Навчально-методичний посібник Механічна кулінарна обробка бульбоплодів та коренеплодів, форми нарізання та кулінарн


Скачати 55.61 Kb.
Назва Навчально-методичний посібник Механічна кулінарна обробка бульбоплодів та коренеплодів, форми нарізання та кулінарн
Дата 17.12.2013
Розмір 55.61 Kb.
Тип Навчально-методичний посібник
bibl.com.ua > Інформатика > Навчально-методичний посібник


































Рецензiя на навчально – методичний посібник «Організація роботи контролера-касира вторговельних підприємствах на ЕККА різних типів» майстра виробничого навчання Клімової Т. В. для підготовки кваліфікованих робітників з професії «Продавець продовольчих товарів;контролер-касир»

Навчально-методичний посiбник Органiзацiя роботи контролера-касира вторговельних пiдприсмствах друкований за допомогою комп’ютера на однiй стороні аркуша бiлого паперу стандартного формату А4 (210 х 297 мм). Шрифт 14 (TimesNew Roman), з дотриманням берегiв. Шрифт друку чiткий, стрiчка чорного кольорусередньої жирностi. Щiльнiсть тексту однакова.

Робота виконана для глибокого та всебічного осмислення матеріалу користувачами посібника. Посiбник мiстить систематизований довiдковий матерiал з органiзацiї роботи контролера-касира в торговельних пiдприємствах для учнiв, майстрiв виробничого навчання, викладачiв ПТО. Посiбник розроблено вiдповiдно до вимог нового державного стандарту. Його створення зумовлене необхiднiстю пошуку нових iнтенсивних шляхiв i засобів вивчення сучасних електронних контрольно-касових апаратiв, якi використовуються у торговельних органiзацiях. Структура пiдручника чiтка: визначено змiст iобсяг обов’язкових для засвоєння теоретичних вiдомостей, окреслено логiку й послiдовнiсть і засвоєння учнями вiдповiдно до вимог навчальної програми. Належний науковий рiвень викладу теоретичного матерiалу вдало поєднується з його доступнiстю i практичними вправами. Посiбник мiстить перелiк програмних вимог до знань i умiнь учнiв ПТНЗ, основнi вiдомостi з роботи на сучасних типах ЕККА, добiрку перевiрених алгоритмiв роботи, iнструкцiйно-опорних конспектiв, тестiв, тренувальних вправ, кориснi поради користувачам, пам’ятку для контролера - касира.

Безперечним позитивом посiбника є значна увага автора до розвитку умiнь i навичок учнiв при виконаннi практичних вправ. Особливий iнтерес становить подана в пiдручнику система ситуативних вправ, карток-завдань, тестiв для розвитку знань, умiнь i навичок при роботi на сучасних типах ЕККА, що є важливою умовою повноцiнного опанування роботою на них. Навчально-методичний посібник виконаний систематизовано, з виділенням головного. Текст посібника є доступним,стилістично витриманим. Рекомендований для учнiв, викладачiв, майстрiв виробничого навчання професiйно-технiчних навчальних закладів торговельного напрямку.

Методист НМЦ ПТО у Донецькiй областi Л. В. Рубiна

Рецензiя на навчально – методичний посібник «Механічна кулінарна обробка бульбоплодів та коренеплодів, форми нарізання та кулінарне використання» майстра виробничого навчання Клименко Л.А. для підготовки кваліфікованих робітників з професії «Кухар».

Навчально-методичний посібник «Механічна кулінарна обробка бульбоплодів та коренеплодів, форми нарізання та кулінарне використання» пiдприсмствах друкований за допомогою комп’ютера на однiй стороні аркуша бiлого паперу стандартного формату А4 (210 х 297 мм).

У посібнику розглянуті: технологічні схеми обробки картоплі та коренеплодів, прості форми нарізки овочів та кулінарне використання їх у громадському харчуванні; надані приклади практичних завдань з розрахунків відсотка відходів у залежності від пори року. Ілюстрації посібника відображають трудові прийоми нарізання овочів.

Робота виконана для глибокого та всебічного осмислення матеріалу користувачами посібника. Посiбник мiстить систематизований довiдковий матерiал для учнiв, майстрiв виробничого навчання, викладачiв ПТО. Посiбник розроблено вiдповiдно до вимог нового державного стандарту.

Структура пiдручника чiтка: визначено змiст i обсяг обов’язкових для засвоєння теоретичних вiдомостей, окреслено логiку й послiдовнiсть і засвоєння учнями вiдповiдно до вимог навчальної програми. Належний науковий рiвень викладу теоретичного матерiалу вдало поєднується з його доступнiстю i практичними вправами. Посiбник мiстить перелiк програмних вимог до знань i умiнь учнiв ПТНЗ. Безперечним позитивом посiбника є значна увага автора до розвитку умiнь i навичок учнiв при виконаннi практичних вправ. Навчально-методичний посібник виконаний систематизовано, з виділенням головного. Текст посібника є доступним,стилістично витриманим.

Рекомендований для учнiв, викладачiв, майстрiв виробничого навчання професiйно-технiчних навчальних закладів торговельного напрямку.

Методист НМЦ ПТО у Донецькiй областi Л. В. Рубiна

Рецензiя на навчально – методичний посібник «Приготування напівфабрикатів з риби» майстра виробничого навчання Клименко Л.А. для підготовки кваліфікованих робітників з професії «Кухар».

Навчально-методичний посібник «Приготування напівфабрикатів з риби» пiдприсмствах друкований за допомогою комп’ютера на однiй стороні аркуша бiлого паперу стандартного формату А4 (210 х 297 мм).

У посібнику розглянуті: процес виробництва рибних напівфабрикатів для варіння, припускання, смаження, запікання; а також, приготування рибної котлетної маси і напівфабрикатів з неї; види панірування; вимоги до якості та терміни зберігання. Посібник має норми витрат сировини згідно Збірника рецептур.

Робота виконана для глибокого та всебічного осмислення матеріалу користувачами посібника. Посiбник мiстить систематизований довiдковий матерiал для учнiв, майстрiв виробничого навчання, викладачiв ПТО. Посiбник розроблено вiдповiдно до вимог нового державного стандарту.

Структура пiдручника чiтка: визначено змiст i обсяг обов’язкових для засвоєння теоретичних вiдомостей, окреслено логiку й послiдовнiсть і засвоєння учнями вiдповiдно до вимог навчальної програми. Належний науковий рiвень викладу теоретичного матерiалу вдало поєднується з його доступнiстю i практичними вправами. Посiбник мiстить перелiк програмних вимог до знань i умiнь учнiв ПТНЗ. Безперечним позитивом посiбника є значна увага автора до розвитку умiнь i навичок учнiв при виконаннi практичних вправ. Навчально-методичний посібник виконаний систематизовано, з виділенням головного. Текст посібника є доступним,стилістично витриманим.

Рекомендований для учнiв, викладачiв, майстрiв виробничого навчання професiйно-технiчних навчальних закладів торговельного напрямку.

Методист НМЦ ПТО у Донецькiй областi Л. В. Рубiна

Рецензiя на навчально – методичний посібник «Механічна кулінарна обробка риби» майстра виробничого навчання Клименко Л.А. для підготовки кваліфікованих робітників з професії «Кухар».

Навчально-методичний посібник «Механічна кулінарна обробка риби» пiдприсмствах друкований за допомогою комп’ютера на однiй стороні аркуша бiлого паперу стандартного формату А4 (210 х 297 мм).

В посібнику чітко та в логічної послідовності розповідається про класифікацію риби, способах розбирання лускатої риби, розбирання на філе, технологічні схеми обробки риби, типові помилки та шляхи їх попередження, надані ілюстрації покрокових операцій з виконання трудових прийомів

Робота виконана для глибокого та всебічного осмислення матеріалу користувачами посібника. Посiбник мiстить систематизований довiдковий матерiал для учнiв, майстрiв виробничого навчання, викладачiв ПТО. Посiбник розроблено вiдповiдно до вимог нового державного стандарту.

Структура пiдручника чiтка: визначено змiст i обсяг обов’язкових для засвоєння теоретичних вiдомостей, окреслено логiку й послiдовнiсть і засвоєння учнями вiдповiдно до вимог навчальної програми. Належний науковий рiвень викладу теоретичного матерiалу вдало поєднується з його доступнiстю i практичними вправами. Посiбник мiстить перелiк програмних вимог до знань i умiнь учнiв ПТНЗ. Безперечним позитивом посiбника є значна увага автора до розвитку умiнь i навичок учнiв при виконаннi практичних вправ. Навчально-методичний посібник виконаний систематизовано, з виділенням головного. Текст посібника є доступним,стилістично витриманим.

Рекомендований для учнiв, викладачiв, майстрiв виробничого навчання професiйно-технiчних навчальних закладів торговельного напрямку.

Методист НМЦ ПТО у Донецькiй областi Л. В. Рубiна

Схожі:

УРОКУ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ Тема програми: Механічна кулінарна обробка овочів та грибів
...
Уроку: Навчальна
Тема програми: Механічна кулінарна обробка м’яса,приготування напівфабрикатів з м’яса та сільськогосподарської птиці
НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ ПОСІБНИК ДО ВИВЧЕННЯ КУРСУ Київ 2 011 Навчально-методичний...
Навчально-методичний посібник до вивчення курсу «Основи економічної теорії» / Укл. Н.Є. Скоробогатова, Н. О. Черненко. К.: НТУУ "КПІ",...
Навчально-методичний посібник Суми
Медична генетика: навчально-методичний посібник для студентів ВНЗ / В. Е. Маркевич, М. П. Загородній, І. Е. Зайцев, А. М. Лобода,...
Навчально-методичний посібник з навчальної дисципліни
Навчально-методичний посібник для самостійної роботи та практичних занять з навчальної дисципліни “Сімейне право” (відповідно до...
Навчально-методичний посібник для самостійної роботи
Навчально-методичний посібник для самостійної роботи та семінарських занять з навчальної дисципліни “Соціологія” (відповідно до вимог...
Навчально-методичний посібник для практичних занять
Навчально-методичний посібник для практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни “Господарське право” (відповідно...
Навчально-методичний посібник для практичних занять
Навчально-методичний посібник для практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни “Екологічне право України” (відповідно...
НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ ПОСІБНИК   ДЛЯ ПРАКТИЧНИХ ЗАНЯТЬ
Навчально-методичний посібник для практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни “Екологічне право України” (відповідно...
НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ ПОСІБНИК   ДЛЯ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ
Навчально-методичний посібник для самостійної роботи та семінарських занять з навчальної дисципліни “Фінансове право України” (відповідно до вимог ECTS) / Уклад.: М....
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка