Час
|
Тема
|
Доповідач
|
9:30
|
Привітання
|
N.N.,Михайло Іванович Гайнічеру
Голова Чернівецька Чернівецької облдержадміністрація обласної ради
Д-р Антон Вірт, Німецьке Товариство міжнародного співробітництва (GIZ)
Тетяна Степанкова, віце-президент УСПП
Крістоф Конрад Ґільґен, керівник проекту, Східний комітет німецької економіки
|
10:00
|
Імпульсний реферат:
«Реалії та перспективи розвитку аграрної та харчової промисловості Чернівецької області: пропозиції до співпраці..»
|
Мельник Надія Михайлівна,
Керівник Асоціації дорадчих сільськогосподарських служ Чернівецької області,Мельник Надія Михайлівна,
Керівник Асоціації дорадчих сільськогосподарських служ Чернівецької області
Співдоповідач:
Бабій Михайло ОлексійовиОлексюк Микола Васильович ,
Корпорація «Дністер»Співдоповідач:Начальник головного управління АПР у Чернівецькій області
Співдоповідач:
Мельник Надія Михайлівна,
Керівник Асоціації дорадчих сільськогосподарських служб Чернівецької області
|
10:30
|
Імпульсний реферат:
«Перший аграрний кластер як інноваційний механізм розвитку аграрної та харчової промисловості Чернівецької області»
|
Максим Бурбак, голова постійної комісії з агропромислового розвитку Чернівецької обласної ради, керівник регіонального регіональної товариства громадської організації «Перший аграрний кластер»
|
10:45 – 11:15
|
Зустріч з журналістами
|
|
10:45 – 11:15
|
Перерва на каву
|
|
11:15 –
12-00
|
Доповідь:
«Німецький та Європейський ринок органічних продуктів, особливо фруктів»
|
Діана Шаак
Голова департаменту органічного землеробства, Сільськогосподарська маркетингова кампанія (AMI)
|
12:00 – 1312:0030
|
Доповідь:
«Інноваційні технології зберігання та переробки сільськогосподарської продукції»Доповідь:
«
|
Юрій Яцинін
Директор ДП ПКТІ «Львівхарчопроект»
N.N.
Представник Аграрна Україні або СІППО
|
12:30-
13:00
|
Доповідь:
«Інноваційні технології у використанні плівкових теплиць та їх проектування»
|
Юрій Дубас
директор ТзОВ Агро-Сур
|
13:00 – 14:00
|
Спільний обід
|
Ресторан готелю «Буковина»
|
14:00 – 14:40
|
Доповідь
«Залучення наукових інновацій у сільськогосподарське виробництво. ППропозиції до співпраці науки та виробництва »
|
Дроник Григорій Васильович
Директор Буковинської державної сільськогосподарської дослідної станції Української Академії аграрних наук
Співдоповідач
Гунчак Володимир Михайлович
Директор Української науково- дослідної станції карантину рослин Української Академії аграрних наук Представник науково-дослідного інституту, Україна
Буковинський інститут
Українська науково-дослідна станція карантину рослин
|
14:40 – 15:00
|
Дискусія
|
Модерація: Ґерлінде Зауер, керівник робочої групи «Аграрна економіка в Східному комітеті німецької економіки»
|
15:00 – 15:20
|
Доповідь:
«Стан та перспективи розвитку тепличних господарств в Заліщицькому районі Тернопільської області» Доповідь:
«Інноваційні технології зберігання сільськогосподарської продукції»
|
Тимчук Іван Михайлович,
Начальник управління агропромислового розвитку Заліщицької РДА Директор ДП ПКТІ «Львівхарчопроект» Яцинін (нова презентація)
|
15:20 – 15:40
|
Перерва на каву
|
|
|
|
|
15:40 – 16:00
|
Доповідь:
Сертифікація органічного виробництва в Україні
|
Сергій Галашевський
Директор
ТОВ “Органік стандарт”
|
16:00 –
16-20
|
Доповідь:
Розвиток органічного ринку в Україні
|
Юрій Оглашенний/Валерій Петрюк
Швейцарсько-український проект
Розвиток органічного ринку в Україні FiBL
Координатор Карпатської торгової маркиого бренду у Чернівецькій області
|
16:20 – 17:00
|
Заключна дискусія
Завершення та прогноз
|
Модерація: Ґерлінде Зауер, керівник робочої групи «Аграрна економіка в Східному комітеті німецької економіки»
|
Другий день
|
Час
|
Тема
|
Доповідач
|
9:30
|
Доповідь:
Географія розвитку підприємництва в Чернівецькій області
|
Мирослав Заячук,
Чернівецький національний університет
|
10:00
|
Імпульсний реферат:
Перспективи розвитку підприємництва Чернівецької області на прикладі бджолярів.
|
Петрюк Валерій,
Консультант Асоціації дорадчих сільськогосподарських служб Чернівецької області,
|
10:30
|
Імпульсний реферат:
Розвиток екологічного туризму та зв’язок з виробниками сільськогосподарської продукції
|
Руслан СенчукМарина Коняк,
Голова громадська громадської організаціяорганізації «Буквиця», Вижниця
|
11:00 – 11:25
|
Перерва на каву
|
|
11:25 –
11-45
|
Доповідь:
Маркетинг територій: презентація бренду «Якісно зроблено на Буковині»
|
Максим Бурбак,
керівник регіональної організації «Перший аграрний кластер»
|
11:45 – 12:00
|
Імпульсний реферат:
Додаткові джерела фінансування регіональної економіки з метою підвищення конкурентоспроможності територій
|
Юлія Грицку-Андрієш,
Менеджер менеджер регіональної організації «Перший аграрний кластер»
|
12:00-12:15
|
Імпульсний реферат:
Україна та зелена економіка
|
Ірина Брижань
Кандидат економічних наук, експерт GIZ
|
|
|
|
12:00 15 – 13:00
|
Доповідь:
Енергозбереження в агробізнесі
|
Олег Симака,
керівник Енергозберігаючого кластеру
|
13:00 – 14:00
|
Спільний обід
|
Ресторан готелю «Буковина»
|
14:00 – 14:20
|
Доповідь
Стан ринку землі, як інструмент інвестиційної привабливостіПрезентація проекту «Врегулювання земельних відносин в сільській місцевості»
|
Прохання до п. Степанкової знайти спікераНадія Мельник
Менеджер проекту USAID
|
14:20 – 15:00
|
Дискусія
|
Модерація:
УСПП та Німецько- Український форум Ґерлінде Зауер, керівник робочої групи «Аграрна економіка в Східному комітеті німецької економіки»
|
15:00 – 15:20
|
Доповідь:
Відновлення переробної галузі як фактор пожвавлення підприємництва в малих містах.
|
Володимир Проскурнін,
Асоціація малих міст України
УСПП та Німецько- Український форум
|
15-20 –
15-40
|
Заключна дискусія
Завершення та прогнозДоповідь:
Доступність фінансування в сільських місцевостях та для переробки сільськогосподарської продукції (кредитування, лізинг, гранти)
|
Прохання до п. Степанкової знайти спікера Модерація:
УСПП та Німецько- Український форум
|
15-40
|
Заключна дискусія
Завершення та прогноз
|
|