Додаток 8 до правил прийому в ДВНЗ «Нововолинський електромеханічний коледж» Порядок подання та розгляду заяв в електронній формі на участь у конкурсному відборі до ДВНЗ «Нововолинський електромеханічний коледж»


Скачати 54.09 Kb.
Назва Додаток 8 до правил прийому в ДВНЗ «Нововолинський електромеханічний коледж» Порядок подання та розгляду заяв в електронній формі на участь у конкурсному відборі до ДВНЗ «Нововолинський електромеханічний коледж»
Дата 28.06.2013
Розмір 54.09 Kb.
Тип Конкурс
bibl.com.ua > Фізика > Конкурс


Додаток 8 до правил прийому в ДВНЗ «Нововолинський електромеханічний коледж»

Порядок

подання та розгляду заяв в електронній формі на участь у конкурсному відборі до ДВНЗ «Нововолинський електромеханічний коледж»

I. Загальні положення

I. Подання електронної заяви

1.1. Електронну заяву можуть подати вступники, які беруть участь у конкурсному відборі на основі атестата про повну загальну середню освіту, сертифіката (сертифікатів) зовнішнього незалежного оцінювання, виданого у 2013 році, або сертифікатів чи їх дублікатів за 2012, або 2011, або 2010, або 2009, або 2008 рік з конкурсних предметів, визначених Умовами прийому та правилами прийому до вищих навчальних закладів, та не мають підстав для особливих умов зарахування. Прізвище, ім'я, по батькові вступника у сертифікатах зовнішнього незалежного оцінювання різних років повинно збігатися з прізвищем, іменем, по батькові вступника в атестаті про повну загальну середню освіту.

1.2. Для подання електронної заяви вступник повинен зареєструватись на інтернет-сайті за адресою: http://ez.osvitavsim.org.ua.

1.3. Під час реєстрації вступник подає такі дані:

адресу електронної пошти, до якої має доступ вступник;

номер, пін-код та рік отримання сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання;

серію та номер атестата про повну загальну середню освіту.

1.4. Подані вступником дані, що передбачені пунктом 2.3 цього розділу, перевіряються в Єдиній базі.

1.5. У разі збігу прізвища, імені, по батькові вступника, що зазначені у сертифікаті зовнішнього незалежного оцінювання та в атестаті про повну загальну середню освіту, дані про які знаходяться в Єдиній базі, вступник отримує логін та пароль для доступу до особистого електронного кабінету.

У разі втрати логіна та пароля вступник може відновити їх за умови звернення до служби технічної підтримки адміністратора Єдиної бази.

1.6. Доступ до особистого електронного кабінету вступник отримує після введення свого логіна та пароля на інтернет-сайті за адресою: http://ez.osvitavsim.org.ua.

1.7. В особистому електронному кабінеті вступник вносить до Єдиної бази такі дані про себе: стать, місце проживання, номери телефонів (домашній та/або мобільний, із зазначенням телефонних кодів), номер та дату видачі медичної довідки за формою № 086-о, середній бал додатка до атестата про повну загальну середню освіту, визначений відповідно до пункту 7.4 розділу VII Умов прийому, та обирає вищий навчальний заклад і напрям (спеціальність).

Крім того, вступник в особистому електронному кабінеті може внести дані щодо інших власних сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання.

1.8. Подана вступником електронна заява відразу відображається у розділі Єдиної бази, до якого має доступ вищий навчальний заклад, обраний вступником. У момент подання електронна заява отримує статус "Заяву подано до ВНЗ".

1.9. Подана електронна заява може бути скасована вступником в особистому електронному кабінеті до моменту отримання статусу "Заяву зареєстровано у ВНЗ" або "Заява потребує уточнення". При цьому електронній заяві встановлюється статус "Заяву скасовано". Така заява вважається неподаною, а факт такої подачі в Єдиній базі не враховується.

1.10. Електронна заява, яка протягом 48 годин з моменту подання вступником не отримала іншого статусу, ніж "Заяву подано до ВНЗ", автоматично анулюється.

II. Прийняття та розгляд електронної заяви приймальною комісією вищого навчального закладу

2.1. Вищий навчальний заклад не пізніше ніж до 01 березня призначає уповноважену особу приймальної комісії з питань прийняття та розгляду електронних заяв (далі - уповноважена особа), яка є відповідальною за вчасне прийняття та розгляд електронних заяв.

2.2. Уповноважена особа відповідає за прийняття до розгляду електронних заяв, що відображені в розділі Єдиної бази, до якого має доступ вищий навчальний заклад, протягом трьох годин після їх надходження, але не пізніше ніж до кінця поточного робочого дня.

2.3. Визначення статусу електронної заяви, що прийнята до розгляду, здійснюється приймальною комісією вищого навчального закладу протягом 24 годин з часу її прийняття і відображається в особистому кабінеті вступника із значеннями: "Заяву зареєстровано у ВНЗ" або "Заява потребує уточнень".

При встановленні електронній заяві статусу "Заява потребує уточнень" уповноважена особа невідкладно вносить до відповідного розділу Єдиної бази вичерпний перелік даних, що потребують уточнення, із зазначенням способу та дати, до якої їх необхідно подати. Внесені дані відображаються в особистому електронному кабінеті вступника. Після уточнення вступником необхідних даних уповноважена особа змінює статус електронної заяви вступника на "Заяву зареєстровано у ВНЗ".

2.4. На підставі рішення приймальної комісії вищого навчального закладу про допущення чи недопущення вступника до участі у конкурсному відборі для вступу до вищого навчального закладу уповноважена особа встановлює один з таких статусів електронної заяви вступника: "Власника заяви допущено до участі у конкурсному відборі", "Власника заяви не допущено до участі у конкурсному відборі".

2.5. При виявленні навчальним закладом технічної помилки, зробленої під час внесення даних до Єдиної бази, за рішенням приймальної комісії вищого навчального закладу електронну заяву може бути анульовано до моменту встановлення статусу "Власника заяви рекомендовано до зарахування на навчання за кошти державного бюджету (фізичних, юридичних осіб)" з обов’язковим зазначенням причини анулювання. При цьому електронній заяві встановлюється статус "Заяву скасовано". Така заява вважається неподаною, а факт такої подачі у Єдиній базі не враховується.

2.6. Уповноважена особа змінює статус електронної заяви вступника, який пройшов конкурсний відбір та до якого приймальною комісією прийнято рішення про рекомендацію до зарахування на навчання відповідно до розділу XVI Умов прийому, зі статусу "Власника заяви допущено до участі у конкурсному відборі" на статус "Власника заяви рекомендовано до зарахування на навчання за кошти державного бюджету".

Для електронних заяв, поданих вступниками, відносно яких рішення про рекомендацію до зарахування на навчання за кошти державного бюджету приймальною комісією не прийнято, встановлюється статус "Власника заяви рекомендовано до зарахування на навчання за кошти фізичних, юридичних осіб".

Зміна статусу електронної заяви вступника здійснюється не пізніше ніж до 12 години дня, в який приймальною комісією прийнято таке рішення.

При коригуванні списку рекомендованих до зарахування згідно з розділом XVIII Умов прийому раніше отриманий статус розгляду електронних заяв вступників зі статусу "Власника заяви рекомендовано до зарахування на навчання за кошти фізичних, юридичних осіб" в строки, встановлені пунктом 16.2 розділу XVI Умов прийому, може бути змінено на статус "Власника заяви рекомендовано до зарахування на навчання за кошти державного бюджету".

2.7. Вступник, статус електронної заяви якого встановлено як "Власника заяви рекомендовано до зарахування на навчання за кошти державного бюджету" або "Власника заяви рекомендовано до зарахування на навчання за кошти фізичних, юридичних осіб", зобов'язаний виконати вимоги абзацу другого пункту 17.1 розділу XVII Умов прийому.

2.8. Після виконання вступником вимог, передбачених пунктом 3.7 цього розділу, керівник вищого навчального закладу на підставі рішення приймальної комісії про рекомендування на зарахування для навчання видає наказ про зарахування на навчання такого вступника. Уповноважена особа змінює статус електронної заяви вступника на "Власника заяви зараховано на навчання до ВНЗ".

2.9. У разі невиконання вступником, електронна заява якого отримала статус "Власника заяви рекомендовано до зарахування на навчання за кошти державного бюджету" або "Власника заяви рекомендовано до зарахування на навчання за кошти фізичних, юридичних осіб", вимог, передбачених пунктом 2.7 цього розділу, рішення про рекомендування його на зарахування анулюється приймальною комісією вищого навчального закладу. На підставі цього уповноважена особа змінює статус електронної заяви вступника на статус "Власника заяви виключено із списку рекомендованих до зарахування на навчання".

Схожі:

ПРАВИЛА ПРИЙОМУ до Державного вищого навчального закладу «Нововолинський...
Провадження освітньої діяльності у Державному вищому навчальному закладі “Нововолинський електромеханічний коледж” здійснюється відповідно...
Інформація про прийом документів для вступу у ДВНЗ «Нововолинський...

Порядок подання та розгляду заяв в електронній формі на участь у...
ВСП «КІТ ДВНЗ «ПДТУ» та їх розгляду«КІТ ДВНЗ «ПДТУ» (далі – Порядок), розроблений відповідно до Закону України «Про вищу освіту»,...
Порядок подання заяв в електронній формі на участь у конкурсному...
Та не мають підстав для особливих умов зарахування. Прізвище, ім'я, по батькові вступника у сертифікатах зовнішнього незалежного...
Додаток 3 до правил прийому до ДВНЗ «ПДТУ» в 2013 році
Перелік напрямів підготовки для прийому на навчання на перший (зі скороченим терміном навчання) або другий (третій) курс
Додаток 3 до правил прийому до ДВНЗ «ПДТУ» в 2013 році
Перелік напрямів підготовки для прийому на навчання на перший (зі скороченим терміном навчання) або другий (третій) курс
ДВНЗ «Запорізький будівельний коледж» Практичні завдання з предмету: філософія Виконав
Охарактеризуйте найважливіші особливості міфологічного та релігійного світоглядів
ДВНЗ «КРИВОРІЗЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОЛЕДЖ» ДОПОВ І Д Ь з дисципліни:...
«Державне регулювання процесів природокористування, національна система стандартів. Екологія будівництва – природна краса простих...
«Макіївський політехнічний коледж»
Тва України, Умов прийому до вищих навчальних закладів України, затверджених у МОНмолодьспорту і зареєстрованих у Міністерстві юстиції...
Методичні рекомендації щодо проведення державної підсумкової атестації...
Антонюк Т. М. голова Всеукраїнської спілки голів обласних методичних об’єднань викладачів української мови та літератури ВНЗ I II...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка