продуктивність роботи у хмарі та локальне керування даними


Скачати 247.66 Kb.
Назва продуктивність роботи у хмарі та локальне керування даними
Дата 25.02.2016
Розмір 247.66 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Інформатика > Документи
Подаруйте своїм клієнтам подвійну перевагу – продуктивність роботи у хмарі та локальне керування даними.


Переваги обох світів
Посібник з обговорення способів збуту

Навіщо продавати службу Microsoft Office 365 і систему Windows Server 2012?

Обидва продукти – служба Office 365 і система Windows Server 2012 – містять значні вдосконалення продуктів і технологій, які наші партнери можуть запропонувати клієнтам малого та середнього бізнесу. Служба Office 365 пропонує клієнтам малого та середнього бізнесу роботу в добре знайомих програмах пакета Office у вигляді доступної хмарної служби. ОС Windows Server 2012 підвищує рівень захисту локальних даних і спрощує віддалений доступ до програм для бізнесу, наприклад до системи бухгалтерського обліку й системи керування зв’язками із замовниками. Поєднання служби Office 365 і системи Windows Server 2012 – це нова конкурентоспроможна пропозиція, яка допоможе партнерам розширити свої продукти та послуги, пропонуючи функціональнішу технологічну платформу, що поєднує сервер і настільний комп’ютер, локальні програми та хмарні служби.

Навіщо продавати службу Microsoft Office 365 у поєднанні із системою Windows Server 2012?


Навіщо продавати систему Windows Server 2012 у поєднанні зі службою Office 365?

Для партнерів, які зазвичай продають серверне програмне забезпечення Microsoft, поєднання зі службою Office 365 пропонує можливість почати працювати також із хмарними засобами забезпечення продуктивності.

Ринок хмарних технологій розвивається неабиякими темпами. Відповідно до прогнозів, протягом наступних трьох років 39 % усіх клієнтів малого та середнього бізнесу використовуватимуть хмарні служби1. Збут хмарних сервісів Office 365 допоможе розширити зв’язки із клієнтами й отримувати постійний дохід.

Також, якщо взяти до уваги те, що рівень збуту планшетних ПК до 2015 року перевищить рівень збуту традиційних ПК2, служба Office 365, створюючи можливості роботи на сенсорних пристроях, стане чудовою пропозицією для працівників, яким потрібно працювати поза офісом.

Служба Office 365 відкриває безліч можливостей збуту, наприклад:

повторний збут служби Office 365 у вигляді ліцензії Open або повнокомплектного продукту й отримання максимального доходу та маржі від вторинного збуту;

надання клієнтам ціннісної пропозиції: гнучке й рентабельне рішення, яке розширюватиметься разом із їхнім бізнесом і вимагатиме скоріше експлуатаційних, ніж капітальних витрат;

збільшення доходів завдяки збуту допоміжних служб, наприклад підтримки, настроювання консолі адміністрування та керування нею, настроювання служби SharePoint та інтеграції бізнес-процесів.




Партнери, які продають службу Office, тепер мають чудову можливість включити у свою пропозицію ОС Windows Server, незважаючи на те, продають вони перший сервер чи оновлюють наявний.

Збут першого сервера

Станом на сьогодні 76 % клієнтів малого та середнього бізнесу не мають сервера3. Випуск Windows Server 2012 Essentials – це найкращий вибір першого сервера для клієнтів, яким потрібна можливість локально зберігати програми та дані, надавати спільний доступ до друку й централізовано керувати своїми ПК та пристроями. Можливості, які відкриває продаж системи Windows Server Essentials:

розширення можливостей роботи у сфері малого бізнесу через створення інформаційно-технологічної інфраструктури;

забезпечення чудового доповнення до служби Office 365, що включає щоденне автоматичне резервне копіювання вмісту пристроїв і ПК та інтеграцію директорії користувачів для спрощення входу користувачів до локальних і хмарних програм.

Оновлення сервера

Беручи до уваги те, що 72 % баз установленого обладнання й досі працюють під керуванням ОС Windows Server 20034, клієнти Office отримають чудову можливість оновлення сервера. Windows Server 2012 доповнює службу Office 365 і пропонує такі переваги:

розміщення програм для бізнесу, зокрема локальної системи бухгалтерського обліку й CRM;

спрощений віддалений доступ до локальних програм за допомогою єдиного входу й інтеграції зі службою Active Directory;

збут системи Windows Server 2012 для 73 % клієнтів малого та середнього бізнесу, зацікавленим у віртуалізації5, і надання їм можливості безкоштовно віртуалізувати навантаження сервера та максимізувати використання апаратного забезпечення.

Сьогодні партнери корпорації Майкрософт мають чудову можливість збільшити дохід і рентабельність своєї діяльності, представляючи нові пропозиції та надаючи продукти й послуги, які поширюються на всю інформаційно-технологічну інфраструктуру малого та середнього бізнесу. Збут служби Office 365 і системи Windows Server 2012 клієнтам малого та середнього бізнесу дає змогу отримати значний прибуток на ринку, обсяг якого становить 971 мільярд доларів США6. Остання хвиля продуктів Microsoft відкрила нові можливості перехресних і підвищених продаж для партнерів, які обслуговують клієнтів малого та середнього бізнесу. Такі клієнти прагнуть оновити свою інфраструктуру й отримати доступ до віртуалізації та хмарних технологій.

«Клієнти отримують подвійні переваги: локальний сервер для локального зберігання важливих даних і високопродуктивні хмарні програми, до яких можна легко отримати доступ і які вимагають скоріше експлуатаційних, ніж капітальних витрат. Випуск Windows Server 2012 Essentials пропонує клієнтам основні функції, потрібні для ведення бізнесу, а згодом, коли їхній бізнес почне зростати, дасть змогу розширити можливості завдяки розміщеному у хмарі програмному забезпеченню, зокрема службі Office 365».

– Уейн Смол (Wayne Small), співзасновник і технічний фахівець, компанія Correct Solutions.

1. Дослідження із запровадження хмарних технологій Microsoft у сферу малого та середнього бізнесу (2011). 2. Джерело: Дослідження компанії Morgan Stanley (2011). 3. Огляд тенденцій на ринку серверів для партнерів AMI (2012). 4. Внутрішнє дослідження Microsoft (2012). 5. План віртуалізації серверів для малого бізнесу CDW. 6. Можливості на ринку малого та середнього бізнесу у сфері інформаційно-комунікаційних технологій для партнерів AMI (2012).

Довідник сценаріїв


Цей довідник розроблено на основі найпоширеніших сценаріїв спілкування із клієнтами, і він стане для вас незамінним помічником. Перші два сценарії стануть у нагоді партнерам, які в першу чергу продають серверне програмне забезпечення та зацікавлені в розширенні своїх продуктів і послуг за допомогою засобів підвищення продуктивності. Третій і четвертий сценарії дуже корисні для партнерів, які зосереджені на продажах програм Office, розповідають клієнтам про службу Office 365 і прагнуть розширити свої пропозиції, додавши до них можливості використання серверних технологій.




Якщо ви зазвичай продаєте систему Windows Server...

Якщо ви зазвичай продаєте пакет Microsoft Office...

Визначте відповідні сценарії.

Сценарій 1.
Застарілий Сервер

Сценарій 2.
Сервер відсутній

Сценарій 3
Застаріла служба Exchange

Зведення

Клієнт має сервер застарілий сервер та прагне більшого. Потрібно виконати оновлення до ОС Windows Server 2012 і продати службу Office 365 для можливості роботи у хмарі.

Клієнт пакета Office не має сервера та бажає отримати можливість локального резервного копіювання своїх даних. Потрібно продати систему Windows Server Essentials у якості першого сервера, а службу Office 365 – для можливості роботи у хмарі.

Сервер Exchange клієнта скоро застаріє та стане малоефективним. Потрібно продати службу Office 365 для можливості роботи у хмарі та використання хмарної служби електронної пошти, а також надати клієнту систему Windows Server 2012 для інтеграції зі службою Active Directory та локального зберігання програм для бізнесу.

Ситуація клієнта

Малий або середній бізнес;

має сервер електронної пошти або іншу інфраструктуру, життєвий цикл якої наближається до завершення (використовується п’ять років або довше);

передбачає, що потрібні значні капітальні витрати на оновлення або заміну сервера;

занепокоєний доступністю та резервним копіюванням;

потребує мобільного та віддаленого доступу до електронної пошти й програм

Малий бізнес, менше 25 працівників, разом із позаштатними та працівниками, які працюють віддалено;

ще не вклав кошти в сервер;

обмежений досвід у сфері інформаційних технологій;

не має потреби використовувати більше одного сервера;

готовий до використання хмари, але непокоїться про рівень захисту даних.

Понад 25 працівників;

наявний певний досвід у сфері інформаційних технологій;

має кілька серверів для різних робочих навантажень (наприклад, спільний доступ до файлів і друку, електронна пошта, база даних);

потребує мобільного та віддаленого доступу до електронної пошти й програм;

має програми для бізнесу.

Навідні запитання

Скільки часу ви витрачаєте на оновлення засобів підвищення продуктивності та керування ними?

Чи мають ваші працівники можливість віддаленого доступу до електронної пошти, програм і документів?

Чи мають вони доступ до цих засобів зі своїх мобільних пристроїв?

Ви зменшуєте витрати на сервери за рахунок вітрулізації?

Скільки часу ви витрачаєте на керуванням програмами для бізнесу, зокрема системою бухгалтерського обліку та системою планування ресурсів?

Ви маєте план безперебійної роботи бізнесу (аварійного відновлення)?

Ви досі не придбали сервер через його вартість?

Чи можуть ваші працівники виконувати свої обов’язки, перебуваючи в дорозі або вдома?

Чи переймаєтеся ви поточним рівнем безпеки документів і службових даних, спільний доступ до яких надано на мобільних пристроях?

Скільки часу ви витрачаєте на оновлення засобів підвищення продуктивності та керування ними?

Скільки часу ви витрачаєте на керування ПК та пристроями? А на створення резервних копій їхнього вмісту? На їх оновлення?

Скільки часу ви витрачаєте на керування наявним сервером електронної пошти?

Наскільки часто в роботі рішення для електронної пошти трапляються позапланові простої?

Ви виконуєте віртуалізацію серверів чи тільки збираєтеся це зробити?

Скільки часу ви витрачаєте на керуванням програмами для бізнесу, зокрема системою бухгалтерського обліку та системою планування ресурсів?

Наскільки ваші поточні засоби задовольняють сучасні потреби у віддаленій роботі?




Рішення

Office 365
для середнього бізнесу
та Windows Server 2012 Standard

Office 365
Преміум для малого бізнесу
та Windows Server 2012 Essentials

Office 365
для середнього бізнесу
та Windows Server 2012 Standard

Ключові аргументи на користь придбання продукту

За допомогою служби Office 365 і знайомих вам програм пакета Office (що надаються за підпискою,, а тому завжди актуальних) ви можете без проблем і затримок використовувати хмарну електронну пошту, календар, надавати спільний доступ до файлів і проводити відеоконференції у форматі HD.

За допомогою служби Office 365 корпорація Майкрософт тепер може допомогти вам у керуванні серверами, оновленнями програмного забезпечення та резервним копіюванням даних, а також дає фінансово підкріплену гарантію працездатності протягом 99,9 % часу.

Служба Office 365 дає працівникам змогу підключатись і отримувати доступ до документів і засобів підвищення продуктивності роботи на будь-якому пристрої практично звідусіль.

Єдиний вхід і синхронізація зі службою Active Directory відкриває можливість легкого входу з єдиною реєстрацією.

Розміщуйте різні навантаження, зокрема програми для бізнесу, на віртуальних машинах у межах одного фізичного сервера, що спрощує процес керування інформаційно-технологічною інфраструктурою та допомагає вам отримати максимальну вигоду від інвестицій в апаратне забезпечення.

Windows Server 2012 містить вбудовані можливості, які допоможуть створювати резервні копії всіх даних і прискорити виконання бізнес-завдань, знижуючи час простою в роботі.

Windows Server Essentials – це перший доступний сервер, який допоможе виконувати всі локальні завдання для бізнесу, наприклад розміщувати локальні програми й дані, надавати спільний доступ до друку та керувати ПК й пристроями централізовано.

Додайте Office 365 і отримайте хмарні засоби підвищення продуктивності за доступну й попередньо визначену щомісячну платню.

Надайте працівникам змогу підключатись і отримувати доступ до документів і засобів підвищення продуктивності роботи на будь-якому пристрої практично звідусіль.

Служба Office 365 пропонує автоматичне резервне копіювання та високоякісні засоби захисту від шкідливого програмного забезпечення, які постійно оновлюються, щоб гарантувати безпеку ваших засобів підвищення продуктивності.

За допомогою служби Office 365 корпорація Майкрософт тепер зможе допомогти вам у керуванні серверами, оновленнями програмного забезпечення та резервним копіюванням даних, а також дає фінансово підкріплену гарантію працездатності протягом 99,9 % часу.

Завдяки системі Windows Server Essentials можна централізовано керувати локальними та хмарними програмами, а також отримувати щоденне автоматичне резервне копіюванням даних, що зберігаються на всіх ПК і пристроях.

За допомогою служби Office 365 ви отримаєте можливість працювати із хмарною електронною поштою, що спростить процес керування, зменшить навантаження інформаційно-технологічних ресурсів, а також дасть фінансово підкріплену гарантію працездатності протягом 99,9 % часу.

Крім того, за допомогою знайомих вам програм пакета Office (ліцензованих у вигляді передплати, а тому завжди актуальних), що входять до складу служби Office 365, ви можете без проблем і затримок використовувати електронну пошту, календар, надавати спільний доступ до файлів і проводити відеоконференції у форматі HD.

Використовуючи Windows Server 2012 і вбудовані можливості віртуалізації, на одному фізичному сервері можна розмістити програми для бізнесу та інші робочі навантаження й таким чином скоротити час, який витрачається на керування системами й апаратним забезпеченням.

Скориставшись обома пропозиціями, ви зможете надати працівникам змогу підключатись і отримувати доступ до документів, засобів підвищення продуктивності та програм для бізнесу на будь-якому пристрої практично звідусіль. Ви також можете використовувати єдиний вхід через синхронізацію зі службою Active Directory для легкого доступу на всіх ПК та пристроях.




Спростування аргументів проти придбання служби Office 365





Аргумент проти придбання продукту

Відповідь

«Наш бюджет скоротився».

«Служба Office 365 – це чудовий спосіб заощадити кошти. Вона допоможе вам перемістити засоби підвищення продуктивності у хмару, на кшталт електронної пошти, а також скоротить витрати на оновлення сервера та його обслуговування. Завдяки доступним варіантам щомісячної передплати ви зможете зменшити витрати на керування інформаційно-технологічною інфраструктурою, прискорити виконання бізнес-завдань і підвищити продуктивність роботи працівників».

«Ми використовуємо (або збираємося використовувати) служби Google Apps».

«Корпорація Майкрософт створює професійні засоби для бізнесу. Компанія Google використовує ваші службові дані для продажу реклами».

«Служба Microsoft Office 365 – це правильний вибір для вашого бізнесу, тому що вона дає змогу працювати з уже знайомими та багатофункціональними програмами Office на настільному комп’ютері, смартфоні або планшеті як в онлайновому, так і в автономному режимі».

«Служби Google Apps характеризуються обмеженою функціональністю роботи з електронною поштою, календарем і форматуванням. Office 365 пропонує функціональність, на яку чекають і якої потребують ваші користувачі».

«Служби Google Apps for Business SLA не містять основних засобів для бізнесу, наприклад служби Voice для викликів між ПК, служб Контакти Google і Google Video. До складу служби Office 365 входять програми, що задовольняють відповідні потреби».

«Щоб перемістити електронну пошту, контакти, завдання, папки та інші дані з рішень для обміну повідомленнями, наприклад Exchange, у служби Google Apps і налаштувати єдиний вхід і спільні контакти, може знадобитися виконати безліч дій уручну, інсталювати додаткові компоненти та програми сторонніх постачальників».

«До того ж, модель підтримки Google базується на принципах пріоритетності, тому ви зможете отримати першочергову високоякісну підтримку, лише якщо пристрої більшості ваших користувачів вийдуть із ладу».

«Нас влаштовують засоби, які ми зараз використовуємо. Навіщо нам щось змінювати?»

«Підтримка для пакета Office 2003 й ОС Windows XP завершується 8 квітня 2014 року. Це може призвести до виникнення потенційної загрози безпеці та узгодженості або до втрати засобів підтримки апаратного чи програмного забезпечення. Ваш бізнес і репутація можуть постраждати, ви також можете втратити час і кошти. Перед вами можуть постати такі проблеми: шкідливе програмне забезпечення, утрата даних, розповсюдження вірусу, розміщення ботнетів, виникнення помилок під час перевірки, проблеми із сертифікуванням і загальнодоступні сповіщення про наявність ризику для даних клієнта».

«Office 365 – це досить нова служба. Чи не варто нам зачекати, доки її буде вдосконалено?»

«Служба Office 365 завоювала довіру таких компаній, як Coca-Cola Enterprises (72 000 працівників), Starbucks, Campbell Soup, Hyatt Hotels (106 000 працівників), Міністерство у справах ветеранів (600 000 працівників), Lowes (понад 200 000 працівників), Hallmark (9 500 працівників), Japan Airlines (20 000 працівників) і Burger King (3 500 користувачів)».

«Чому ми повинні бути впевнені, що нашу інформацію надійно захищено?»

«Службу Office 365 із самого початку розроблено як рішення з високим рівнем безпеки. Вона використовує кілька механізмів сканування, забезпечуючи найкращий захист від шкідливого програмного забезпечення».

«Для онлайнових служб передплати ваші дані копіюються в геодубльовані центри даних, завдяки чому ви отримуєте додатковий захист у разі несправності центру даних або мережі. Корпорація Майкрософт дотримується положень міжнародних законів із захисту конфіденційності, використовує сертифікацію ISO/IEC 27001:2005 і щороку проходить перевірку SSAE 16 типу II, яку проводить незалежна третя сторона-аудитор».

«Невже так просто відмовитися від використання сервера Exchange Server?»

«Так. Багато перенесень здійснюються протягом однієї ночі або вихідних (це залежить від попередньої підготовки та від поточного рішення, розміру поштових скриньок і кількості користувачів). Ви можете перенести всі наявні поштові скриньки чи поєднати розташування сховищ для скриньок у мережі та локально. У разі правильного перенесення вам вдасться зберегти всі старі повідомлення електронної пошти, дані та структуру папок».

«Партнер Microsoft може допомогти вам із перенесенням або виконати його для вас».

«Як я можу бути впевнений, що дані будуть доступні, коли вони мені знадобляться?»

«Онлайнові служби передплати Microsoft надають гарантію, яку не можуть надати безкоштовні та споживацькі засоби, – фінансово підкріплену гарантію працездатності протягом 99,9 % часу. Завдяки службі Office 365 ви отримаєте продуктивність і надійність, що гідні вашої ділової репутації».

«Електронна пошта – це все, що нам насправді потрібно».

«Якщо вам і справді потрібна лише електронна пошта, ви можете передплатити лише службу Exchange Online. Однак зі службою Office 365 ви можете отримати низку додаткових можливостей, як-от присутність, обмін миттєвими повідомленнями, відеоконференції та сайти для розповсюдження файлів. Вони допоможуть вам працювати ефективніше, підтримувати професійний імідж компанії та зменшити витрати на утримання інформаційно-технологічного персоналу».

«Чи не характеризуються онлайнові програми обмеженою функціональністю?»

«Онлайнова та серверна версії пакета Office дуже схожі та мають лише незначні відмінності. Часто перед комплектацією продуктів їхні функції розгортають онлайн».

«Служба Exchange Online дає змогу отримувати пошту з кількох зовнішніх облікових записів, що неможливо у продукті Exchange Server. Крім того, служба Exchange Online містить розширені можливості фільтрування шкідливого програмного забезпечення, тоді як служба Exchange Server 2013 – лише стандартні».

Спростування аргументів проти придбання системи Windows Server 2012





Аргумент проти придбання продукту

Відповідь

«Сервер заскладний для нашої компанії».

«Більшість компаній із незначною кількістю працівників вважають, що системою на основі сервера керувати простіше, ніж одноранговою мережею. Це забезпечує економний спільний доступ до ресурсів, а також компенсує додаткову складність покращеною надійністю, розширеними можливостями та заощадженням коштів».

«Нашій компанії не потрібний сервер, тому що нас влаштовує однорангова мережа».

Серверне рішення може багато в чому допомогти підприємствам малого бізнесу.

«В одноранговій мережі ваші дані розповсюджені по всіх ПК. У разі викрадення або втрати ноутбука одного із працівників частину даних вашої компанії буде втрачено. Сервер дає змогу використовувати централізоване сховище та створювати резервні копії даних, що значно заощаджує час і запобігає втраті даних».

«На відміну від однорангової мережі, сервер дає змогу централізовано визначати, хто з користувачів і до яких саме файлів може отримувати доступ. Таким чином покращується безпека службових даних».

«Замість розміщення інформації в кількох розташуваннях, сервер пропонує цілісний, централізований доступ до інформації та ресурсів, спрощуючи й прискорюючи їх пошук».

«Сервер дорого коштує».

«Продукт Windows Server 2012 представлений у кількох випусках різної вартості – від найпростішого сервера, що задовольняє потреби малого бізнесу, до сервера корпоративного рівня з можливостями розширення. Windows Server 2012 у поєднанні зі службою Office 365 – це універсальне рішення, що звідусіль надає доступ до знайомих вам засобів, а також повних версій серверного програмного забезпечення професійного рівня. Крім того, це рішення забезпечує гнучку платформу, що може розширюватися відповідно до потреб компанії та сприяє заощадженню коштів».

«Моє рішення Windows Server працює чудово. Навіщо мені щось змінювати?»

«Обслуговування застарілої інформаційно-технологічної інфраструктури може дорого коштувати. Завдяки низці централізованих і простих у користуванні засобів контролю система Windows Server 2012 спрощує використання інформаційних технологій. Використовуючи вбудовану віртуалізацію, Windows Server 2012 дає вам змогу отримати максимальну користь від ресурсів сервера завдяки поєднанню кількох робочих навантажень у межах одного фізичного апаратного забезпечення. Система Windows Server 2012 також містить нові можливості, які допоможуть скоротити час простою та дадуть вам змогу зосередитися на роботі, а не на технології».

«Чому для віртуалізації потрібно використовувати програмне забезпечення Microsoft, а не VMware?»

«Корпорація Майкрософт надає повністю віртуалізовану платформу, вбудовану в систему Windows Server 2012, без додаткової платні. За віртуалізацію програмного забезпечення компанія VMware стягує додаткові кошти та часто пропонує менше функціональних можливостей, ніж рішення Windows Server. Наприклад, продукт vSphere Essentials коштує 500 доларів США, але не забезпечує перенесення віртуальних машин або віртуального сховища без простоїв у роботі. А це, до речі, основна запорука безперебійної роботи бізнес-процесів. Крім того, цей продукт не передбачає реплікацію віртуальних машин для швидкого відновлення після аварійного завершення роботи. Не передбачається також шифрування даних віддалених серверів у менш захищених розташуваннях. ОС Windows Server 2012 володіє всіма переліченими функціями. Більше того, вони вбудовані. То навіщо платити 500 доларів США за таку обмежену функціональність?»

«Навіщо потрібний гібридний сервер, якщо можна використовувати всі дані онлайн (або у хмарі)?»

«Це справді залежить від побажання клієнта. Деяким власникам малих підприємств підходить зберігати всі дані онлайн (або у хмарі). Інші, зазвичай ті, хто вже вклали кошти у клієнт-серверні програми для бізнесу, почуватимуть себе набагато комфортніше, маючи також сервер локальних програм, наприклад Windows Server 2012 Standard. Але існує ще краще рішення для власників – це Windows Server 2012 Essentials, що забезпечує гнучкість запуску програмного забезпечення як локально, так і онлайн (у хмарі). Корпорація Майкрософт докладає значних зусиль, щоб запропонувати рішення для потреб широкого кола клієнтів і партнерів».

«Які програми краще запускати локально, а які – онлайн (у хмарі)?»

«У секторі малого бізнесу представлено безліч програм, спосіб розгортання яких залежить від сфери діяльності. Наприклад, якщо ваша компанія надає фінансові послуги, вам, очевидно, потрібно дотримуватися суворих вимог і зберігати документацію компанії локально. У такому разі найкраще підійде традиційне комп’ютерне рішення. Якщо ви керуєте невеликою компанією нерухомості й вам не потрібно дотримуватися таких суворих вимог, ви можете використовувати програмне забезпечення як локально, так і онлайн. Система Windows Server 2012 – це перший доступний сервер, який допоможе вам у виконанні локальних завдань, наприклад розміщенні локальних програм і наданні спільного доступу до друку. Ви зможете використовувати програми локально, онлайн (у хмарі) або скористатись обома перевагами. Усе залежить від ваших потреб і вподобань».





Відомості про продукт


Office 365

Працюйте швидше практично звідусіль у програмах пакета Office, які вам уже добре знайомі. Хмарна служба Office 365 поєднує знайомі програми пакета Microsoft Office для настільних комп’ютерів з електронною поштою бізнес класу, спільними календарями, обміном миттєвими повідом–леннями, відеоконференціями у форматі HD та можливостями надання спільного доступу до файлів.




Windows Server 2012

Спростіть керування своїм інформаційним середовищем, заощадивши кошти та створивши нові можливості для розвитку бізнесу. Незалежно від того, чи ви розгортаєте свій перший сервер, чи оновлюєте наявну інфраструктуру, система Windows Server 2012 пропонує розши–рювану платформу, що зможе задовольнити потреби компанії на наступному етапі її розвитку.




Office 365
Преміум для малого бізнесу

Office 365
для середнього бізнесу







Windows Server 2012 Essentials

Windows Server 2012 Standard Edition

Кінцеві користувачі

1-10

11-250




Кількість користувачів обмежено

25

Необмежено

Програми Office для настільних комп’ютерів

Word, Excel, PPT, Outlook, OneNote, Publisher, Access, InfoPath, Lync

Преміум для малого бізнесу + надбудова PowerPivot, надбудова PowerView й інші розширені функції бізнес-аналітики та адміністрування

Модель ліцензування

На один сервер

На одну пару процесорів
+ ліцензію CAL

Веб-застосунки Office

Так

Так

Кількість мікросхем процесора обмежено

2

64

Електронна пошта, обмін миттєвими повідомленнями, співпраця, сховище

Так

Так

Права на віртуалізацію

1 віртуальна машина або 1 фізичний сервер

2 віртуальні машини

Інтеграція зі службою Active Directory

Ні

Так

Hyper-V




Так

Телефонна підтримка інформаційно-технологічного рівня

24/7

24/7

Розповсюдження

Роздрібна торгівля, корпоративне ліцензування, виробники оригінального обладнання

Роздрібна торгівля, корпоративне ліцензування, виробники оригінального обладнання

Консоль адміністрування інформаційно-технологічної інфраструктури

Базова

Розширена

Розповсюдження

Повнокомплектний продукт, розповсюдження напряму

Ліцензія Open,
розповсюдження напряму










Ціна (у доларах США)

12,50 доларів США на місяць на одного користувача
(річна платня – 150 доларів США)

15,00 доларів США на місяць на одного користувача

(річне зобов’язання)












Додаткові ресурси


Потрібна допомога? Ознайомтеся з цими ресурсами.

Відомості про службу Office 365 на сайті Microsoft.com: http://office.com/business

Посібник із придбання служби Office 365 із ліцензією Open або повнокомплектного продукту Office 365: https://aka.ms/partnersandthenewoffice

Партнерська програма використання хмари: http://aka.ms/cloudbenefits

Кампанія Office 365 BEST у маркетинговому центрі для партнерів: http://aka.ms/BEST

Огляд програм ліцензування Microsoft: www.microsoft.com/licensing

Відомості та тренування від центру обслуговування з питань корпоративного ліцензування: www.microsoft.com/licensing/servicecenter

Відомості про Windows Server на сайті Microsoft.com: www.microsoft.com/windowsserver

Windows Server 2012 у партнерській мережі Microsoft: www.mspartner.microsoft.com

Кампанія з оновлення сервера «Готовність до дії»: http://aka.ms/pmcServerUpgrade

Кампанія з отримання першого сервера «Готовність до дії»: http://aka.ms/pmcFirstServer

Кампанія Office 365 Best 2.0 «Готовність до дії»: http://aka.ms/BEST



Схожі:

Подаруйте своїм клієнтам подвійну перевагу – продуктивність роботи...

ТЕМАТИЧНИЙ ПЛАН з предмета " Основи роботи на ПК "
Обмін даними між зовнішніми пристроями та мікропроцесорною системою. Інтерфейси: системний, розподілених систем керування, локальних...
Лекція №4 Тема: Програмне забезпечення персональних комп’ютерів
Системне програмне забезпечення призначене для керування роботою складових комп’ютера та обміном даними між ними, діагностування...
Обмін даними між зовнішніми пристроями та мікропроцесорною системою....
Мета: Дати учням поняття про склад і структуру персонального комп'ютера та ознайомитися з обміном даними між зовнішніми пристроями...
Обмін даними між графічним редактором, тестовим і табличним процесором,...
За необхідності обміну даними між текстовим і табличним про­цесором, системою керування базами даних, засобом для розробки комп'ютерних...
«Синтез квазіоптимальної за швидкодією системи автоматичного керування»
Синтезувати квазіоптимальну за швидкодією систему керування за допомогою методу стикування розв’язків на основі теореми про n-інтервалів...
Тема: Продуктивність механооброблюючих РТК
...
ПЛАН: Принципи керування, які використовуються в комутаційних системах....
Призначення керуючих пристроїв (КП): для організації керування процесом встановлення з’єднання в ЦКП. В ЕАТС в якості КП використовуються...
План лекції: Історичні відомості. Стискання файлів під Windows 9x\NT....
Перед запуском файл розпаковували, а після завершення роботи – упаковували знову, щоб звільнити місце для розпакування інших
Gearboxes)=83%(Коробки передач:-)
Уведіть до роботи силовий ланцюг.:-) (-: Stay in ultimate control.)=0%(Повністю контролюйте керування.:-)
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка