ПРО ВИКЛЮЧЕННЯ МЕНЕ ІЗ СПИСКУ ВИБОРЦІВ НА ВИБОРАХ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ 07 ЛЮТОГО 11009 РОКУ ДАЖБОЖОГО (07 ЛЮТОГО 2010 РОКУ ЕРИ ХРИСТОСОВОЇ)


Скачати 35.38 Kb.
Назва ПРО ВИКЛЮЧЕННЯ МЕНЕ ІЗ СПИСКУ ВИБОРЦІВ НА ВИБОРАХ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ 07 ЛЮТОГО 11009 РОКУ ДАЖБОЖОГО (07 ЛЮТОГО 2010 РОКУ ЕРИ ХРИСТОСОВОЇ)
Дата 21.03.2013
Розмір 35.38 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Право > Документи
Заява-Звернення Українця-Рідновіра громадянина України

до ДВК № 52 виборчого округу № 218 з виборів Президента України

ПРО ВИКЛЮЧЕННЯ МЕНЕ ІЗ СПИСКУ ВИБОРЦІВ НА ВИБОРАХ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ 07 ЛЮТОГО 11009 РОКУ ДАЖБОЖОГО (07 ЛЮТОГО 2010 РОКУ ЕРИ ХРИСТОСОВОЇ)

Шановні співвітчизники, члени ДВК.

Конституція України встановлює, що Основний Закон України прийнятий від імені і задля «Українського народу – громадян України всіх національностей». При цьому Конституція визнає, що держава Україна виникла насамперед, «на основі здійсненого українською нацією… права на самовизначення».

Таким чином, на найвищому законодавчому рівні визнано, що країну з назвою «Україна» утворили не чужинці і не раби (безликі, позанаціонально-безнаціональні загальнолюди-«общечєловєкі» без роду-племені), а з власної волі громадяни, свідомі своєї національності. При цьому конституційно визнано також незаперечний факт, що утворення України стало можливим насамперед і головним чином внаслідок діяльності Української Нації як вирішального об’єкта і суб’єкта суспільних відносин на теренах України, в тому числі процесу державотворення (за даними перепису населення 11001 року Дажбожого (2001 року ери Христосової) українці становлять 78,8% від загальної кількості населення України).

Та Влада-держава (чиновники) України не прийняла Закон, що визначав би права Української титульної нації-етносу і обов’язки держави-влади перед Українською нацією-етносом. Натомість, всупереч зафіксованому в Конституції України, державний апарат проголосив сам себе «українською політичною нацією», а більшість українського народу, громадян різних національностей (і особливо українську націю) - цілеспрямовано перетворює в безлику, одноманітну, безнаціональну і безправну отару рабів як за матеріальним станом (відібравши у народу заощадження, приватизувавши і розпродавши перетворені на брухт заводи і фабрики), так і духовно (шляхом тотальної християнізації населення та масової забудови території різноманітними християнськими церквами, костьолами, молитовними домами…). Фактично етнічні українці в Україні поставлені поза Законом і в правовому відношенні все більше схожі на індіанців штату Індіана періоду колонізації Америки, де нові господарі, юдейохристияни, отримували винагороду за скальп кожного впольованого «язичника».(Зараз у США все ще є штат Індіана, але вже майже без індіанців, - їх там менше ніж 3 %).

18 років майже повної Незалежності Держави-Влади від більшості Українського народу переконали мене, що сконсолідована «політична нація баришників при владі» не здатна до будь-якого конструктивного суспільного чи іншого будівництва, зате вміє досить вправно красти та маніпулювати свідомістю зденаційованого підлеглого «населення», нацьковуючи «жителів» на свідому частину тих українців, які зараз відстоюють своє право не бути рабами на землі своїх предків.

Зараз «баришники при владі» («політична нація») намагаються не просто зреалізувати фантастичну бізнес операцію-махінацію про яку давно мріяли і до якої довго готувались: не тільки вкрасти в української нації і українського народу Землю, але й легалізувати, узаконити вкрадене посилаючись на волю громадян, висловлену під час виборів Президента України!

Голосування ж за будь-кого з підсунутих, розкручених ЗМІ кандидатів (чи навіть голосування проти всіх) буде означати, що я прийняв правили гри: вибір без вибору. Адже при будь-яких варіантах моєї відповіді, мій народ все одно будуть обезземелювати і перетворювати в повного раба. Мені ж пропонується лише погодитись чи не погодитись з вибором Прізвища того чи іншого Кандидата в Президенти під чиїм контролем, гарантіями, патронатом буде відбуватися таке розкрадання і винародовлення. Не має значення, як ти проголосував (за одного, за другого чи проти усіх), ти прийняв правила гри і став співучасником злочину.

Хто сів грати в карти з шахраями, неодмінно програє і в значній мірі сам буде винним і співучасником злочину. Я протестую проти курсу держави у справі обезземелення і винародовлення моїх братів і сестер українців, а мені пропонують визначитись з кандидатурою того, хто буде проводити заздалегідь оприлюднений антинародний курс. Тому прошу ДВК ВИКЛЮЧИТИ МЕНЕ ІЗ СПИСКІВ ВИБОРЦІВ НА ВИБОРАХ Президента України 07 лютого 11009 року Дажбожого (07 лютого 2010 року ери Христосової).

За будь-якого рішення дільничної комісії прошу надати мені письмову копію прийнятого комісією рішення.

Запроваджений курс «земельної реформи» позбавить практично все населення не лише самої думки про можливість володіти землею, а й загрожує народу України повним обезземеленням, повним знищенням. в результаті ввезення закордонних рабів з країн третього світу на плантації латифундистів виникнуть неминучі конфлікти між корінним народом і зайдами, що призведе до “палестинізації України”. уладнання цього конфлікту буде здійснено світовою „демократією” шляхом придушення українства.

Рідновіри понад 10 років опротестовують цю сплановану аферу, яка посилює геноцид української нації, знищує державу Україна. Неодноразові звернення до Президента та ВР України виявилися марними. Ми, всупереч діючому законодавству, не отримали навіть формальної відписки на наші Звернення щодо неприпустимості продажу землі.

Не бачу іншого способу донести своє волевиявлення, окрім як вчинити дії, висловлені вище…

Схожі:

РОЗПОРЯДЖЕНН Я
Кіровоградської обласної державної адміністрації від 13 лютого 2008 року №99-р „Про забезпечення виконання в області Указу Президента...
Питання Національного антикорупційного комітету
Указу Президента України від 26 лютого 2010 року №275 "Про утворення Національного антикорупційного комітету"
УКРАЇНА Д Н І ПРОПЕТРОВСЬКАОБЛАСТ Ь СИНЕЛЬНИКІВСЬКА МІСЬКА РАДА ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ Р І ШЕНН Я
Наказом Міністерства юстиції України 07 лютого 2002 року №7/5 і зареєстрованого в Мінюсті України 18 лютого 2002 року №157/6445 зі...
ВГОРУ на 11009 року Дажбожого, 7517 р. Кола Сварожого. «РІДНА ВІРА РУШИТЬ ГОРИ» 1
Провести З'їзд ВГОРУ 7 02. та створити інформаційний розголос про суть з'їзду, доповіді, прийнятих документів
] від 14. 02. 2006 Відповідно до Положення про Вищу атестаційну комісію...

ЗАЯВА особи, яка проживає на території України, щодо включення до Державного реєстру виборців
Відповідно до статті 19 Закону України "Про Державний реєстр виборців" прошу включити мене до Державного реєстру виборців. Зазначаю...
ЗАЯВА щодо включення до Державного реєстру виборців особи, яка проживає на території України
Відповідно до статті 19 Закону України "Про Державний реєстр виборців" прошу включити мене до Державного реєстру виборців. Зазначаю...
ВІДДІЛ ОСВІТИ
Дня народження Т. Г. Шевченка та 21-ій річниці незалежності України протягом січня лютого 2012 року проведені зональні огляди-конкурси...
Форма та способи проведення консультацій з громадськістю
Кабінету Міністрів України від 21 листопада 2007 року №1035 „Про схвалення Концепції сприяння органами виконавчої влади розвитку...
Пропозиції щодо внесення змін до проекту Закону України про обіг...
Закону України про обіг зброї невійськового призначення (№2105 від 9 лютого 2009 року)
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка