Порядок подання заяв в електронній формі на участь у конкурсному відборі до Маріупольського механіко-металургійного коледжу Державного вищого навчального закладу «Приазовський державний технічний університет»


Скачати 23.14 Kb.
Назва Порядок подання заяв в електронній формі на участь у конкурсному відборі до Маріупольського механіко-металургійного коледжу Державного вищого навчального закладу «Приазовський державний технічний університет»
Дата 26.11.2013
Розмір 23.14 Kb.
Тип Конкурс
bibl.com.ua > Фізика > Конкурс
Додаток 8 до Правил прийому до вищого навчального закладу в 2013 році
Порядок

подання заяв в електронній формі на участь у конкурсному відборі до Маріупольського механіко-металургійного коледжу Державного вищого навчального закладу «Приазовський державний технічний університет»
1. Електронну заяву можуть подати вступники, які беруть участь у конкурсному відборі на основі атестата про повну загальну середню освіту, сертифіката (сертифікатів) зовнішнього незалежного оцінювання, виданого у 2013 році, або сертифікатів чи їх дублікатів за 2012, або 2011, або 2010, або 2009, або 2008 рік з конкурсних предметів, визначених Умовами прийому та правилами прийому Маріупольського механіко-металургійного коледжу Державного вищого навчального закладу «Приазовський державний технічний університет», та не мають підстав для особливих умов зарахування. Прізвище, ім'я, по батькові вступника у сертифікатах зовнішнього незалежного оцінювання різних років повинно збігатися з прізвищем, іменем, по батькові вступника в атестаті про повну загальну середню освіту.

2. Для подання електронної заяви вступник повинен зареєструватись на інтернет-сайті за адресою: http://ez.osvitavsim.org.ua.

3. Під час реєстрації вступник подає такі дані:

- адресу електронної пошти, до якої має доступ вступник;

- номер, пін-код та рік отримання сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання;

- серію та номер атестата про повну загальну середню освіту.

4. Подані вступником дані, що передбачені пунктом 3 цього розділу, перевіряються в Єдиній базі.

5. У разі збігу прізвища, імені, по батькові вступника, що зазначені у сертифікаті зовнішнього незалежного оцінювання та в атестаті про повну загальну середню освіту, дані про які знаходяться в Єдиній базі, вступник отримує логін та пароль для доступу до особистого електронного кабінету.

У разі втрати логіна та пароля вступник може відновити їх за умови звернення до служби технічної підтримки адміністратора Єдиної бази.

6. Доступ до особистого електронного кабінету вступник отримує після введення свого логіна та пароля на інтернет-сайті за адресою: http://ez.osvitavsim.org.ua.

7. В особистому електронному кабінеті вступник вносить до Єдиної бази такі дані про себе: стать, місце проживання, номери телефонів (домашній та/або мобільний, із зазначенням телефонних кодів), номер та дату видачі медичної довідки за формою № 086-о, середній бал додатка до атестата про повну загальну середню освіту, визначений відповідно до пункту 7.4 розділу VII Умов прийому, та обирає спеціальність.

Крім того, вступник в особистому електронному кабінеті може внести дані щодо інших власних сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання.

8. Подана вступником електронна заява відразу відображається у розділі Єдиної бази, до якого має доступ вищий навчальний заклад, обраний вступником. У момент подання електронна заява отримує статус "Заяву подано до ВНЗ".

9. Подана електронна заява може бути скасована вступником в особистому електронному кабінеті до моменту отримання статусу "Заяву зареєстровано у ВНЗ" або "Заява потребує уточнення". При цьому електронній заяві встановлюється статус "Заяву скасовано". Така заява вважається неподаною, а факт такої подачі в Єдиній базі не враховується.

10. Електронна заява, яка протягом 48 годин з моменту подання вступником не отримала іншого статусу, ніж "Заяву подано до ВНЗ", автоматично анулюється.

Схожі:

Порядок подання та розгляду заяв в електронній формі на участь у...
ВСП «КІТ ДВНЗ «ПДТУ» та їх розгляду«КІТ ДВНЗ «ПДТУ» (далі – Порядок), розроблений відповідно до Закону України «Про вищу освіту»,...
Правила прийому до Державного вищого навчального закладу
Державного вищого навчального закладу «Приазовський державний технічний університет» у 2013 році
Додаток 8 до правил прийому в ДВНЗ «Нововолинський електромеханічний...
Прізвище, ім'я, по батькові вступника у сертифікатах зовнішнього незалежного оцінювання різних років повинно збігатися з прізвищем,...
Протокол №221 від 16. 12. 2010 р
Найменування: Державний вищий навчальний заклад "Приазовський державний технічний університет"
Протокол №217 від 19. 11. 2010 р
Найменування: Державний вищий навчальний заклад "Приазовський державний технічний університет"
Оголошення про проведення відкритих торгів
Найменування: державний вищий навчальний заклад «Приазовський державний технічний університет»
Державний вищий навчальний заклад «Приазовський державний технічний університет»
Місцезнаходження: вул. Університетська, 7, м. Маріуполь, Донецька область, 87500
Щодо працевлаштування випускників 9-Б класу
Роменський коледж державного вищого навчального закладу «Київський національний економічний університет імені В. Гетьмана»
МІНIСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ ПРИАЗОВСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

ЗВІТ про результати проведення процедури запиту цінових пропозицій №90 від 06. 12. 2010 р
Найменування: Державний вищий навчальний заклад "Приазовський державний технічний університет"
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка