрів ФФВ згідно Дисциплінарних правил ФФВ.
ХІІ. Фінансові умови
12.1. Для покриття витрат по проведенню Чемпіонату Волині з футболу 2012/2013 рр. та виконання статутної діяльності Федерації футболу Волині команди-учасниці зобов’язані перерахувати до 1 серпня 2012 року на рахунок ФФВ 26008230262001 КБ «Приватбанк» м. Луцьк, МФО 303440, код 25088473 – заявочний внесок у сумі 10 000 (десять тисяч) грн.
12.2. При реєстрації команди представляється платіжне доручення про сплату заявочного внеску. Якщо даний пункт Регламенту не виконується, команда до змагань не допускається.
12.3. Відрядні витрати для участі команд у матчах Чемпіонату - за рахунок відряджаючих організацій.
ХІІІ. Нагородження
13.1. Команда, яка посіла перше місце, отримує звання «Чемпіон Волині з футболу 2012/2013 рр. (перша ліга)» та нагороджується кубком та грамотою, а гравці та офіційні представники команд – медалями. Команди, які посіли ІІ та ІІІ місця, нагороджуються кубками та грамотами, а гравці та офіційні особи – медалями.
ХІV. Заключні положення
14.1. Розгляд і вирішення всіх суперечливих питань, які виникають між командами, офіційними особами, футболістами, здійснюються виключно під юрисдикцією Комітету по проведенню змагань у відповідності до Дисциплінарних правил ФФВ.
14.2. Всі додатки до регламенту Чемпіонату є його невід’ємною частиною.
14.3. Команди-учасниці Чемпіонату Волині першої ліги допускаються до участі у розіграші Кубка Волині 2012/2013 рр. за заявковим листом на Чемпіонат.
13.4. Початок ігор Чемпіонату Волині з футболу 2012/2013 рр. – 14:00 год.

Схожі:

РЕГЛАМЕНТ ЗМАГАНЬ З ВОЛЕЙБОЛУ В УКРАЇНІ 2011-2012р р
Змагання чемпіонату України серед команд супер, вищої, першої ліг і Кубка України організовують та проводять Федерація волейболу...
РЕГЛАМЕНТ проведення чемпіонату України з шахів серед юнаків і дівчат віком до 20 років
Миколаївської дитячо-юнацької спортивної школи «Обласний шахово-шашковий клуб» з 12 лютого (день приїзду) по 24 лютого 2013 р., згідно...
БЮДЖЕТНИЙ РЕГЛАМЕНТ
Бюджетний регламент Коломийської районної ради (надалі – Бюджетний регламент) визначає порядок подання депутатами місцевих рад пропозицій,...
Чемпіонат України серед юнацьких команд Всеукраїнська Юнацька Баскетбольна Ліга
Директорат Чемпіонату України нагадує, що відповідно до Положення про змагання сезону 2010/2011, гравець Юнацької ліги в одному сезоні...
Чемпіонат України серед юнацьких команд Всеукраїнська Юнацька Баскетбольна Ліга
Директорат Чемпіонату України нагадує, що відповідно до Положення про змагання сезону 2010/2011, гравець Юнацької ліги в одному сезоні...
ТЕХНІЧНИЙ РЕГЛАМЕНТ
Цей Технічний регламент розроблений з урахуванням вимог Директиви Ради Європи від 29 травня 1997 р. №97/23/ЄС про обладнання, що...
Керівництво та організація змагань
Розіграш командної першості „Кубка мера м. Запоріжжя” з купольної парашутної акробатики серед команд четвірок
РЕГЛАМЕНТ
Регламент роботи територіального управління Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України у Закарпатській області...
3 РЕГЛАМЕНТ
Регламент громадської ради при Ульяновській районній державній адміністрації (далі – регламент) регулює організаційні та процедурні...
Технічний регламент «Вимоги щодо виробництва молока та молочних продуктів» Загальні положення
Цей Технічний регламент визначає обов’язкові вимоги до молочної продукції та процесів її виробництва, у тому числі, стосовно інформації,...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка