МИСЕНКО ЯРОСЛАВ ВЯЧЕСЛАВОВИЧ


Скачати 52.2 Kb.
Назва МИСЕНКО ЯРОСЛАВ ВЯЧЕСЛАВОВИЧ
Дата 17.03.2013
Розмір 52.2 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Право > Документи




МИСЕНКО ЯРОСЛАВ ВЯЧЕСЛАВОВИЧ
10.07.1976р.

м. Київ

моб. 8-098-065-32-76
МЕТА: отримання посади керівника юридичної служби

ОСВІТА: 2001р. Київський національний університет ім.Т. Шевченка. Юридичний факультет.

СПЕЦІАЛЬНІСТЬ: правознавство.

ДОСВІД РОБОТИ:

01.03.08р.- Адвокатська діяльність (свідоцтво адвоката, арбітражного керуючого)

21.05.05р. – 27.02.08р.Адвокат, заступник директора з правових питань будівельної фірми “Солдіген”.

16.04.03- 20.05.2005р Нач. юридичного відділу СП “Термінал-Етранса-Ліски”.

03.09.02-15.04.2003р. Юрисконсульт КП “Печерськжитло” Печерської РДА.

12.08.00-30.08.2002р. Директор юридичної фірми “Глорія”.

01.01-11.08.2000р. Національне бюро у справах дотримання Конвенції про захист прав і основних свобод людини, Департамент міжнародного права Міністерства юстиції України.

01.05-28.12.1998р. Прокуратура м. Черкаси. В.о.слідчого.

ІНША ІНФОРМАЦІЯ:

1. Перелік та сфера діяльності підприємств, з якими працював за угодою як адвокат/юрист:

ТОВ “Агро-Інтер” – сільське господарство (стягнення дебіторської заборгованості в межах України (~350 боржників в 21 області), поточна договірна робота (продаж с/г засобів захисту рослин, обробка ними полів, збирання врожаю, ЗЕД купівлі-продажу зерна, цукру, бартерні угоди, договори на давальницьких умовах), предст. інтересів підприємства в міжнародному комерційному арбітражі (м. Вена), виконавче провадження, трудове законодавство.

ТОВ, ПП “Універсальне транспортне агентство” – автотранспортні перевезення по Україні, в міжнародному сполученні (судові справи по ДТП в якості позивача і відповідача, справи (в т.ч. судові по недостачах, втратах, пошкодженнях, псуванні вантажів, ліцензії, дозволи, візи, податкове законодавство (перевірки), трудове, договори на отримання кредитів, лізингові договори, страхування.

ЗАТ “Ортіс-Поліграф” – поліграфія, видавництво друкованих ЗМІ (корпоративне право – емісія цінних паперів (акції, облігації), отримання/не отримання дивідендів, супроводження ЗЕД контрактів з Російськими, Прибалтійськими, офшорними компаніями, податкове законодавство (податкове планування/ зменшення оподаткування), відстоювання інтересів підприємства в судових органах з питань податкового зак-ва.

КП “Печерськжитло” Печерської РДА – житлове господарство, будівництво житлових будинків (договірна робота з орендарями нежитлових приміщень, робота по погашенню заборгованості за оренду (порука, переведення боргів, уступка вимоги), судові справи безпосередньо та через прокуратуру про стягнення заборгованості/виселення орендарів, мешканців квартир Печерського р-ну, перепланування квартир, горищ під мансардні поверхи, погіршення фасаду будинку КБ “Правекс-банк” та приведення його в первісний стан, справи по залиттях (пожарах) квартир, підвалів, офісів (експертизи, кримінальні справи), відстоювання інтересів Печерської РДА в справах про відшкодування матеріальної, моральної шкоди, видачу дозволів, розпоряджень, планів, довідок, зобов’язання вчинити певні дії (зареєструвати/перереєструвати підприємство), виконавче провадження, справи про банкрутство (ліквідацію/санацію) підприємств

ТОВ “Глорія” – юридичні послуги юридичним, фізичним особам: реєстрація/перереєстрація, л підприємств всіх форм власності, ліквідація/санація підприємств, справи по стягненню дебіторської заборгованості, виплату зарплат, матеріальної, моральної шкоди, справи про захист честі, гідності та ділової репутації, поновлення на роботі, кримінальні справи, справи про розлучення/встановлення батьківства, справи про порушення прав споживачів (недоброякісний, невідповідний нормам товар, відмова в обміні, поверненні грошових коштів / моральна шкода, справи по ДТП, повернення вилучених прав водія / моральна шкода.

СП “Термінал-Етранса-Ліски” – представницька діяльність через представництво ряду Австрійських фірм на території України, залізничні, автомобільні перевезення вантажів по Україні, за кордон, транзитні перевезення, експедиторські послуги, митний, комерційний склад (супроводжування ЗЕД контрактів та договорів на перевозку вантажів по Україні, врегулювання митних спорів, відстоювання інтересів в судах по цій категорії справ, справ, пов’язаних з нестачею, псуванням вантажів, дорожньо-транспортних пригод, договора зберігання/схову, податкове планування, супроводження податкового режиму при співпраці з нерезидентами, що знаходяться в країнах з якими підписані/непідписані угоди про уникнення подвійного оподаткування, офшорними країними (а також фрахт, роялті)

ТОВ “Константа-груп” – холдингова компанія – управління та керівництво діяльністю ВАТ “Рівнехліб” з метою зменшення податкового тиску (оптимізація оподаткування), проведення доп. емісії акцій, отримання кредитів; та ВАТ “Сорокський комбінат хлібопродуктів”, а згодом ТОВ “Сорокський комбінат хлібопродуктів” – реструктуризація активів ВАТ через купівлю частки акцій, встановлення контролю в правлінні, доведення пакету акцій до контрольного, виведення активів на ТОВку, банкрутство ВАТки, запуск виробництва (після зупинки), представництво інтересів компанії в Міжнародному комерційному арбітражі при Торгово-промисловій палаті України.

ВАТ «Миронівський хлібопродукт» - холдингова діяльність – управляюча компанія володіє та керує 20 виробничими підприємствами. Консолідація активів, розробка та впровадження оптимальних корпоративних схем роботи холдингу, будівництво нових виробничих підприємств (від моменту вибору і отримання земельної ділянки, зміни цільового використання землі, розробки проектної документації на будівництво, до будівництва і введення в експлуатацію), купівля нових підприємств (корпоративних прав чи пакету акцій), підготовка та вихід на європейські ринки залучення інвестицій шляхом отримання євробондів та продажу частини акцій на європейських інвестиційних біржах (IPO).

ТОВ “Агрохолдінг “Авангард” – холдингова діяльність по управлінню 20 підприємств (птахофабрики), зменшення податкового тягара, повернення ПДВ, будівництво нових підприємств з залученням іноземних технологій та завезенням імпортного обладнання, створення оффшорних компаній, митний та податковий супровід імпортних контрактів, проведення попередньої підготовки по підприємствах холдингу та отримання дозволів на концентрацію в антимонопольному комітеті, .

ТОВ “Венчурна компанія “Техінвест” – компанія, що займається інтелектуальною діяльністю (розробка винаходів, корисних моделей) з подальшим їх патентуванням в США, ЄС, Україні, інших країнах відповідно до міжнародного і національного законодавства, вкладенням капіталу в розробку нових винаходів

ПП “Солдіген” – будівництво (субпідряди у відомих вітчизняних будівельних компаній) багатоповерхових житлових будинків, коттеджів, офісів, квартир, складів, роботи з реконструкції приміщень.

ТОВ “Андреас Неоклеус і Ко” – Київський офіс міжнародної юридичної компанії (головний офіс на Кіпрі, офіси в Греції, Росії, Чехії, Болгарії) – співпраця з іноземними інвесторами та повний юридичний супровід їх діяльності при підготовці та укладенні угод купівлі-продажу землі, нерухомості, виробничих підприємств для іноземних юридичних осіб (девелоперських, будівельних компаній), юридичний супровід розробки та узгоджень девелоперських проектів, введення їх в експлуатацію, Due Diligence (юридичний аудит) земельних ділянок, нерухомості, компаній, що володіли землею, нерухомістю, виробничими потужностями, чи мали спеціальні дозволи, ліцензії, створення холдингів з офшорної компаніїї, що володіла копроративними правами однієї компанії, чи кількох, які в свою чергу теж володіли корпоративними правами, чи зазначеними вище активами.

  1. ПК: Windows, Word, Excel.

  2. Українська, російська, англійська (юридична, ділова) мови вільно, німецька, французька – початковий рівень.

  3. Особисті якості: оперативність, комунікабельність, вміння планувати роботу та бачити перспективу, наполегливість, відповідальність.

  4. Захоплення: опрацювання юридичної літератури, іноземні мови, спорт.

  5. Наявність посвідчення водія категорій “А”,”В”,”С”.

  6. Бажана заробітна плата: дог.

  7. Сімейний стан: одружений.

Схожі:

В рамках проекту «Європа без кордонів»
«Європа без кордонів» Інститут Міжнародних відносин Державної вищої школи в м. Ярослав (Польща) спільно з Радою євроклубів Кіровоградщини...
Історична довідка про місце Ярослава Мудрого в історії Київської Русі
Володимир Великий. При Володимирі Русь досягла найбільшої політичної могутності. Але в 1015 році найвидатніший діяч Київської держави...
Історична довідка про місце Ярослава Мудрого в історії Київської Русі
Володимир Великий. При Володимирі Русь досягла найбільшої політичної могутності. Але в 1015 році найвидатніший діяч Київської держави...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка