ЛИСТ ОПИТУВАННЯ Національних Координаторів, учасників та гостей ЧЕТВЕРТОГО З’ЇЗДУ ВГОРУ по темах


Скачати 33.18 Kb.
Назва ЛИСТ ОПИТУВАННЯ Національних Координаторів, учасників та гостей ЧЕТВЕРТОГО З’ЇЗДУ ВГОРУ по темах
Дата 15.12.2013
Розмір 33.18 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Право > Документи
ЛИСТ ОПИТУВАННЯ

Національних Координаторів, учасників та гостей ЧЕТВЕРТОГО З’ЇЗДУ ВГОРУ

по темах:
1. ПОТРЕБА само/проголошення українських рідновірів «Споконвічною Корінною Етнічно-Національною Спільнотою України» (далі – УР-СКЕНСУ) з виявленням самоназви.

2. ПОТРЕБА самоорганізації «Гром/політичного Представницького Органу Українських Рідновірів» (далі – ГПОУР). Виявленням самоназви з урахуванням подальшого №3.

3. ПОТРЕБА, доцільність ВГОРУ створене ініціативною групою представників різних громад рідновір'я як предтеча ГПОУР.

НК:

Відомості про рідновіра: П. І. Б (рідновірське ім.’я), посв’ята (рідновірська організація), телефон, адр. ел. пошти та ін.








ТЕМА №1


  1. Чи існує необхідність проголошення Рідновірів України – СКЕНСУ як самоусвідомлено організуючої, самодостатньої народотворчої форми життя:

потрібне, непотрібне, не визначився

вибране підкреслити



Чи існують і які вони – об’єктивні передумови і суб’єктивно самоусвідомлена потреба самопроголошення Українських Рідновірів споконвічною корінною етнонаціональною спільнотою України?










  1. Які позитивні і негативні наслідки для Українських Рідновірів можуть бути в разі таких офіційно проголошених самовизначення та самоідентифікації? Що це дасть?













  1. Яким чином, у який спосіб, на Ваш погляд, УР-СКЕНСУ має легітимізуватись, легалізуватись в якості особливої (окремішної) етнонаціональної спільноти, як виокремлена частина у складі українського народу ?










  1. Якщо Українські Рідновіри самовизначаться і самоідентифікуються в статусі особливої, окремішної етнонаціональною спільноти (СКЕНСУ), то під якою самоназвою вони повинні реєструватись у ході Всеукраїнського перепису 11012 р.Д. ( 2012 р.Х)?











ТЕМА №2


  1. Чи потрібно рідновірам України мати своє громадсько/політичне представництво для правочинних спів/відносин з державницькими структурами у вимогах вирішення питань, що виходять за рамки суто духовних потреб?

А також репрезентувати українське рідновір'я у спектрі політико-правових відносин перед націями і псевдо-позанаціональними спільнотами України та зарубіжними громадсько-політичними інституціями (націями, державами, ООН, Радою Європи, ОБСЄ, ПАРЕ і т.і.).









6. Яким чином, у який спосіб, на Вашу думку, можуть бути утворені, легітимізовані та легалізовані найвищі органи самоврядування і представництва УР-СКЕНСУ, зокрема, Орган Політичного Представництва УР-СКЕНСУ – ГПОУР?









ТЕМА №3


  1. Чи є потреба у діяльності ВГОРУ, чи потрібно вирішувати ті питання, котрі намагається ВГОРУ сформулювати і проголосити перед широким рідновірським колом?













  1. Ваше бачення майбутньої діяльності ВГОРУ? Напрямки роботи, види діяльності, нагальні питання потребуючі уваги та вирішення.













  1. В разі саморозпуску ВГОРУ, чи Ви бачите йому замінник зі схожими критеріями діяльності спрямованими у соціально/громадсько/політичний напрямок буття держави України?













  1. Чи є потреба у зносинах українського рідновір'я з народами, державами, ООН, Радою Європи, ОБСЄ, ПАРЕ і т.і. Чи є потреба у наведенні інформаційних зв’язків з закордонним громадами, осередками, котрі займаються громадсько-політичними питаннями з рідновірським наголосом у свої діяльності і вже, можливо, мають певний досвід взаємостосунків з державницьким інституціями, суспільством своєї країни ?















ЯВ: Дата друку 20.12.2010 0:00:00 Опитувальник (ЯрКраса – АНТа)

Схожі:

Останова IV з’їзду Всеукраїнського громадського об’єднання рідновірів...
Звітні доповіді національних координаторів відповідальних за напрямки роботи згідно з планом діяльності ВГОРУ на 11009-11010 р. Д.,...
ВГОРУ на 11009 року Дажбожого, 7517 р. Кола Сварожого. «РІДНА ВІРА РУШИТЬ ГОРИ» 1
Провести З'їзд ВГОРУ 7 02. та створити інформаційний розголос про суть з'їзду, доповіді, прийнятих документів
ПРОЕКТ РІШЕННЯ По 3 пункту порядку денного IV з'їзду ВГОРУ
«Доктрину Трумена-Далеса», «Катехізис єврея в СРСР», ранішні «Протоколи Сіон/мудреців», іще ранішній т зв. «лист євреїв м. Арля візантійським...
Рішення, прийняті на засіданні
Про заходи щодо відселення мешканців четвертого під’їзду житлового будинку №24 на вул. Артема у м. Нікополі
ПОСТАНОВА ІІІ з’їзду ВГО РУ з четвертого питання порядку денного
Про суспільно-політичну ситуацію в Україні напередодні виборів Президента і Верховної Ради України) (Проект)
ПЛАН діяльності Всеукраїнського громадського об’єднання рідновірів...
Підготовка та видання матеріалів ІІ та ІІІ з’їздів ВГОРУ: «ІІІ з’їзд ВГОРУ: пройдений шлях, прийняті. ДІЯТИ!».(Резолюція НКР ВГОРУ...
Види організації методу турботи про відпочинок гостей
Термін «турбота про відпочинок гостей» – це послідовність дій, починаючи з прибуття гостей в заклад і закінчуючи їх проведенням
Благодійний рок-фестиваль WOODSTOCK UKRAINA 2012 28-29-30 серпня!...
Умови участі для підприємств громадського харчування з метою забезпечення харчування гостей та учасників Фестивалю
Домашнє завдання на 07. 02. 20013
Хлопчик кинув м'яч масою 100 г вертика­льно вгору і спіймав його в точці кидання. М'яч досяг висоти 5 м. Визначити роботу сили тяжіння...
ISO в комунальних підприємствах і установах
...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка