ПРО НАДАННЯ ЮРИДИЧНИХ ПОСЛУГ


Скачати 70.6 Kb.
Назва ПРО НАДАННЯ ЮРИДИЧНИХ ПОСЛУГ
Дата 14.04.2013
Розмір 70.6 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Право > Документи



ДОГОВІР
ПРО НАДАННЯ ЮРИДИЧНИХ ПОСЛУГ



м. ________________

"___" ______________ 200_ р.



________________________________________________________________

(вказати найменування сторони)

(надалі іменується "Юридична фірма") в особі ______________________________

______________________________________________________________________,

(вказати посаду, прізвище, ім'я, по батькові)

що діє на підставі ______________________________________________________, (вказати: статуту, довіреності, положення тощо)

з однієї сторони,
та

________________________________________________________________

(вказати найменування сторони)

(надалі іменується "Замовник") в особі ____________________________________

______________________________________________________________________,

(вказати посаду, прізвище, ім'я, по батькові)

що діє на підставі ______________________________________________________,

(вказати: статуту, довіреності, положення тощо)

з іншої сторони,

(в подальшому разом іменуються "Сторони", а кожна окремо - "Сторона") уклали цей Договір про надання юридичних послуг (надалі іменується "Договір") про наступне.

1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.1. На умовах цього Договору Замовник дає завдання Юридичній фірмі та зобов’язується оплатити її послуги, а Юридична фірма зобов'язується відповідно до завдання Замовника надавати йому зазначені юридичні послуги.

1.2. На підтвердження факту надання Юридичною фірмою Замовнику юридичних послуг відповідно до умов цього Договору складається акт в строк _____________________ .
2. ОБОВ'ЯЗКИ ЮРИДИЧНОЇ ФІРМИ

2.1. Юридична фірма зобов'язується надавати Замовникові за його окремими дорученнями наступні юридичні послуги протягом строку цього Договору:

а) перевіряти всі локальні акти, які видаються органами (підрозділами) Замовника, на відповідність вимогам чиного законодавства, візувати їх, надавати допомогу Замовнику з підготовки та коректного оформлення зазначених актів;

б) брати участь у підготовці та укладенні різного роду договорів між Замовником та іншими особами, візувати їх, надавати Замовнику допомогу із організації контролю за виконанням цих договорів, слідкувати за застосуванням передбачених законодавством та названими договорами санкцій по відношенню до контрагентів Замовника, що не виконують взятих на себе договірних зобов'язань, іншими способами забезпечувати належну Договірну роботу Замовника;

в) організовувати та вести позовну роботу за матеріалами, які готує Замовник, а саме: ______________________________________________________;

г) брати участь у розгляді питань про дебіторську заборгованість Замовника та вживати разом з органами (підрозділами) Замовника заходів щодо ліквідації цієї заборгованості;

д) надавати допомогу з організації та здійснення контролю за дотриманням Замовником встановленого чинним законодавством порядку продажу та приймання _____________ продукції та товарів за кількістю і якістю: ______________________, проводити інструктаж працівників Замовника, що відповідають за відправлення та приймання товарно-матеріальних цінностей, про порядок оформлення цих операцій в строк __________________________________ шляхом__________________________, робити висновок про законність списання матеріальних цінностей Замовника в строк ________________;

е) представляти у встановленому порядку інтереси Замовника в суді, а також в інших державних органах ;

є) узагальнювати та аналізувати результати розгляду судових та інших справ за участю Замовника, результати розгляду претензій та практику укладення та виконання договорів, надавати Замовнику пропозиції щодо усунення виявлених недоліків;

ж) надавати усні та письмові консультації, правові висновки, довідки з правових питань, що виникають з приводу діяльності Замовника;

з) за дорученням Замовника брати участь у засіданні балансової комісії та розробці пропозицій за підсумками фінансово-господарської діяльності;

і) готувати за дорученням Замовника матеріали про розкрадання, розтрати, нестачі, випуск недоброякісної продукції та про інші правопорушення для передачі слідчим, судовим органам, а також вживати заходів щодо відшкодування збитків, завданих Замовнику;

ї) організовувати систематичний облік та збереження нормативних актів, що надходять до Замовника, а також локальних актів Замовника, створювати бібліотеку юридичної літератури шляхом ____________ в строк _______________;

к) інформувати Замовника про зміни в законодавстві щодо __________________ шляхом ___________, організовувати спільно з органами (підрозділами) Замовника вивчення керівними працівниками та спеціалістами Замовника нормативних актів, що стосуються їх діяльності, регулярно, не рідше _________, здійснювати особистий прийом працівників Замовника та консультувати їх з правових питань в ____________.

2.2. При виконанні зазначених в п. 2.1 обов'язків Юридична фірма керується цим Договором і відповідним чинним законодавством та гарантує таку якість юридичних послуг, що відповідає вимогам, які звичайно ставляться до послуг такого роду.

2.3. Для виконання обов'язків, зазначених в п. 2.1 цього Договору, Юридична фірма призначає:______________________________________________

(посада, прізвище, ім'я, по батькові)
3. ОБОВ'ЯЗКИ ЗАМОВНИКА

3.1. Замовник зобов'язаний:

а) своєчасно забезпечувати Юридичну фірму всім необхідним для виконання її обов'язків за цим Договором, в тому числі документами у потрібній кількості примірників, нормативними актами, що регулюють діяльність Замовника, канцелярським приладдям, робочим місцем, транспортними засобами;

б) надавати в повному обсязі на вимогу Юридичної фірми достовірну інформацію про діяльність Замовника, необхідну для виконання Юридичною фірмою її обов'язків за цим Договором.

в) оплачувати витрати Юридичної фірми, необхідні для виконання її обов'язків за цим Договором шляхом ________________________________ в строк __________________;

г) оплачувати послуги Юридичної фірми в порядку та на умовах, визначених цим Договором.
4. ПОРЯДОК ОПЛАТИ ПОСЛУГ ЮРИДИЧНОЇ ФІРМИ

4.1. За послуги, надані Юридичною фірмою, Замовник щомісяця до "__" числа сплачує __________________________________________________________ шляхом ______________________ .
5. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН ЗА ПОРУШЕННЯ ДОГОВОРУ

5.1. У випадку порушення Договору, Сторона несе відповідальність, визначену цим Договором та (або) чинним законодавством України.

5.1.1. Порушенням Договору є його невиконання або неналежне виконання, тобто виконання з порушенням умов, визначених змістом цього Договору.

5.1.2. Сторона не несе відповідальності за порушення Договору, якщо воно сталося не з її вини (умислу чи необережності).

5.1.3. Сторона вважається невинуватою і не несе відповідальності за порушення Договору, якщо вона доведе, що вжила всіх залежних від неї заходів щодо належного виконання цього Договору.
6. ВИРІШЕННЯ СПОРІВ

6.1. Усі спори, що виникають з цього Договору або пов'язані із ним, вирішуються шляхом переговорів між Сторонами.

6.2. Якщо відповідний спір неможливо вирішити шляхом переговорів, він вирішується в судовому порядку за встановленою підвідомчістю та підсудністю такого спору відповідно до чинного законодавства України.
7. ДІЯ ДОГОВОРУ

7.1. Цей Договір вважається укладеним і набирає чинності з моменту його підписання Сторонами та його скріплення печатками Сторін.

7.2. Строк цього Договору починає свій перебіг у момент, визначений у п. 7.1 цього Договору та закінчується ____________________________________.

7.3. Закінчення строку цього Договору не звільняє Сторони від відповідальності за його порушення, яке мало місце під час дії цього Договору.

7.4. Якщо інше прямо не передбачено цим Договором або чинним законодавством України, зміни у цей Договір можуть бути внесені тільки за домовленістю Сторін, яка оформлюється додатковою угодою до цього Договору.

7.5. Зміни до цього Договору набирають чинності з моменту належного оформлення Сторонами відповідної додаткової угоди до цього Договору, якщо інше не встановлено у самій додатковій угоді, цьому Договорі або у чинному законодавстві України.

7.6. Якщо інше прямо не передбачено цим Договором або чинним законодавством України, цей Договір може бути розірваний тільки за домовленістю Сторін, яка оформлюється додатковою угодою до цього Договору.

7.7. Цей Договір вважається розірваним з моменту належного оформлення Сторонами відповідної додаткової угоди до цього Договору, якщо інше не встановлено у самій додатковій угоді, цьому Договорі або у чинному законодавстві України.
8. ПРИКІНЦЕВІ ПОЛОЖЕННЯ

8.1. Усі правовідносини, що виникають з цього Договору або пов'язані із ним, у тому числі пов'язані із дійсністю, укладенням, виконанням, зміною та припиненням цього Договору, тлумаченням його умов, визначенням наслідків недійсності або порушення Договору, регулюються цим Договором та відповідними нормами чинного законодавства України, а також звичаями ділового обороту, які застосовуються до таких правовідносин на підставі принципів добросовісності, розумності та справедливості.

8.2. Після підписання цього Договору всі попередні переговори за ним, листування, попередні договори, протоколи про наміри та будь-які інші усні або письмові домовленості Сторін з питань, що так чи інакше стосуються цього Договору, втрачають юридичну силу, але можуть братися до уваги при тлумаченні умов цього Договору.

8.3. Сторони несуть повну відповідальність за правильність вказаних ними у цьому Договорі реквізитів та зобов'язуються своєчасно у письмовій формі повідомляти іншу Сторону про їх зміну, а у разі неповідомлення несуть ризик настання пов'язаних з цим несприятливих наслідків.

8.4. Відступлення права вимоги та (або) переведення боргу за цим Договором однією із Сторін до третіх осіб допускається виключно за умови письмового погодження цього із іншою Стороною.

8.5. Додаткові угоди та додатки до цього Договору є його невід'ємними частинами і мають юридичну силу у разі, якщо вони викладені у письмовій формі, підписані Сторонами та скріплені їх печатками.

8.6. Всі виправлення за текстом цього Договору мають силу та можуть братися до уваги виключно за умови, що вони у кожному окремому випадку датовані, засвідчені підписами Сторін та скріплені їх печатками.

8.7. Цей Договір складений при повному розумінні Сторонами його умов та термінології українською мовою у двох автентичних примірниках, які мають однакову юридичну силу, - по одному для кожної із Сторін.
9. ДОДАТКОВІ УМОВИ

______________________________________________________________________

______________________________________________________________________

______________________________________________________________________

______________________________________________________________________

МІСЦЕЗНАХОДЖЕННЯ І РЕКВІЗИТИ СТОРІН

ЮРИДИЧНА ФІРМА

___________________________________

___________________________________

___________________________________

___________________________________

___________________________________
ПІДПИСИ
За юридичну фірму

Керівник _______________/________/
м. п.


ЗАМОВНИК

___________________________________

___________________________________

___________________________________

___________________________________

___________________________________
СТОРІН
За замовника

Керівник ________________/________/
м. п.


Схожі:

Порядок та терміни надання послуг
Факт надання Виконавцем Послуг оформлюється відповідними Актами здачі-прийняття робіт (надання послуг), які підписуються повноважними...
ДОГОВІР ПРО НАДАННЯ АУДИТОРСЬКИХ ПОСЛУГ
...
ПУБЛІЧНИЙ ДОГОВІР ПРО НАДАННЯ ІНТЕРНЕТ ПОСЛУГ
П. П. "Інтер Д. С.", надалі за текстом «Провайдер», опубліковує даний Договір про надання Інтернет послуг (далі по тексту «Договір»),...
ПОЛОЖЕННЯ Про центр надання адміністративних послуг
До 01. 01. 2014 створити центр надання адміністративних послуг при виконавчому комітеті Синельниківської міської ради
ПРАВИЛА надання та отримання телекомунікаційних послуг Загальна частина
України “Про телекомунікації”, “Про телебачення і радіомовлення”, “Про радіочастотний ресурс України”, “Про захист прав споживачів”,...
На надання послуг з доступу до мережі Інтернет
Закону України “Про оподаткування прибутку підприємств”, в особі директора Безкровного В. Ю., що діє на підставі Статуту, і містить...
ПОЛОЖЕННЯ про центр надання адміністративних послуг
Створити центр надання адміністративних послуг при виконавчому комітеті Синельниківської міської ради
Україна РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Кабінету Міністрів України від 26 жовтня 2011 року №1076-р «Про затвердження плану заходів щодо реформування системи надання адміністративних...
ПОРЯДОК проведення конкурсу для надання супутніх послуг, пов’язаних...
Цей Порядок визначає загальну процедуру проведення конкурсу для надання супутніх послуг у приміщеннях, у яких розміщуються центри...
Розпорядження голови УЛЬЯНОВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Кабінету Міністрів України від 26 жовтня 2011 року №1076 -р “Про затвердження плану заходів щодо реформування системи надання адміністративних...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка