Конкурсних торгів від «10» лютого 2011 р голова комітету з конкурсних торгів


Скачати 357.32 Kb.
Назва Конкурсних торгів від «10» лютого 2011 р голова комітету з конкурсних торгів
Сторінка 1/3
Дата 25.03.2013
Розмір 357.32 Kb.
Тип Конкурс
bibl.com.ua > Інформатика > Конкурс
  1   2   3
ЛЬВІВСЬКА ФІЛІЯ ВАТ «УКРТЕЛЕКОМ»
Затверджено

рішенням комітету з

конкурсних торгів

від « 10 » лютого 2011 р. голова комітету з конкурсних торгів

_____________ В.О. Лоїк

М.П.
ДОКУМЕНТАЦІЯ КОНКУРСНИХ ТОРГІВ
Предмет закупівлі: шини нові
Код за ДК 016-97: 25.11.1
Конкретне найменування: шини для транспортних засобів

М. Львів – 2011 р.




І. Загальні положення

1. Терміни, які вживаються в документації конкурсних торгів

Документація конкурсних торгів розроблена на виконання вимог Закону України «Про здійснення державних закупівель» №2289-VI від 01.06.2010 р. (далі Закон). Терміни, які використовуються в цій документації конкурсних торгів, вживаються в значеннях, визначених Законом.

2. Інформація про замовника торгів




повне найменування

Відкрите акціонерне товариство «Укртелеком» в особі Львівської філії (далі – Замовник)

місцезнаходження

вул. Дорошенка, 43, м. Львів, 79000, Україна

посадова особа замовника, уповноважена здійснювати зв’язок з учасниками

З технічних питань: Мороз Володимир Григорович – начальник служби транспортних засобів та механізації тел. 032-297-60-35, вул. Дорошенка, 43, м. Львів, 79000, Україна,

З підготовки та подання документів: Колісніченко Анна Миколаївна – начальник відділу координації закупівель, вул. Дорошенка, 43, м. Львів, 79000, Україна, 032-297-60-09, [email protected]

3. Інформація про предмет закупівлі




найменування предмету закупівлі

Предмет закупівлі:шини нові (шини для транспортних засобів)

Код ДК 016-97: 25.11.1



вид предмета закупівлі:

Товар

місце, кількість, обсяг поставки товарів

місце поставки: вул. Луганська,4, м. Львів, Україна;

кількість 360 одиниць

строк поставки товарів

до 31 грудня 2011 р.

4. Процедура закупівлі

Відкриті торги

5. Недискримінація учасників

Вітчизняні та іноземні учасники беруть участь у процедурі закупівлі на рівних умовах

6. Інформація про валюту (валюти), у якій (яких) повинна бути розрахована і зазначена ціна пропозиції конкурсних торгів

Валютою пропозиції конкурсних торгів є гривня

7. Інформація про мову (мови), якою (якими) повинні бути складені пропозиції конкурсних торгів

Пропозиція конкурсних торгів та усі документи, що мають відношення до цієї пропозиції і підготовлені безпосередньо учасником мають бути викладені українською мовою.

Якщо у складі пропозиції надається документ, що складений на іншій мові, учасник надає завірений переклад цього документу.

ІІ. Порядок внесення змін та надання роз’яснень до документації конкурсних торгів

1. Процедура надання роз’яснень щодо документації конкурсних торгів

Учасник, який отримав документацію конкурсних торгів, має право не пізніше ніж за 10 днів до закінчення строку подання пропозицій конкурсних торгів звернутися до замовника за роз’ясненнями щодо документації конкурсних торгів. Замовник повинен надати роз’яснення на запит протягом трьох днів з дня його отримання всім особам, яким було надано документацію конкурсних торгів.

Замовник має право з власної ініціативи чи за результатами запитів внести зміни до документації конкурсних торгів продовживши строк подання та розкриття пропозицій конкурсних торгів не менше ніж на сім днів, та повідомити письмово протягом одного робочого дня з дня прийняття рішення про внесення зазначених змін усіх осіб, яким було видано документацію конкурсних торгів.

У разі несвоєчасного подання замовником роз’яснень щодо змісту документації конкурсних торгів або несвоєчасного внесення до неї змін замовник повинен продовжити строк подання та розкриття пропозицій конкурсних торгів не менш як на сім днів та повідомити про це всіх осіб, яким було видано документацію конкурсних торгів.

Зазначена інформація оприлюднюється замовником відповідно до статті 10 Закону.

2. Порядок проведення зборів з метою роз’яснення запитів щодо документації конкурсних торгів

У разі проведення зборів з метою роз’яснення будь-яких запитів щодо документації конкурсних торгів замовник повинен забезпечити ведення протоколу таких зборів з викладенням у ньому всіх роз’яснень щодо запитів і надсилає його всім особам, яким було подано документацію конкурсних торгів, незалежно від їх присутності на зборах.

Зазначена інформація оприлюднюється замовником відповідно до статті 10 Закону.

ІІІ. Підготовка пропозицій конкурсних торгів

1. Оформлення пропозиції конкурсних торгів

*Ця вимога не стосується учасників, які здійснюють діяльність без печатки згідно з чинним законодавством, за винятком оригіналів чи нотаріально завірених документів, виданих учаснику іншими організаціями (підприємствами, установами)

Пропозиція конкурсних торгів подається у письмовій формі за підписом уповноваженої посадової особи учасника, прошита, пронумерована та скріплена печаткою* у запечатаному конверті.

Учасник процедури закупівлі має право подати лише одну пропозицію конкурсних торгів.

Усі сторінки пропозиції конкурсних торгів учасника процедури закупівлі повинні бути пронумеровані та містити підпис уповноваженої посадової особи учасника процедури закупівлі, а також відбитки печатки*

Повноваження щодо підпису документів пропозиції конкурсних торгів учасника процедури закупівлі підтверджується випискою з протоколу засновників, наказом про призначення, довіреністю, дорученням або іншим документом, що підтверджує повноваження посадової особи учасника на підписання документів пропозиції конкурсних торгів.

Пропозиція конкурсних торгів запечатується в одному конверті, який у місцях склеювання повинен містити відбитки печатки учасника процедури закупівлі*

На конверті повинно бути зазначено:

- повне найменування і місцезнаходження замовника:

Львівська філія відкритого акціонерного товариства «Укртелеком»

вул. Дорошенка, 43, м. Львів, 79000, Україна

  • назва предмета закупівлі відповідно до оголошення про проведення відкритих торгів:

шини нові (шини для транспортних засобів)

Код ДК 016-97: 25.11.1

  • повне найменування (прізвище, ім’я, по батькові) учасника процедури закупівлі, його місцезнаходження (місце проживання), ідентифікаційний код за ЄДРПОУ, номери контактних телефонів;

  • маркування: «Не відкривати до _________ (зазначаються дата та час розкриття пропозицій конкурсних торгів»)



2. Зміст пропозиції конкурсних торгів учасника

Пропозиція конкурсних торгів, яка подається учасником процедури закупівлі, повинна складатися з:

  • титульної сторінки;

  • реєстру пропозиції конкурсних торгів з посиланням на номери сторінок;

  • документів, що підтверджують повноваження посадової особи або представників учасника процедури закупівлі щодо підпису документів пропозиції конкурсних торгів (випискою з протоколу зборів засновників/акціонерів про призначення директора, голови правління, та/ або випискою з протоколу зборів засновників / акціонерів Учасника, що підтверджує правомочність щодо підпису документів пропозиції конкурсних торгів, та/або документів пропозиції конкурсних торгів, та/або довіреністю Учасника, що підтверджує правомочність щодо підпису документів пропозиції конкурсних торгів);

  • документа, що підтверджує надання учасником забезпечення пропозиції конкурсних торгів (оригінал платіжного доручення, завіреного банком про внесення грошових коштів на рахунок Львівської філії ВАТ «Укртелеком» );

  • інформації про підтвердження відповідності пропозиції конкурсних торгів учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам по предмету закупівлі, встановленим замовником згідно додатку 4 документації конкурсних торгів ;

  • форми «Пропозиція конкурсних торгів» згідно Додатку 1 та Додатку 1.1. документації конкурсних торгів;

  • документально підтвердженої інформації про відповідність учасника кваліфікаційним критеріям та іншим вимогам, встановленим замовником, згідно з Додатком 2 документації конкурсних торгів

  • «Істотні умови договору» згідно Додатку 3 підписані та завірені печаткою (крім осіб, які здійснюють діяльність без печатки згідно з чинним законодавством).

3. Забезпечення пропозиції конкурсних торгів

Пропозиція конкурсних торгів обов’язково супроводжується документом (оригінал), що підтверджує надання Учасником забезпечення конкурсних торгів у формі депозиту. Учасники процедури закупівлі повинні перерахувати кошти в розмірі 12 000,00 грн. (дванадцять тисяч гривень) на рахунок Львівської філії ВАТ «Укртелеком» № 2600215990 в ЛОД «Райффайзен Банк Аваль», МФО 325570, не пізніше ніж за один банківський день до дати розкриття пропозицій. Датою перерахування є дата зарахування коштів на банківський рахунок Львівської філії ВАТ «Укртелеком» №2600215990 в ЛОД «Райффайзен Банк Аваль», МФО 325570.

Призначення платежу: «Депозит для забезпечення пропозиції конкурсних торгів згідно оголошення №____ від «__» ________ 2010 р. інформаційний бюлетень «Вісник державних закупівель» №____.

Строк дії забезпечення пропозиції конкурсних торгів 90 календарних днів.

Усі витрати пов’язані з поданням забезпечення пропозиції конкурсних торгів, здійснюються за рахунок коштів Учасника.

Пропозиції, що не супроводжуються забезпеченням пропозиції конкурсних торгів, відхиляються замовником.

4. Умови повернення чи неповернення забезпечення пропозиції конкурсних торгів

Замовник повертає забезпечення пропозиції конкурсних торгів учаснику протягом 3 банківських днів з дня настання підстави для повернення забезпечення пропозиції конкурсних торгів у разі:

  • закінчення строку дії забезпечення пропозиції конкурсних торгів, зазначеного у документації конкурсних торгів;

  • укладення договору про закупівлю з учасником, що став переможцем конкурсних торгів;

  • відкликання пропозиції конкурсних торгів до закінчення строку її подання;

  • закінчення процедури закупівлі у разі не укладення договору про закупівлю з жодним з учасників, що подали пропозиції конкурсних торгів.

Забезпечення пропозиції конкурсних торгів не повертається замовником у разі:

  • відкликання пропозиції конкурсних торгів учасником після закінчення строку її подання;

  • не підписання учасником, що став переможцем торгів, договору про закупівлю;

  • ненадання переможцем торгів, забезпечення виконання договору про закупівлю після акцепту його пропозиції конкурсних торгів, якщо надання такого забезпечення передбачено документацією конкурсних торгів.

Кошти, що надійшли як забезпечення пропозиції конкурсних торгів (у разі якщо вони не повертаються учаснику), підлягають перерахуванню до відповідного бюджету, а у разі здійснення закупівлі підприємствами, об’єднаннями підприємств не за бюджетні кошти – перераховуються на рахунок підприємства, об’єднання підприємств.

5. Строк, протягом якого пропозиції конкурсних торгів є дійсними

Пропозиції конкурсних торгів вважаються дійсними протягом 90 днів з дати розкриття пропозицій конкурсних торгів.

До закінчення цього строку замовник має право вимагати від учасників продовження строку дії пропозиції конкурсних торгів.

Учасник має право:

  • відхилити таку вимогу, не втрачаючи при цьому наданого ним забезпечення пропозиції конкурсних торгів;

  • погодитися з вимогою та продовжити строк дії поданої ним пропозиції конкурсних торгів та наданого забезпечення пропозиції конкурсних торгів.

6. Кваліфікаційні критерії до учасників

В складі своєї пропозиції конкурсних торгів учасники мають надати замовнику процедури закупівлі документальне підтвердження інформації про їх відповідність кваліфікаційним критеріям, відповідно вимог до Закону.

Для підтвердження своєї відповідності встановленим Замовником критеріям та вимогам згідно із законодавством учасник процедури закупівлі в складі своєї пропозиції конкурсних торгів подає документи відповідно до Додатку 2 цієї документації.

Документи, що не передбачені законодавством для учасників процедури закупівлі – фізичних осіб, у тому числі фізичних осіб - підприємців, не подаються ними у складі пропозиції конкурсних торгів.

Замовник приймає рішення про відмову учаснику в участі у процедурі закупівлі та може відхилити пропозицію конкурсних торгів учасника за умов визначених ст.17 Закону.


7. Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі

Учасники процедури закупівлі в складі своєї пропозиції конкурсних торгів повинні надати інформацію та документи, що підтверджують відповідність товару вимогам документації конкурсних торгів відповідно до Додатку 4 цієї документації

8. Опис окремої частини (частин)предмета закупівлі (лота), щодо якої можуть бути подані пропозиції конкурсних торгів

Предмет закупівлі на частини (лоти) не ділиться.

9. Внесення змін або відкликання пропозиції конкурсних торгів

Учасник має право внести зміни або відкликати свою пропозицію конкурсних торгів до закінчення строку її подання без втрати свого забезпечення пропозиції конкурсних торгів. Такі зміни чи заява про відкликання пропозиції конкурсних торгів враховується у разі, коли вони отримані замовником до закінчення строку подання пропозицій конкурсних торгів.

IV Подання та розкриття пропозицій конкурсних торгів

1. Спосіб, місце та кінцевий строк подання пропозицій конкурсних торгів




-Спосіб подання пропозицій конкурсних торгів

Пропозиція конкурсних торгів подається учасником особисто або надсилається поштою з повідомленням про вручення.

- місце подання пропозицій конкурсних торгів

Кімн.310, вул. Дорошенка, 43, м. Львів, 79000, Україна, тел.032-297-60-09; 298-60-17, внутр.284

- кінцевий строк подання пропозицій конкурсних торгів (дата, час)

23.03.201 р. 9.00 год.

2. Місце, дата, та час розкриття пропозицій конкурсних торгів




- місце розкриття пропозицій конкурсних торгів

Студія селекторних нарад (кімн.403), вул. Дорошенка,43, м. Львів, 79000, Україна

- дата та час розкриття пропозицій конкурсних торгів

23.03.2011 р. 15.00 год.
До участі у процедурі розкриття пропозицій конкурсних торгів замовником допускаються всі учасники або їх уповноважені представники. Відсутність учасника або його уповноваженого представника під час процедури розкриття пропозицій конкурсних торгів не є підставою для відмови в розкритті чи розгляді або для відхилення його пропозиції конкурсних торгів.

Повноваження представника учасника підтверджується випискою з протоколу засновників або наказом про призначення, або довіреністю , або дорученням або іншим документом, що підтверджує повноваження посадової особи учасника на участь у процедурі розкриття пропозицій конкурсних торгів.
Для підтвердження особи такий представник повинен надати паспорт або документ, що посвідчує особу уповноваженого представника учасника.
Під час розкриття пропозицій конкурсних торгів перевіряється наявність чи відсутність усіх необхідних документів, передбачених документацією конкурсних торгів, а також оголошується найменування та місцезнаходження кожного учасника, ціна кожної пропозиції конкурсних торгів. Зазначена інформація вноситься до протоколу розкриття пропозицій конкурсних торгів.
Протокол розкриття пропозицій конкурсних торгів складається у день розкриття пропозицій конкурсних торгів за формою затвердженою Міністерством економіки України.
Протокол розкриття пропозицій конкурсних торгів підписується членами комітету з конкурсних торгів та учасниками, які беруть участь у процедурі розкриття пропозицій конкурсних торгів.
Завірена підписом голови комітету з конкурсних торгів та печаткою замовника копія протоколу розкриття пропозицій конкурсних торгів надається будь-якому учаснику на його запит протягом одного робочого дня з дня отримання такого запиту.
Протокол розкриття пропозицій конкурсних торгів оприлюднюється відповідно до статті 10 Закону.


V Оцінка пропозицій конкурсних торгів та визначення переможця

1. Перелік критеріїв та методика оцінки пропозиції конкурсних торгів із зазначенням питомої ваги критерію

Замовник має право звернутися до учасників за роз’ясненнями змісту їх пропозицій конкурсних торгів з метою спрощення розгляду та оцінки пропозицій
Замовник та учасники не можуть ініціювати будь-які переговори з питань внесення змін до змісту або ціни поданої пропозиції конкурсних торгів.
Критеріями оцінки пропозицій конкурсних торгів є ціна пропозиції конкурсних торгів (з ПДВ)
Максимальна кількість балів за критерієм «Ціна»- 100
Методика оцінки:

Кількість балів за критерієм «Ціна» визначається наступним чином.

Пропозиція конкурсних торгів, ціна якої найвигідніша (найменша), присвоюється максимально можлива кількість балів для решти пропозицій конкурсних торгів визначається за формулою:

Бобчисл.=Цmin/Цобчисл*100, де

Бобчисл .- обчислювальна кількість балів;

Цmin – найнижча ціна;

Цобчисл. – ціна пропозиції конкурсних торгів, кількість балів для якої обчислюється;

Переможець визначається рішенням комітету з конкурсних торгів за найменшою ціною (з ПДВ) тобто найбільша кількість балів.

У випадку однакової кількості балів, переможець визначається шляхом голосування членів комітету з конкурсних торгів простою більшістю голосів за участю в голосуванні не менш двох третин членів комітету. Якщо результати голосування розділилися порівну , вирішальний голос має Голова комітету з конкурсних торгів.



2. Виправлення арифметичних помилок

Замовник має право на виправлення арифметичних помилок, допущених в результаті арифметичних дій, виявлених у поданій пропозиції конкурсних торгів під час проведення її оцінки, у порядку, визначеному документацією конкурсних торгів, за умови отримання письмової згоди на це учасника, який подав пропозицію конкурсних торгів.

Помилки виправляються Замовником у такій послідовності:

а) при розходженні між сумами, вказаними літерами та в цифрах, сума літерами є визначальною;

б) при розходженні між ціною одиниці товару та підсумковою ціною, одержаною шляхом множення ціни за одиницю на кількість , ціна за одиницю є визначальною, а підсумкова ціна виправляється;

У разі виявлення арифметичної помилки замовник письмово звертається до учасника процедури закупівлі, з пропозицією погодити виправлення виявленої арифметичної помилки.

Якщо учасник не згоден з виправленням арифметичних помилок, його пропозиція конкурсних торгів відхиляється.



3. Інформація про додаткові умови, необхідні для акцепту пропозицій конкурсних торгів




3.1. Ціни пропозиції конкурсних торгів

Учасник визначає загальну суму пропозиції конкурсних торгів, яку він пропонує за виконання договору згідно з Додатком №3 цієї документації конкурсних торгів.

Загальна сума пропозиції конкурсних торгів Учасника означає суму, за яку Учасник згоден виконати умови договору на закупівлю, та повинна враховувати вартість предмету закупівлі, всіх витрат, пов’язаних з виконанням Учасником зобов’язань по договору.

Загальна сума пропозиції конкурсних торгів повинна бути остаточно визначена без будь-яких посилань, обмежень або застережень, та за будь-яких обставин не підлягає зміні або коригуванню, у тому числі, шляхом знижок/надбавок, під час дії пропозиції конкурсних торгів.
Ціни вказуються учасником на товар, які він пропонує постачати за Договором, з урахуванням всіх податків і зборів (обов’язкових платежів), що сплачуються або мають бути сплачені, витрат на транспортування, страхування з урахуванням інших витрат та з урахуванням вимог цієї документації конкурсних торгів.

Учасники визначають ціну за кожну одиницю продукції, яку пропонується для постачання. Потім учасник зазначає вартість кожного найменування (позиції) із урахуванням кількості, зазначеної в Додатку 4 (Технічна специфікація), проводять розрахунок «Цінової форми» пропозиції конкурсних торгів» (Додаток 1.1) згідно якої формується загальна сума (ціна) пропозиції конкурсних торгів (Додаток 1).

Витрати, які не були включені до загальної суми (ціни) пропозиції конкурсних торгів, Замовником сплачуватись не будуть і повністю покладаються на Учасника.

Усі витрати Учасника пов’язані з підготовкою, в тому числі з отриманням дозволів, ліцензій, сертифікатів тощо та поданням пропозиції конкурсних торгів не відшкодовуються, зокрема й у разі відміни торгів, визнання торгів такими, що не відбулись та у разі відхилення пропозиції Учасника.

Ціна кожної позиції, та сумарна вартість (ціна) пропозиції конкурсних торгів має бути чітко визначена.

4. Інша інформація




4.1. Оскарження

Оскарження процедури закупівлі здійснюється відповідно норм статті 18 Закону.

4.2. Відхилення пропозицій конкурсних торгів:

Замовник відхиляє пропозицію конкурсних торгів, у разі, якщо:

  1. учасник:

- учасник не відповідає кваліфікаційним критеріям;

- не погоджується з виправленням виявленої замовником арифметичної помилки;

- не надав забезпечення пропозиції конкурсних торгів;

  1. наявні підстави, зазначені у статті 17 та частині сьомій статті 28 Закону;

  2. пропозиція конкурсних торгів не відповідає умовам документації конкурсних торгів.


Інформація про відхилення пропозиції конкурсних торгів із зазначенням підстави надсилається учаснику, пропозиція якого відхилена, протягом трьох робочих днів з дати прийняття такого рішення та оприлюднюється відповідно до статті 10 Закону


4.3. Відміна замовником торгів чи визнання їх такими, що не відбулися

Замовник відміняє торги у разі:

  • відсутності подальшої потреби у закупівлі товарів, робіт;

  • неможливості усунення порушень, які виникли через виявлені порушення законодавства з питань державних закупівель;

  • порушення порядку публікації оголошення про проведення процедури закупівлі, акцепту, оголошення про результати процедури закупівлі, передбаченого цим Законом;

  • подання для участі у них менше двох пропозицій конкурсних торгів;

  • відхилення всіх пропозицій конкурсних торгів згідно з цим Законом;

  • якщо до оцінки допущено пропозиції менше ніж двох учасників.

Замовник має право визнати торги такими, що не відбулися, у разі якщо:

  • ціна найбільш вигідної пропозиції конкурсних торгів перевищує суму, передбачену замовником на фінансування закупівлі;

  • здійснення закупівлі стало неможливим внаслідок непереборної сили.

Повідомлення про відміну торгів або визнання їх такими, що не відбулися, надсилається замовником Уповноваженому органу та усім учасникам протягом трьох робочих днів з дня прийняття замовником відповідного рішення та оприлюднюється відповідно до статті 10 Закону.

VI Укладання договору про закупівлю

1. Терміни укладання договору

У день визначення переможця замовник акцептує пропозицію конкурсних торгів, що визнана найбільш економічно вигідною за результатами оцінки.

Замовник укладає договір про закупівлю з учасником, пропозицію конкурсних торгів якого було акцептовано не пізніше ніж через 30 днів з дня акцепту пропозиції відповідно до вимог документації конкурсних торгів та акцептованої пропозиції, але не раніше ніж через 14 днів з дати публікації у державному офіційному друкованому виданні з питань державних закупівель повідомлення про акцепт пропозиції конкурсних торгів.

2. Істотні умови, які обов’язково включаються до договору про закупівлю

Договір про закупівлю укладається в письмовій формі відповідно до положень Цивільного кодексу України та Господарського кодексу України з урахуванням особливостей, визначених Законом.

Умови Договору про закупівлю не повинні відрізнятися від змісту пропозиції конкурсних торгів (у тому числі ціни за одиницю продукції) Учасника-переможця процедури закупівлі та не повинні змінюватися після підписання Договору про закупівлю до повного виконання зобов’язань Сторонами, крім випадків зменшення обсягів закупівлі залежно від реального фінансування видатків та узгодженого зменшення Сторонами Договору ціни Договору про закупівлю.

Істотні умови, які обов’язково включаються до договору про закупівлю зазначаються замовником відповідно до вимог статей 40, 41 Закону в Додатку 3 цієї документації конкурсних торгів.

Істотні умови договору про закупівлю зазначені в Додатку 3 цієї документації конкурсних торгів.

Учасник процедури закупівлі у складі своєї пропозиції конкурсних торгів надає Додаток 3 «Істотні умови договору», завірений підписом та печаткою* Учасника.

Учасник не має права змінювати будь-які умови договору, наведеного в додатку 3 до цієї документації конкурсних торгів.

3. Дії замовника при відмові переможця торгів підписати договір про закупівлю

У разі письмової відмови переможця торгів підписати договір про закупівлю відповідно до вимог документації конкурсних торгів або не укладення договору про закупівлю з вини учасника у строк, визначений Законом, замовник повторно визначає найбільш економічно вигідну пропозицію конкурсних торгів з тих, строк дії яких ще не минув.

4. Забезпечення виконання договору про закупівлю

Подання забезпечення виконання договору про закупівлю не вимагається.
  1   2   3

Схожі:

Конкурсних торгів від «25» жовтня 2010 р голова комітету з конкурсних торгів
Конкретне найменування: надання послуг з фізичної охорони об’єктів Львівської філії
Конкурсних торгів від «25» жовтня 2010 р голова комітету з конкурсних торгів
Конкретне найменування: надання послуг з фізичної охорони об’єктів Львівської філії
ОГОЛОШЕННЯ про проведення відкритих торгів
Мотас Михайло Іванович – голова комітету з конкурсних торгів, Хмельницький Сергій Іванович – заступник голови комітету з конкурсних...
Г. О. Єсіна ДОКУМЕНТАЦІЯ КОНКУРСНИХ ТОРГІВ
Документація конкурсних торгів розроблена на виконання вимог Закону України «Про здійснення державних закупівель»(2289-VI)з змінами,...
Г. О. Єсіна ДОКУМЕНТАЦІЯ КОНКУРСНИХ ТОРГІВ
Документація конкурсних торгів розроблена на виконання вимог Закону України «Про здійснення державних закупівель» (2289-VI) зі змінами,...
КОНКУРСНИХ ТОРГІВ на закупівлю: Паливо рідинне та газ; оливи мастильні
Документація конкурсних торгів розроблена на виконання вимог Закону України «Про здійснення державних закупівель» (2289-VI) зі змінами,...
Засідання комітету з конкурсних торгів КП СМР «Севелектроавтотранс»...
Відхилення пропозиції конкурсних торгів по предмету закупівлі: продукти нафтоперероблення рідкі від Фірма «ТЕС», ПП «Транзит-Постачання»...
Засідання комітету з конкурсних торгів КП СМР «Севелектроавтотранс»...
Відхилення пропозиції конкурсних торгів по предмету закупівлі: продукти нафтоперероблення рідкі від ТОВ «ДЕТАЛІ МАШИН», ТОВ «Чотири...
Конкурсних торгів Потапчук Г.І. ПОРЯДОК ДЕННИЙ
Відхилення пропозиції конкурсних торгів по предмету закупівлі: електроустаткування н в.і. у від ТОВ «Глорія»
ДОКУМЕНТАЦІЯ КОНКУРСНИХ ТОРГІВ
Порядок проведення зборів з метою роз'яснення запитів щодо документації конкурсних торгів
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка