Українська Асоціація Захисту Рослин


Скачати 38.04 Kb.
Назва Українська Асоціація Захисту Рослин
Дата 24.05.2013
Розмір 38.04 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Бухгалтерія > Документи
Українська Асоціація Захисту Рослин


Затверджено

рішенням Ради Асоціації

протокол № 1(46) від 03.02.04 р.
Схвалено

Загальними Зборами Асоціації

протокол № 1(11) від 20.02.2004 року
Положення

про ревізійну комісію Української Асоціації Захисту Рослин

Положення розроблене на підставі Статуту Української Асоціації Захисту Рослин (далі УАЗР).
1. Правовий статус ревізійної комісії

1.1. Ревізійна комісія є контрольним органом УАЗР, що виконує функції внутрішнього контролю за діяльністю УАЗР, виконанням бюджету та використанням коштів, а також забезпеченням виконання статутних положень.

1.2. У своїй діяльності ревізійна комісія керується чинним законодавством України, Статутом УАЗР, цим Положенням, а також іншими документами УАЗР, що мають відношення до діяльності ревізійної комісії.

1.3. Ревізійна комісія підзвітна загальним зборам УАЗР.
2. Склад ревізійної комісії

2.1. Ревізійна комісія обирається загальними зборами УАЗР строком на два роки з числа представників дійсних та асоційованих членів УАЗР у кількості трьох членів. Висунення кандидатів у члени ревізійної комісії здійснюється безпосередньо на зборах. Голосування проводиться окремо по кожному кандидату в члени ревізійної комісії. Кандидат приймається у члени ревізійної комісії простою більшістю голосів присутніх членів УАЗР.

2.2. Голова ревізійної комісії обирається на першому засіданні ревізійної комісії із складу членів ревізійної комісії, обраних загальними зборами.

2.3. Членами ревізійної комісії не можуть бути члени Ради УАЗР, президент, головний бухгалтер УАЗР та Виконавча дирекція.
3. Функції ревізійної комісії

3.1. Ревізійна комісія здійснює перевірки фінансової діяльності УАЗР, один раз на рік та надає загальним зборам УАЗР звіт про роботу.

3.2. Ревізійна комісія при здійсненні перевірок перевіряє фінансову документацію УАЗР, перевіряє витрати УАЗР; аналізує фінансовий стан УАЗР, її платоспроможність, виявляє резерви та можливості покращання фінансового стану УАЗР і виробляє рекомендації з цих питань, готує висновки щодо річного бухгалтерського звіту, перевіряє правомочність рішень, прийнятих Радою УАЗР, президентом УАЗР та Виконавчим директором.
4. Права та обов'язки членів ревізійної комісії

4.1. Члени ревізійної комісії для здійснення своїх функцій мають право

вимагати від членів Ради УАЗР, посадових осіб УАЗР надання всіх необхідних документів, вивчення яких відповідає функціям і повноваженням ревізійної комісії. Ці документи повинні бути представлені ревізійній комісії протягом п'яти днів до проведення загальних зборів.

4.2. Члени ревізійної комісії можуть вимагати від Ради УАЗР позачергового скликання загальних зборів членів УАЗР, якщо виникла небезпека щодо подальшого існування УАЗР, своєчасно надавати звіти про результати перевірки загальним зборам і Раді УАЗР; додержуватись конфіденційності інформації, до якої члени Ревізійної комісії мають доступ при виконанні своїх функцій, і не використовувати цю інформацію в особистих цілях чи в інтересах організацій, представниками яких вони є.

4.3. Якщо протягом терміну дії повноважень члена ревізійної комісії виникли обставини, що заважають виконанню ним своїх функцій чи несумісні з їх виконанням, цей член ревізійної комісії зобов'язаний повідомити про це Раду УАЗР протягом тижня з того моменту, як йому стали відомі ці обставини. В цьому випадку Рада УАЗР звільняє члена ревізійної комісії від наданих повноважень і на найближчих загальних зборах обирається новий член ревізійної комісії.
5. Засідання ревізійної комісії

5.1. Ревізійна комісія вирішує всі питання на своїх засіданнях. Засідання комісії проводяться за затвердженим планом, а також перед початком перевірки та за її результатами. Будь-який член ревізійної комісії може вимагати скликання надзвичайного засідання Комісії у випадку виявлення порушень, що

потребують невідкладного розгляду ревізійною комісією.

5.2. Засідання ревізійної комісії вважаються правомочними, якщо на них присутні два її члена.

5.3. Кожному члену ревізійної комісії належить один голос. Рішення на засіданнях приймаються простою більшістю голосів. При рівній кількості голосів вирішальним є голос голови ревізійної комісії.

5.4. Члени ревізійної комісії у випадку своєї незгоди з думкою більшості мають право зафіксувати у протоколі засідання чи оформити окремим документом свою думку і довести її до відома органів управління УАЗР.

5.5. Ревізійна комісія з свого складу вибирає голову і секретаря.

Голова ревізійної комісії:

- скликає і проводить засідання ревізійної комісії;

- організовує поточну роботу ревізійної комісії;

- представляє її на засіданнях і зборах органів управління УАЗР;

- підписує документи, що виходять від імені ревізійної комісії.

Секретар ревізійної комісії:

- організує ведення протоколів її засідання;

- забезпечує доведення до адресатів актів і висновків ревізійної комісії; - забезпечує зберігання документів ревізійної комісії.

5.6. На кожному засіданні ревізійної комісії ведеться протокол. Всі протоколи, акти, висновки та інші документи ревізійної комісії зберігаються в установленому головою ревізійної комісії місці і порядку.

Схожі:

Українська Асоціація Захисту Рослин
...
Українська Асоціація Захисту Рослин
Це Положення розроблене на основі чинного законодавства України та Статуту Української Асоціації Захисту Рослин (далі Асоціація)....
Українська Асоціація Захисту Рослин
Це Положення розроблено на підставі Статуту, правил та положень Української Асоціації Захисту Рослин
Українська Асоціація Захисту Рослин
Це Положення розроблено відповідно до законодавства України, Статуту, правил та положень Української Асоціації Захисту Рослин
ПРЕАМБУЛА
Українська Асоціація Захисту Рослин вважається утвореною (далi Асоціація). У цьому статуті визначено загальнi правовi та фінансовi...
Українська Асоціація Захисту Рослин
...
Про проведення Всеукраїнської агропромислової виставки „АГРОЕКСПО”
АГРОЕКСПО”. Організаторами виставки є Міністерство аграрної політики та продовольства України, Асоціація підприємств-виробників техніки...
СТАТУТ «Туристичної Асоціації Канівщини» м. Канів, червень 2010 р. Загальні положення
Асоціація „Туристична Асоціація Канівщини (далі за текстом – Асоціація) є господарською асоціацією
Уроку: Урок: Тема : Розмноження та розвиток рослин. Типи розмноження...
Тема: Розмноження та розвиток рослин. Типи розмноження рослин. Практична робота № Вегетативне розмноження рослин
Державна наукова установа "Книжкова палата України імені Івана Федорова"...
Законодавчо-нормативна база функціонування системи обов'язкового примірника видань
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка