Державне підприємство науково-телекомунікаційний центр “Українська академічна і дослідницька мережа” Інституту фізики конденсованих систем НАН України


Скачати 40.97 Kb.
Назва Державне підприємство науково-телекомунікаційний центр “Українська академічна і дослідницька мережа” Інституту фізики конденсованих систем НАН України
Дата 23.04.2013
Розмір 40.97 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Право > Документи
Договір № _____



м.Львів __________________________

Державне підприємство науково-телекомунікаційний центр “Українська академічна і дослідницька мережа” Інституту фізики конденсованих систем НАН України, надалі "Виконавець", в особі директора Процикевича І.А., що діє на підставі Статуту і має статус платника податку на прибуток на загальних підставах, з однієї сторони, та ____________________________________, в особі _______________________ , надалі "Абонент", що має статус платника ____________________________________________, з другої сторони, надалі “Сторони” уклали даний договір про наступне:


  1. Виконавець надає у використання та обслуговує мережу 194.44.____.0-194.44.____.255 з адресного простору локального Інтернет-реєстру UA.ZZ. Локальний Інтернет-реєстр UA.ZZ делегує Абоненту реверсну DNS-зону у відповідності до виданого класу Інтернет-адрес.

  2. Локальний Інтернет-реєстр UA.ZZ працює на підставі правил та документів Регіонального Європейського Реєстру (RIPE), які є невід’ємною часткою цього договору.

  3. Вартість послуг з обслуговування одного класу С ІР-адрес становить 662,40 грн. за кожен календарний рік.Вартість послуг може змінюватись. Зміни фіксуються у відповідних додатках до договору.

  4. Абонент проводить оплату послуг на підставі рахунків Виконавця, які передаються електронною поштою один раз в рік. Термін оплати -10 банківських днів з дня виставлення рахунку.

  5. В разі неоплати Абонентом рахунку Виконавця у термін, передбачений п.4, Виконавець має право припинити обслуговування мереж Абонента та ініціювати відповідні зміни в базі даних Європейського центру координації Інтернет-мережі (RIPE) з поверненням адресного простору, що був наданий Абоненту, до локального Інтернет-реєстру UA.ZZ.

  6. У випадку використання Абонентом адрес типу "ASSIGNED PA" (агреговані провайдером), після припинення дії угоди про надання послуг Інтернет, Абонент протягом двох тижнів повертає такі адреси до Локального Інтернет-реєстру UA.ZZ.

  7. Сторони звільняються від виконання зобов’язань даного договору, якщо таке невиконання є наслідком непередбачених обставин, що виникли після укладення договору в результаті подій надзвичайного характеру, яким Сторони не мали змоги запобігти.

  8. У разі виникнення спірних питань Сторони використають усі засоби для вирішення їх шляхом переговорів. Якщо Сторони не дійдуть згоди, усі спірні питання будуть вирішуватись в арбітражному суді Львівської області.

  9. Претензії, які виникають внаслідок невиконання однією зі Сторін умов цього договору , повинні бути заявлені протягом одного місяця з часу виникнення підстав для їх пред’явлення. Датою пред’явлення претензії вважається дата на штампі поштової організації про прийняття листа. Сторона, яка отримала претензію, зобов’язана розглянути її і відповісти по суті претензії, підтвердити згоду на повну чи часткову можливість задовольнити її або повідомити про повну чи часткову відмову в її задоволенні не пізніше одного місяця з дати отримання претензії.

  10. Зміни. та доповнення до даного договору вносяться додатками, які є невід’ємною частиною договору. Дійсним вважається останній з підписаних додатків, який скасовує дію усіх попередніх.

  11. Даний договір вступає в силу з моменту його підписання Сторонами і діє до 31 грудня 2010р. Термін дії договору автоматично продовжується до моменту доки одна (чи обидві) зі Сторін не заявить про намір його розірвати.




  1. Договір може бути розірваний достроково при невиконанні чи неможливості виконання однією із Сторін своїх зобов’язань.




  1. Попередження про намір розірвати договір одна зі Сторін надсилає іншій у письмовій формі за місяць до передбачуваної дати припинення дії договору.




  1. Договір складено українською мовою у двох примірниках, що мають однакову юридичну силу.


Юридичні адреси, реквізити та підписи Сторін



Уарнет:

Державне підприємство науково-телекомунікацій-ний центр “Українська академічна і дослідницька мережа” ІФКС НАН України

79011, Львів, вул.Свєнціцького, 1

тел./факс (0322) 76-84-05, 76-84-01

Р/р 2600601043800


Відділення № 4 у м.Львові

ПЛФ ВАТ „Кредобанк”

МФО 325365 код за ЄДРПОУ 30275262

Свідоцтво 17828690, ІПН 302752613045




Директор______________________Процикевич І.А.

МП

Абонент:

Схожі:

Державне підприємство Науково-телекомунікаційний центр «Українська...
Державне підприємство Науково-телекомунікаційний центр «Українська академічна і дослідницька мережа» Інституту фізики конденсованих...
Державне підприємство науково-телекомунікаційний центр “Українська...

Державне підприємство науково-телекомунікаційний центр “Українська...

Державне підприємство науково-телекомунікаційний центр “Українська...

Додаток до угоди №
Державне підприємство науково-телекомунікаційний центр “Українська академічна і дослідницька мережа” Інституту фізики конденсованих...
Про інформаційне обслуговування через комутовану телефонну лінію
Державне підприємство науково-телекомунікаційний центр “Українська академічна і дослідницька
Державне підприємство науково-телекомунікаційний центр Українська академічна і

Державне підприємство науково-телекомунікаційний центр Українська академічна і

ЗАТВЕРДЖЕНО
Державне підприємство "Житомирський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації"
ІНФОРМАЦІЙНА КАРТКА адміністративної послуги
ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ЖИТОМИРСЬКИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ НАУКОВО-ВИРОБНИЧИЙ ЦЕНТР СТАНДАРТИЗАЦІЇ, МЕТРОЛОГІЇ ТА СЕРТИФІКАЦІЇ»
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка