Прийміть щирі вітання з Новим 2013 роком та Різдвом Христовим!


Скачати 34.6 Kb.
Назва Прийміть щирі вітання з Новим 2013 роком та Різдвом Христовим!
Дата 21.06.2013
Розмір 34.6 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Економіка > Документи
Шановні синельниківці!

Прийміть щирі вітання з Новим 2013 роком та Різдвом Христовим!

Від імені депутатського корпусу міської ради, її виконавчого комітету, мене особисто прийміть щирі вітання  з Новим 2013 роком та Різдвом Христовим!      

Відходить у історію ще один рік. Відходить, щоб назавжди залишитися у нашій пам`яті. Охоплені приємними клопотами, ми готуємо своїм близьким святкові сюрпризи та подарунки, шлемо рідним та друзям привітання, сповнені щирості і добра. Та займаючись святковими приготуваннями, кожен з нас обов`язково аналізує, що зроблено, які проблеми залишилися невирішеними. На жаль, людина не спроможна змінити своє минуле, але нам під силу дати йому оцінку, зробити висновки.

Озирнувшись назад, можна з впевненістю сказати, що протягом 2012 року  місто успішно долало проблеми, створювало комфортне середовище для життя кожного з нас.

Завдяки спільним зусиллям, консолідації бюджетів різних рівнів, у 2012 році, ювілейному для нашої області, в м.Синельниковому відбулося чимало приємних довгоочікуваних подій, проведено ряд заходів щодо покращення умов життя городян.

Так у місті йде активний розвиток соціальної інфраструктури, створюються умови для гармонійного розвитку майбутнього міста – дітей та молоді. З метою забезпечення рівного доступу до якісної освіти дітей дошкільного віку, зменшення черги до дошкільних установ, відкрито 5 додаткових груп у дошкільних закладах №11(4групи), №10(1 група). Взагалі протягом 2011 -2012 років зменшено чергу до дитячих садків на 225 дітей, відкрито 9 додаткових груп, що дало змогу ліквідувати чергу.

У цьому ж році розпочато реалізацію проекту щодо реорганізації ЗНЗ №7 у навчально-виховний комплекс на 40 місць.

У 2012 році здійснено облаштування 6 спортивно-дитячих майданчиків, три з яких - за сприяння народного депутата України Ю.П.Самойленка. Усього протягом 2011-2012 рр. у місті відкрито 9 нових спортивно- дитячих майданчиків. Охоплено всі райони міста.

Турбуючись про підростаюче покоління, влітку 2012 року в місті реалізовано заходи регіональної програми «Питна вода», що дало можливість 100% в усіх дошкільних закладах міста та загальноосвітній школі №6 встановити системи доочистки води. Встановлення таких систем в інших школах плануємо завершити у наступні роки.

Постійно ведеться робота щодо створення комфортних умов проживання городян: виконано частину робіт з капремонту дороги по вулиці Дзержинського, завершено роботи по ремонту дороги по вулиці Богми. Всього відремонтовано дороги на 18 вулицях загальною площею 3904 кв.м, відсипано баластом близько 10 км доріг на вулицях у приватному секторі міста.

Вперше за роки Незалежності України, в рамках програми Народного депутата України Ю.П.Самойленка «Народний бюджет», виконано частину робіт по ремонту внутрішньо будинкових доріг по вулиці Миру. Зокрема відремонтовані дороги біля будинків №4,3,8,28. Також за сприяння Ю.П.Самойленка та депутата обласної ради О.І.Момота реконструйовано привокзальну площу ст.Синельникове-ІІ.

Щоб з впевненістю йти у майбутнє, треба знати своє минуле, імена героїв, їх подвиги. Усвідомлюючи це, виконані роботи по будівництву І черги парку «Дружба-Достик» на честь воїнів-визволителів міста. Урочисте відкриття парку відбулося у День Перемоги 9 травня 2012 року.

Одним із головних об’єктів 2012 року є реконструкція водопровідних мереж м.Синельникове. Місто довгий час страждає від перепаду тиску в різних його районах. Щоб вирівняти тиск, а отже, забезпечити повноцінні умови життя городян, розпочато роботи по кільцюванню водопровідних мереж міста.

Також після 4-х річної перерви, поновлено роботи щодо реконструкції очисних споруд та каналізації. Буде введено в дію адміністративно-побутовий корпус, лабораторія, хлораторна станція.

Найближчим часом планується вирішити ще низку важливих питань. Успіх їх вирішення - у злагодженій роботі всіх гілок влади, депутатів різних рівнів, підтримці городян.

Тож дякую всім мешканцям міста за плідну працю, спрямовану на розвиток і процвітання Синельникового, за терпіння, розуміння ситуації, за серйозне і відповідальне ставлення до існуючих проблем. Лише спільними зусиллями зможемо реалізувати ті задачі, що ставить перед нами життя. Адже всі ми – одна велика сім`я. Тож наша сила – в єдності, у взаєморозумінні та взаємній підтримці.

На порозі – рік 2013-й. Рік, у якому кожен з нас хоче бачити спокій і впевненість у завтрашньому дні, надію на краще життя. І все це обов’язково буде, якщо йти до нього з відкритим серцем, твердою наполегливістю і чесною душею!

Тож нехай всі прикрощі і негаразди залишаться в 2012 році, а бажання і мрії обов`язково здійсняться в Новому році. Бажаю кожному з вас, кожній родині, кожній оселі щастя, здоров’я, достатку і оптимізму, міцної дружби і палкого кохання, миру і добра! Нехай наступаючий рік виправдає ваші самі добрі надії і прагнення, принесе достаток, добробут, удачу, святковий настрій! Щасти вам, дорогі земляки! З Новим Роком  та Різдвом Христовим !

 

 

З повагою міський голова                                       Д.І.Зражевський

Схожі:

Проект з розділу «Графічний редактор CorelDraw»
Назва проекту:«Створення вітальної листівки з Новим 2013 роком та Різдвом Христовим»
Щирі вітання читачам „Парафіальної Газети” з Одеси від салезианської родини!
Тадеуша Хоппе, що став фундаментом, на якому вже інші священники будували салезіанську роботу
Вельмишановний Іване Андрійовичу!
Від імені колективу Інституту інформаційних технологій і засобів навчання та від себе особисто прийміть щиросердні вітання з нагоди...
Вельмишановні й серцю дорогі наші Українці!
З нагоди великого національного свята нашої державності – Дня незалежності України! Прийміть найсердечніше вітання і побажання: Народ...
Доповідь ректора М. В. Полякова на зборах трудового колективу вересень 2012 р. Дніпропетровськ
Щиро вітаю з новим навчальним роком. Зичу Вам міцного здоров’я, нових творчих здобутків
Виступ першого заступника начальника ГУЮ у Волинській області Сергія...
За дорученням начальника Головного управління юстиції у Волинській області Ігоря Оксенчука, прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня...
Вчитель. Наближається до завершення старий рік. І зараз ми на порозі...
Різдва Христового зібралися, щоб поговорити про наше життя. Про те, як ми живемо, які ми є, яким нам потрібно бути, щоб бути щасливими....
Р І ШЕННЯ 27. 03. 2013 року №249 м. Нікополь Про стан профілактики та
Смертність від туберкульозу склала 15,3 на 100 тисяч населення, що нижче на 27% у порівнянні з минулим роком. Викликає занепокоєння...
У залі на сцені – прапор гімназії. Лунає музика
Гостинно запрошуємо усіх присутніх на урочисту церемонію «Посвята в гімназисти», щоб розділити з нами радість та щирі почуття з нагоди...
Рекомендації по використанню Інтернет ресурсів для підтримки уроків...
Мелітопольської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №24 ММР ЗО Курінської Тетяною Степанівною було здійснено підбір Інтернет ресурсів...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка