Начальник У МНС України в Миколаївській області


Скачати 28.82 Kb.
Назва Начальник У МНС України в Миколаївській області
Дата 28.04.2013
Розмір 28.82 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Інформатика > Документи
Начальник У МНС України в Миколаївській області

__________________________________________________________________
від 23.08. 2011 р. № В-57

Окреме доручення

Начальникам РВ (МВ),

ДПЧ, ПДПЧ, ЗДПО-1, АРЗ СП
Про організацію виконання

заходів радіаційного та хімічного захисту


На виконання вимог Закону України «Про правові засади цивільного захисту», постанови Кабінету Міністрів України від 19.08.2009 року № 1200 «Про затвердження Порядку забезпечення населення і особового складу невоєнізованих формувань засобами радіаційного та хімічного захисту», «Керівництва зі зберігання засобів радіаційного, хімічного, біологічного захисту в підрозділах та на складах МНС», затвердженого наказом МНС України від 02.06.2008 року № 428, наказу МНС України від 06.08.2002 №186 «Про введення в дію Методики спостережень щодо оцінки радіаційної та хімічної обстановки», з метою сталого функціонування мережі спостереження та лабораторного контролю, якісного спостереження за радіаційним та хімічним станом навколишнього середовища, оперативного виявлення несправностей у разі їх виникнення в приладах радіаційного та хімічного спостереження,
ДОРУЧАЮ:

  1. 1. Відповідальність за організацію заходів радіаційного та хімічного захисту в підрозділах покласти на начальників частин або їх заступників. Копії наказів про призначення відповідальних надати до відділу цивільного захисту У МНС України в Миколаївській області разом зі звітом за вересень.

2. Засоби індивідуального захисту зберігати в визначених окремих приміщеннях у спеціальних шафах (Додаток 1). Забезпечити можливість оперативного використання засобів індивідуального захисту шляхом зберігання другого комплекту ключів в запечатаному тубусі на пункті зв’язку частини.

3. Провести підгонку засобів індивідуального захисту ( протигази, загально військові захисні комплекти, костюми Л-1, костюми хіміко - біологічного захисту, захисний одяг) для всього особового та начальницького складу підрозділу в тому числі працівників за вільним наймом. Відповідним наказом по підрозділу провести закріплення засобів індивідуального захисту за особовим складом. Відомості щодо визначення відповідності розмірів шолом-масок протигазів та захисних костюмів для особового складу підрозділу та копію наказу про закріплення надати до відділу цивільного захисту разом зі звітом за вересень. (Додаток 2 – правила підбору розмірів засобів індивідуального захисту).

4. Забезпечити усіх водіїв пожежних і спеціальних автомобілів оперативного розрахунку промисловими фільтруючими комбінованими коробками типу «ДОТ 600, А2 В2 Е2 К2 P3, А,В, КД, ДПГ-3», або їх аналогами.

5. Щоденно при заступанні на чергування особовому складу чергового караулу отримувати засоби індивідуального захисту (загальновійськові протигази, костюми Л-1, загальновійськові захисні комплекти, костюми хіміко - біологічного захисту, промислові протигазові коробки), та розміщувати їх в пожежних і спеціальних автомобілях оперативного розрахунку.

6. Зобов’язати особовий склад підрозділу вчасно проводити технічне обслуговування засобів індивідуального захисту відповідно до системи комплексного обслуговування і ремонту засобів індивідуального захисту (Додаток 3).

7. Засоби індивідуального захисту органів дихання та шкіри (ЗЗК або Л-1 та протигази) забезпечити биркою розмірами 3×5 см, з визначенням номеру протигазової коробки, прізвища, ім’я та по батькові користувача, розміру шолом-маски. (Додаток 4).

8. Пункт зв’язку частини, пожежні і спеціальні автомобілі забезпечити аварійними картками на небезпечні хімічні речовини які найбільш широко використовуються та перевозяться по території Миколаївської області. (Додаток 5).

9. Особисто перевіряти не рідше ніж раз на місяць стан всіх наявних в підрозділі приладів радіаційного і хімічного спостереження (розвідки) та контролю відповідно до "Технічного опису та інструкції по експлуатації" даного приладу, про що робити записи у книзі перевірки стану приладів радіаційної, хімічної розвідки та контролю (додаток 6).

10. Про проведену роботу доповісти до відділу цивільного захисту рапортом під час здачі звітів за вересень.




М.Г.Грицаєнко

Схожі:

“Затверджу ю” Начальник служби цивільного захисту Березанського району...
Організація прийому громадян з особистих питань ДПРЧ- ТУ МНС у Миколаївській області
Начальнику Управління МНС України в Миколаївській області
РВ МНС України в Миколаївській області на виконання листа МНС від 29. 11. 2010 року №02-16582/302 інформує
ТЕРИТОРІАЛЬНЕ У­П­Р­АВЛІНН­Я М­НС ­УК­РАЇНИ У ­М­ИКОЛАЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ­
ТУ МНС України у Миколаївській області направляє «Огляд службової діяльності ТУ МНС України у Миколаївській області та підпорядкованих...
ПОДАННЯ
Державної пожежної частини Головного управління МНС України в Миколаївській області, наказ ГУ МНС України в Миколаївській області...
ПОДАННЯ
Воскресенське Жовтневого району Головного управління МНС України в Миколаївській області, наказ ГУ МНС України в Миколаївській області...
ПОДАННЯ
Воскресенське Жовтневого району Головного управління МНС України в Миколаївській області, наказ ГУ МНС України в Миколаївській області...
ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ МНС УКРАЇНИ В МИКОЛАЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРОТОКОЛ
Крижановський М. П. – головний фахівець з охорони праці ГУ МНС України в Миколаївській області
ЗАТВЕРДЖУЮ” Начальник ШПГ УПБ та АРР МНС України в Миколаївській...

Територіальне управління МНС у Миколаївській області
Начальник сектору з питань запобігання та виявлення корупції Територіального управління МНС
ЗАТВЕРДЖУЮ” Начальник ПДПЧ-36 Жовтневого РВ ГУ МНС в Миколаївській...
Тема: 17. Історія, традиції та призначення підрозділів МНС України. Дорожити та примножувати славні традиції свого підрозділу – обов’язок...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка