Бойківська гостинна садиба”


Скачати 25.72 Kb.
Назва Бойківська гостинна садиба”
Дата 16.04.2013
Розмір 25.72 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Туризм > Документи
Долинська центральна районна бібліотека

Бойківська гостинна садиба”

Вебліографічний список

Долина

2011

Щороку нашу державу відвідує велика кількість туристів. Значну увагу вони приділяють саме мальовничим горам Карпатам.

Вебліографічний покажчик створений з метою допомогти туристам та гостям бойківського краю обрати відпочинкові комплекси і гарно провести час серед прекрасних Карпатських гір.


http://turizm-karpaty.com.ua/index.php?lang=ukr&page=main

На сайті “Туристичний довідник Карпат” розміщено готелі та бази відпочинку, садиби та приватні котеджі, визначні пам’ятки, водоспади, озера, цікаві місця, схеми проїзду. Все для відпочинку в Карпатах.

http://www.karpaty.info/ua/uk/if/

Туристичний Інтернет-каталог “Карпати.інфо” надає можливість скористатися розширеним пошуком відпочинкових комплексів, готелів, приватного сектору, музеїв, туристичних послуг Західної України, зокрема бойківського регіону.

http://doltour.at.ua/

Туристичні можливості Долинського району найбільш докладно представлені на сайті “Долинщина туристична”. Тут можна знайти інформацію про готелі, приватні садиби, а також про готельно-відпочинкові, лікувально-оздоровчі, гірськолижний рекреаційний та історико-культурний комплекси. До уваги відвідувачів туристичні новини району і фотоальбоми.

http://www.asinfo.com.ua/karpaty/kar_city.php

Сайт “ASINFO. Всеукраїнський туристичний портал” надає можливість тим, що бажають відпочивати в Карпатах, знайти інформацію про відпочинкові комплекси Західного регіону, забронювати туристичні тури та місця в готелях, ознайомитися з прайсами та відгуками туристів. Є також багато статей про цікаві місця в Карпатах.

http://www.museum.if.ua/

Музейний потенціал Івано-Франківського регіону представлений на сайті проекту “Музейне коло Прикарпаття”. Тут зібрані матеріали з більшості музейних закладів області. Пошук можна здійснити за напрямом роботи музею або за його розташуванням.

http://vechervkarpatah.at.ua/

Цікаву інформацію про відпочинкові комплекси м. Яремче та мультимедійні звіти і відгуки людей, що побували в цих місцях, розміщено на сайті “Яремче відпочинок / Гостинний двір “Вечір в Карпатах”.

http://www.skole.com.ua/uk/main.html

На сайті міста Сколе можна дізнатись про історію, традиції, пам’ятки архітектури, ремесла і фольклор як сколівщини так і Карпатського краю в цілому. Також на сайті представлені готелі, бази відпочинку та приватні садиби, де можна провести комфортний відпочинок у Карпатах.

http://trybraty.com.ua/

Сайт “Родинна садиба “Три брати” пропонує скористатися послугами, які надає однойменний відпочинковий комплекс. Розташована садиба в мальовничому куточку Карпатського заповідника – курортному селищі Гребенів, на території Сколівських Бескидів та Стрийсько-Сянської верховини.

http://besahy.com/index.php?option=com_content&view=article& id=50&Itemid=59

Цікаві статті про бойків, їх побут та архітектуру розміщені на сайті “Бесаги”. Багато цікавої інформації про стиль життя бойків можуть тут знайти гості нашої країни.


Підготував Р.Я. Данилишин

інженер-програміст ІІ категорії

Схожі:

ДОЛИНСЬКА ЦЕНТРАЛьна районна БІБЛІОТЕка ЛОЛИНСЬКА СІЛЬСЬКА БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ...
Моя гостинна і свята Лолинська рідна сторона [Текст] : інформ-досьє / Долинська ЦРБ; [упоряд.: З. Тарантюк, Л. Підберезька]. – Долина,...
Регіональний ландшафтний парк "Міжрічинський"
Дніпра і Десни. За територією він є одним із найбільших об'єктів природно-заповідного фонду не лише в Україні, а і у Центральній...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка