Державне підприємство науково-телекомунікаційний центр “Українська академічна і дослідницька мережа” Інституту фізики конденсованих систем НАН України, надалі


Скачати 28.03 Kb.
Назва Державне підприємство науково-телекомунікаційний центр “Українська академічна і дослідницька мережа” Інституту фізики конденсованих систем НАН України, надалі
Дата 14.04.2013
Розмір 28.03 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Фізика > Документи

ДоговІр ___



м.Львів _______________ 2000 р.
Державне підприємство науково-телекомунікаційний центр “Українська академічна і дослідницька мережа” Інституту фізики конденсованих систем НАН України, надалі "Виконавець", в особі директора Процикевича І.А., що діє на підставі Статуту, з однієї сторони, та ________________________________________________, надалі "Абонент", в __________________________, що діє на підставі ______________, з іншої сторони, надалі “Сторони” уклали даний договір про наступне:

  1. Виконавець надає у використання та обслуговує мережу(і) _______________________________

з адресного простору локального Інтернет-реєстру UA.ZZ. Локальний Інтернет-реєстр UA.ZZ делегує Абоненту реверсну DNS-зону у відповідності до виданого класу IP адрес.

  1. Вартість послуг в 2000 р. становить 662 (шістсот шістдесят дві) гривні 40 коп., в т.ч. ПДВ - 110 грн. 40 коп., за кожну мережу.

  2. Абонент проводить оплату послуг на підставі рахунків Виконавця, які передаються електронною поштою, протягом тижня з дня виставлення рахунку.

  3. В разі неоплати Абонентом рахунку Виконавця у термін, передбачений п.3, Виконавець має право припинити обслуговування мереж Абонента та ініціювати відповідні зміни в базі даних Європейського центру координації Інтернет-мережі (RIPE) з поверненням адресного простору, що був наданий Абоненту, до локального Інтернет-реєстру UA.ZZ.

  4. В випадку використання Абонентом адрес типу “ASSIGNED PA” (агреговані провайдером), після припинення дії угоди про надання послуг Інтернет, Абонент протягом двох тижнів повертає такі адреси до Локального Інтернет-реєстру UA.ZZ.

  5. Локальний Інтернет-реєстр UA.ZZ працює на підставі правил та документів Регіонального Європейського Реєстру (RIPE), які є невід’ємною часткою цього договору.

  6. Сторони звільняються від виконання зобов’язань даного договору, якщо таке невиконання є наслідком непередбачених обставин, що виникли після укладення договору в результаті подій надзвичайного характеру, яким Сторони не мали змоги запобігти.

  7. Сторони вживуть всіх заходів для вирішення суперечок, які можуть виникнути щодо даного договору, шляхом переговорів. У випадку, коли Сторони не дійдуть згоди, всі спірні питання будуть вирішуватись в арбітражному суді Львівської області.

  8. Претензії, які випливають з цього договору, повинні бути заявлені протягом одного місяця з часу виникнення підстав для їх виставлення. Датою виставлення претензії вважається дата штампу поштової організації про прийняття листа. Сторона, яка отримала претензію, зобов’язана розглянути її і відповісти по суті претензії, підтвердити згоду на повну чи часткову можливість задовольнити її або повідомити про повну чи часткову відмову в її задоволенні не пізніше одного місяця з дати отримання претензії.

  9. Зміни та доповнення до даного договору є невід’ємною частиною угоди.

  10. Даний договір вступає в силу з моменту його підписання Сторонами і діє до 31 грудня 2000 р. Термін дії договору продовжується на наступний термін за взаємною згодою сторін.

  11. Договір може бути розірваний достроково при невиконанні чи неможливості виконання однією із Сторін своїх зобов’язань.



ДП НТЦ “Українська академічна і дослідницька мережа” ІФКС НАН України

79011, Львів, вул.Свєнціцького, 1

тел./факс 76-84-05, 76-84-01

Р/р 260032194 в ЛОД АППБ “Аваль”

МФО 325570

ЄДРПОУ 30275262



Директор_______________Процикевич І.А.



Схожі:

Державне підприємство Науково-телекомунікаційний центр «Українська...
Державне підприємство Науково-телекомунікаційний центр «Українська академічна і дослідницька мережа» Інституту фізики конденсованих...
Додаток до угоди №
Державне підприємство науково-телекомунікаційний центр “Українська академічна і дослідницька мережа” Інституту фізики конденсованих...
Державне підприємство науково-телекомунікаційний центр “Українська...

Державне підприємство науково-телекомунікаційний центр “Українська...

Державне підприємство науково-телекомунікаційний центр “Українська...

Про інформаційне обслуговування через комутовану телефонну лінію
Державне підприємство науково-телекомунікаційний центр “Українська академічна і дослідницька
Державне підприємство науково-телекомунікаційний центр Українська академічна і

Державне підприємство науково-телекомунікаційний центр Українська академічна і

Приєднання до Системи “Комунальні платежі”
Фінансова установа, з одного боку, та Колективне підприємство "Науково-виробнича фірма "Впровадження автоматизованих систем", в особі...
ЗАТВЕРДЖЕНО
Державне підприємство "Житомирський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації"
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка