Графік проведення відкритих уроків та виховних годин членами метод комісії „Кухар; Кондитер” на 2011-2012 н р


Скачати 35.55 Kb.
НазваГрафік проведення відкритих уроків та виховних годин членами метод комісії „Кухар; Кондитер” на 2011-2012 н р
Дата24.03.2013
Розмір35.55 Kb.
ТипУрок
Графік проведення відкритих уроків та виховних годин

членами метод комісії „Кухар; Кондитер”

на 2011-2012 н. р

Прізвище, ім’я, по батькові

Уроки виробничого навчання

Термін виконання

Виховні міроприємства

Термін виконання

Козенюк Л.І.

Тема: «Приготування запечених страв з риби»

Листопад-грудень

Виставка-продаж кулінарних та кондитерських виробів;

Виховна година:

«Свято матері»

листопад

Нартовська В.М.

Тема «Технологія приготування запечених страв з м'яса »

Лютий-березень

Виставка-продаж кулінарних та кондитерських виробів

Виховна година:


листопад

Пайчук В.А.

Тема: «Приготування запечених страв з овочів»

березень

Виставка-продаж кулінарних та кондитерських виробів

листопад

Плахотнюк Н.П.

Тема: «Приготування смажених страв з картоплі»

Грудень-січень


Виховна година: «Негативні наслідки дошлюбних стосунків »

Виставка-продаж кулінарних та кондитерських виробів

листопад

листопад


Пшенична Г.В.

«Технологія приготування короваю»


Листопад-березень


Виставка-продаж кулінарних та кондитерських виробів

Виховна година: «Поділля – мій рідний край »

листопад

Сенченко В.П.

Тема: «Правила подачі других страв»

лютий

Виховний захід: «Кулінарний поєдинок»

Листопад-грудень


Войтович С.Ю.

Тема: «Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього»

грудень-травень

Виставка-продаж кулінарних та кондитерських виробів

Листопад

Шпіхернюк Л.М.

Тема: «Технологія приготування смажених страв з риби»

грудень

Виставка-продаж кулінарних та кондитерських виробів

Виховна година: «Хліб у нашому житті »

листопад

Явгусішина Л.А.

Тема: «Технологія приготування страв з м'яса смаженого порційним шматком»

Січень-лютий

Виховний захід: «Кулінарний поєдинок»


Листопад-грудень



Шевчук Л.І.

Тема: Приготування смажених страв з яєць»

березень

Виховна година: «Шлях до справжнього кохання »

Виставка-продаж кулінарних та кондитерських виробів

Листопад-грудень

Мельничук Л.В.

Тема: «Приготування страв з каш: запіканок, биточків, бабки пшоняної з яблуками, пудингів»




Виставка-продаж кулінарних та кондитерських виробів





Схожі:

План роботи методичної комісії «Кухар; кондитер» на 2011-2012 н р
Викладачі, майстри виробничого навчання забезпечуювали не тільки виконання навчальних планів і програм, а й застосовували активні...
Графік проведення предметних тижнів у Варварівській СЗШ У 2011-2012 навчальному році

Тема: Правова свідомість – показник виховання молоді Мета
Але основне, що стосується вас, ви повинні знати. А звідки ж ви, учні, можете почерпнути правові знання? З уроків правознавства,...
Методичні рекомендації щодо проведення в загальноосвітніх навчальних...
За останні три з половиною століття український народ тричі піднімався на боротьбу за встановлення державної незалежності
Білети для підсумкової атестації з курсу “Технологія приготування...
Характеристика сировини, що використовується для приготування кондитерських виробів та підготовка її до виробництва
Білети для підсумкової атестації з курсу “Технологія приготування...
Характеристика сировини, що використовується для приготування кондитерських виробів та підготовка її до виробництва
ВИКОРИСТАННЯ МЕТОДУ ПРОЕКТІВ В УЧБОВОМУ ПРОЦЕСІ ПО ПРОФЕСІЇ «КУХАР, КОНДИТЕР»
Вирішення цієї проблеми передбачає психолого – педагогічне обґрунтування змісту й методів навчально – виховного процесу. Сьогодні...
Графік взаємовідвідування занять викладачами кафедри документознавства...

Календарний графік заходів виконавчого комітету Синельниківської...
Засідання комісії по реєстрації громадян на проведення індивідуального опалення за бюджетні кошти
Календарний графік заходів виконавчого комітету Синельниківської...
Проведення Всеукраїнського турніру з футболу серед дітей 2001-2002 року народження, присвяченого «Євро-2012»
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка