РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Скачати 91.58 Kb.
Назва РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Дата 08.05.2013
Розмір 91.58 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Право > Документи

УКРАЇНА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
ГОЛОВИ ПЕТРІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ
від 7 лютого 2011 року № 97-р
смт Петрове
Про проведення безоплатного

капітального ремонту житла особам,

що мають право на таку пільгу


Відповідно до статей 6, 41 Закону України «Про місцеві
державні адміністрації», постанови Кабінету Міністрів України
від 20 травня 2009 року № 565 «Про затвердження Порядку проведення безоплатного капітального ремонту власних житлових будинків і квартир осіб, що мають право на таку пільгу, а також першочерговий поточний ремонт житлових будинків і квартир осіб, які мають на це право», розглянувши лист Петрівського районного управління юстиції Кіровоградської області від 27 січня 2011 року №6-15-4, з метою організації роботи на території району по проведенню ремонту власних житлових будинків і квартир осіб, що мають право на таку пільгу:


  1. Утворити комісію по вирішенню питання щодо проведення безоплатного капітального ремонту власних житлових будинків і квартир осіб, що мають право на таку пільгу.

2. Затвердити Положення про комісію по вирішенню питання щодо проведення безоплатного капітального ремонту власних житлових будинків і квартир осіб, що мають право на таку пільгу, додається .
3. Затвердити склад комісії по вирішенню питання щодо проведення безоплатного капітального ремонту власних житлових будинків і квартир осіб, що мають право на таку пільгу згідно з додатком.
4. Встановити періодичність проведення безоплатного капітального ремонту власних житлових будинків і квартир осіб, що мають право на таку пільгу, не частіше одного разу на 10 років.
5. Юридичному відділу апарату районної державної адміністрації подати дане розпорядження на державну реєстрацію до Петрівського районного управління юстиції та забезпечити публікацію в засобах масової інформації.
6. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження голови Петрівської районної державної адміністрації від 10 листопада 2010 року № 903-р «Про проведення безоплатного капітального ремонту житла особам, що мають право на таку пільгу».
7. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.


Голова районної

державної адміністрації Ю.Самохвал

Додаток

до розпорядження голови Петрівської районної державної адміністрації
від «____» лютого 2011 року № _____


СКЛАД

комісії по вирішенню питання щодо проведення безоплатного капітального ремонту власних житлових будинків і квартир осіб,
що мають право на таку пільгу

Співголови комісії:


Ільченко

Віктор Леонідович


- перший заступник голови районної державної адміністрації

Кисіль


Оксана Богданівна


- заступник голови районної державної адміністрації

Михальчук


Микола Ярославович



- начальник управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації

Секретар комісії

Смеречинська Алевтина Валеріївна


- спеціаліст І категорії відділу персоніфікованого обліку пільгових категорій населення управління праці та соціального захисту районної державної адміністрації


Члени комісії:

Заєць

Світлана Вікторівна


- начальник відділу регіонального розвитку містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства районної державної адміністрації

Земзер

Лідія Григорівна




- директор КП «Капітального будівництва»
(за згодою)

Єгупов


Василь Миколайович

- головний державний інспектор відділу державного архітектурно-будівельного контролю у східних районах Кіровоградської області




2

Крива

Галина Іванівна




- начальник відділу статистики в Петрівському районі (за згодою)

Кумпан


Микола Іванович

- начальник комунального підприємства «Петрівське» (за згодою)


Овдій

Галина Тарапонівна


- начальник фінансового управління районної державної адміністрації

Огнянніков

Володимир Васильович


- начальник Петрівського комбінату комунальних підприємств (за згодою)

Полтавець

Алла Миколаївна

- головний спеціаліст-головний архітектор відділу регіонального розвитку містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства районної державної адміністрації


Трохимчук

Тетяна Василівна

- начальник юридичного відділу апарату районної державної адміністрації


До складу комісії входять сільські, селищні голови.


Керівник апарату районної

державної адміністрації О.Семехова

ЗАТВЕРДЖЕНО

розпорядженням голови Петрівської районної державної адміністрації
від «____» лютого 2011 року № _____

ПОЛОЖЕННЯ

про комісію по вирішенню питання щодо проведення безоплатного капітального ремонту власних житлових будинків і квартир осіб,
що мають право на таку пільгу

1. Комісія по вирішенню питання щодо проведення безоплатного капітального ремонту власних житлових будинків і квартир осіб, що мають право на таку пільгу, утворюється при райдержадміністрації (далі-комісія).
2. В своїй діяльності комісія керується законами України
«Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», «Про основні засади соціального захисту ветеранів праці та інших громадян
похилого віку в Україні», «Про жертви нацистських переслідувань», Правилами користування приміщеннями житлових будинків
і гуртожитків, затвердженими постановою Кабінетом Міністрів України
від 8 жовтня 1992 року № 572 «Про механізм впровадження Закону України «Про приватизацію державного житлового фонду», постановою Кабінету Міністрів України від 20 травня 2009 року № 565 «Про затвердження Порядку проведення безоплатного капітального ремонту власних житлових будинків і квартир осіб, що мають право на таку пільгу, а також першочерговий поточний ремонт житлових будинків і квартир осіб, які мають на це право», а також цим Положенням.
2

3. У разі відсутності члена комісії з поважних причин у засіданні беруть участь особи, що їх заміщують.
4. Очолюють комісію співголови - перший заступник голови райдержадміністрації, заступник голови районної державної адміністрації та начальник управління праці та соціального захисту населення
райдержадміністрації. Склад комісії затверджується розпорядженням голови райдержадміністрації. Засідання комісії вважається правомочним у разі присутності на засіданні 2/3 її членів. При потребі до роботи комісії залучаються голови та депутати сільських, селищних рад та спеціалісти житлово-комунальних підприємств, ремонтно-будівельних організацій.
5. Засідання комісії проводяться по мірі надходження документів від пільгової категорії населення, що мають право на проведення безоплатного капітального ремонту власних житлових будинків і квартир. Секретар комісії веде протокол засідань комісії.
6. Секретар комісії веде облік житлових будинків і квартир осіб, що мають право на проведення безоплатного капітального ремонту згідно з діючим законодавством України, в яких проведено такий ремонт.
7. Особи, що мають право на безоплатний капітальний та першочерговий поточний ремонт власних житлових будинків (квартир), визначаються відповідно до законів України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», «Про основні засади соціального захисту ветеранів праці та інших громадян похилого віку в Україні», «Про жертви нацистських переслідувань».
8. Члени комісії на підставі особистої заяви пільговика про необхідність проведення ремонту будинку або квартири, в місячний термін з дня реєстрації заяви, обстежують будинок, квартиру, яка потребує ремонту. Обстеження проводиться у присутності особи, яка подала заяву.
3

За підсумками обстеження складають перелік, визначають види і обсяги робіт, які необхідно виконати, з урахуванням строку
проведення останнього капітального ремонту та виходячи з переліку основних робіт, що визначений постановою Кабінету Міністрів України
від 20 травня 2009 року № 565 « Про затвердження Порядку проведення безоплатного капітального ремонту власних житлових будинків і квартир осіб, що мають право на таку пільгу, а також першочерговий поточний ремонт житлових будинків і квартир осіб, які мають на це право», орієнтовної тривалості ефективної експлуатації елементів будинку, квартири, визначеної правилами утримання житлових будинків та прибудинкових територій. Готують дефектний акт, кошторисний розрахунок і визначають загальну вартість капітального ремонту. Безоплатний ремонт проводиться виходячи з розрахунку 21 квадратний метр загальної площі будинку, квартири на кожну особу, що має право на пільгу.
9. Загальна вартість капітального ремонту розраховується згідно з вимогами ДБН Д.2.4-2000 «Ресурсні елементні кошторисні норми на ремонтно-будівельні роботи» .
10. Вартість трудових і матеріально-технічних ресурсів, необхідних для проведення безоплатного капітального ремонту визначається за ціною їх придбання, яка не повинна перевищувати середньої ціни на такі ресурси, що склалася в регіоні. Інформація про середні регіональні ціни на трудові ресурси подається районним відділом статистики. Середня ціна на матеріально-технічні ресурси визначається на основі поданої ремонтно-будівельними організаціями інформації про ціни на такі ресурси, що склалися за останні шість місяців.
11. На підставі визначеної загальної вартості ремонту розраховується вартість капітального ремонту 1 квадратного метра будинку, квартири та площі, що належить особі, яка має право на пільгу, на праві приватної власності, зокрема спільної власності у таких будинку, квартирі. При цьому площа не може перевищувати 21 квадратного метра загальної площі будинку, квартири.

4

12. У разі, коли серед членів сім’ї особи, що має право на пільгу, які проживають і зареєстровані у тому самому будинку, квартирі, є особи, що мають право на таку саму пільгу, вони також подають заяву до райдержадміністрації. При цьому подані заяви розглядаються разом.
13. Особа, що має право на пільгу, яка проживає в будинку, квартирі менше як 10 років, для підтвердження факту її невикористання протягом останніх 10 років подає довідку з попереднього місяця проживання, що додається до заяви .
14. За заявою особи комісія більшістю голосів членів комісії визначається щодо проведення безоплатного капітального ремонту в межах вартості безоплатного капітального ремонту одного чи кількох видів ремонтних робіт, визначених за результатами обстеження. Результати роботи комісії фіксуються в протоколі, який підписується головою та секретарем комісії.
15. Секретар комісії за результатами роботи комісії та поданням комісії готує проект розпорядження голови районної державної адміністрації про проведення безоплатного капітального ремонту, затвердження кошторисного розрахунку та вартості безоплатного капітального ремонту. Кошторисний розрахунок і вартість безоплатного капітального ремонту не підлягають зміні. Рішення про проведення безоплатного капітального ремонту приймається у місячний строк після подання заяви особою, що має право на пільгу, на підставі результатів обстеження комісією будинку, квартири.
16 Затверджений кошторисний розрахунок і вартість безоплатного капітального ремонту передаються у встановленому законодавством порядку до головного розпорядника коштів місцевого бюджету для подальшої роботи.

Виконувати функції замовника з виконання безоплатних капітальних ремонтів будинків і квартир доручити управлінню праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації.

5

17. Особам, які мають особливі трудові заслуги перед Батьківщиною, у разі проведення капітального ремонту власними силами, виплачується компенсація витрат, пов’язаних з його проведенням. Розмір компенсації визначається у тому самому порядку, що і загальна вартість капітального ремонту, і не може перевищувати розміру документально підтверджених фактичних витрат, пов’язаних з проведенням капітального ремонту.
18. Організаційне забезпечення роботи комісії здійснює управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації та відділ регіонального розвитку містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації.


Керівник апарату районної

державної адміністрації О.Семехова

Схожі:

РОЗПОРЯДЖЕННЯ голови районної державної адміністрації
Про внесення змін до розпорядження голови райдержадміністрації від 04. 08. 2011 року №351
Позивач: Відповідач
Розпорядження Київської міської державної адміністрації (далі – відповідач) №1574 30. 10. 2006 року «Про впорядкування розмірів квартирної...
Екологічна група ПЕЧЕНIГИ
Згідно Розпорядження Кабінету Міністрів України від 10 квітня 2008 р. N 610-р «Деякі питання розпорядження земельними лісовими ділянками»...
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
України та звільнення в запас військовослужбовців у 2013 році”, розпорядження голови облдержадміністрації від 17. 12. 2012р. №431...
РОЗПОРЯДЖЕНН Я
На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 11 вересня 2007 року №731-р „Про затвердження плану дій щодо поліпшення...
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Для службового користування", "Конфіденційно" розпорядження голови Кіровоградської обласної державної адміністрації від 8 червня...
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Відповідно до статті 53 Закону України “Про місцеві державні адміністрації” на виконання розпорядження голови районної державної...
РОЗПОРЯДЖЕННЯ голови районної державної адміністрації
Міністрів України від 05. 07. 04 №835, розпорядження голови обласної державної адміністрації від 31. 01. 08 №27 «Про порядок контролю...
РОЗПОРЯДЖЕННЯ голови районної державної адміністрації
Міністрів України від 05. 07. 04 №835, розпорядження голови обласної державної адміністрації від 31. 01. 08 №27 «Про порядок контролю...
РОЗПОРЯДЖЕННЯ голови районної державної адміністрації
Міністрів України від 05. 07. 04 №835, розпорядження голови обласної державної адміністрації від 31. 01. 08 №27 «Про порядок контролю...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка