ВГОРУ на 11009 року Дажбожого, 7517 р. Кола Сварожого. «РІДНА ВІРА РУШИТЬ ГОРИ» 1


Скачати 65.39 Kb.
Назва ВГОРУ на 11009 року Дажбожого, 7517 р. Кола Сварожого. «РІДНА ВІРА РУШИТЬ ГОРИ» 1
Дата 12.04.2013
Розмір 65.39 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Інформатика > Документи
ПЛАН ДІЙ ВГОРУ

на 11009 року Дажбожого, 7517 р. Кола Сварожого.
«РІДНА ВІРА РУШИТЬ ГОРИ»
1. Провести З'їзд ВГОРУ 7–8. 02. та створити інформаційний розголос про суть з'їзду, доповіді, прийнятих документів.

2. Проводити роботу по державній реєстрації ВГОРУ з метою здійснення політико-правового захисту рідновірів, реабілітації, популяризації рідновірів, спротиву діючому геноциду українського народу.

3. Ініціювати заходи по включенню провідників рідновірських конфесій в Міжцерковну Раду при Президентові України та сприяння створенню (в разі прогнозованої категоричної відмови) Міжконфесійної Ради Рідновірів при Президентові України.

4. Продовжувати роботу по протистоянню продажу землі (території) України (див «План ВГОРУ на 07–08рр. юдохристосівського літочислення»).

5. Створювати інформаційно-просвітницьку масову діяльність рідновірів України за принципом: кожен рідновір – агітаційно-просвітницький діяч серед українців-чужовірів по створенню і розповсюдженню рідновірської періодики (листівок на рідновірську тематику «Мудрість Української правди», започаткованою Львівськими рідновірами) з залученням дітей шкільного віку.

6. Брати активну участь у подальших виборах депутатів всіх рівнів, самовисуванням входити в списки кандидатів посад усіх структур влади діячів рідновірів, також, за відсутністю рідно віра кандидата, підтримувати лише українських національних патріотів.

– Боротись за посади директорів ЗОШ, училищ, ліцеїв, інститутів, в тому числі, міліцейських, військових учбових закладів, Козацьких громад, військових частин, тощо.

– Вести серед слухачів цих закладів діяльну інформаційну роботу.

7. Проводити зустрічі з керівниками вище згаданих закладів з метою навернення їх на шлях рідної віри з подальшою службою Батьківщині. Як єдино правильний шлях віродження України.

8. Створювати рідновірські громади в селах і містах України, як єдино-можливий, життєздатний шлях порятунку України в глобалізуючому світі, котрий процесом універсалізації йде всесвітнього колапсу.

9. Підтримати Одеських рідновірів з їх ідеєю продукувати заяви та скарги до владних структур, зокрема в Генеральну Прокуратуру з копіями до районних прокуратур про масові порушення ст. 35 Конституції України та ст..5 Закону України «Про свободу совісті та релігійні організації», про грубе порушення самого принципу відокремлення церкви від держави та школи від церкви. Домогатись від них повного припинення порушень згаданих Законів. (Сьогодні майже в кожних кабінетах державних установ висять образи «святих» юдохристиянізму, в школах запроваджують предмет «християнська етика» толерастії та рабського упокорення, в училищах введений предмет «духовна культура», в котрому нема гідного місця для об'єктивного висвітлення факту відродження в Україні рідновір'я, а в предметі українознавства цей факт відданий на розсуд викладачів, котрі, переважно, мало обізнані).

Зразки заяв надати делегатам з'їзду та вислати керівникам всіх рідновірських громад України.

10. Періодично звертатись заявами та скаргами до гаранта Конституції – Президента, ВР, Кабінету міністрів, Ген/прокуратури про грубі порушення ст..10 Конституції України «Про державну мову України» в засобах реклами, в діяльності іноземних фірм в Україні.

11. Збільшити наклад рідновірської преси з рубрикою «Діяти»; «Рідна віра – єдиний шлях порятунку України»; «Мудрість Української Правди».

12. Наголошувати в доступних ЗМІ на статистичних даних результатів минулих виборів (2006р. обрізання Христосовго) про обрання українцями-чужовірами 67% представників юдейської нацменшини депутатами ВРУ, яка має чисельність від загалу – 0,18%, і, як наслідок, щорічне вимирання українського народу – 600тис. (за даними газети МАУП «Персонал плюс»), тоді як 79% українців мають 9% депутатських місць. На цій основі вимагати у відкритих листах у ЗМІ від ВРУ скасувати існуючий стан і ввести в конституційний Закон, який забезпечив би Українському народові пропорційне представництво у всіх гілках влади по вертикалі знизу до верху.

13. Погодитись з пропозиціями рідновірів і започаткувати в поточному році рідновірську паспортизацію (на основі метрики) і надрукувати на першій стрінці присягу рідновіра на вірність Батьківщині.

14. Проявляти активну незгоду з публікаціями про/юдейських ЗМІ, котрі популяризують толерастію до афро/азійських мігрантів, з метою недопущення в Україні метисації, креолізації українців і неможливості у майбутньому утворення замкнених етнічних структур зі своїми етно/інтер/традиціями, з результатом, подібним протистоянням ісламських заброд у Франції з 5,5млн своєю кількістю (9,6% від загальної кількості), Голландії з 0,5млн (0,5%), Німеччині з 6,7млн (7,9%), Британії з 2,7млн (4,5%), Данії з 0,37млн (7%), Іспанії з 3,7млн (8,4%).

15. Практикувати пікетування владних структур України, що допускають грубі порушення Конституції України і створити для порушників «веселе життя» через телефонні дзвінки, домагаючись їх припинення.

16. З приводу нанесеної образи Рідній Вірі (стаття 28.11.08 «Нема Пророка…» провести пікетування редакції газети «Україна молода» з вимогами РУНВіри.

17. Публікувати в періодиці рідновірів звернення до всіх українців про факт відродження рідної віри, котрий не проукраїнськими ЗМІ замовчується і підлягає табуїзації.

18. Виясняти, які журналісти яких ЗМІ нас можуть підтримувати, запрошуючи їх на славлення, святі години. Подякувати (з'їздом) редакцію «Улюбленої газети» та журналіста Олену Лебідь, яка правдиво описала долю і вчення Пророка України Лева Силенка в статті «Українці – духовно кастрований народ».

19. Створювати по Україні співочі рідновірські колективи з популяризацією української рідновірської та національно-патріотичної пісні.

– Проводити запис зникаючих весільних пісень в різних регіонах України та відроджувати їх співом.

– Сприяти талановитим існуючим митцям та початківцям проводити виставки їх творів та виступи хорових гуртків на вулицях, в людних місцях, школах, клубах та дошкільних дитячих закладах. Цими колективами популяризувати наші рідновірські свята.

20. Випустити не меншу 500 тис. листівок «Мудрість Укранської Правди», також, та різну тематику, зокрема про значимість наших основних свят для здоров'я українців та причини їх замовчування, спроби їх дискредитації юдо/христсівським попівством. («Різдва світла Дажбожого», Водосвяття». «Нового року» 1-го березня, Великдень, «Клечальна неділя» («Трійця»), «Свята Купайла», всіх свят Кола Сварожого та ін.). Про їх вплив на здоров'я майбутньої нації Дажбожичів.

21. Відзначення пам'яті та бойових звитяг воїнів ОУН–УПА, як героїв всіма доступними ЗМІ.

– Приймати участь у відзначенні пам'ятних подій Конотопської та Полтавської битв. Вказувати при тім на облудність «православного братерства» московітів.

– Долучитись у відзначенні 300-річних роковин знищення 22 тис. українців Батурина московинськими «братами во Христі».

22. Сприяти руйнуванню одіозних імперських москвинських пам'ятників всіма доступними засобами і способами.

23. Негативно реагувати на встановлення розп'ять-христів на в'їздах сіл, домогатися їх зняття.

24. Створити надійний мобільний правовий захист рідновірів України від можливих посягань на їх честь і життя. Діючи за принципом наших предків: «за добро платить добром, а за зло – по справедливості».

25. Запропонувати рідновірам юристам, економістам (обов'язково посвяченим, котрі пройшли ініціацію у рідновір'я) створивши Наглядову Раду запровадити т.зв. «Кредитну спілку», котра б акумулювала фінансові вклади рідновірів на пільгових умовах і просувала економічно-фінансові проекти на користь рідновірського руху.

26. Після проведення агітаційно-роз'яснювальної роботи розпочати впровадження ПОРТАЛУ «РІДНОВІР'Я» (робоча назва) для зведення рідновір'я у віртуально-інформаційному просторі в єдиний острівець Свободи в мороці юдо-хрстиянства.

– Вдосконалювати сайт ВГОРУ.

27. Звернутись з'їздом ВГОРУ до Президента В.А.Ющенка, Голови ВР В.М. Литвина, Прем'єр Міністра , Ю.В.Тимошенко з вимогою припинення грубих порушень Конституції України в частині ст.10 та ст.35 ч.3 про агресивний, духовний, протизаконний наступ на українські освітні заклади.

28. Випустити збірку документально-публістичних розробок і творів «Хто такі Рідновіри і чого вони хочуть?»

29. Домогатися поверненню на державному рівні дійсної символіки України.

30. Підготувати і надіслати листа Президентові, ВРУ, Каб/Мін, мін/юст, проукраїнським громадським організаціям, ЗМІ по вимозі впровадження 9-го березня днем «Пам'яті Т.Г.Шевченка» державним святом вільним від праці замість «8 березня» Клари та Рози.

31. Надіслати відкритого листа до головного просвітянина П.Мовчана та газет: «Слово Просвіти», «Літературна Україна». «Українське Слово» (список продовжити), на радіо «Культура» з приводу наміру побудови на Тарасовій горі юдо-християнської церкви, котра буде не «об'єднувати», а роз'єднувати українців.

32. Приймати участь у підготовці урочистої ходи рідновірів 24 серпня.

33.Подати текстове роз'яснення з приводу звинувачення ВГОРУ, як агента впливу російського ФСБ безадресною листівкою невідомого походження, нетактовних випадів «Віча» Є.Добжанського. (цей пункт на розгляд рідновірів).

34. В рубрику «термінологія» сайту ВГОРУ вводити потрактування філософських, політологічних,.. давно уживаних термінів з позиції рідновіського світогляду.

35. Провести конференцію, круглий стіл по визначенню УНІ, введення в українське політологічне поле значення терміну з позиції рідновір'я.

Публіцистичними матеріалами, науковими дослідженнями продовжувати роботу по введенню рідновірського світогляду в свідомість українця-юдо-християніста, створювати підґрунтя для введення рідновірських ідеологем в соціально-громадське життя.



ЯК: Дата друку 08.02.2009 1:00:00

Схожі:

Останова IV з’їзду Всеукраїнського громадського об’єднання рідновірів...
Звітні доповіді національних координаторів відповідальних за напрямки роботи згідно з планом діяльності ВГОРУ на 11009-11010 р. Д.,...
ПРО ВИКЛЮЧЕННЯ МЕНЕ ІЗ СПИСКУ ВИБОРЦІВ НА ВИБОРАХ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ...
Конституція України встановлює, що Основний Закон України прийнятий від імені і задля «Українського народу – громадян України всіх...
ПЛАН діяльності Всеукраїнського громадського об’єднання рідновірів...
Підготовка та видання матеріалів ІІ та ІІІ з’їздів ВГОРУ: «ІІІ з’їзд ВГОРУ: пройдений шлях, прийняті. ДІЯТИ!».(Резолюція НКР ВГОРУ...
Квітни мово, наша рідна. Дмитро Білоус. Віра поета в неминуче відродження...
...
Випуск 2
Наприклад, Біле, Чорне, Червоне, Жовте моря, Біле озеро та ін. Гренландія – “зелена країна”, гори Шварцвальд – “ Чорний ліс”, гори...
Гори. Карпатські гори
Обладнання: фізична карта України, картини природи Карпат, квітка з пелюстками, гілочки росту, мікрофон, контурні карти
Домашнє завдання на 07. 02. 20013
Хлопчик кинув м'яч масою 100 г вертика­льно вгору і спіймав його в точці кидання. М'яч досяг висоти 5 м. Визначити роботу сили тяжіння...
Марущак Віра Іванівна член Національної спілки письменників України....
Марущак Віра Іванівна — член Національної спілки письменників України. Народилася 21 листопада 1949 року в селищі
Тема: Кола постійного струму: паралельне, послідовне та змішане з'єднання...
Мета: Розглянути залежність сили струму від напруги на ділянці кола, сформувати основні закони послідовного та паралельного з’єднання...
РУНВіра цим буквосполученням позначається одна із найбільш поширених...
Америки. Повна назва конфесії – Рідна Українська Національна Віра. Як віросповідання, вона не тотожна Рідній Вірі, оскільки ґрунтується...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка