ТЕМА 1


Скачати 47.91 Kb.
Назва ТЕМА 1
Дата 18.05.2013
Розмір 47.91 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Історія > Документи
Пожежно – стройова підготовка.
ТЕМА 1.1.Зняття драбини палки з пожежного автомобiля, ii перенесення, установка, пiдйом по нiй, убирання i укладення драбини на автомобiль.

ТЕМА 1.2. Зняття штурмовоi драбини з пожежного автомобiля перенесення ii до навчальноi башти, пiдйом по драбинi на поверхи, прибирання i укладання драбини на автомобiль.

ТЕМА 1.3. Зняття висувної дpабини з пожежного автомобiля, пеpенесення ii до навчальної башти, пiдйом по дpабинi на повеpхи, убиpання ii i укладання дpабини на автомобіль.

ТЕМА 1.4. Комбiнований пiдйом iз штурмовою драбиною по висувнiй драбинi.

ТЕМА 1.5. Пiдйом по штурмових драбинах пiдвiшених ланцюгом.

ТЕМА 2.1. Змотування рятувальноi вiрьовки в клубок.

ТЕМА 2.2. Закрiплення рятувальноi вiрьовки за конструкцii.

ТЕМА 2.3. В”язання подвійної петлі на потерпілого і рятування його через вікно навчальної башти.

ТЕМА 2.4. В"язання вузла для пiдйому стволiв за допомогою рятувальноi вiрьовки i спускання вниз мокроi рукавноi лiнii.

ТЕМА 2.5. Робота з рятiвною вiрьовкою. Саморятування.

ТЕМА 3.1. Прокладання рукавних лiнiй у сходових клiтках рiзними способами, прибирання рукавiв в одинарну i подвiйну скатки, вiсiмку, укладання в пачки. Замiна прокладок з"еднувальних головок.

ТЕМА 3.2. Прокладка руквних ліній з рукавної котушки, намотування рукавів на рукавну котушку.

ТЕМА 3.3. Пiдйом рукавних лiнiй на висоту по пожежних драбинах i за допомогою рятувальноi вiрьовки.

ТЕМА 3.4. Прокладання рукавних лiнiй пiд перешкодами та через них (забор, канаву, залiзницю i т.п.).

ТЕМА 3.6.Установка розгалуження, приеднання рукавiв i регулювання подачi води в рукава. Замiна пошкоджених рукавiв у дiючiй рукавнiй лiнii, iх тимчасовий ремонт рукавними зажимами. Нарощування дiючоi рукавноi лiнii.
ТЕМА 3.7.Робота з дiючими стволами стоячи, з колiна, лежачи, перекривання ствола.Робота з пiдвiконника, даху.

ТЕМА 4.1.Одягання та укладання iзолюючого протигазу. Проведення бойових та iнших перевiрок.

ТЕМА 4.2 Шикування вiддiлення в одношеренговий. Двошеренговий стрiй. Перешикування на мiсцi з однiеi шеренги в двi. Iз зiмкненого двошеренгового строю в одношеренговий. Розмикання i змикання вiддiлення на мiсцi. Перешикування з колон в розгорнутий стрiй i назад. Перешикування вiддiлення з колон по одному в колону по два i назад. Шикування пiдроздiлу для стройового огляду. Порядок проведення огляду.

ТЕМА 4.3. Технiка безпеки при роботi в iзолюючих протигазах. Заходи безпеки особового складу ГДЗС при пересуваннi в iзолюючих протигазах.

ТЕМА 4.4. Озброєння ланки ГДЗС i пiдтримування зв’язку. Сигнали управлiння. Робота iз засобами зв’язку.

ТЕМА 4.5. Органiзацiя роботи в iзолюючих протигазах при високих i низьких температурах.

ТЕМА 4.6. Дії газодимозахисника при насправностях у протигазі.Наданя першої долікарської допомоги газодимозахиснику під час нещасного випадку в задимленій зоні та чистому повітрі. Заміна балонів в протигазі.

ТЕМА 4.7. Прийоми вiдшукування людей у задимлених примiщеннях. Виявлення осередку пожежi в задимленому примiщеннi, винесення постраждалого одним i двома пожежними.

ТЕМА 4.8. Органiзацiя посту безпеки. Обов"язки постового на посту безпеки.

ТЕМА 4.9.Організація контрольно- пропускного пункту і робота ланок ГДЗС в задимленому приміщенні.

ТЕМА 5.1. Установлення пожежноi колонки на гiдрант, пуск i перекриття води. Закрiплення пожежноi колонки на автомобiль.

ТЕМА 5.2. Установлення автоцистерни на гiдрант на два паралельних рукава, на два паралельних всмоктувальних рукава, паралельно на один всмоктувальний i один напiрний рукав з пуском води. Установка автоцистерни, пожежної насосної станцiї на вододжерело на два /4/ всмоктувальних рукави i з пуском води.

ТЕМА 5.3. Пiдготовка до бойового розгортання i попередне розгортання вiддiлення.

ТЕМА 5.4.1. Бойове розгортання вiддiлення з подачею одного ствола "Б" на 2-3 рукава без встановлення (з встановленням) на вододжерело.

ТЕМА 5.4.2. Бойове розгортання вiддiлення на автоцистернi з подачею одного ствола "А" на 2-3 рукава без установлення (з установленням) на вододжерело.

ТЕМА 5.4.3. Бойове розгортання вiддiлення на автоцистернi з подачею стволiв (одного А i одного Б) через розгалуження при робочих лiнiях на два рукава кожна i магiстральноi на 3-6 рукавiв без встановлення (з встановленням) автомобiля на водо джерело.

ТЕМА 5.4.4. Бойове розгортання вiддiлення на автонасосi з подачею стволiiв

ТЕМА 5.4.8. Бойове розгортання вiддiлення на АЦ з подачею одного ствола "Б" по висувнiй драбинi у вiкно 3-го поверху навчальноi башти, другого ствола "Б" за допомогою рятувальноi вiрьовки у вiкно 4-го поверху, через розгалуження при робочих лiнiях по два рукава i магiстральнiй лiнii на 2-3 рукава.

ТЕМА 5.4.9. Бойове розгортання вiддiлення на автоцистернi з подачею одного ствола "А" у вiкно другого поверха по штурмовiй драбинi i одного ствола "Б" у вiкно четвертого поверху навчальноi башти ком бiнованим способом при робочих лiнiях по два рукава i магiстральноi лiнii на 2-3 рукава.

ТЕМА 5.5.1. Бойове розгортання караулу з подачею води через стацiонарний лафетний ствол, встановлений для подачi води в перекачування вiд вододжерела /вiдстань мiж автомобiлями вiд 80 до 140 метрiв/.

ТЕМА 5.5.2. Бойове розгортання караулу з подачею двох стволiв (одного "А" i одного "Б") через розгалуження при робочих лiнiях на два рукава кожна, магiстральноi на 5 рукавiв, шляхом перекачування iз застосуванням насосно-рукавного автомобiля та магiстральноi лiнii на 10 рукавiв.

ТЕМА 5.6.1. Бойве розгортання вiдiлення на автоцистернi з подачею ствола "А" на два рукава при заборi води за допомогою гiдроелеватора.

ТЕМА 5.6.2. Бойове розгортання вiддiлення на автоцистернi і на насосно-рукавному автомобiлi з подачею одного ствола "А" i двох стволiв "Б" на 2-3 рукава при заборi води при допомозi двох гiдро­елеваторiв.

ТЕМА 5.7.2. Бойове pозгоpтання вiддiлення з установленням лафетного ствола пpи магiстальних лiнiях на 60 (80) метpiв.

ТЕМА 5.8.1. Бойове розгортання відділення на автоцистерні з подачею 1-2 стволів ГПС-600 на 2-3 рукава без встановлення (з встановленням) автомобіля на вододжерело.

ТЕМА 5.8.2. Бойове розгортання вiддiлення на автоцистернi.

ТЕМА 6.1. Подалання 100-метровоi смуги перешкод.

ТЕМА 6.2. Пiдйом по штуpмовiй дpабинi на 4-й повеpх учбової башти.

ТЕМА 7.1. Вiддання вiйськовоi честi, вихiд iз строю i пiдхiд до начальника. Вiддання вiйськовоi честi на мiсцi i пiд час руху без зброi.

ТЕМА 7.2: Шикування вiддiлення в одношеренговий. Двошеренговий стрiй. Перешикування на мiсцi з однiеi шеренги в двi. Iз зiмкненого двошеренгового строю в одношеренговий. Розмикання i змикання вiддiлення на мiсцi. Перешикування з колон в розгорнутий стрiй i назад. Перешикування вiддiлення з колон по одному в колону по два i назад.Шикування пiдроздiлу для стройового огляду. Порядок проведення огляду.

ТЕМА 8.2. Легка атлетика.

ТЕМА 8.3. Гiмнастика.

ТЕМА 8.3. Споpтивнi iгpи.

Схожі:

ТЕМА ПРОГРАМИ: «Основи роботи на ПК.» Тема уроку
Тема уроку: «Побудова та форматування таблиць. Створення діаграм. Робота з колонками.»
УРОКУ ТЕМА ПРОГРАМИ: Технології комп'ютерної обробки інформації
ТЕМА УРОКУ: Тема уроку: Створення, завантаження та збереження файлів-документів. Введення, редагування та форматування інформації....
Опорні поняття Концептуальний рівень художнього твору (Тематика,...
Співзвучна Чи тема основних питань свого часу? Чи пов'язано з темою назву? Кожне явище життя це окрема тема; сукупність тем тематика...
Тема Вступ до економічної теорії Тема Економічні цілі і проблеми...
Зародження економіко-теоретичних знань. Економіка як об'єкт вивчення економічної теорії. Загальні засади економічного розвитку. Мікроекономіка....
Тема Проект і програма соціологічного дослідження
Тема Якісні методи в соціології
Урок №61 Тема. Кругові діаграми
Ймовірність випадкової події. Коло, круг Тема
Урок №62 Тема. Стовпчасті діаграми
Ймовірність випадкової події. Коло, круг Тема
Урок №60 Тема. Круговий сектор
Ймовірність випадкової події. Коло, круг Тема
ТЕМА ПРОГРАМИ
ТЕМА УРОКУ: Макетування візитної картки інструктаж з о/п, організація робочого місця
Тема. Прикметники твердої і мішаної груп. Відмінювання прикметників. Мета
На вивчення теми «Прикметник» відведено 15 годин. Це 6 уроків, через 8 уроків буде контрольний урок. Знання, які ви здобудете під...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка