Начальник теруправління Ю. Г. Скрипнік


Скачати 190.11 Kb.
Назва Начальник теруправління Ю. Г. Скрипнік
Дата 05.05.2013
Розмір 190.11 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Право > Документи

ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ГІРНИЧОГО НАГЛЯДУ

ТА З ПРОМИСЛОВОЇ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ

(Держгірпромнагляд)
ТЕРИТОРІАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБА

ГІРНИЧОГО НАГЛЯДУ ТА З ПРОМИСЛОВОЇ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ

У ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ


НАКАЗ



09.04.2013 р. м. Харків № 140

Про підготовку та проведення

Дня охорони праці
Указом Президента України № 685/2006 від 18 серпня 2006 року встановлено День охорони праці, що має відзначатися щорічно 28 квітня у Всесвітній день охорони праці.

На підставі ЗВЕРНЕННЯ Організаційного комітету Держгірпромнагляду України з підготовки та проведення у 2013 році заходів з нагоди Дня охорони праці в Україні від 27.03.2013 року з метою організації та проведення в Харківській області Всесвітнього дня охорони праці, за рекомендацією МОП ухвалено провести його під гаслом: «Запобігання професійним захворюванням»
НАКАЗУЮ:

1. Затвердити склад Організаційного комітету з підготовки та проведення Всесвітнього дня охорони праці у Харківській області (додаток 1).

2. Затвердити План заходів з підготовки та проведення Всесвітнього дня охорони праці (додаток 2).

3. Організаційному комітету забезпечити підготовку та проведення Всесвітнього дня охорони праці 28 квітня 2013 року.

4. Начальникам інспекцій розробити плани проведення Всесвітнього дня охорони праці та інформацію про їх виконання надати до робочої групи в термін до 26 квітня та 30 травня 2013 року.

5. Фахівцю по зв’язкам з громад кістю і пресою забезпечити висвітлення ходу проведення Всесвітнього дня охорони праці в ЗМІ та на веб-сайті.

6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника начальника територіального управління Держгірпромнагляду у Харківській області

Сохацького О.Ю.

Начальник теруправління Ю.Г. Скрипнік



Внесено

Начальник відділу організації

державного нагляду та управління

охороною праці О.А. Одаренко
Погоджено
Заступник

начальника теруправління О.Ю. Сохацький

Заступник начальника відділу кадрового

та юридичного забезпечення, запобігання

і протидії корупції та діловодства В.В. Осипенко

Додаток 1

до наказу від 09.04.2013 р. №140
С К Л А Д
Організаційного комітету з підготовки та проведення 28 квітня 2013 року

у Харківській області Всесвітнього дня охорони праці під гаслом

«Запобігання професійним захворюванням»


Сохацький О.Ю.

Заступник начальника територіального управління Держгірпромнагляду у Харківській області,

голова Організаційного комітету,


Денисенко К.М.


Тесленко С.А.

Денисенко М.М.

Пироженко С.С.


Шулятьєва І.Д.


Григоров М.М..



Заступник начальника теруправління Держгірпромнагляду у Харківській області,

заступник голови Організаційного комітету,
Голова об’єднання профспілок Харківської області

заступник голови Організаційного комітету,
Члени Організаційного комітету:
Начальник Державного підприємства „Східний Експертно-технічний центр”,
Завідувач сектором з охорони праці управління праці та занятості Департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації (за згодою),
Начальник відділу профілактики – головний страховий експерт з охорони праці управління ВД ФССНВУ в Харківській області (за згодою),
Заступник начальника Управління організації державного санітарно-епідеміологічного нагляду Головного управління Держсанепідслужби у Харківській області(за згодою),


Григор’єв В.В.

Виконавчий директор Харківської обласної організації “Граніт” Українського Союзу промисловців і підприємців,


Пластун Л.В.

Ковжога А.М.



Голова обкому профспілки працівників соціально-культурної сфери Харківської області;
Фахівець по зв’язкам з громад кістю і пресою ДП «Східний ЕТЦ»,

Одаренко О.А..


Начальник відділу організації державного нагляду та управління охороною праці теруправління Держгірпромнагляду у Харківській області.

секретар Організаційного комітету.


Додаток 2

до наказу від 09.04.2013р. № 140
ПЛАН ЗАХОДІВ

з підготовки та проведення в Харківській області Всесвітнього дня охорони праці під гаслом:

«Запобігання професійним захворюванням»



п/п

Зміст заходів


Термін

виконання

Відповідальні за виконання

1.

Створення Робочої групи з підготовки та проведення Дня охорони праці

квітень

Теруправління Держгірпромнагляду у Харківській області

2.

Доведення до підприємств, установ і організацій (далі – підприємства) звернення Оргкомітету та плану заходів з підготовки та проведення у 2013 році Дня охорони праці в Україні з метою їх реалізації на відповідному рівні.

квітень

Місцеві органи виконавчої влади, органи місцевого самоврядування, об’єднання роботодавців та профспілкові організації, ФССНВ.

3.

Розміщення на веб-сайтах та оприлюднення через інші засоби масової інформації анонсів про підготовку до проведення у 2013 році Дня охорони праці в Україні й відповідне звернення Оргкомітету, а також інформаційних матеріалів про хід акції та її результати.

квітень - грудень

Місцеві органи виконавчої влади, органи місцевого самоврядування, об’єднання роботодавців та профспілкові організації, підприємства, ФССНВ, регіональні ЗМІ.

4.

Створення на галузевих, виробничих рівнях оргкомітетів, визначення відповідних заходів і затвердження робочих планів їх реалізації.

квітень

Місцеві органи виконавчої влади, органи місцевого самоврядування, об’єднання роботодавців та профспілкові організації, підприємства, ФССНВ.

7.

Проведення тематичних колегій (нарад) з питань охорони праці.

квітень - травень

Місцеві органи виконавчої влади, органи місцевого самоврядування, за участю об’єднань роботодавців та профспілкових організацій, ФССНВ.

8.

Проведення тематичних зустрічей з трудовими колективами. Тема зустрічей: «Нешкідливі та безпечні умови праці – запорука здоров’я працюючих».

квітень - травень

Робочі органи виконавчої дирекції ФССНВ.

9.

Проведення відкритих уроків «28 квітня – Всесвітній день охорони праці» для школярів та студентів навчальних закладів усіх рівнів акредитації, спрямованих на роз’яснення причин виникнення професійних захворювань та їх запобігання.

квітень - травень

ДОН за участю ДОЗ, теруправління Держгірпромнагляду, об’єднань роботодавців та профспілкових організацій, підприємств, ФССНВ, ЗМІ.

10.

Оформлення (створення) куточків, стендів, присвячених Дню охорони праці.

квітень - травень

Керівники підприємств та первинних профспілкових організацій..

11.

Проведення Всеукраїнського конкурсу «Кращий слоган з охорони праці» для студентів професійно-технічних та вищих навчальних закладів з підбиттям підсумків на конференції «Молодь за безпечну працю».

квітень - грудень

Теруправління Держгірпромнагляду, ДОН за участі об’єднань роботодавців та профспілкових організацій, підприємств, ФССНВ, ЗМІ.

12

Організація та проведення ярмарків-продажу (виставок-презентацій) спецодягу, спецвзуття, інших засобів індивідуального захисту, наочних посібників, засобів навчання та пропаганди з питань охорони праці та промислової безпеки.

квітень - травень

Місцеві органи виконавчої влади, органи місцевого самоврядування, об’єднання роботодавців та профспілкові організації, підприємства, ФССНВ.

13

Організація та проведення на підприємствах конкурсів на краще робоче місце, виробничу дільницю (бригаду), кращого працівника, тощо, з визначенням та заохоченням переможців у цих номінаціях.

квітень - травень

Керівники підприємств та первинних профспілкових організацій, робочі органи ФССНВ.

14

Організація та проведення огляд-конкурсів з визначення кращого підприємства яке забезпечило у 2012 році якісне функціонування системи управління охороною праці.

квітень - травень

Місцеві органи виконавчої влади, органи місцевого самоврядування, об’єднання роботодавців та профспілкові організації, підприємства, ФССНВ.

15

Проведення семінарів з впровадження на підприємствах регіону системи управління охороною праці для керівників підприємств, установ та організацій регіону з метою їх ознайомлення з передовим досвідом у цій сфері.

квітень - травень

Місцеві органи виконавчої влади, органи місцевого самоврядування, об’єднання роботодавців та профспілкові організації, підприємства, теруправління Держгірпромнагляду, ФССНВ.

16

Нагородження кращих працівників (підприємств) в сфері охорони праці на державному, галузевому (відомчому), регіональному рівнях та на підприємствах з нагоди Дня охорони праці.

квітень

Місцеві органи виконавчої влади, органи місцевого самоврядування, об’єднання роботодавців та профспілкові організації, підприємства, ФССНВ.

17

Проведення брифінгу за участю представників засобів масової інформації під девізом: «Запобігання професійним захворюванням»

квітень

ДОЗ, теруправління Держгірпромнагляду, об’єднання роботодавців та профспілкових організацій, ФССНВ.

18

Проведення заходів щодо розміщення соціальної реклами спрямованої на профілактику професійних захворювань в області.

квітень - грудень

Місцеві органи виконавчої влади, органи місцевого самоврядування, ДОЗ, об’єднання роботодавців та профспілкові організації, підприємства, ФССНВ, ЗМІ.

19

Проведення на регіональному рівні конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей» з нагоди Дня охорони праці в Україні у 2013 році, нагородження переможців та лауреатів.

квітень -

червень

Теруправління Держгірпромнагляду, місцеві органи виконавчої влади, органи місцевого самоврядування, об’єднання роботодавців та профспілкові організації.

20

Здійснення спільних заходів з ушанування пам’яті загиблих на виробництві: проведення панахид, поминальних заходів, надання родичам загиблих на виробництві допомоги в облаштуванні могил; відвідування та надання матеріальної допомоги сім’ям загиблих, а також інвалідам праці.

з 21 по 28 квітня

Місцеві органи виконавчої влади, органи місцевого самоврядування, теруправління Держгірпромнагляду об’єднання роботодавців та профспілкові організації, підприємства, ФССНВ.

21

Підведення підсумків Всесвітнього дня охорони праці

квітень

Організаційний комітет



Голова Організаційного комітету О.Ю. Сохацький






п/п

Зміст заходів


Термін

виконання

Відповідальні за виконання

1.

Доведення до підприємств, установ і організацій (далі – підприємства) звернення Оргкомітету та плану заходів з підготовки та проведення у 2013 році Дня охорони праці в Україні з метою їх реалізації на відповідному рівні.

квітень

Центральні та місцеві органи виконавчої влади, Рада міністрів АР Крим, органи місцевого самоврядування, об’єднання роботодавців та профспілкові організації, ФССНВ.

2.

Розміщення на веб-сайтах та оприлюднення через інші засоби масової інформації анонсів про підготовку до проведення у 2013 році Дня охорони праці в Україні й відповідне звернення Оргкомітету, а також інформаційних матеріалів про хід акції та її результати.

квітень - грудень

Центральні та місцеві органи виконавчої влади, Рада міністрів АР Крим, органи місцевого самоврядування, об’єднання роботодавців та профспілкові організації, підприємства, ФССНВ, центральні та регіональні ЗМІ.

3.

Створення на галузевих, регіональних, виробничих рівнях оргкомітетів, визначення відповідних заходів і затвердження робочих планів їх реалізації.

квітень

Центральні та місцеві органи виконавчої влади, Рада міністрів АР Крим, органи місцевого самоврядування, об’єднання роботодавців та профспілкові організації, підприємства, ФССНВ.

4.

Проведення тематичних колегій (нарад) з питань охорони праці.

квітень - травень

Центральні та місцеві органи виконавчої влади, Рада міністрів АР Крим, органи місцевого самоврядування, за участю об’єднань роботодавців та профспілкових організацій, ФССНВ.

5

Проведення тематичних зустрічей з трудовими колективами. Тема зустрічей: «Нешкідливі та безпечні умови праці – запорука здоров’я працюючих».

квітень - травень

Робочі органи виконавчої дирекції ФССНВ.

6

Проведення відкритих уроків «28 квітня – Всесвітній день охорони праці» для школярів та студентів навчальних закладів усіх рівнів акредитації, спрямованих на роз’яснення причин виникнення професійних захворювань та їх запобігання.

квітень - травень

МОН за участю МОЗ, Держгірпромнагляду та їх територіальних органів, об’єднань роботодавців та профспілкових організацій, підприємств, ФССНВ, ЗМІ.

7

Оформлення (створення) куточків, стендів, присвячених Дню охорони праці.

квітень - травень

Керівники підприємств та первинних профспілкових організацій за участю ФССНВ.

8

Проведення Всеукраїнського конкурсу «Кращий слоган з охорони праці» для студентів професійно-технічних та вищих навчальних закладів з підбиттям підсумків на конференції «Молодь за безпечну працю».

квітень - грудень

Держгірпромнагляд, МОН та їх територіальні органи, за участі об’єднань роботодавців та профспілкових організацій, підприємств, ФССНВ, ЗМІ.

9

Організація та проведення ярмарків-продажу (виставок-презентацій) спецодягу, спецвзуття, інших засобів індивідуального захисту, наочних посібників, засобів навчання та пропаганди з питань охорони праці та промислової безпеки.

квітень - травень

Центральні та місцеві органи виконавчої влади, Рада міністрів АР Крим, органи місцевого самоврядування, об’єднання роботодавців та профспілкові організації, підприємства, ФССНВ.

10

Організація та проведення на підприємствах конкурсів на краще робоче місце, виробничу дільницю (бригаду), кращого працівника, тощо, з визначенням та заохоченням переможців у цих номінаціях.

квітень - травень

Керівники підприємств та первинних профспілкових організацій, робочі органи ФССНВ.

11.

Організація та проведення огляд-конкурсів з визначення кращого підприємства яке забезпечило у 2012 році якісне функціонування системи управління охороною праці.

квітень - травень

Центральні та місцеві органи виконавчої влади, Рада міністрів АР Крим, органи місцевого самоврядування, об’єднання роботодавців та профспілкові організації, підприємства, ФССНВ.

12

Видання тематичних або спеціальних випусків журналів «Охорона праці», «Технополіс», «Промислова безпека», Української технічної газети, газет «Профспілкові вісті» та інших друкованих ЗМІ з висвітленням матеріалів щодо проведення Дня охорони праці.

квітень - травень

Редакції періодичних видань.


13

Проведення семінарів з впровадження на підприємствах регіону системи управління охороною праці для керівників підприємств, установ та організацій регіону з метою їх ознайомлення з передовим досвідом у цій сфері.

квітень - травень

Місцеві органи виконавчої влади, Рада міністрів АР Крим, органи місцевого самоврядування, об’єднання роботодавців та профспілкові організації, підприємства, територіальні органи Держгірпромнагляду, ФССНВ.

14

Проведення «гарячої» телефонної лінії з питань запобігання професійним захворюванням.

квітень

МОЗ

15

Організація та проведення змагань з міні-футболу (футзалу) на Кубок Держгірпромнагляду, присвячених Дню охорони праці.

квітень - травень

Територіальні органи, підприємства, установа Держгірпромнагляду інші суб’єкти господарювання за згодою.

16

Організація проведення тематичних радіо- та телепередач з актуальних проблем охорони праці, промислової безпеки, а також про мету, завдання, хід, підсумки проведення в Україні Дня охорони праці та Всесвітнього дня охорони праці в інших країнах.

квітень - травень

Держкомтелерадіо, МОЗ, Держгірпромнагляд, інші центральні та місцеві органи виконавчої влади, Рада міністрів АР Крим, органи місцевого самоврядування, об’єднання роботодавців та профспілкових організацій, підприємства, ФССНВ.

17

Проведення в режимі online – бесіди: «Надаємо відповіді».

квітень

Центральні та місцеві органи виконавчої влади, Рада міністрів АР Крим, органи місцевого самоврядування, об’єднання роботодавців та профспілкові організації, підприємства, ФССНВ.

18

Нагородження кращих працівників (підприємств) в сфері охорони праці на державному, галузевому (відомчому), регіональному рівнях та на підприємствах з нагоди Дня охорони праці в Україні.

квітень

Центральні та місцеві органи виконавчої влади, Рада міністрів АР Крим, органи місцевого самоврядування, об’єднання роботодавців та профспілкові організації, підприємства, ФССНВ.

19

Проведення брифінгу за участю представників засобів масової інформації під девізом: «Запобігання професійним захворюванням»

квітень

Держкомтелерадіо, МОЗ, Держгірпромнагляд, об’єднання роботодавців та профспілкових організацій, ФССНВ.

20

Проведення заходів щодо розміщення соціальної реклами спрямованої на профілактику професійних захворювань в Україні.

квітень - грудень

Центральні та місцеві органи виконавчої влади, Рада міністрів АР Крим, органи місцевого самоврядування, МОЗ, об’єднання роботодавців та профспілкові організації, підприємства, ФССНВ, ЗМІ.

21

Проведення на регіональному рівні конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей» з нагоди Дня охорони праці в Україні у 2013 році, нагородження переможців та лауреатів.


квітень -

червень

Територіальні органи Держгірпромнагляду, місцеві органи виконавчої влади, органи місцевого самоврядування, об’єднання роботодавців та профспілкові організації, ФССНВ, ЗМІ за згодою.

22

Підписання Меморандуму про співробітництво між Державною службою гірничого нагляду та промислової безпеки України та Спільним представницьким органом сторони роботодавців на національному рівні.

квітень

Держгірпромнагляд, Спільний представницький орган сторони роботодавців на національному рівні.


23

Розповсюдження соціальних роликів з охорони праці «Будь відповідальним».

квітень - грудень

Центральні та місцеві органи виконавчої влади, Рада міністрів АР Крим, органи місцевого самоврядування, об’єднання роботодавців та профспілкові організації, підприємства, ФССНВ, Держкомтелерадіо та ЗМІ.

24

Розповсюдження у засобах масової інформації репортажу з Клініки професійних захворювань ДУ «Інститут медицини праці НАМН України».

квітень - грудень

Держкомтелерадіо та ЗМІ за згодою.

25

Здійснення спільних заходів з ушанування пам’яті загиблих на виробництві: проведення панахид, поминальних заходів, надання родичам загиблих на виробництві допомоги в облаштуванні могил; відвідування та надання матеріальної допомоги сім’ям загиблих, а також інвалідам праці.

з 21 по 28 квітня

Центральні та місцеві органи виконавчої влади, Рада міністрів АР Крим, органи місцевого самоврядування, об’єднання роботодавців та профспілкові організації, підприємства, ФССНВ.

26

Висвітлення заходів з проведення у 2013 році Дня охорони праці в України.

квітень - травень

Держкомтелерадіо за участі об’єднань роботодавців та профспілкових організацій.







Схожі:

ЗАТВЕРДЖУЮ: Начальник теруправління Держгірпромнагляду у Волинсьбкій області
КП «Нововолинськтеплокомуненерго», м. Нововолинськ, вул. Св. Володимира, 3 19-22. 02. 2013
РЕГЛАМЕНТ
Регламент роботи територіального управління Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України у Закарпатській області...
Спільне рішення колегії теруправління Держгірпромнагляду у Закарпатській...
Рів, підвищення результативності заходів з нагоди проведення у 2013 році Дня охорони праці в Україні (28 квітня), враховуючи рекомендації...
Ю. Г. Скрипнік “ ” червня 2012 року
Держгірпромнагляду у Харківській області щодо запобігання та боротьби з корупцією на ІІ півріччя 2012 року
НАКАЗ
Контроль за виконанням наказу покласти на заступника начальника теруправління Сохацького О. Ю
Зміст заходів Термін виконання Виконавці
Контроль за виконанням наказу покласти на заступника начальника теруправління Сохацького О. Ю
Зміст заходів Термін виконання Виконавці
Контроль за виконанням наказу покласти на заступника начальника теруправління Сохацького О. Ю
Затверджено наказом начальника територіального управління
Контроль за виконанням наказу покласти на заступника начальника теруправління Сохацького О. Ю
Затверджено наказом начальника територіального управління
Контроль за виконанням наказу покласти на першого заступника начальника теруправління Овчаренка С. В
“Погоджено” “Погоджено” “Погоджено” “Затверджую”
Начальник управління Федерація профспілок Волинська обласна Начальник територіального
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка