Розглянувши звернення громадських організацій міста, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ


Скачати 100.49 Kb.
Назва Розглянувши звернення громадських організацій міста, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ
Дата 29.04.2013
Розмір 100.49 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Фінанси > Документи
Про виділення коштів
Розглянувши звернення громадських організацій міста, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Виділити за рахунок коштів, передбачених в бюджеті на фінансову підтримку громадських та інших організацій і заходів (КФК 250404) :

1.1.На статутну діяльність :

1.1.1.Тернопільській обласній організації ФСТ “Україна” – 2,0тис.грн.

1.2. Монастирю Матері Божої Неустанної Помочі на благодійну допомогу дітям-інвалідам з особливими вадами та особам , які їх будуть супроводжувати в оздоровчий табір у м. Яремча Івано-Франківської області спільноти “Віра і Світло” згідно з додатком (додається) – 3,0тис.грн.

2.Відділу фінансового забезпечення забезпечити своєчасне фінансування згідно п.1 даного рішення .
Про видачу дубліката свідоцтва на будинковолодіння по вул..Енергетична,28/2

Про звільнення гр. від виконання повноважень опікуна.
Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 28.09.2005р. № 1141 «Про надання в оренду нежитлових приміщень»
З метою забезпечення своєчасного виконання замовлень громадян, підприємств та організацій, покращення роботи міського бюро технічної інвентаризації, створення належних умов праці виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Внести зміни в п. 1 додатку до рішення виконавчого комітету міської ради від 28.09.2005 року № 1141 «Про надання в оренду нежитлових приміщень» і в графі «загальна площа приміщення в тому числі спільного користування» замість «загальна площа 17,6 кв.м в тому числі площа спільного користування 5,3 кв.м» читати «загальна площа 51,8 кв.м в тому числі площа спільного користування 9,5 кв.м», а в графі «площа земельної ділянки» замість площа земельної ділянки 34,5 кв.м» читати «площа земельної ділянки 28,15 кв.м».

2.Контроль за виконанням рішення покласти на управління освіти Тернопільської міської ради (О.М. Остапчук).
Про надання в оренду нежитлових приміщень
Розглянувши клопотання суб’єктів підприємницької діяльності, організацій, представлені матеріали та керуючись законами України “Про оренду державного та комунального майна”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Надати в оренду нежитлові приміщення комунальної власності суб’єктам підприємницької діяльності, організаціям згідно з додатком (додається).

2.Управлінню комунальної власності міської ради укласти договори оренди на приміщення, вказані в п.1 даного рішення.

3.Зобов’язати орендарів питання перепланування та реконструкції приміщень погоджувати з управлінням містобудівного та архітектурного комплексу міської ради у встановленому порядку.

4.Зобов’язати орендарів в 10-ти денний термін звернутися в КП “Земельно-кадастрове бюро” для отримання довідки про грошову оцінку земельної ділянки та довідки-розрахунку місячного розміру плати за землю.

5.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань економіки Гринчишина П.С.
Про затвердження висновку про позбавлення батьківських прав стосовно дитини

Про надання соціального статусу малолітній дитині

Про надання соціального статусу малолітній дитині

Про надання соціального статусу малолітній дитині

Про надання соціального статусу малолітній дитині і закріплення за ним житлової площі

Про встановлення опіки над малолітніми дітьми, їх майном та надання їм соціального статусу
Про внесення змін в рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 12.11.2003р. № 1212 "Про встановлення опіки над неповнолітньою дитиною" та від 08.11.2006р. №267 "Про надання соціального статусу неповнолітній дитині"
Про внесення доповнень до рішення виконавчого комітету міської ради від 25.01.2007р. № 68 “Про впорядкування питань при виконанні земляних та ремонтно – будівельних робіт в місті”
З метою належного відновлення асфальтобетонного та інших покриттів зруйнованих внаслідок проведених земляних робіт, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Доповнити пункт 4 рішення виконавчого комітету міської ради від 25.01.2007 р. № 68 „Про впорядкування питань при виконанні земляних та ремонтно – будівельних робіт в місті” підпунктом 4.3 і викласти у наступній редакції: „Виконання робіт з комплексного благоустрою прилеглої території до новобудов та при реконструкції, переобладнанні існуючих приміщень і будівель, а також при відновленні асфальтобетонного покриття пошкодженого при проведенні земляних і ремонтно – будівельних робіт проводити з використанням сертифікованих будівельних матеріалів і конструкцій (асфальтобетон, кам’яні бордюри, а також бордюри виготовлені з бетону напіввологим пресуванням з застосуванням цементу марки М500 та щебеню марки не нижче М1200, збірні елементи підпірних стінок, щебінь з твердих порід марки не нижче М1000)”.

2.Доповнити абзац 8 Положення ”Про порядок погодження будівельних, земельних і інших робіт на впорядкованих міських територіях” і викласти у наступній редакції: „ Комунальні підприємства „Тернопільводоканал” та „Тернопільміськтеплокомуненерго” звільняються від плати за використання міських територій та відшкодування витрат щодо відновлення асфальтобетонного та інших покриттів при виконанні планових та аварійних земляних робіт на тротуарах і міжбудинкових територіях крім проїзних частин вулиць і доріг міста. Відновлення асфальтобетонного та інших покриттів при виконанні планових та аварійних земляних робіт на тротуарах і міжбудинкових територіях здійснюються силами зазначених комунальних підприємств з дотриманням технологічного процесу та забезпеченням якості і довговічності відновлених покриттів”.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на управління житлово – комунального господарства та екології (Г.М. Муца).

Про визначення замовника
З метою забезпечення святкового оформлення території м.Тернополя для проведення на належному рівні Дня міста та інших загальноміських заходів, виконавчий комітет ВИРІШИВ:

1.Визначити управління житлово-комунального господарства та екології замовником на виготовлення проектно-кошторисної документації та виконання робіт щодо святкового оформлення території м.Тернополя.

2.Дозволити управлінню житлово-комунального господарства та екології здійснити проплату робіт, вказаних в п.1 рішення, за рахунок коштів цільового фонду міської ради на інфраструктуру міста.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на управління житлово-комунального господарства та екології.
Про затвердження акту обстеження технічного стану житлового будинку за адресою вул. Руська, 42

Розглянувши матеріали роботи комісії по обстеженню житлового фонду м. Тернополя, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Затвердити акт обстеження технічного стану житлового будинку за адресою вул. Руська, 42 (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на управління містобудівного та архітектурного комплексу (В.В, Захарчук), управління житлово-комунального господарства та екології (Г.М. Муца).
Про надання дозволу на видалення зелених насаджень на вул. Л. Українки, 15
Керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2006р. за №1045 «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах», згідно рішення виконавчого комітету від 20.02.2007 р. №169 «Про затвердження Положення про порядок видалення зелених насаджень у м.Тернополі», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Надати дозвіл житлово-експлуатаційній конторі №13 житлово-будівельних кооперативів на видалення зелених насаджень на вул. Л. Українки, 15, в зв’язку з попередженням аварійної ситуації, згідно акту обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, затвердженого комісією з оцінки стану та вартості зелених насаджень та погодженого державним управлінням охорони природного навколишнього середовища в Тернопільській області (копія акту додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на управління житлово-комунального господарства та екології (Г.М. Муца).
Про надання дозволу на видалення зелених насаджень на вул. Л. Українки
Керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2006р. за №1045 «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах», згідно рішення виконавчого комітету від 20.02.2007 р. №169 «Про затвердження Положення про порядок видалення зелених насаджень у м.Тернополі», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Надати дозвіл комунальному підприємству «Тернопільміськтеплокомуненерго» на видалення зелених насаджень на вул. Л. Українки, в зв’язку з проведенням планового ремонту теплової мережі, згідно акту обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, затвердженого комісією з оцінки стану та вартості зелених насаджень та погодженого державним управлінням охорони природного навколишнього середовища в Тернопільській області (копія акту додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на управління житлово-комунального господарства та екології (Г.М. Муца).
Про надання дозволу на видалення зелених насаджень за адресою вул. Чернівецька
Керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2006р. за №1045 «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах», згідно рішення виконавчого комітету від 20.02.2007 р. №169 «Про затвердження Положення про порядок видалення зелених насаджень у м. Тернополі», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Надати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «Теркон - Буд» на видалення зелених насаджень, за адресою вул. Чернівецька, в зв’язку з будівництвом багатоквартирного будинку, згідно акту обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, затвердженого комісією з оцінки стану та вартості зелених насаджень та погодженого державним управлінням охорони природного навколишнього середовища в Тернопільській області (копія акту додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на управління житлово-комунального господарства та екології (Г.М. Муца).
Про надання дозволу на видалення зелених насаджень на вул. Кн. Острозького, 19, вул. Багатій, 9, вул. М. Шашкевича, 4 та вул. Танцорова, 20
Керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2006р. за №1045 «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах», згідно рішення виконавчого комітету від 20.02.2007 р. №169 «Про затвердження Положення про порядок видалення зелених насаджень у м.Тернополі», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Надати дозвіл господарському товариству з обмеженою відповідальністю «Мрія» на видалення зелених насаджень, на вул. Кн. Острозького, 19, вул. Багатій, 9, вул. М. Шашкевича, 4 та вул. Танцорова, 20, в зв’язку з попередженням аварійної ситуації, згідно актів обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, затверджених комісією з оцінки стану та вартості зелених насаджень та погоджених державним управлінням охорони природного навколишнього середовища в Тернопільській області (копії актів додаються).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на управління житлово-комунального господарства та екології (Г.М. Муца).
Про розгляд заяви гр. щодо надання дозволу на реконструкцію квартири

Про розгляд заяви гр. щодо надання дозволу на реконструкцію квартири

Про розгляд заяви гр. щодо надання дозволу на реконструкцію квартири
Про монтаж спеціальних рекламних конструкцій ТОФ АКБ СР «Укрсоцбанк»

Керуючись Законами України „Про місцеве самоврядування в Україні" та „Про рекламу", Постановою Кабінету Міністрів України „Про затвердження Типових правил розміщення зовнішньої реклами" від 29.12.2003 р. № 2067, „Правилами розміщення зовнішньої реклами в місті Тернополі", Положенням „Про порядок визначення плати за тимчасове користування місцями, що знаходяться у комунальній власності для розташування спеціальних рекламних конструкцій", затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 26.06.2003 р. № 695, рекомендаціями ради з питань зовнішньої реклами у м. Тернополі від 19 березня 2007 року, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Надати Тернопільській обласній філії акціонерного комерційного банку соціального розвитку «Укрсоцбанк» в тимчасове користування місце для розміщення спеціальної конструкції за адресою вулиця Гетьмана Мазепи.

2.Зобов'язати Тернопільську обласну філію акціонерного комерційного банку соціального розвитку «Укрсоцбанк» в місячний термін подати в госпрозрахункову адміністративно - технічну інспекцію відповідну документацію та укласти угоду на тимчасове користування місцями для розміщення спеціальних конструкцій.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань містобудування та архітектури, регулювання земельних відносин Дідича В. Є.
Про внесення змін в п.2 рішення виконавчого комітету міської ради від 18.04.2007р. №476д «Про затвердження акта державної приймальної комісії споживчому

кооперативу «Цукровик»

Про внесення змін в п.1 рішення виконавчого комітету міської ради від 16.01.2002 р. №42 “Про затвердження актів державних технічних комісій”

Про розгляд звернення суб'єкта підприємницької діяльності з питань реконструкції за адресою вул. Живова, 9

Про затвердження акта державної приймальної комісії гр.

Про затвердження акта державної приймальної комісії гр.

Про затвердження акта державної приймальної комісії гр.
Про затвердження акта державної приймальної комісії КП “Тернопільміськтеплокомуненерго”
Розглянувши акт державної приймальної комісії про прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом об'єкта, у відповідності з “Порядком прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об'єктів”, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 22.09.2004 р. №1243, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

Затвердити акт державної приймальної комісії про прийняття в експлуатацію переобладнання трьох кімнат сьомого поверху шестикімнатного гуртожитку №15 за адресою вул. Лучаківського, 7а на окремий гуртожиток загальною площею 84,3 кв.м, житловою площею 39,5 кв.м, проведеного комунальним підприємством “Тернопільміськтеплокомуненерго” (ід.код 14034534) на підставі рішення виконавчого комітету міської ради від 28.02.2006 р. №189 “Про надання квартир” (акт додається).
Про затвердження акта державної приймальної комісії гр.

Про затвердження акта державної приймальної комісії ВАТ "Тернопіль-готель"
Розглянувши акт державної приймальної комісії про прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом об'єкта, у відповідності з "Порядком прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об'єктів", затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 22.09.2004 р. №1243, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

Затвердити акт державної приймальної комісії про прийняття в експлуатацію реконструкції блоку обслуговування готельного комплексу "Галичина" під торговий центр "Фуршет" за адресою вул. Чумацька, 1 загальною площею 4895,0 кв.м, проведеної відкритим акціонерним товариством "Тернопіль-готель" (ід. код 14038383) на підставі рішення виконавчого комітету міської ради від 28.02.2007 р. №248 "Про розгляд звернення ВАТ "Тернопіль-готель" з питань реконструкції" (акт додається).
Про оформлення права власності на гаражі

Про оформлення права власності на кооперативні квартири

Про оформлення права власності на приміщення, будівлі, споруди

Про реєстрацію об’єднання співвласників багатоквартирного будинку „Броварна,8”
На підставі поданих документів та керуючись Законом України «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Зареєструвати об’єднання співвласників багатоквартирного будинку „Броварна,8”, за адресою вул. Броварна, 8 кв. 3, яке діє згідно Статуту (додається).

2.Комунальному підприємству „Новий Світ” та об’єднанню, вказаному в п.1 рішення погодити з управлінням житлово – комунального господарства та екології розподільчий баланс доходів і видатків по будинку за 2006рік.

Схожі:

Про виділення коштів на статутну діяльність організацій
Розглянувши звернення громадських організацій міста та враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань планування,...
СИНЕЛЬНИКІВСЬКА МІСЬКА РАДА ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ Р І ШЕНН Я
А на вулиці Миру і розглянувши звернення, надане комунальним підприємством «Жилсервіс – 5» Дніпропетрвоської міської ради від 16....
УКРАЇНА Д Н І ПРОПЕТРОВСЬКАОБЛАСТ Ь СИНЕЛЬНИКІВСЬКА МІСЬКА РАДА ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ Р І ШЕНН Я
А на вулиці Миру і розглянувши звернення, надане комунальним підприємством «Жилсервіс – 5» Дніпропетровської міської ради від 16....
Допомоги гр. Делікатній В. М
...
СИНЕЛЬНИКІВСЬКА МІСЬКА РАДА ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ Р І ШЕНН Я
Порядку формування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення та розглянувши звернення і розрахунки від 11 лютого...
УКРАЇНА Д Н І ПРОПЕТРОВСЬКАОБЛАСТ Ь СИНЕЛЬНИКІВСЬКА МІСЬКА РАДА ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ Р І ШЕНН Я
«Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги», та розглянувши звернення і розрахунки від...
УКРАЇНА Д Н І ПРОПЕТРОВСЬКАОБЛАСТ Ь СИНЕЛЬНИКІВСЬКА МІСЬКА РАДА ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ Р І ШЕНН Я
Керуючись Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, розглянувши квартальні плани роботи структурних підрозділів міської...
Виконавчий комітет Синельниківської міської ради
України „Про місцеве самоврядування в Україні”, рішенням Виконавчого комітету міської ради від 22. 06. 2011року №151 „Про затвердження...
Виконавчий комітет Синельниківської міської ради
Про місцеве самоврядування в Україні”, рішенням Синельниківської міської ради від 04 вересня 2009 року №561-36/У, розглянувши лист...
Виконавчий комітет Синельниківської міської ради
України», з метою раціонального розподілу, використання, зниження непродуктивних витрат та враховуючи звернення Синельниківського...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка