УРОК МАТЕМАТИКИ УЧИТЕЛЯ ПОКРОВСЬКОЇ О. Ю. У 1-А КЛАСІ Урок проходив у формі гри. Учні разом з учителем здійснили подорож у природу. Мандруючи казковим лісом, діти зустрічали перешкоди, які могли подолати


Скачати 67.3 Kb.
Назва УРОК МАТЕМАТИКИ УЧИТЕЛЯ ПОКРОВСЬКОЇ О. Ю. У 1-А КЛАСІ Урок проходив у формі гри. Учні разом з учителем здійснили подорож у природу. Мандруючи казковим лісом, діти зустрічали перешкоди, які могли подолати
Дата 08.05.2013
Розмір 67.3 Kb.
Тип Урок
bibl.com.ua > Математика > Урок

Заходи, проведені у СЗШ № 242 у період

з 18.03 по 22.03.2013 року




ВІДКРИТИЙ УРОК МАТЕМАТИКИ УЧИТЕЛЯ ПОКРОВСЬКОЇ О.Ю. У 1-А КЛАСІ




Урок проходив у формі гри. Учні разом з учителем здійснили подорож у природу. Мандруючи казковим лісом, діти зустрічали перешкоди, які могли подолати, виконуючи математичні завдання. Першокласники виявили знання математичних термінів, обчислювальні навички, уміння працювати з геометричним матеріалом, охоче працювали біля дошки. Математична подорож була цікавою і захоплюючою.
ВІДКРИТИЙ УРОК НАВЧАННЯ ГРАМОТИ УЧИТЕЛЯ КЛЕЩЕВОЇ М.П. У 1-Б КЛАСІ
Урок пройшов на високому методичному рівні. Першокласники працювали на уроці із завзяттям, виявили належний рівень знань і умінь. На уроці була використана цікава для дітей наочність. Мовні завдання були пов’язані з казковими героями і симпатичними веселими працьовитими комахами.

Після закінчення уроку малюки із захопленням розповідали директору школи Атружбі С.Т., як цікаво їм навчатися вшколі.





ДЕНЬ ВОДИ
2013 РІК МІЖНАРОДНОГО ВОДНОГО СПІВРОБІТНИЦТВА ООН




З1993 року за ініціативи Міжнародної організації водопостачання і ЮНЕСКО 22 березня відзначається Всесвітній День Води під девізом «Вода – це життя». Девіз Міжнародного дня підкреслює велике значення нехитрого сполучення водню і кисню: це – основа людського життя і один з найважливіших природних ресурсів. Всім треба пам’ятати про те, що ресурси води не безмежні і наше життя прямо залежить від її кількості і якості. Відзначаючи День Води, ми повинні пам’ятати про це і берегти наші водні ресурси.

У рамках пілотного проекту «Енергоефективні школи» до Всесвітнього Дня Води у школі пройшли виховні години, конкурс соціальних плакатів. У початковій школі відбулась виставка малюнків «Вода – джерело життя на Землі». Старшокласники підготували цікаві презентації.





УЧАСТЬ У ФОРУМІ ПРЕДСТАВНИКІВ ШКІЛЬНОЇ ПРЕСИ
Відповідно до листа Департаменту освітиі науки, молоді і спорту 21 березня 2013 р. команда учнів шкільної редакції газети «Велика перерва» взяла участь у Форумі представників шкільної преси «МЕДІАПРОЕКТИ: ФОРМАТ СУЧАСНИХ ЗМІ», який відбувся у КПДЮ. У програмі Форуму були медіа-атракціони, фото-фрістайл, журналістський марафон, майстер-класи відомих журналістів.







УЧАСТЬ У ПЕРШОМУ ЕТАПІ ІІ МІСЬКОЇ ПРОФОРІЄНТАЦІЙНІЙ ГРИ «МИСТЕЦЬКА ФОРТЕЦЯ»
З метою формування в учнів старших класів патріотизму та духовності, національної свідомості, позитивної мотивації до майбутнього вибору професії, виховання художньо-естетичної культури, розкриття творчих здібностей команда учнів 8-А класу взяла участь у І етапі ІІ Міської профорієнтаційної гри «Мистецька фортеця» на базі спеціалізованої школи №23 Деснянського району міста Києва і вибороли перемогу у номінації «ДЖЕРЕЛО ОРФОЕПІЇ»


ТИЖДЕНЬ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ






Вікторини, ребуси, брейн-ринг – такі цікаві заходи були проведені під час Тижня іноземної мови з учнями 5-11 класів.

СВЯТО БУКВАРЯ
Ранок 21 березня для учнів 1-А і 1-Б класів був особливим. Цього дня маленькі школярі урочисто прощалися зі своєю першою шкільною книжкою – букварем.

На Свято Букваря, яке відбулося в актовій залі школи, завітали найрідніші люди маленьких школяриків – матусі й татусі, бабусі й дідусі, сестрички й братики. Першокласників, одягнених в

яскраві костюми казкових героїв, запросили на сцену.На святі було багато пісень, віршів, гуморесок і таночків. Глядачі з цікавістю спостерігали за яскравим святом.

Всі першачки – усміхнені і веселі! Ще б пак – букви вивчені, читати і писати навчилися, то чому й не радіти? Та й глядачам на святі не довелося сумувати. Вони завзято аплодували.

Після закінчення святкової програми, директор школи Атружба Світлана Тарасівна побажала найменшим учням школи навчалися так, щоб їхні знання оцінювалися тільки

двозначними числами: 10 – 12 балів. Також директор запросила батьків до співпраці з педагогічним колективом школи на благо дітей.

Абатьки першокласників подякували вчителям Покровській О.Ю. і Клещевій М.П. за те, що навчили їхніх дітей читати і писати, бути веселими і дружними. Висловили вони вдячність і вчителеві музики Хіленко Л.М., яка допомогла класоводам в організації свята за те, що, готуючи подібні заходи, виявляє у їхньої дітвори артистичні здібності.





ТИЖДЕНЬ ЗНАНЬ БЕЗПЕКИ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ
Хто попереджений - той захищений




«Швидше всього наздоганяєта небезпека, яку зневажають»
ПубліційСір

Сьогодні, як ніколи, актуальним питанням є підготовка школярів до самостійного життя у світі, де кількість надзвичайних ситуацій постійно зростає, екологічна ситуація з кожним роком погіршується. Життєво необхідно озброїти дітей знаннями, вмінням і розумінням важливості власного життя і здоров’я. Отже, виховання здорового покоління, зі сформованою культурою поведінки, із засвоєним алгоритмом дій в умовах конкретної надзвичайної ситуації – одне з пріоритетних завдань, яке поставлене сьогодні перед освітою.

Одним з таких профілактичних заходів є «Тиждень знань безпеки життєдіяльності», який проходив у нашій школі з 18 по 22 березня під девізом «Тиждень знань з безпеки життєдіяльності – шлях до безпечного дитинства». Тематика заходів тижня включала такі етапи: врахування сезонних ризиків: правила поведінки на дорозі,на льоду, під час ожеледиці, особливості пічного опалення,в умовах низьких температур, пожежної безпеки, наголошення на правилах поведінки біля водоймищ, при зустрічі з дикими та свійськими тваринами. Під час проведення Тижня дотримувались основні вимоги:

залучення всіх учнів до участі в заходах, органічне поєднання класної і позакласної діяльності, практична спрямованість заходів, врахування вікових та індивідуальних особливостей учнів, їх інтересів і здібностей.











Учні 5-Б класу з класним керівником Натальченко О.Д.побували на екскурсії у ПЧ № 7. Батько одного з учнів, який працює пожежним, розповів учням про роботу пожежної частини та про правила пожежної безпеки, яких необхідно дотримуватись у повсякденному житті.






















Роботу по пропаганді неухильного дотримання Правил дорожнього руху серед школярів проводять члени гуртка ЮІДР.

Схожі:

Урок в 5 класі за темою «Множення і ділення натуральних чисел»
Тема нашого уроку сьогодні «Множення і ділення натуральних чисел». Друзі, сьогодні ми з вами відправимося в подорож по стежинкам...
Урок з геометрії в 9 класі. Склала: вчитель математики Курахівської ЗОШ №3
Закріпити знання, які учні одержали при вивчені теми, формувати вміння розв’язувати задачі на знаходження невідомих сторін та кутів...
Урок подорож з математики в 2 класі
Тема: Вправи та задачі на додавання й віднімання двоцифрових чисел. Вправи на знаходження невідомих компонентів арифметичних дій....
УРОК У «ДІЛОВА ГРА»
Мета ділової гри поглибити та розширити діапазон знань учнів, формувати діловий стиль спілкування у практично-професійній діяльності....
Урок-подорож з математики у 5 класі
Повторити правила додавання і віднімання десяткових дробів, правило множення десяткових дробів
Урок математики в 1 класі. Урок-тренінг «Вправи на Застосування таблиць...
Сєргєєва Валентина Олександрівна, вчитель вищої категорії,старший вчитель КНТМЛ №81. Збірка «Цікаво в 1 класі.»
Уроку математики у 6 класі Тема: Коло. Довжина кола
Добрий день, діти. Зараз урок математики. Сьогодні для роботи на уроці нам необхідні зошит, ручка, лінійка, циркуль та нитка, паперова...
Никифорак Світлана Юріївна вчитель початкових класів Чернівецької...
Діти, я хочу подарувати вам незвичайний урок – урок у формі усного журналу. І присвячую його рідній Буковині
Урок №36 Тема. Перетворення звичайних дробів у десяткові і навпаки
Після виконання усних вправ учні повторюють відомості, які вони здобули у 5 класі, а саме
Розв'язування прикладів і задач на вивчені
Розвивати швидкі та точні обчислювальні навички; розвивати логічне мислення, кругозір учнів, інтерес до уроків математики шляхом...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка