Про розміщення соціальної реклами відзначення Дня пам'яті жертв голодоморів


Скачати 111.03 Kb.
Назва Про розміщення соціальної реклами відзначення Дня пам'яті жертв голодоморів
Дата 21.05.2013
Розмір 111.03 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Фінанси > Документи
Про розміщення соціальної реклами відзначення Дня пам'яті жертв голодоморів
Керуючись Законами України „Про місцеве самоврядування в Україні" та „Про рекламу", виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Комунальному підприємству «Адміністративно-технічна інспекція» Тернопільської міської ради розмістити соціальну рекламу відзначення Дня пам'яті жертв голодоморів в кількості тринадцяти штук розмірами 3,0*6,0 м. 2.Комунальному підприємству «Адміністративно-технічна інспекція» Тернопільської міської ради профінансувати роботи наведені в пункті 1 згідно договору та акту виконаних робіт, на підставі рішення міської ради від 05.07.2007 р. №5/11/6 «Про затвердження статуту комунального підприємства «Адміністративно-технічна інспекція» Тернопільської міської ради в новій редакції». 3.Комунальному підприємству «Адміністративно-технічна інспекція» Тернопільської міської ради, на період розміщення реклами не стягувати плату за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів, що перебувають у комунальній власності з розповсюджувачів власників рекламних засобів). 4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з гуманітарних питань Марушія О.О.
Про видачу дубліката свідоцтва на квартиру
Про надання громадянам матеріальної допомоги
Розглянувши протокол засідання комісії про надання грошової допомоги малозабезпеченим громадянам міста від 22.11.2007 р. № 21, керуючись Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради вирішив: 1.Надати грошову допомогу 84 громадянам на суму 15700 ( п’ятнадцять тисяч сімсот) грн., згідно з додатком 1 (додається). 2.Відмовити у наданні грошової допомоги 18 громадянам, згідно з додатком 2 (додається). 3.Управлінню фінансів та бюджету профінансувати управління праці та соціальної політики на суму 15700 ( п’ятнадцять тисяч сімсот) грн.
Про визначення кандидатури опікуна над гр.в разі визнання його недієздатним
Про встановлення цілодобового режиму роботи закладу ресторанного господарства – закусочна “Темп” за адресою майдан Привокзальний
Керуючись Законами України “ Про місцеве самоврядування в Україні “, “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту населення від впливу шуму” та враховуючи рішення міської ради від 28.02.03 № 4/6/104 “Про затвердження Правил дотримання тиші в громадських місцях та Правил торгівлі на ринках в місті Тернополі”, рішення виконавчого комітету міської ради від 08.11.06 № 258 „Про впорядкування режимів роботи підприємств торгівлі, побуту і закладів дозвілля та скасування рішень”, згідно протоколу засідання комісії по розгляду звернень щодо встановлення режимів роботи закладам торгівлі, побуту, ресторанного господарства та закладам дозвілля в нічний час та здійсненню контролю за його дотриманням від 09.11.07 р., виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Встановити погоджений з власником цілодобовий режим роботи терміном на три роки закусочній “Темп”(ТОВ “Тер-Пінгвін”), яка знаходиться за адресою майдан Привокзальний.

2.Зобов’язати суб’єкта господарювання забезпечити в нічний час громадський порядок. 3.Управлінню регуляторної політики у сфері підприємництва, торгівлі і побуту та захисту прав споживачів внести зміни у дозвіл на розміщення об’єкту торгівлі, згідно п.1 даного рішення. 4.Контроль за виконанням рішення покласти на начальника управління регуляторної політики у сфері підприємництва, торгівлі і побуту та захисту прав споживачів Б.В.Ясеновського, начальника інспекції по роботі з правоохоронними органами П.І. Амбрика.
Про внесення змін та доповнень до додатку 15 рішення виконавчого комітету міської ради №68 від 4.02.2005 р. "Про порядок видачі суб'єктам підприємницької діяльності всіх форм власності дозволів на право розміщення об'єктів торгівлі в м. Тернополі"
Керуючись Законами України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про благоустрій населених пунктів", виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Внести наступні зміни та доповнення до рішення виконавчого комітету міської ради №68 від 4.02.2005р. "Про порядок видачі суб'єктам підприємницької діяльності всіх форм власності дозволів на право розміщення об'єктів торгівлі в м. Тернополі": 1.13 додатку 15 до рішення виконавчого комітету від 4.02.2005р. №68 виключити "копія довідки загону державної пожежної охорони-1". 1.2 Доповнити додаток 15 до рішення виконавчого комітету від 4.02.2005р.№68 пунктом викладеним в наступній редакції: - копія акту державної технічної комісії про прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом об»єкта або довідка управління містобудівного та архітектурного комплексу.
Про затвердження висновку про позбавлення батьківських прав стосовно малолітньої дитини

Про затвердження висновку про позбавлення батьківських прав стосовно малолітньої дитини

Про затвердження висновку про позбавлення батьківських прав стосовно малолітньої дитини

Про затвердження висновку щодо позбавлення батьківських прав стосовно неповнолітньої дитини

Про безкоштовне встановлення квартирних приладів обліку води та заміну нагрівальних приладів і рушникосушок
Розглянувши протокол засідання комісії по розгляду звернень громадян з приводу безкоштовного встановлення приладів обліку води та заміну нагрівальних приладів і рушникосушок, керуючись Законом України " Про місцеве самоврядування в Україні ", виконавчий комітет міської ради

вирішив: 1. Встановити безкоштовно квартирні прилади обліку води громадянам, згідно з додатком 1 ( додається ). 2. Виконати безкоштовно заміну нагрівальних приладів та рушникосушок громадянам, згідно з додатком 2 (додається). 3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства М.Я.Марценюка та заступника міського голови з соціальних питань Р.І.Легкого.
Про затвердження пректної документації
З метою набуття чинності проектної документації, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Затвердити розглянутий робочий проект "Реконструкція інженерних мереж по вул. Галицькій в м. Тернополі", розроблений ВАТ "Тернопільводпроект" кошторисною вартістю 26303,486 тис. грн. 2.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства М.Я. Марценюка
Про розгляд заяви гр. щодо виведення квартири з житлового фонду міста

Про розгляд заяви гр. щодо виведення квартири з житлового фонду міста

Про розгляд заяви гр. щодо надання дозволу на реконструкцію квартири з влаштуванням мансардних приміщень

Про розгляд заяви гр. щодо надання дозволу на реконструкцію квартири

Про розгляд заяви гр..щодо надання дозволу на реконструкцію квартири

Про розгляд заяви гр. щодо надання дозволу на реконструкцію квартири

Про розгляд заяви гр. щодо надання дозволу на реконструкцію квартири з влаштуванням мансардних приміщень
Про виділення коштів на поповнення статутного фонду комунальному підприємству “Тернопільської міської шляхово - експлуатаційної дільниці”
Розглянувши клопотання комунального підприємства “Тернопільської міської шляхово - експлуатаційної дільниці”, з метою остаточного розрахунку за підмітально-прибиральні машини моделі ПМ-533701-1,01 та керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні” та рішенням міської ради від 29.11.2007 року № 5/14/4 “Про внесення змін до рішення міської ради від 23.01.2007 року № 5/6/2 “Про бюджет міста Тернополя на 2007 рік”, виконавчий комітет ВИРІШИВ:

1.Дозволити управлінню житлово-комунального господарства та екології виділити кошти в сумі 550 000,00 грн. (п’ятсот п’ятдесят тисяч гривень) на поповнення статутного фонду комунального підприємства “Тернопільської міської шляхово - експлуатаційної дільниці” 2.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства М.Я.Марценюка.
Про надання дозволу на видалення зелених насаджень на вул. 15 Квітня
Керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2006р. №1045 «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах», згідно рішення виконавчого комітету від 20.02.2007р. №169 «Про затвердження Положення про порядок видалення зелених насаджень у м. Тернополі», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Надати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «Господарник» на видалення зелених насаджень на вул. 15 Квітня, в зв’язку з реконструкцією викупленого корпусу №7 (їдальня) під торговий центр, згідно з актом обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, затвердженим комісією з оцінки стану та вартості зелених насаджень та погодженим державним управлінням охорони природного навколишнього середовища в Тернопільській області (акт додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства М.Я. Марценюка
Про внесення змін до рішень виконавчого комітету від 27.07.2000р. №723 « Про вилучення та надання в користування земельної ділянки» та від 30.05.2001р. №688 «Про оформлення права власності на будівлі»
Розглянувши звернення Тернопільського державного медичного університету ім. І.Я.Горбачевського, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради Вирішив:

Внести зміни до рішень виконавчого комітету від 27.07.2000р. №723 « Про вилучення та надання в користування земельної ділянки» та від 30.05.2001р. №688 «Про оформлення права власності на будівлі» і в тексті замість слів: « вул. Шпитальна,2» читати «вул. Пирогова, 16А».
Про розгляд звернення ТОВ «Добробуд», ПП «Явір-90» з питань будівництва
Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Добробуд», приватного підприємства «Явір-90» керуючись Законами України «Про основи містобудування», «Про планування і забудову територій», «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Погодити товариству з обмеженою відповідальністю «Добробуд» (ід. код. 25345757), приватному підприємству «Явір-90» (ід. код 14029065) влаштування вбудовано-прибудованих стоянок для автомобілів, торгово-офісних приміщень і стоматологічного кабінету в 9-поверховому 90-квартирному житловому будинку з вбудованими стоянками для автомобілів, будівництво якого проводиться на наданій земельній ділянці за адресою вул. Вільхова на підставі рішення міської ради від 20.10.2006 р. № 5/3/7.

2.Зобов’язати ТОВ «Добробуд», ПП «Явір-90»: a.Проектну документацію погодити в управліннях містобудівного та архітектурного комплексу, житлово-комунального господарства та екології. Приступити до будівельних робіт після отримання дозволу на виконання будівельних робіт в інспекції державного архітектурно-будівельного контролю управління містобудівного та архітектурного комплексу.
Про розгляд звернення громадян міста з питань будівництва

Про розгляд звернення гр. щодо присвоєння адресного номера
Про розгляд звернення ТОВ “Захід ТМ” з питань будівництва за адресою вул. Громницького, 7А
Розглянувши звернення ТОВ “Захід ТМ” з питань будівництва, керуючись Законами України “Про основи містобудування”, “Про планування і забудову територій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Погодити товариству з обмеженою відповідальністю “Захід ТМ” (ід.код 32941822) перепланування власних нежитлових приміщень за адресою вул. Громницького, 7а, в результаті якого загальна площа приміщень збільшилась на 2,1 кв.м.

2.Товариству з обмеженою відповідальністю “Міське бюро технічної інвентаризації” внести відповідні зміни в технічну документацію.
Про розгляд звернення гр. щодо погодження добудови до квартири

Про розгляд звернення гр. з питань будівництва

Про розгляд звернення гр. з питань будівництва

Про розгляд звернення гр. з питань будівництва

Про внесення змін в рішення виконавчого комітету міської ради
Про розгляд звернення ТОВ "Будівельна група "С.К.Ф." з питань будівництва за адресою просп. С.Бандери,62
Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Будівельна група «С.К.Ф.», керуючись Законами України «Про основи містобудування», «Про планування і забудову територій», «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «Будівельна група «С.К.Ф.» (ід. код 35276908) будівництво 36-квартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення на власній земельній ділянці за адресою просп. С. Бандери,62.

2.Зобов'язати ТОВ «Будівельна група «С.К.Ф.»: 2.1.Проектну документацію погодити в управліннях містобудівного та архітектурного комплексу, житлово-комунального господарства та екології. 2.2.Приступити до будівельних робіт після отримання дозволу на виконання будівельних робіт в інспекції державного архітектурно-будівельного контролю управління містобудівного та архітектурного комплексу.
Про розгляд звернення суб’єкта підприємницької діяльності з питань будівництва

Про розгляд звернення суб’єкта підприємницької діяльності з питань реконструкції
Про розгляд звернення Тернопільського інституту агропромислового виробництва Української академії аграрних наук з питань будівництва за адресою вул. Тролейбусна,12
Розглянувши звернення Тернопільського інституту агропромислового виробництва Української академії аграрних наук, керуючись Законами України «Про основи містобудування», «Про планування і забудову територій», «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням виконавчого комітету міської ради від 04.04.2007 р. № 413, «Про затвердження Положення про порядок врегулювання питань самочинного будівництва у м. Тернополі», враховуючи рішення постійно-діючої комісії з питань, пов’язаних із самочинним будівництвом на території міста Тернополя від 03.08.2007р., виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Погодити Тернопільському інституту агропромислового виробництва Української академії аграрних наук (ід. код 04766584) виконане будівництво гаражів за адресою вул. Тролейбусна,12. 2.Зобов’язати Тернопільський інститут агропромислового виробництва Української академії аграрних наук об’єкт, вказаний п. 1 даного рішення прийняти в експлуатацію. 3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань містобудування та архітектури, регулювання земельних відносин В. Є. Дідича.
Про затвердження акта державної приймальної комісії ЗАТ "Перший Український Міжнародний банк"
Розглянувши акт державної приймальної комісії про прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом об'єкта, у відповідності з "Порядком прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об'єктів", затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 22.09.2004 р. №1243, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

Затвердити акт державної приймальної комісії про прийняття в експлуатацію реконструкції власних приміщень загальною площею 212,6 кв.м під банківське відділення II категорії за адресою вул. Руська, 23 загальною площею 209,0 кв.м, проведеної закритим акціонерним товариством "Перший Український Міжнародний банк" (ід. код 14282829) на підставі рішення виконавчого комітету міської ради від 11.07.2007 р. №917 "Про розгляд звернення ЗАТ "Перший Український Міжнародний банк" з питань будівництва" (акт додається).
Про затвердження акта державної приймальної комісії гр.
Про розгляд звернення ПП “Штеф” з питань реконструкції за адресою вул. Чернівецька
Розглянувши звернення ПП “Штеф”, керуючись Законами України “Про основи містобудування”, “Про планування і забудову територій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Дозволити приватному підприємству “Штеф” (ід.код 21167494) реконструкцію незавершеної будівництвом будівлі адмінприміщень під кафе на власній земельній ділянці за адресою вул. Чернівецька, будівництво якої здійснюється на підставі рішення виконавчого комітету міської ради №1235 від 26.09.2001 р. “Про затвердження проекту відведення та надання земельних ділянок в користування”.

2.Зобов’язати приватне підприємство “Штеф”: 2.1. Проектну документацію погодити в управліннях: містобудівного та архітектурного комплексу, житлово-комунального господарства та екології. 2.2. Приступити до будівельних робіт після отримання дозволу на виконання будівельних робіт в інспекції державного архітектурно-будівельного контролю управління містобудівного та архітектурного комплексу.
Про розгляд звернення гр. з питань встановлення кіоску

Про розгляд звернення гр. з питань нумерації

Про розгляд звернення гр. з питань нумерації
Про легалізацію об’єднання громадян
На підставі поданих документів та у відповідності до Закону України “Про об'єднання громадян”, “Положення про порядок легалізації об’єднання громадян”, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 26.02.1993р. № 140, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

Легалізувати шляхом повідомлення Тернопільський міський осередок- Управління Всеукраїнської громадської організації “Національний комітет по боротьбі з корупцією”, за адресою: м.Тернопіль, вул. Лозовецька, 24 .
Про виділення коштів
В зв’язку з відзначенням знаменних дат, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Виділити за рахунок коштів, передбачених в бюджеті на фінансову підтримку громадських та інших організацій і заходів (КФК 250404 ) кошти для придбання квітів в сумі 10000 (десять тисяч ) гривень

2.Відділу фінансового забезпечення провести своєчасне фінансування згідно п.1 даного рішення..

Схожі:

ЗАХОДИ
Указу Президента України від 2 листопада 2007 року №1056 "Про відзначення у 2007 році Дня пам’яті жертв голодоморів", доручення Глави...
ПЛАН ЗАХОДІВ про відзначення Дня пам’яті примирення і Дня Перемоги над нацизмом у Європі
Проведення уроку патріотизму у 1-4 класах «Війна у спогадах учасників бойових дій»
УКРАЇНА БОГОРОДЧАНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
На виконання Указу Президента України від 19. 08. 2013 року №430 «Про заходи у зв’язку з 80-ми роковинами Голодомору 1932-1933 років...
Тема. «І пливуть білі тіні…». Вечір-реквієм присвячений вшануванню...
Мета: вшанувати пам'ять жертв голодомору 1932-33років, виховувати співчуття і кращі людські якості
Про заходи у зв'язку з 80-ми роковинами Голодомору 1932 1933 років в Україні
З метою гідного вшанування пам'яті жертв голодоморів в Україні, забезпечення належної організації та проведення у 2013 році заходів...
РОЗПОРЯДЖЕННЯ голови районної державної адміністрації
Відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації від 21. 04. 2011р №152 „ Про затвердження плану заходів з підготовки та відзначення...
Про демонтаж самовільно встановлених спеціальних конструкцій для розміщення зовнішньої реклами
Конами України „Про місцеве самоврядування в Україні” та „Про рекламу”, Постановою Кабінету Міністрів України „Про затвердження Типових...
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до вшанування у загальноосвітніх навчальних...
Додаток “Люди Правди. Щоб світ знав!” – гасло цьогорічної просвітницької кампанії
ВІДДІЛ ОСВІТИ ТЕТІЇВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ НАКА З
Про підготовку та відзначення у 2014 році 120-річчя від дня народження Олександра Довженка” та з метою вшанування пам’яті, популяризації...
Розміщення зовнішньої реклами
Ці правила регулюють відносини, що виникають у зв`язку з розміщенням зовнішньої реклами у населених пунктах, та визначають порядок...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка