ЗАТВЕРДЖЕНО


Скачати 55.65 Kb.
Назва ЗАТВЕРДЖЕНО
Дата 13.08.2013
Розмір 55.65 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Право > Документи






Державна податкова служба України

ЗАТВЕРДЖЕНО

наказ ДПС України

від 26.03.2013 № 78

ІК-21-П-27

інформаційнА карткА адміністративної послуги

Видача ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями

Інформація про суб’єкта надання адміністративної послуги

1.

Суб'єкт надання адміністративної послуги

Державна податкова служба України

Регіональні управління Департаменту контролю за виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів ДПС України в АР Крим, областях, мм. Києві та Севастополі за місцем торгівлі суб’єкта господарювання, місцем формування поїзда, приписки судна.

2.

Місце надання адміністративної послуги суб’єктом її надання


Назва органу1


Адреса органу (для поштових відправлень) та адреса, за якою обслуговуються платники податків (для подання документів особисто), телефон1


Подати документи та отримати оформлені ліцензії можна також в державних податкових інспекціях за місцем торгівлі суб’єкта господарювання, місцем формування поїзда, приписки судна.






3.

Режим роботи

Понеділок – п'ятниця: з 9 год. 00 хв. до 20 год. 00 хв.

Субота: з 9 год. 00 хв. до 16 год. 00 хв. 

Нормативно-правові акти, якими регламентується надання адміністративної послуги

4.

1. Закон України від 19 грудня 1995 року № 481/95-BP "Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів".

2. Постанова Кабінету Міністрів України від 13 травня 1996 року № 493 "Про Тимчасовий порядок видачі ліцензій на право імпорту, експорту спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів і роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами".

3. Постанова Кабінету Міністрів України від 20 листопада 2000 року № 1719 "Про запровадження ліцензії єдиного зразка для певних видів господарської діяльності".

4. Розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 вересня 2011 року № 870-р "Про затвердження переліку платних адміністративних послуг, які надаються Державною податковою службою".

5. Наказ ДПА України від 16.11.2004 № 652 "Про організацію роботи в районних (міжрайонних) ДПІ з видачі ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами".

Умови отримання адміністративної послуги

5.

Перелік документів, необхідних для отримання адміністративної послуги, а також вимоги до них

  1. Заява.

  2. Довідка про реєстрацію електронних контрольно-касових апаратів (книг обліку розрахункових операцій), що знаходяться у місці торгівлі.

  3. Копія платіжного доручення з відміткою банку про сплату.

У заяві додатково зазначаються перелік електронних контрольно-касових апаратів (книг обліку розрахункових операцій), які знаходяться у місці торгівлі, а також адреса місця торгівлі.

6.

Порядок та спосіб подання документів, необхідних для отримання адміністративної послуги

Заява та документи подаються уповноваженою особою заявника або надсилаються рекомендованим листом. У разі подання заяви та доданих до неї документів особисто вони приймаються за описом, копія якого видається заявнику з відміткою про дату прийняття заяви та документів і підписом особи, яка їх прийняла.

7.

Платність надання адміністративної послуги

Платно.


8.

Розмір та порядок внесення плати

Плата за ліцензію на роздрібну торгівлю алкогольними напоями становить:

8 000 гривень на кожний окремий, зазначений в ліцензії електронний контрольно-касовий апарат (книгу обліку розрахункових операцій), що знаходиться у місці торгівлі; а на території сіл і селищ, за винятком тих, що знаходяться у межах території міст, – 500 гривень на кожний окремий, зазначений у ліцензії електронний контрольно-касовий апарат (книгу обліку розрахункових операцій), що знаходиться у місці торгівлі.

Для місць торгівлі, які розташовані за межами території міст обласного підпорядкування і міст Києва та Севастополя на відстані до 50 км та які мають торговельні зали площею понад 500 кв. м, – 8 000 гривень на кожний окремий, зазначений в ліцензії електронний контрольно-касовий апарат (книгу обліку розрахункових операцій), що знаходиться у місці торгівлі.

Ліцензія видається терміном на один рік, плата справляється щоквартально рівними частками.

9.

Розрахунковий рахунок для внесення плати, код бюджетної класифікації

Розрахункові рахунки для внесення плати відкриті за місцезнаходженням платника податків2.

Код бюджетної класифікації 22011100.

10.

Строк надання адміністративної послуги

Не пізніше 10 календарних днів з дня одержання документів.

11.

Перелік підстав для відмови у наданні адміністративної послуги

Надання документів не в повному обсязі та/або надання документів з недостовірними даними.

12.

Результат надання адміністративної послуги

Ліцензія на роздрібну торгівлю алкогольними напоями.

Додаток до ліцензії.

13.

Способи отримання результату

Видається заявникові у разі пред'явлення ним документа, що посвідчує особу (для фізичних осіб), або уповноваженому на це представнику заявника.

Довідкова інформація

14.

Телефон/факс (довідки), адреси електронної пошти та веб-порталу

Для отримання довідки щодо адміністративної послуги можна звернутися за телефоном 0 800 501 007 (з 8:00 до 20:00 крім суботи та неділі, безкоштовно зі стаціонарних телефонів) або направити запитання на адресу електронної пошти: [email protected].

Ознайомитися з інформацією щодо надання адміністративної послуги можна на веб-порталі ДПС України за адресою http://sts.gov.ua (підрозділ "каталог послуг").



1 Заповнюється безпосередньо регіональними управліннями Департаменту САТ при оприлюдненні інформаційної картки у місцях надання адміністративних послуг та державними податковими інспекціями при оприлюдненні інформаційної картки у місцях приймання/видачі документів. При заповненні рядка 2 державними податковими інспекціями інформація щодо регіонального управління Департаменту САТ залишається.

2 Доводиться до платників податків у місцях надання послуг.


Схожі:

ВИПУСК ТРИДЦЯТИЙ
Збірник наукових праць ДДПУ ім. Івана Франка “Людинознавчі студії” є фаховим виданням з педагогіки (перереєстровано і затверджено...
Затверджено список спортсменів-кандидатів на участь в Олімпійських іграх в Лондоні
Затверджено список спортсменів, які включені до числа кандидатів на участь у Іграх ХХX Олімпіади у Лондоні (Великобританія) 2012...
КА ЛЮДИНОЗНАВЧI СТУДII ЗБІРНИК НАУКОВИХ ПРАЦЬ ДДПУ ВИПУСК ДВАДЦЯТЬ...
Збірник наукових праць ДДПУ ім. Івана Франка “Людинознавчі студії” є фаховим виданням з педагогіки (перереєстровано і затверджено...
Франка Серія “Педагогіка” ВИПУСК ТРИДЦЯТЬ ПЕРШИЙ ДРОГОБИЧ ВИДАВНИЧИЙ...
Людинознавчі студії” є фаховим виданням з педагогіки (перереєстровано і затверджено постановою президії ВАК №1-05/5 від 1 липня 2010...
М. Тодики доктора юридичних і політичних наук, професора В. С. Журавського...
Затверджено Міністерством освіти і науки України як підручник для студентів вищих навчальних закладів
СТУДI¯ ЗБІРНИК НАУКОВИХ ПРАЦЬ ДДПУ ВИПУСК ДВАДЦЯТЬ ДЕВ’ЯТИЙ ЧАСТИНА...
Збірник наукових праць ДДПУ ім. Івана Франка “Людинознавчі студії” є фаховим виданням з педагогіки (перереєстровано і затверджено...
СТУДI¯ ЗБІРНИК НАУКОВИХ ПРАЦЬ ДДПУ ВИПУСК ДВАДЦЯТЬ ДЕВ’ЯТИЙ ЧАСТИНА...
Збірник наукових праць ДДПУ ім. Івана Франка “Людинознавчі студії” є фаховим виданням з педагогіки (перереєстровано і затверджено...
СТУДI¯ ЗБІРНИК НАУКОВИХ ПРАЦЬ ДДПУ ВИПУСК ДВАДЦЯТЬ ДЕВ’ЯТИЙ ЧАСТИНА...
Збірник наукових праць ДДПУ ім. Івана Франка “Людинознавчі студії” є фаховим виданням з педагогіки (перереєстровано і затверджено...
ЗАТВЕРДЖЕНО

ЗАТВЕРДЖЕНО

Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка