Управління агропромислового розвитку Новомиргородської райдержадміністрації


Скачати 21.33 Kb.
Назва Управління агропромислового розвитку Новомиргородської райдержадміністрації
Дата 14.04.2013
Розмір 21.33 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Право > Документи
Управління агропромислового розвитку Новомиргородської райдержадміністрації.
Основні функції та завдання.

1. Управління агропромислового розвитку районної державної адміністрації є структурним підрозділом районної державної адміністрації, підзвітним та підконтрольним голові районної державної адміністрації та головному управлінню агропромислового розвитку обласної державної адміністрації .

2. Юридична адреса: 26000 м. Новомиргород , вул. Леніна 105/40 ,телефон 4-15-75, електронна адреса: nmusg@nm.kw.ukrtel.net .

3. Забезпечення реалізації державної аграрної політики, розроблення та виконання регіональних програм інноваційно-інвестиційних та інших програм і прогнозів розвитку галузей сільськогосподарського виробництва.

4. Участь у формуванні та реалізації соціальної політики на селі, сталого розвитку регіонального агропродовольчого ринку і сільських територій району.

5. Організація роботи з питань насінництва і розсадництва , сортовипробування і захисту рослин, племінної справи, наукового і кадрового забезпечення, карантинного режиму, охорони праці та техніки безпеки.

6. Приймає участь у поширені досвіду підприємств агропромислового виробництва регіону, бере участь у виставково-ярмаркових заходах.

7. Організовує відповідно до законодавства роботу з ліцензування окремих видів господарської діяльності на відповідній території.

8. Розробляє і вносить пропозиції райдержадміністрації з збереження, відтворення та охорони родючості грунтів , а також бере участь у проведенні агрохімічної паспортизації земель сільськогосподарського призначення.

9. Координує діяльність сільськогосподарських товаровиробників з питань визначення ними потреби у пестицидах і агрохімікатах та їх фактичного надходження в район.

10. Сприяє техніко-технологічній модернізації галузей агропромислового виробництва, погоджує норми питомих витрат енергетичних ресурсів у аграрному секторі економіки.

11. Забезпечує в межах своїх повноважень розвиток виробництва і використання біодизеля, інших альтернативних видів палива та відновлювальних джерел енергії, запровадження енергозберігаючих технологій у галузях агропромислового виробництва.

12. Бере участь у забезпеченні підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників різних професій для галузей агропромислового виробництва , забезпечує цільове направлення фахівців, згідно із встановленою квотою, сприяє реалізації державної політики у сфері зайнятості сільського населення.

13. Забезпечує в межах своїх повноважень реалізацію державної політики у сфері державної таємниці та інформації, виконання завдань мобілізаційної підготовки та мобілізаційної готовності галузей агропромислового виробництва виконання завдань цивільного захисту населення сільських територій.

14. Забезпечує дотримання підприємствами, установами та організаціями галузей агропромислового виробництва вимог законодавства з охорони праці, пожежної безпеки і безпеки дорожнього руху.

Схожі:

ГРАФ І К проведення технічного огляду тракторів, тракторних причепів...
Держтехнагляду та матеріально-технічного забезпечення управління агропромислового розвитку райдержадміністрації
Управління соціального захисту населення Новомиргородської райдержадміністрації...
На протязі 2012 року спеціалістами управління праці та соціального захисту населення Новомиргородської райдержадміністрації відповідно...
Про підсумки роботи агропромислового
Заслухавши та обговоривши інформацію в о начальника управління агропромислового розвитку районної державної адміністрації Хименко...
УКРАЇНА РОЗПОРЯДЖЕННЯ ГОЛОВИ НОВОМИРГОРОДСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
Про затвердження структури апарату райдержадміністрації ”, від 25 червня 2005 року №533-р ” Про затвердження структури райдержадміністрації”...
Про стан роботи в райдержадміністрації
Заслухавши та обговоривши інформацію начальника відділу кадрової роботи апарату райдержадміністрації Мельнікової І. В. колегія Новомиргородської...
Персональний склад учасників дозвільного центру Петрівської РДА станом на 01. 01. 2001р
Завідувач сектору розвитку тваринництва та врегулювання відносин власності управління агропромислового розвитку РДА
ПРОГРАМА розвитку агропромислового комплексу Хмельницької області на 2012
Президента, постановами Кабінету Міністрів України та розпорядженнями голови облдержадміністрації щодо розвитку агропромислового...
Інформація про роботу управління праці та соціального захисту населення...
На протязі 9 місяців 2012 року управління праці та соціального захисту населення Ново миргородської райдержадміністраці здійснювали...
РАЙОННА ПРОГРАМА розвитку малого підприємництва в Петрівському районі...
Управління економіки та розвитку інфраструктури Петрівської райдержадміністрації
РАЙОННА ПРОГРАМА РОЗВИТКУ АГРОПРОМИСЛОВОГО КОМПЛЕКСУ НОВОМИРГОРОДСЬКОГО...
Районна програма розвитку агропромислового комплексу Кіровоградської області до 2015 року (далі – Програма) розроблена відповідно...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка