УКРАЇНА РОЗПОРЯДЖЕННЯ ГОЛОВИ НОВОМИРГОРОДСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ


Скачати 73.69 Kb.
Назва УКРАЇНА РОЗПОРЯДЖЕННЯ ГОЛОВИ НОВОМИРГОРОДСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
Дата 26.03.2013
Розмір 73.69 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Право > Документи


УКРАЇНА




РОЗПОРЯДЖЕННЯ


ГОЛОВИ НОВОМИРГОРОДСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ



від 1 серпня 2005 року № 628-р

м. Новомиргород


Про призначення працівників апарату

та структурних підрозділів

райдержадміністрації

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11 травня 2005 року № 328, розпоряджень голови Новомиргородської районної державної адміністрації від 25 червня 2005 року № 532-р ” Про затвердження структури апарату райдержадміністрації ”, від 25 червня 2005 року №533-р ” Про затвердження структури райдержадміністрації” та з метою приведення структури райдержадміністрації у відповідність із штатним розписом :
1. Призначити із 1 серпня 2005 року :

Кучеренка Юрія Лукича на посаду заступника керівника апарату-начальника відділу організаційної роботи апарату Новомиргородської районної державної адміністрації по переведенню з посади заступника керівника апарату-начальника організаційного відділу апарату Новомиргородської районної державної адміністрації з окладом згідно із штатним розписом. Зберегти десятий ранг державного службовця.

Підстава: заява Кучеренка Ю.Л. від 28 липня 2005 року .
Мокрицького Олександра Валентиновича на посаду начальника відділу кадрової роботи апарату Новомиргородської районної державної адміністрації по переведенню з посади начальника відділу кадрової роботи та з питань державної служби апарату Новомиргородської районної державної адміністрації з окладом згідно із штатним розписом. Зберегти тринадцятий ранг державного службовця.

Підстава: заява Мокрицького О.В. від 28 липня 2005 року.
2

Маринич Надію Миколаївну на посаду начальника відділу фінансово-господарського забезпечення – головного бухгалтера апарату Новомиргородської районної державної адміністрації по переведенню з посади начальника фінансово-господарського відділу – головного бухгалтера апарату Новомиргородської районної державної адміністрації з окладом згідно із штатним розписом. Зберегти одинадцятий ранг державного службовця.

Підстава: заява Маринич Н.М. від 28 липня 2005 року.
Сікач Раїсу Михайлівну на посаду начальника відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Новомиргородської районної державної адміністрації по переведенню з посади начальника відділу містобудування та архітектури Новомиргородської районної державної адміністрації з окладом згідно із штатним розписом. Зберегти одинадцятий ранг державного службовця.

Підстава: заява Сікач Р.М. від 27 липня 2005 року.
Мостового Дмитра Володимировича на посаду заступника начальника відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства - начальника інспекції державного архітектурно-будівельного контролю Новомиргородської районної державної адміністрації по переведенню з посади заступника начальника відділу містобудування та архітектури - начальника інспекції державного архітектурно-будівельного контролю Новомиргородської районної державної адміністрації з окладом згідно із штатним розписом. Зберегти дванадцятий ранг державного службовця.

Підстава: заява Мостового Д.В. від 27 липня 2005 року.
Шевченка Миколу Івановича на посаду начальника відділу з питань надзвичайних ситуацій Новомиргородської районної державної адміністрації по переведенню з посади начальника відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Новомиргородської районної державної адміністрації з окладом згідно із штатним розписом. Зберегти одинадцятий ранг державного службовця.

Підстава: заява Шевченка М.І. від 28 липня 2005 року.
Зубець Валентину Михайлівну на посаду заступника начальника – завідувача сектору прогнозування та економічного аналізу управління економіки та розвитку інфраструктури Новомиргородської районної державної адміністрації по переведенню з посади заступника начальника управління економіки Новомиргородської районної державної адміністрації з окладом згідно із штатним розписом. Зберегти одинадцятий ранг державного службовця.

Підстава: заява Зубець В.М. від 28 липня 2005 року.

3

Встановити вищеназваним посадовим особам надбавку до посадового окладу з урахуванням доплати за ранг у розмірі 50 відсотків відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 13 грудня 1999 року № 2288 “ Про впорядкування умов оплати праці працівників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та інших органів ” та надбавку до посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг у розмірі 70 відсотків відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 4 жовтня 1995 року № 783 “Про надбавки до посадових окладів за особливий характер роботи та інтенсивність праці”.

2. Призначити з 1 серпня 2005 року :
Скрипніченко Раїсу Володимирівну на посаду головного спеціаліста відділу організаційної роботи апарату Новомиргородської районної державної адміністрації по переведенню з посади головного спеціаліста організаційного відділу апарату Новомиргородської районної державної адміністрації з окладом згідно із штатним розписом. Зберегти п’ятнадцятий ранг державного службовця.

Підстава: заява Скрипніченко Р.В. від 27 липня 2005 року .
Безуглу Наталію Сергіївну на посаду головного спеціаліста відділу організаційної роботи апарату Новомиргородської районної державної адміністрації по переведенню з посади головного спеціаліста організаційного відділу апарату Новомиргородської районної державної адміністрації з окладом згідно із штатним розписом. Зберегти чотирнадцятий ранг державного службовця.

Підстава: заява Безуглої Н.С. від 28 липня 2005 року
Волянську Людмилу Миколаївну на посаду головного спеціаліста відділу кадрової роботи апарату Новомиргородської районної державної адміністрації по переведенню з посади головного спеціаліста організаційного відділу апарату Новомиргородської районної державної адміністрації з окладом згідно із штатним розписом. Зберегти тринадцятий ранг державного службовця.

Підстава: заява Волянської Л.М. від 29 липня 2005 року .
Забуранну Оксану Володимирівну на посаду головного спеціаліста юридичного відділу апарату Новомиргородської районної державної адміністрації по переведенню з посади головного спеціаліста організаційного відділу апарату Новомиргородської районної державної адміністрації з окладом згідно із штатним розписом. Зберегти чотирнадцятий ранг державного службовця.

Підстава: заява Забуранної О.В. від 27 липня 2005 року .
Процу Антоніну Борисівну на посаду головного спеціаліста сектору внутрішньої політики та суспільно-політичного моніторингу апарату Новомиргородської районної державної адміністрації по переведенню з посади


4
головного спеціаліста відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Новомиргородської районної державної адміністрації з

окладом згідно із штатним розписом. Зберегти чотирнадцятий ранг державного службовця.

Підстава: заява Проци А.Б. від 27 липня 2005 року .
Зарудню Валентину Дмитрівну на посаду головного спеціаліста сектору прогнозування та економічного аналізу управління економіки та розвитку інфраструктури Новомиргородської районної державної адміністрації по переведенню з посади головного спеціаліста управління економіки Новомиргородської районної державної адміністрації з окладом згідно із штатним розписом. Зберегти тринадцятий ранг державного службовця.

Підстава: заява Зарудньої В.Д. від 28 липня 2005 року.
Карбівничу Ірину Павлівну на посаду головного спеціаліста сектору розвитку інфраструктури управління економіки та розвитку інфраструктури Новомиргородської районної державної адміністрації по переведенню з посади головного спеціаліста управління економіки Новомиргородської районної державної адміністрації з окладом згідно із штатним розписом. Зберегти тринадцятий ранг державного службовця.

Підстава: заява Карбівничої І.П. від 28 липня 2005 року.
Афанасьєва Віктора Олександровича на посаду водія І-го класу відділу фінансово-господарського забезпечення апарату Новомиргородської районної державної адміністрації по переведенню з посади водія І-го класу фінансово-господарського відділу апарату Новомиргородської районної державної адміністрації з окладом згідно із штатним розписом.

Підстава: заява Афанасьєва В.О. від 27 липня 2005 року.
Скиданова Сергія Миколайовича на посаду водія І-го класу відділу фінансово-господарського забезпечення апарату Новомиргородської районної державної адміністрації по переведенню з посади водія І-го класу фінансово-господарського відділу апарату Новомиргородської районної державної адміністрації з окладом згідно із штатним розписом.

Підстава: заява Скиданова С.М. від 27 липня 2005 року.
Мартинова Олександра Євгенійовича на посаду водія І-го класу відділу фінансово-господарського забезпечення апарату Новомиргородської районної державної адміністрації по переведенню з посади водія І-го класу фінансово-господарського відділу апарату Новомиргородської районної державної адміністрації з окладом згідно із штатним розписом.

Підстава: заява Мартинова О.Є. від 27 липня 2005 року.

5
Встановити вищеназваним посадовим особам надбавку до посадового окладу з урахуванням доплати за ранг у розмірі 50 відсотків відповідно до

постанови Кабінету Міністрів України від 13 грудня 1999 року № 2288 “ Про впорядкування умов оплати праці працівників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та інших органів ”.
3. Відділу кадрової роботи апарату райдержадміністрації забезпечити дотримання вимог чинного законодавства щодо процедури призначення на посади працівників райдержадміністрації.
4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на керівника апарату райдержадміністрації Ганула М.І.

Голова районної

державної адміністрації Л. ОРЛОВ

Схожі:

УКРАЇНА РОЗПОРЯДЖЕННЯ ГОЛОВИ НОВОМИРГОРОДСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
Затвердити План дій районної державної адміністрації та органів місцевого самоврядування з підготовки до паводків, пропуску льодоходу...
УКРАЇНА РОЗПОРЯДЖЕННЯ ГОЛОВИ ПЕТРІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ...
Президента України, Кабінету Міністрів України, запитами і зверненнями народних депутатів України, розпорядженнями і дорученнями...
УКРАЇНА РОЗПОРЯДЖЕННЯ ГОЛОВИ НОВОМИРГОРОДСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
Відповідно до статті 17 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» та з метою реалізації Програми економічного і соціального...
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
ГОЛОВИ НОВОМИРГОРОДСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ
УКРАЇНА РОЗПОРЯДЖЕННЯ ГОЛОВИ ПЕТРІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ...
Відповідно до статей 6, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», розпорядження голови Кіровоградської обласної державної...
УКРАЇНА РОЗПОРЯДЖЕННЯ ГОЛОВИ НОВОМИРГОРОДСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
Про затвердження заходів щодо виконання у 2004 році загальнодержавної програми підтримки молоді на 2004 2008 роки”, розпорядження...
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Відповідно до рішення Новомиргородської районної ради від 12 вересня 2003 року №267 “Про затвердження Положення про Почесну грамоту...
УКРАЇНА РОЗПОРЯДЖЕННЯ ГОЛОВИ НОВОМИРГОРОДСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
Управлінню сільського господарства і продовольства райдержадміністрації протягом ІУ кварталу 2004 року – І кварталу 2005 року
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Відповідно до статті 53 Закону України “Про місцеві державні адміністрації” на виконання розпорядження голови районної державної...
Про стан реалізації чинного законодавства
Заслухавши та обговоривши інформацію начальника відділу кадрової роботи апарату Новомиргородської районної державної адміністрації...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка