Прес-анонс 1 5 липня о 15. 00 у Палаці культури


Скачати 17.14 Kb.
Назва Прес-анонс 1 5 липня о 15. 00 у Палаці культури
Дата 24.03.2013
Розмір 17.14 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Культура > Документи
13.07.2010



Прес-анонс


15 липня о 15.00 у Палаці культури на території Куяльницького санаторію відбудеться прес-конференція організаторів та учасників Міжнародного фестивалю АртПоле 2010 – масштабної мистецької події, що триватиме тиждень за участю 15 різних держав.
Обговорюватимуться перші результати роботи фестивалю, музична програма, найцікавіше з майстерень та найсвіжіші враження гостей АртПоля.
Нагадаємо, що цьогоріч фестиваль трансформувався від чистої автентики до експерименту. Цитати, нагадування, звернення до прадавнього чи не найкращим чином синтезуються із еклектичною атмосферою Куяльника. Підкорення нового виміру, в якому переплелися сіль, степові трави та взірці радянської архітектури 80-х, стане новим цікавим досвідом для художників-лендартистів.
АртПоле 2010 стирає кордони між митцем і публікою, закликаючи кожного долучитися до безперервного творчого процесу і спробувати розкрити нові грані свого «я».


15 июня в 15.00 в Доме культуры на территории Куяльницкого санатория состоится пресс-конференция организаторов и участников Международного фестиваля АртПоле 2010 - масштабного события, которое продлиться неделю и задействует 15 стран мира.
Будут обсуждаться первые результаты роботы фестиваля, музыкальная программа, самое интересное из мастерских и свежие впечатления гостей АртПоля.
Напоминаем, что в этом году фестиваль трансформировался от чистой автэнтики к эксперименту. Цитаты, напоминания, обращение к древности образуют неповторимый синтез с эклектической атмосферой Куяльника. Покорение нового измерения, которое сочетает соль, степные травы и советскую архитектуру 80-х, станет новым интересным опытом для художников-лэндартистов.
АртПоле 2010 стирает границы между творцами и публикой, призывая каждого присоединится к непрерывному творческому процессу и попробовать раскрыть новые грани своего «я».


За додатковою інформацією звертайтесь:

096-65-44-299, Тетяна Манзюк


15 липня о 14.00 від клубу "Вихід" (вул. Буніна, 24) до Куяльника відправлятиметься автобус. Назад в Одесу він виїжджатиме о 21.00

Схожі:

Прес-анонс Всеукраїнська акція «Прощання з місцевим самоврядуванням»...
Голуби, що символізують вільне місцеве смоврядування, будуть заперті в символічну партійну клітку, а потім звільнені звідти, декларуючи...
Прес-анонс
За підтримки Міжнародного фонду «Відродження», м. Київ, вул. Артема, 46. Тел.+380(44)4619709, факс:+380 (44) 4867629
Прес- анонс 5 жовтня 2010 р о 14. 00
Організатори: відділ активної підтримки безробітних Одеського міського центру зайнятості, Управління освіти та науки Одеської міської...
Всеукраїнська акція «Fair Play -2» проти вбивства тварин.(м. Київ) Прес-анонс
Також при підтримці зоозахисних організацій Німеччини, Польщі, Чехії, Італії та інших європейських країн
Прес-анонс Української Громади. Всеукраїнська акція «Міліція відповість за вбивство!»
Шевченківського району, а вже на ранок батькам запропонували забрати тіло хлопця з моргу. Цей нажаль далеко не поодинокий випадок...
Прес-анонс Шановні колеги-журналісти!
Український клуб Одеси має честь повідомити вас про проведення урочистого прийому з нагоди 100-річного ювілею Одеського Українського...
ПРО ОРГАНІЗАЦІЮ І ПРОВЕДЕННЯ ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЙ
Агентство УНІАН надає послуги з підготовки, організації і проведення прес-конференцій
ПРО ОРГАНІЗАЦІЮ І ПРОВЕДЕННЯ ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЙ
Агентство УНІАН надає послуги з підготовки, організації і проведення прес-конференцій
ПРО ОРГАНІЗАЦІЮ І ПРОВЕДЕННЯ ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЙ
Агентство УНІАН надає послуги з підготовки, організації і проведення прес-конференцій
Твір-опис пам'ятки історії та культури за власним спостереженням у художньому стилі
Методи: «Ажурна пилка», метод «ПРЕС», метод «Гронування»,читання з маркуванням, робота в малих групах, «діограма Вена»
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка