Про захист комерційної таємниці


Скачати 70.63 Kb.
Назва Про захист комерційної таємниці
Дата 24.04.2013
Розмір 70.63 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Інформатика > Документи
ДОГОВІР


про захист комерційної таємниці


м. Миколаїв "___"________200_р.

______________________________________________________________________

(вказати найменування сторони)

(надалі іменується "Сторона, яка розкриває") в особі _________________________

______________________________________________________________________,

(вказати посаду, прізвище, ім'я, по батькові)

що діє на підставі _______________________________________, з однієї сторони,

(вказати: статуту, довіреності, положення тощо)

та ____________________________________________________________________

(вказати найменування сторони)

(надалі іменується "Сторона, яка одержує") в особі __________________________

______________________________________________________________________,

(вказати посаду, прізвище, ім'я, по батькові)

що діє на підставі ____________________________________, з іншої сторони,

(вказати: статуту, довіреності, положення тощо)

(в подальшому разом іменуються "Сторони", а кожна окремо - "Сторона")

уклали цей Договір про захист комерційної таємниці (надалі іменується "Договір") про таке.

1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ
1.1. Сторони підтверджують, що:

1.1.1. Сторона, яка розкриває, передала на підставі Договору про надання послуг Веб-хостингу N ___ від "___" _____________ 200_ року, укладеного між ___________________________ та _________________________ (надалі іменується "Основний договір"), Стороні, яка одержує, інформацію, визначену Основним договором і щодо якої Сторона, яка розкриває, встановила у відповідності із главою 46 Цивільного кодексу України режим комерційної таємниці, а саме наступну інформацію:

__________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________.

1.1.2. Сторона, яка одержує, отримала названу інформацію виключно для цілей:

__________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________.

1.1.3. Передання інформації від Сторони, яка розкриває, до Сторони, яка одержує, обумовлена довготривалим взаємовигідним співробітництвом Сторін і прагненням Сторін інтенсифікувати та спільно скоординувати свої подальші ділові відносини у сфері___________________________________ ________________________________________________, надавши їм пріоритетного значення.

2. ОБОВ'ЯЗКИ СТОРІН
2.1. Сторони підтверджують розуміння ними важливості договірного врегулювання відносин із забезпечення режиму комерційної таємниці та погоджуються взяти на себе наступні обов'язки:

2.1.1. З дня набрання чинності цим Договором та Протягом двох місяців після закінчення строку дії Основного договору Сторона, яка одержує, зобов'язується не розголошувати ніякої конфіденційної інформації, отриманої нею від Сторони, яка розкриває, будь-яким іншим третім особам, включаючи органи державної влади, підприємства, установи, організації усіх форм власності та підпорядкування, і не буде використовувати названу інформацію для своєї власної вигоди, за винятком використання такої інформації відповідно до цілей, визначених у пп. 1.1.2 цього Договору.

2.2. Сторона, яка одержує, зобов'язується дотримуватися такого ж ступеня секретності з метою уникнення розголошення або використання цієї інформації іншими особами, якого Сторона, яка одержує, дотримувалася б в розумній мірі стосовно своєї власної конфіденційної інформації аналогічного ступеня важливості.


3. ОСОБЛИВІ УМОВИ
3.1. Будь-яка інформація, передання якої мало місце на підставі Основного договору та визначена Сторонами у п. 1.1.1. цього Договору, вважається конфіденційною за цим Договором і щодо неї діє режим комерційної таємниці.

3.2. Інформація не вважається і не буде вважатися конфіденційною і, відповідно, Сторона, яка одержує, не буде мати ніяких обов'язків відносно подібної інформації, якщо вона задовольняє вимогам, викладеним в будь-якому із наступних пунктів:

- інформація вже відома Стороні, яка одержує, до моменту укладання Сторонами Основного договору;

- інформація є або стає прилюдно відомою в результаті помилковості, недбалості або навмисності дій Сторони, яка розкриває;

- інформація легально отримана від третьої сторони без обмеження і без порушення умов цього Договору;

- інформація надана третій стороні Стороною, яка розкриває, без аналогічного обмеження на права третьої сторони;

- інформація незалежно розроблена Стороною, яка одержує, за умови, що особа або особи, що її розробили, не мали доступу до конфіденційної інформації за цим Договором;

- інформація дозволена до оприлюднення (розголошення) письмовим дозволом Сторони, яка розкриває;

- інформація розкрита уповноваженому державному органові на підставі імперативних приписів відповідного чинного законодавства під загрозою настання неспівмірних негативних правових наслідків для Сторони, яка одержує, у разі відмови у наданні інформації, за умови, що Сторона, яка одержує, доклала максимальні зусилля для уникнення оприлюднення (розголошення) інформації.

4. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН І ВИРІШЕННЯ СПОРІВ
4.1. За цим Договором Сторона, яка одержує, нестиме відповідальність у формі повного відшкодування збитків (включаючи lucrum cessans - упущену вигоду), а також, окрім цього, сплати штрафу у розмірі ______________________________________.

4.2. Сторона, яка одержує, за цим Договором нестиме відповідальність за:

а) ненавмисне розголошення (оприлюднення) або використання конфіденційної інформації, якщо вона не дотримується такого ж високого ступеня обережності, якого вона б дотримувалася у розумних межах стосовно своєї власної конфіденційної інформації аналогічної важливості, і, після виявлення ненавмисного розголошення або використання цієї інформації, не намагається припинити її ненавмисне розголошення (оприлюднення) або використання;

б) несанкціоноване розголошення (оприлюднення) або використання конфіденційної інформації особами, які працюють або працювали у неї на підставі трудового договору (контракту), цивільно-правового договору чи на іншій підставі, якщо їй не вдається охороняти цю інформацію з таким же високим ступенем ретельності, якого вона б дотримувалася у розумних межах стосовно своєї власної конфіденційної інформації аналогічної важливості;

в) інші порушення конфіденційності за цим Договором, окрім несанкціонованого доступу до інформації, яку було отримано в результаті замаху на систему безпеки віртуального веб-сервера.

4.3. Вся інформація, яка надається Стороною, яка розкриває, Стороні, яка одержує, в будь-якій формі згідно з Основним договором, буде і залишиться виключною власністю Сторони, яка розкриває, і дані та будь-які їх копії повинні негайно повертатися Стороні, яка розкриває, за письмовою вимогою або знищуватися на розсуд Сторони, яка розкриває.

4.5. Усі спори, що виникають з цього Договору або пов'язані із ним, вирішуються шляхом переговорів між Сторонами.

4.6. Якщо відповідний спір неможливо вирішити шляхом переговорів, він вирішується в судовому порядку за встановленою підвідомчістю та підсудністю такого спору відповідно до чинного в Україні законодавства.


5. РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ
5.1. Якщо третя сторона пред'явить позов або вчинить іншу юридичну дію з вимогою розкрити будь-яку конфіденційну інформацію, Сторона, яка одержує, зобов'язана негайно повідомити про це Сторону, яка розкриває, і забезпечить їй в розумних межах таку допомогу, якої Сторона, яка розкриває, буде вимагати для запобігання розголошенню.

6. ДІЯ ДОГОВОРУ
6.1. Цей Договір вважається укладеним і набирає чинності з моменту його підписання Сторонами та його скріплення печатками Сторін.

6.2. Строк цього Договору починає свій перебіг у момент, визначений у п. 6.1 цього Договору та закінчується через 2 місяці після закінчення строку дії Основного договору.

6.3. Закінчення строку цього Договору не звільняє Сторони від відповідальності за його порушення, яке мало місце під час дії цього Договору.

6.4. Якщо інше прямо не передбачено цим Договором або чинним в Україні законодавством, зміни у цей Договір можуть бути внесені тільки за домовленістю Сторін, яка оформлюється додатковою угодою до цього Договору.

6.5. Зміни у цей Договір набирають чинності з моменту належного оформлення Сторонами відповідної додаткової угоди до цього Договору, якщо інше не встановлено у самій додатковій угоді, цьому Договорі або у чинному в Україні законодавстві.

7. ПРИКІНЦЕВІ ПОЛОЖЕННЯ
7.1. Усі правовідносини, що виникають з цього Договору або пов'язані із ним, у тому числі пов'язані із дійсністю, укладенням, виконанням, зміною та припиненням цього Договору, тлумаченням його умов, визначенням наслідків недійсності або порушення Договору, регламентуються цим Договором та відповідними нормами чинного в Україні законодавства, а також застосовними до таких правовідносин звичаями ділового обороту на підставі принципів добросовісності, розумності та справедливості.

7.2. Після підписання цього Договору всі попередні переговори за ним, листування, попередні договори, протоколи про наміри та будь-які інші усні або письмові домовленості Сторін з питань, що так чи інакше стосуються цього Договору, втрачають юридичну силу, але можуть братися до уваги при тлумаченні умов цього Договору.

7.3. Сторони несуть повну відповідальність за правильність вказаних ними у цьому Договорі реквізитів та зобов'язуються своєчасно у письмовій формі повідомляти іншу Сторону про їх зміну, а у разі неповідомлення несуть ризик настання пов'язаних із ним несприятливих наслідків..

7.4. Додаткові угоди та додатки до цього Договору є його невід'ємними частинами і мають юридичну силу у разі, якщо вони викладені у письмовій формі, підписані Сторонами та скріплені їх печатками.

7.5. Всі виправлення за текстом цього Договору мають силу та можуть братися до уваги виключно за умови, що вони у кожному окремому випадку датовані, засвідчені підписами Сторін та скріплені їх печатками.

7.6. Цей Договір складений при повному розумінні Сторонами його умов та термінології українською мовою у двох автентичних примірниках, які мають однакову юридичну силу, - по одному для кожної із Сторін.

МІСЦЕЗНАХОДЖЕННЯ ТА РЕКВІЗИТИ СТОРІН



СТОРОНА, ЯКА РОЗКРИВАЄ

__________________________________

__________________________________

__________________________________

__________________________________

__________________________________

Підписи



За СТОРОНУ, ЯКА РОЗКРИВАЄ
Керівник ____________/____________/

М. П.

СТОРОНА, ЯКА ОДЕРЖУЄ

__________________________________

__________________________________

__________________________________

__________________________________

__________________________________

сторін



За СТОРОНУ, ЯКА ОДЕРЖУЄ
Керівник ____________/____________/

М. П.

Схожі:

ПРАКТИКУМ з курсу “ Організація і планування виробничо-комерційної...
Нізація і планування виробничо-комерційної діяльності підприємства” для студентів напряму підготовки – “Видобування нафти і газу”...
План Історія виникнення адвокатури та поняття “адвокатська таємниця”....
Для того щоб обґрунтувати ті чи інші позиції; як в сфері адвокатури чи адвокатської діяльності й, зокрема, щодо Інституту адвокатської...
ЗАКОН УКРАЇНИ Про захист тварин від жорстокого поводження
Цей Закон спрямований на захист від страждань і загибелі тварин унаслідок жорстокого поводження з ними, захист їх природних прав...
ПРАВИЛА надання та отримання телекомунікаційних послуг Загальна частина
України “Про телекомунікації”, “Про телебачення і радіомовлення”, “Про радіочастотний ресурс України”, “Про захист прав споживачів”,...
Реферат на тему: Аналіз обробки персональних даних, за допомогою...
За допомогою СУІБ-Матриця заповнити задачі,знання, використовуючи при цьому «Закон про захист персональні дані»
Конвенція про захист чорного моря від забруднення (бухарестська конвенція)
Протокол про захист морського середовища Чорного моря від забруднення з наземних джерел, 1992 рік
План-конспект уроку з Охорони праці. Тема:  Занулення та захисне...
Мета: Засвоєння учнями знань про заземлення та занулення та усунення небезпеки ураження людини під час обладнання однієї фази мережі...
Реферат №1 (04-12) Студентка УБД-21 Остапенко Н. Предмет: Інформаційна...
Мета реферату: використання СУІБ «Матриця» для проведення аналізу змісту Закону України «Про захист інформації в автоматизованих...
«Захист інформації в автоматизованих системах»
В експлуатаційному режимі програмно-технічні комплекси повинні забезпечити ефективне і надійне функціонування інформаційних підсистем...
Закон України «Про захист прав споживачів»
Протягом всього життя ми споживаємо товари та послуги і платимо за них, тому незалежно від віку, статі, освіти, займаної посади,...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка