НІКОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА


Скачати 34.85 Kb.
Назва НІКОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Дата 30.09.2013
Розмір 34.85 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Туризм > Документи

НІКОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

VI СКЛИКАННЯ







_____________ м. Нікополь № _____________

РІШЕННЯ

проект

Про деякі питання з упорядкування

в м. Нікополі роздрібної торгівлі

алкогольними, слабоалкогольними напоями,

вином столовим, пивом (крім безалкогольного)

та тютюновими виробами

Від імені та в інтересах територіальної громади, відповідно Законів України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обмеження споживання та продажу пива та слабоалкогольних напоїв», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України що до захисту населення від впливу шуму», постанов Кабінету Міністрів України «Про затвердження Правил роздрібної торгівлі алкогольними напоями» від 30.07.96 № 854, «Про затвердження Порядку провадження торгівельної діяльності та правил торгівельного обслуговування населення» від 15.06.2006 № 833, наказу Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України «Про затвердження Правил роздрібної торгівлі тютюновими виробами», з метою впорядкування в м. Нікополі роздрібної торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями, вином столовим, пивом (крім безалкогольного) та тютюновими виробами, враховуючи чисельні скарги мешканців міста Нікополя, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Нікопольська міська рада ВИРІШИЛА:
1. На час проведення масових заходів, визначених рішенням Нікопольської міської ради або розпорядженням виконавчого органу Нікопольської міської ради, забороняється продаж пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів на зазначеній території всіма закладами торгівлі.

2. Місця торгівлі, облаштовані в тимчасових спорудах загальною площею менше 30 м2, та літні майданчики визнати невідповідними для торгівлі пивом


(крім безалкогольного), слабоалкогольними напоями, винами столовими та тютюновими виробами.

3. Заборонити торгівлю пивом (крім безалкогольного), алкогольними, слабоалкогольними напоями, винами столовими та тютюновими виробами в місцях масового відпочинку громадян (в парках, скверах, базах відпочинку, пляжах, а також на автобусних зупинках.

4.Заборонити торгівлю пивом (крім безалкогольного), алкогольними, слабоалкогольними напоями, винами столовими та тютюновими виробами біля закладів освіти, охорони здоров’я, культури та спорту у радіусі 300 метрів від будинку закладу, крім стаціонарних магазинів, які введено в експлуатацію до прийняття цього рішення.

5. Виконавчому органу Нікопольської міської ради:

5.1 Обмеження, визначені в пункті 2 цього рішення, зазначити в дозвільних документах на розташування тимчасових споруд.

5.2 При недотриманні суб’єктами господарювання визначених обмежень здійснювати заходи щодо анулювання дозвільних документів та розташування тимчасових споруд у порядку, визначеному чинним законодавством.

5.3 Довести суть та вимоги цього рішення до відома всіх суб’єктів господарювання шляхом оприлюднення в місцевих засобах інформації.

5.4 Провести вивчення думки і ставлення громадськості до цілодобового продажу пива, інших алкогольних і слабоалкогольних напоїв закладами торгівлі та ресторанного господарства, що розташовані на першому та цокольному поверхах, у підвальних, напівпідвальних приміщеннях житлових будинків, прибудованих до житлових будинків будівлях. Протягом 3-х місяців за результатами вивчення проінформувати Нікопольську міську раду та внесення на розгляд проект рішення.

6. Це рішення набуває чинності з моменту опублікування в газеті міської громади.

7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, землекористування та охорони навколишнього середовища, постійну комісію міської ради з питань бізнесу, споживчого ринку, сфери послуг, транспорту та зв’язку, постійну комісію ради з питань охорони здоров’я та соціального захисту.

Міський голова Р.І. Токар

Рішення підготовлено постійною комісією міської ради з питань містобудування, землекористування та охорони навколишнього середовища.

Голова постійної комісії міської ради

з питань з питань містобудування,

землекористування та охорони

навколишнього середовища О.М. Рибаков

Начальника управління

житлово-комунального господарства В.М. Засядьвовк

Завізували:

Секретар міської ради В.В. Горяна

Заступник міського голови Т.С. Обиденна

Начальник юридичного відділу Д.В. Вінтоняк

Схожі:

НІКОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Нікопольська міська рада
НІКОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ЬКА МІСЬКА ЛІКАРНЯ №1» (далі КУОЗ «НІКОПОЛЬСЬКА МІСЬКА ЛІКАРНЯ №1», код 26238302, місцезнаходження – вул. Херсонська, буд. 56) та...
Н ІКОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Нікопольська міська рада ВИРІШИЛА
Н ІКОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Нікопольська міська рада ВИРІШИЛА
Н ІКОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Нікопольська міська рада ВИРІШИЛА
Н ІКОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Нікопольська міська рада ВИРІШИЛА
Н ІКОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Нікопольська міська рада ВИРІШИЛА
Н ІКОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Від імені та в інтересах територіальної громади, відповідно до статей 26,50,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»...
Н ІКОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Від імені та в інтересах територіальної громади, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Нікопольська...
Н ІКОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Від імені та в інтересах територіальної громади, відповідно до пункту статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка