Благодійний Київський фестиваль вуличної сцени 2012 «Уся справа у капелюсі»


Скачати 24.19 Kb.
Назва Благодійний Київський фестиваль вуличної сцени 2012 «Уся справа у капелюсі»
Дата 11.04.2013
Розмір 24.19 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Астрономія > Документи

c:\users\user\documents\все дело в шляпе\example (1).pngФестиваль вуличної сцени СПРАВА У КАПЕЛЮСІ

Шановні представники ЗМІ!

Запрошуємо Вас на Благодійний Київський фестиваль вуличної сцени 2012 «Уся справа у капелюсі», який відбудеться 13 та 14 жовтня на території Пейзажної алеї від Історичного музею до кінця вулиці Велика Житомирська.

Театр може бути усюди, так саме і сцена може знаходитись будь де. Розвиток вуличного театру на Україні тільки починає набирати оберти. Місією Київського фестивалю вуличної сцени є створення умов для розвитку вуличного театру, підвищення рівня професійних та напів-професійних колективів, які працюють у жанрі вуличного мистецтва. Також, ця подія повинна стати святковим дійством для міста.

Вуличні музиканти, живі статуї, поети, фокусники, театри, міми, ходулісти. Усі будуть працювати на капелюх. Хто більше зможе зібрати грошей. Десятина відається на благо чинність.

У програмі фестивалю передбачається з 14.00 до23:00

Майстер-класи з рукоділля.

Художник аквагриму.

Ярмарка обміну речей.

Ярмарка рукоділля.

Виступи артистів різноманітних жанрів.

Виступи театрів на вулиці.

Виступи театрів тіней (21:00) – Чернігів та Київ

Вистави театру вогню (22:00) – Strobos та «Кіт»
Театр «Біла ворона» у суботу о 19:00 з виставою «АВТОБУС: щось дуже важливе» зі словами найвідоміших літературних героїв. З Севастополя приїжджає театр «Сунична поляна» з дітками, ходулістами та взаємодією з публікою в імпровізації. Також, будут дітки з Київського цирку «Юність». У ресторані «Культ Ра» буде працювати Плейбек театр глядацьких історій «Дежавю Плюс».
У неділю 14.10 відбудеться карнавальна хода та карнавал капелюхів. О 13:00 учасники зберуться у парку Шевченко. О 14:00 – початок карнавальної ходи з вулиці Володимирська. Кінцева зупинка – Історичний музей.

У рамках фестивалю буде проведено фотоквест. Найкращі роботи підуть на аукціон збору коштів для проекту Центру соціалізації та адаптації випускників дитячих будинків та інтернатів «Чадо – Планета можливостей».

Діяльність Центру направлена на допомогу в формуванні свідомих та успішних майбутніх громадян України та гідних членів суспільства з числа вихованців освітніх закладів для дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей-сиріт, шляхом проведення тренінгів та індивідуальних консультацій, а також залучення вихованців до молодіжних громадських організацій. Центр відкрито 25 травня 2012 року.

У рамках «Каравану фестивалів вуличних театрів світу» за сприяння «II Міжнародного Благодійного Фестивалю Вуличних Театрів в Ярославлі» приїжджає Вуличний Театр "Діти Вулиць" (Москва-Ярославль) з перфомансами і вуличної постановкою "Вище ніс, пан черевик!" (15 хв), де артисти - підлітки, сьогоднішні випускники дитячих будинків. Виступ юних артистів-бродяг в Києві - це їх дебют! Перший виступ перед перехожими й глядачами!

Дресс – код: капелюх. Капелюхом може бути що завгодно.

Планується проведення фестивалю в декількох містах України на протязі року та звичайно Київський Фестиваль вуличної сцени у 2013 році.

Це перший фестиваль вуличної сцени, який ми проводимо на Пейзажній алеї за підтримки Головного Управління контролю за благоустроєм міста Київ.

«Краще плекати вулицю, аніж витрачати кошти на будівництво тюрем»



З пошаною, Олена Гареєва!

093-76-88-954

stageonthestreet@gmail.com

Схожі:

Благодійний рок-фестиваль WOODSTOCK UKRAINA 2012 28-29-30 серпня!...
Умови участі для підприємств громадського харчування з метою забезпечення харчування гостей та учасників Фестивалю
Конкурс проводився у номінаціях «Академічний вокал»
Києві відбувся Всеукраїнський фестиваль-конкурс музичного мистецтва «Київський колорит», засновником якого виступила Національна...
Методичні рекомендації до проведення Першого уроку
Співає сонячні пісні уся моя родина, бо ми родились на землі, що зветься Україна: Методичні рекомендації щодо Першого уроку в 2012–2013...
ІІ обласний фестиваль музеїв при навчальних закладах
На Фестиваль прибули делегації з міст Миколаєва, Первомайська, Новодеського, Снігурівського, Новобузького, Жовтневого, Арбузинського,...
Фестиваль української народної творчості “Степограй”
Карбівської сільської ради. Засновником його є Асоціація молоді Кіровоградщини “Златопілля” та Добровеличківська районна державна...
4 2012 ДЕРЖАВНА НАУКОВА УСТАНОВА
Бібліографія і бібліографічні покажчики. Каталоги 6 02 Бібліотечна справа. Бібліотекознавство 6
Розклад занять 1 курсу денного відділення факультету управління на...
Напряму підготовки 140101 «Готельно-ресторанна справа» Освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр»
Виробничий травматизм по Волинській області за 5 місяців 2012 року
Луцьк, м-н Київський, 4 Мокич С. С., 1972 р н., заступник начальника управління, 3 р
Місце проведення: Конгрес-Холл «Київський», НТУУ «Київський політехнічний інститут»
...
1. Основи фінансів підприємств
Робоча програма вступного іспиту за спеціальністю 0305082 «Банківська справа», 0305082 «Банківська справа», освітньо-кваліфікаційний...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка