Дорогі мешканці Голосієво!


Скачати 29.27 Kb.
Назва Дорогі мешканці Голосієво!
Дата 05.04.2013
Розмір 29.27 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Економіка > Документи
Дорогі мешканці Голосієво!

Я, Макарян Артур, кандидат в народні депутати України по 211 округу, хочу познайомити Вас зі своєю біографією.

Народився я в місті Баку. Коли мені виповнився один рік, моя родина вирішила переїхати на Батьківщину моєї матері в Україну. Все своє життя я ріс, навчався та працював в Україні. Моя родина: матір Руда Галина Іванівна, батько Макарян Владислав Асланович, брат Макарян Олександр Владиславович та сестра Ладиненко Оксана Владиславівна. Мій батько помер коли мені виповнилось 13 років. Нелегко було без батьківської поради та підтримки, саме в той час, коли мій характер тільки формувався, але я розумів, що треба триматися і що я повинен бути сильним, оскільки залишився один з мамою... Брат, старший за мене на 10 років, на той час вже жив окремо в місті Миколаїв. Сестра старша мене на 12 років, теж жила окремо зі своєю родиною - тому вся надія матері була саме на мене. Жили ми в маленькому, але гарному селі на Одещині. Тримали худобу, обробляли город, тобто, жили як усі пересічні громадяни нашої держави.

Коли я закінчив школу, поїхав навчатися у професійному училищі до міста Миколаїв. Пізніше переїхав до Києва і почав навчання в Київському Економічному Університеті. Паралельно працював на тимчасових роботах. В 2009 році не стало моєї матері. Я тяжко це переживав, але розумію, що цє життя і я не повинен зламатися. Мої батьки завжди зі мною в моєму серці і просять Бога допомогти мені.

Політикою я цікавився завжди - хотів бути корисним для нашої держави, а саме для українського народу! У 4-му скликанні Верховної Ради я був помічником-консультантом народного депутата України на громадських засадах: спілкувався з людьми, бачив, як багато людей потребує найрізноманітнішої допомоги. Це спонукало мене балотуватися в народні депутати. Для себе я особисто вирішив, що я знайшов себе в політиці!

Постійно займаюсь громадською роботою. Коли я почув, що створюються громадські ради, то подав документи до Голосіївської адміністрації і став членом громадської ради при Голосіївській адміністрації. Мені довірили займатися освітою та наукою, спортом та туризмом, займатися справами дітей, сім,ї та гендерної політики. Спільно з громадською організацією „ Життя з надлишком” ми проводили благодійну акцію „ Мені не все одно”. Мета акції - збирання продуктів харчування, засобів особистої гігієни та коштів для дитячих будиночків, яку ми успішно провели. Насамперед вдячний нашим людям, які не проходили повз і хотіли допомогти.

Також було багато інших заходів: привітання малечі з Днем захисту дітей з врученням подарунків і книжок діткам, зустріч з дітьми з малозабезпечених родин в соціальних службах... Я зрозумів, що дітям потрібно тепло: погратися з ними, поговорити на рівних, щось порадити... і вони віддячують тим самим.

Але, як на мене, зроблено ще дуже мало, та й не може бути забагато допомоги дітям. Я хочу зробити набагато більше! Тільки разом - ми сила!

З товаришами по духу ми створили Українську Громадську Молодіжну Палату - мета створення Палати в тому, щоб гідно представляти молодь України в діалозі з органами влади. Ми розуміємо, що влада не завжди чує свою молодь, але ж молодь - це майбутнє країни! І ми будемо будь що домагатися бути почутими.

Так, я розумію, що під час виборів до Верховної Ради мені нелегко буде боротися з людьми, які будуть купувати голоси та рекламувати себе на кожному стовпі, але я спробую! І вірю в те, що люди прислухаються до свого серця і зроблять правильний вибір. Прошу вас підтримати мене, і я буду завжди підтримувати Вас!

Народний депутат - це слуга народу а не член vip-клубу. Тому прошу найняти мене на роботу. Так, саме найняти.

Можливо, я не можу розбиратися у всіх напрямках: в медицині, в економіці, в освіті, в житлово-комунальній сфері, але є ви. Якщо ви мене підтримаєте і будете допомогати мені в різних напрямках, то у нас все вийде. Ваші ідеї та моє представницство в парламенті дадуть нам можливість вирішувати найскладніші проблеми не тільки в Голосіївському районі, а й в цілій Україні.

Я буду постійно працювати в приймальні народного депутата України, разом ми вирішимо проблему кожної людини, яка до нас звернеться. Я буду працювати стільки, скільки потрібно!

Алє для цього потрібна ваша довіра. Без вас я не зможу подолати корупцію та бюрократію.

Хочу сказати вам: я – людина, і хочу бути завжди людиною! Пам’ятаю пораду матері: Артур, щоб ти не робив, завжди будь людиною!

Дякую Вам сердечно! Макарян Артур

Схожі:

Новорічна казка Г. М. Дудар, вчитель ЗОШ №19, м. Тернопіль. Принц
Принц. Добрий вечір, дорогі друзі! (Дивиться на годинник). Добрий вечір, дорогі друзі ! (Знову дивиться на годинник). І де вона так...
«В житті моїм одна єдина». Сценарій позакласного заняття Добрий день,...
Добрий день, дорогі наші гості. Ми щиро раді, що ви сьогодні завітали до нас. Цей музично-літературно-філософський час ми присвячуємо...
Історія Європейської Інтеграції
Однак для того, щоб з'явилися Співтовариства, Європа та її мешканці повинні були до цього „дозріти“, на що вплинуло багато різних...
Вчитель: Добрий день, дорогі гості! Сьогодні ми зібралися на свято...
Вчитель: Добрий день, дорогі гості! Сьогодні ми зібралися на свято Тато, мама і я
ПОВІДОМЛЕННЯ
Ми, мешканці будинків №7 і №11 по вулиці Набережно-Хрещатицькії, №4 по вул Братській у м. Києві заявляємо про сою категоричну незгоду...
Актуальність екологічної освіти на уроках географії
Землі, людина безповоротно порушувала рівновагу екосистеми планети. Археологи знаходять сотні мертвих міст які колись були багатими...
Ведучий. Дорогі друзі! Вітаємо вас із традиційним весняним святом...
Ведучий. Дорогі друзі! Вітаємо вас із традиційним весняним святом — Днем птахів. Починаючи з 1923 року воно святкується в усіх школах...
Загальна характеристика масовоінформаційної діяльності
Дорогі друзі, ви дали обіцянку на посвяченні у студенти бути гідними звання журналіста. І ви сказали такі слова
Учитель: Здрастуйте ! Здоровенькі були, дорогі діти і гості!
Здоров’я не купиш ні за які гроші. Людина веде здоровий спосіб життя, якщо вона не палить, не вживає алко
Моїм дорогим землякам із рідної Вінниччини
Дорогі мої рідні, земляки з мого родового села Дмитрашківка, з усього Піщанського району й цілої Вінниччини!
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка