РОЗПОРЯДЖЕННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ


Скачати 37.88 Kb.
Назва РОЗПОРЯДЖЕННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ
Дата 22.04.2013
Розмір 37.88 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Інформатика > Документи

НОВОУШИЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА





РОЗПОРЯДЖЕННЯ

СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ


24 лютого 2012 року

20

смт. Нова Ушиця



Про затвердження переліку відомостей,

що становлять службову інформацію

в Новоушицькій селищній раді

Керуючись Законом України „Про доступ до публічної інформації” №2939-VI від 13.01.2011 року, ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» №280/97-ВР від 21.05.1997 року, Указом Президента України від 05.05.2011 №547 «Питання забезпечення органами виконавчої влади доступу до публічної інформації», розпорядженням селищного голови від 11.07.2011 № 97 «Про першочергові заходи щодо реалізації Закону України «Про доступ до публічної інформації» в Новоушицькій селищній раді»:
1. Затвердити перелік відомостей, що становлять службову інформацію в Новоушицькій селищній раді та її виконавчому комітеті згідно з додатком 1.

2. Контроль за виконанням розпорядження покласти на секретаря селищної ради Ріпак Н.М.


Селищний голова О.Вербіцький

Додаток 1

ЗАТВЕРДЖЕНО

розпорядження селищного голови

від 24 лютого 2012 року №20

ПЕРЕЛІК

відомостей, що становить службову інформацію
1. У Новоушицькій селищній раді та її виконавчому комітеті до службової належить така інформація:
1.1. Персональні дані про особу (сімейний стан, освіта, стан здоров’я, місце роботи, доходи, перебування у розшуку та засудженість, а також адреса, дата і місце народження). Забороняється доступ сторонніх осіб до відомостей про іншу особу, зібраних відповідно до чинного законодавства виконавчими органами та посадовими особами селищної ради.
1.2 Інформація, що міститься у документах селищної ради та її виконавчого комітету, які становлять внутрівідомчу службову кореспонденцію, доповідні записки, рекомендації, якщо вони пов’язані з розробкою напряму діяльності селищної ради та її виконавчого комітету або здійсненням нею контрольних, наглядових функцій, процесом прийняття рішень і передують публічному обговоренню та прийняттю рішень.
1.3. Інформація професійного, ділового, виробничого, банківського, комерційного та іншого характеру, стосовно якої громадяни чи юридичні особи, що нею володіють, встановили режим службової інформації.
1.4. Інформація, отримана від громадян, державних і релігійних діячів із питань, пов’язаних із захистом інтересів держави, збереженням миру та злагоди в суспільстві.
1.5. Відомості з рішень виконавчого комітету з питань, які відносяться до компетенції комісії у справах дітей, про переоформлення технічної документації, які відносяться до внутрішньо-організаційної діяльності.
1.6. Матеріали стосовно створення та забезпечення комплексної системи захисту інформації (інструкції, плани роботи тощо).
1.7. Інформація до звернень, заяв громадян.
1.8. Відомості архівного фонду, що містять конфіденційну інформацію про особу, а також створюють загрозу для життя чи недоторканності житла громадян.
1.9. Відомості архівного фонду, що захищають права та законні інтереси власників документів та можуть бути використаними тільки з дозволу власника документів.
1.10. Дані з розпоряджень селищного голови, які стосуються питань внутрішньо-організаційної діяльності виконавчого комітету.
1.11. Відомості з розпоряджень селищного голови з кадрових питань.
1.12. Відомості про облік трудових книжок.
1.13. Відомості з документів (рішення, подання, клопотання, характеристики) про нагородження відзнаками та присвоєння почесних звань.
1.14. Дані доповідних записок.
1.15. Дані з протоколів засідань виконавчого комітету, якщо вони проводилися в закритому режимі, та матеріалів до них.
1.16. Персональні дані про учасників конкурсних торгів.
1.17. Відомості щодо штатно-кошторисної дисципліни та інвентаризації.
1.18. Відомості щодо ревізій та перевірок фінансової діяльності.
1.19. Відомості з особових рахунків працівників.
1.20. Відомості з первинних документів, що відображають фінансово-господарську діяльність виконавчого комітету Новоушицької селищної ради і містять інформацію, яка використовується для службового користування (відомості з первинних документів і додатків до них, що фіксують факт виконання господарських записів, бухгалтерські книги та реєстри).
2. Документам, що містять інформацію, яка становить службову інформацію, присвоюється гриф „ для службового користування”. Доступ до таких документів надається відповідно до статті 6 Закону України „ Про доступ до публічної інформації ”.

Секретар ради Н.Ріпак

Схожі:

РОЗПОРЯДЖЕННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ
Кабінету Міністрів України від 26 жовтня 2011 року №1076-р та з метою становлення, впорядкування та подальшого розвитку системи надання...
РОЗПОРЯДЖЕННЯ голови районної державної адміністрації
Про внесення змін до розпорядження голови райдержадміністрації від 04. 08. 2011 року №351
РОЗПОРЯДЖЕННЯ голови районної державної адміністрації
Міністрів України від 05. 07. 04 №835, розпорядження голови обласної державної адміністрації від 31. 01. 08 №27 «Про порядок контролю...
РОЗПОРЯДЖЕННЯ голови районної державної адміністрації
Міністрів України від 05. 07. 04 №835, розпорядження голови обласної державної адміністрації від 31. 01. 08 №27 «Про порядок контролю...
РОЗПОРЯДЖЕННЯ голови районної державної адміністрації
Міністрів України від 05. 07. 04 №835, розпорядження голови обласної державної адміністрації від 31. 01. 08 №27 «Про порядок контролю...
УКРАЇНА РОЗПОРЯДЖЕННЯ ГОЛОВИ НОВОМИРГОРОДСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
Про затвердження заходів щодо виконання у 2004 році загальнодержавної програми підтримки молоді на 2004 2008 роки”, розпорядження...
УКРАЇНА РОЗПОРЯДЖЕННЯ ГОЛОВИ ПЕТРІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ...
Відповідно до статей 6, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», розпорядження голови Кіровоградської обласної державної...
РОЗПОРЯДЖЕННЯ голови районної державної адміністрації
Відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації від 21. 04. 2011р №152 „ Про затвердження плану заходів з підготовки та відзначення...
РІВНЕНСЬКА МІСЬКА РАДА
Басівкутській (навпроти будівлі магазину №68)» та розпорядження міського голови від 13. 03. 2012 року №234-р «Про скасування розпорядження...
УКРАЇНА БИТКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА Надвірнянського району Івано-Франківської...
Затвердити Примірний перелік відомостей, що становлять службову інформацію, що є власністю держави, якій надається гриф обмеженого...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка