ПЕРЕДВИБОРНА ПРОГРАМА ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ЗЕЛЕНІ»


Скачати 40.36 Kb.
Назва ПЕРЕДВИБОРНА ПРОГРАМА ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ЗЕЛЕНІ»
Дата 30.10.2013
Розмір 40.36 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Право > Документи
ПЕРЕДВИБОРНА ПРОГРАМА

ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ЗЕЛЕНІ»

«МАЙБУТНЄ ЗАЛЕЖИТЬ ВІД ТЕБЕ !»

«Зелені» - це суспільно-політичний рух, що має ціллю зберегти для нащадків унікальну природу рідного краю. Ми виступаємо за чистоту душі і природи.

Влада для «Зелених» - це лише механізм реалізації в державі «зеленої» ідеї.

Людина є невід’ємною складовою частиною природи. Її добробут є найвищою цінністю для «Зелених».

В умовах глобальних екологічних змін та зменшення всесвітніх сировинних ресурсів вже не можна жити тільки сьогоденням, майбутнє залежить від тебе, від кожного з нас!

Головна мета партії «Зелені» - поновити віру народу України в перспективу збереження держави і досягнення соціальної справедливості.

Що ми пропонуємо?

  1. Знищити корупцію, як найбільшу біду українського сьогодення

Шляхом внесення відповідних змін до законодавства про відповідальність за корупційні дії добитися:

  • розуміння владою та суспільством, що головною ланкою в системі української корупції є чиновник, його надмірне право – дозволити чи не дозволити. Обмежити його права – головна мета «Зелених».

  • декларування не лише прибутків, а й видатків, особливу увагу звернути на чиновників, державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування;

  • доведено факт хабарництва – повна конфіскація майна і 15 років позбавлення волі без права на помилування і амністію.

2. Провести справжню адміністративну реформу, головною ідеєю якої повинна стати виборність всіх керівників владних органів та суддів, суттєво переглянути повноваження прокуратури, добитися зменшення адміністративного апарату вдвічі.

Вдосконалення виборчого законодавства

1. Привести виборче законодавство у відповідність до Конституції України, забезпечити основні принципи на виборах: рівність прав та можливостей політичних партій, кандидатів та виборців.

2. Ліквідувати будь-які прохідні бар`єри та обмеження під час виборів.

3. Прийняти закон про опозицію, в якому передбачити за нею право призначати генерального прокурора, міністра внутрішніх справ, а також головування в комітетах з питань свободи слова та інформації, правоохоронної діяльності, правосуддя, правової політики, боротьби з організованою злочинністю і корупцією, законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності.

Соціальні ініціативи «Зелених»

1. Відміна пенсійної реформи, яка проведена за рахунок людей, повернення до виходу на пенсію жінок – у 55 років, чоловіків – у 60 років. Встановити пенсії за єдиним для всіх (навіть президента) законом, співвідношення мінімальних і максимальних пенсій як 1:7.

2.Забезпечити справедливість в оплаті праці шляхом встановлення співвідношення мінімальної і максимальної заробітної плати для будь-якої спеціальності і посади в межах 1:10.

3. Збереження соціальних пільг пенсіонерам, ветеранам та малозабезпеченим верствам населення.

4. Зменшення податкового тягаря для українців: відміна ПДВ на споживчі товари, харчові продукти та комунальні послуги, «податкові канікули» для малого бізнесу.

Сільськогосподарська політика Зелених

1.Гарантувати продовольчу безпеку країни через державну підтримку сільгоспвиробників, як це робиться в Європі і світі.

2 . Землю сільськогосподарського призначення у її власників може купувати лише держава і передавати в оренду користувачам.

Екологічна політика Зелених

1.Встановити жорстку систему контролю за виконанням екологічного законодавства України і невідворотності відповідальності за його порушення. Береги річок, озер і морів повинні належати народові України.

2. Законодавчо закріпити практику, що будь-який проект Закону, рішення чи постанова виконавчих органів повинні пройти ”зелену” експертизу на предмет того, чи не зашкодить якимось чином цей Закон людині та навколишньому середовищу.

3. Згідно з Конституцією України надра є власністю всього українського народу. Розробка родовищ корисних копалин повинна здійснюватись відповідно до природоохоронного законодавства і з турботою про майбутні покоління.

4. Впровадження ресурсо- і енергозберігаючих технологій, використання альтернативних і відновлюваних джерел енергії. Заохочення бізнесу та державних підприємств для впровадження «зеленої» економіки – кредити, пільги, «зелені» тарифи тощо.

5. Впровадження нових технологій переробки відходів.

Заключні положення

13. Гострі політичні питання, такі як закон про мови, унітарний чи федеративний устрій, президентська чи парламентсько-президентська форма правління та подібні, з метою збереження громадського спокою, потрібно виносити на Всеукраїнський референдум, результат якого має вирішальне значення.

Схожі:

ПЕРЕДВИБОРНА ПРОГРАМА ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ЗЕЛЕНІ»
«Зелені» - це суспільно-політичний рух, що має ціллю зберегти для нащадків унікальну природу рідного краю. Ми виступаємо за чистоту...
ПЕРЕДВИБОРНА ПРОГРАМА ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ЗЕЛЕНІ»
«Зелені» - це суспільно-політичний рух, що має на меті зберегти для нащадків унікальну природу рідного краю. Ми виступаємо за чистоту...
Передвиборча програма політичної партії «ЗЕЛЕНІ»
Влада – не самоціль партії «Зелені», а механізм реалізації «зелених» ідей заради майбутнього громадян
ПЕРЕДВИБОРНА ПРОГРАМА ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ЗЕЛЕНІ»
Жінка, яка народила 3-х дітей і більше, виходить на пенсію у 50 років. Встановити пенсії за єдиним для всіх (навіть для президента)...
Інтерв'ю для газети «Зелені» працюють!» №2 Лідер партії «Зелені»...
Лідер партії «Зелені» Олександр Прогнімак розповів про підтримку «зеленої» ідеології серед українців, плани його політсили на парламентських...
ДОГОВІР №1208312 про надання послуг з проведення рекламної(их) кампанії(й)
Політична партія «Зелені» (далі – «Замовник») в особі розпорядника поточного рахунку виборчого фонду Євдокимової Оксани Миколаївни,...
Голові Політичної Партії «Зелені» Прогнімаку О. В. Вельмишановний Олександре Володимировичу!
Державного агентства з питань науки, інновацій та інформатизації України а також представники громадських організацій та преси. Очікується...
Сутність політичної партії
Партія — це ідеологічна спільність людей, їх добровільне об'єднання навколо якоїсь ідеології. Таке розуміння характерне, зокрема,...
ПРОГРАМА міні версія ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «УДАР (Український Демократичний...
Ми об’єднуємося заради перетворення України. Ми пропонуємо запровадити якісно новий тип відносин між державою та громадянином, що...
СПИСОК МІСЬКИХ СТРУКТУРНИХ УТВОРЕНЬ ПОЛІТИЧНИХ ПАРТІЙ РОЗТАШОВАНИХ НА ТЕРИТОРІЇ м. НІКОПОЛЬ
Нікопольська міська організація політичної партії «Всеукраїнське об’єднання «Громада»
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка