ДЕРЖАВНА РЕЄСТРАЦІЯ ФІЗИЧНОЇ ОСОБИ-ПІДПРИЄМЦЯ


Скачати 57.52 Kb.
Назва ДЕРЖАВНА РЕЄСТРАЦІЯ ФІЗИЧНОЇ ОСОБИ-ПІДПРИЄМЦЯ
Дата 03.04.2013
Розмір 57.52 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Право > Документи
ДЕРЖАВНА РЕЄСТРАЦІЯ ФІЗИЧНОЇ ОСОБИ-ПІДПРИЄМЦЯ

Щоб зареєструватися підприємцем фізична особа, в якої в паспорті зазначене місце проживання – м.Тернопіль, особисто з паспортом, а якщо це уповноважена особа – то з паспортом і нотаріально посвідченою довіреністю державному реєстратору повинна подати (надіслати рекомендованим листом з описом вкладення або в разі подання електронних документів подати опис, що містить відомості про надіслані електронні документи, в електронній формі) такі документи:


  • реєстраційну картку на проведення державної реєстрації фізичної особи-підприємця (форма №10), яку заповнити друкованими літерами (отримується в державних реєстраторів).




  • ксерокопію реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційного номера);




  • квитанцію про оплату за державну реєстрацію фізичної особи – підприємця. При поданні електронних документів підтвердженням внесення реєстраційного збору за проведення державної реєстрації фізичної особи-підприємця є примірник електронного розрахункового документа, засвідченого електронним цифровим підписом



  • (оплата проводиться в будь-якому відділенні банку, згідно наведеного нижче рахунку) – 34 грн.;


Рахунок:

Відділення Державного Казначейства у м.Тернополі код 23588119

Банк в УДК в Тернопільській обл. МФО 838012

р/р 31412512700002 код бюджетної класифікації 22010300;

СУМА 34 грн. – реєстраційний збір за проведення державної реєстрації фізичної особи-підприємця.



  • н


    отаріально посвідчену письмову згоду батьків (усиновлювачів), якщо заявником є фізична особа, яка досягла шістнадцяти років і має бажання займатися підприємницькою діяльністю.


Нотаріально посвідчена письмова згода батьків не подається в разі:


  1. реєстрації шлюбу фізичної особи, яка не досягла повноліття. У такому випадку вона набуває повної цивільної дієздатності з моменту реєстрації шлюбу;

  2. коли фізична особа, яка досягла 16 років і працює за трудовим договором;

  3. коли неповнолітня особа записана матір’ю або батьком дитини.


У разі подання електронних документів нотаріально посвідчена письмова згода батьків (усиновлювачів) або піклувальника, або органу опіки та піклування, якщо заявником є фізична особа, яка досягла шістнадцяти років і має бажання проводити підприємницьку діяльність, надсилається державному реєстратору рекомендованим листом. При цьому державному реєстратору електронним документом надсилаються відомості про реквізити рекомендованого та подається опис, що містить відомості про надіслані електронні, в електронній формі.

При поданні державному реєстратору електронних документів фізичної особи до них додається електронний документ, що засвідчує повноваження особи, пов’язані з підготовкою електронних документів фізичної особи.
У разі відмови у проведенні державної реєстрації фізичної особи – підприємця реєстраційний збір не повертається.

ДЕРЖАВНА РЕЄСТРАЦІЯ ЗМІН ДО ВІДОМОСТЕЙ ПРО ФІЗИЧНУ ОСОБУ – ПІДПРИЄМЦЯ, ЯКІ МІСТЯТЬСЯ В ЄДИНОМУ ДЕРЖАВНОМУ РЕЄСТРІ
Для зміни видів діяльності фізична особа – підприємець, в якої є свідоцтво нового взірця (видане після 01.07.2004 р.), особисто з паспортом, а якщо це уповноважена особа, то з паспортом і довіренністю (завіреною в установленому порядку) повинна подати державному реєстратору такі документи:


  • реєстраційну картку на проведення державної реєстрації змін до відомостей про фізичну особу-підприємця (форма №11), яку заповнити друкованими літерами (отримується в державних реєстраторів).


Якщо фізична особа-підприємець хоче змінити види діяльності та має свідоцтво старого взірця (видане до 01.07.2004 р.), то потрібно лише заповнити реєстраційну картку на включення відомостей про себе до Єдиного державного реєстру ( форма №15).
Для зміни прізвища, імені, по-батькові, місця проживання або ідентифікаційного номера фізична особа-підприємець особисто з паспортом, а якщо це уповноважена особа, то з паспортом і довіренністю (завіреною в установленому порядку) повинна подати:


  • квитанцію або копію платіжного доручення з відміткою банку за проведення державної реєстрації змін до відомостей про фізичну особу - підприємця (оплата проводиться в будь-якому відділенні банку згідно наведеного нижче рахунку) – 10,20 грн.;


Рахунок:
Відділення Державного Казначейства у м.Тернополі код 23588119

Банк в УДК в Тернопільській обл. МФО 838012

р/р 31412512700002 код бюджетної класифікації 22010300;

СУМА 10,20 грн. – реєстраційний збір за проведення державної реєстрації змін до відомостей про фізичну особу – підприємця.


  • заповнену друкованими літерами реєстраційну картку на проведення державної реєстрації змін до відомостей про фізичну особу-підприємця (форма №11), яку заповнити друкованими літерами (отримується в державних реєстраторів);




  • копію довідки про зміну реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційного номера) фізичної особи – платника податків.



ДЕРЖАВНА РЕЄСТРАЦІЯ ПРИПИНЕННЯ ФІЗИЧНОЇ ОСОБИ – ПІДПРИЄМЦЯ ЗА ЇЇ РІШЕННЯМ
Фізична особа – підприємець, яка має бажання припинити підприємницьку діяльність та в якої є свідоцтво нового взірця (видане після 01.07.2004 р.), особисто з паспортом, а якщо це уповноважена особа, то з паспортом і довіренністю (завіреною в установленому порядку) повинна подати державному реєстратору такі документи:


  • квитанцію або копію платіжного доручення з відміткою банку за публікацію про припинення фізичної особи-підприємця (оплата проводиться в будь-якому відділенні банку, згідно наведеного нижче рахунку) – 17 грн.

Рахунок:

ДП „Інформаційно-ресурсний центр” Р/р 26003301812

У ГОУ ВАТ „Ощадбанк” м.Київ МФО 300465, код ЄДРПО 33499803

СУМА 17 грн. - за публікацію повідомлення про припинення фізичної особи-підприємця.



  • заяву про припинення підприємницької діяльності фізичною особою-підприємцем (згідно взірця, наведеного нижче).


ВЗІРЕЦЬ ЗАЯВИ ПРО ПРИПИНЕННЯ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ФІЗИЧНОЇ ОСОБИ – ПІДПРИЄМЦЯ
Державному реєстратору м.Тернополя

Петренка Петра Петровича,

Який проживає за адресою: м.Тернопіль, вул.Лисенка,буд. 35, кв.2

Заява
Я, Петренко Петро Петрович, ідентифікаційний номер______прийняв рішення про припинення своєї підприємницької діяльності.

Державна реєстрація фізичної особи-підприємця (суб’єкта підприємницької діяльності) була проведена __.__.__р., свідоцтво про державну реєстрацію

серія _____номер _______.
Дата Підпис
Якщо фізична особа-підприємець хоче припинити діяльність та має свідоцтво старого взірця (видане до 01.07.2004 р.), то потрібно попередньо заповнити реєстраційну картку на включення відомостей про себе до Єдиного державного реєстру ( форма №15).

Після двох місяців з дати публікації повідомлення у спеціалізованому друкованому засобі масової інформації фізична особа-підприємець особисто з паспортом, а якщо це уповноважена особа, то з паспортом і довіренністю (завіреною в установленому порядку) повинна подати державному реєстратору такі документи:


  • заповнену друкованими літерами реєстраційну картку на проведення державної реєстрації припинення підприємницької діяльності фізичної особи-підприємця (форма №12), яку заповнити друкованими літерами (отримується в державних реєстраторів);




  • довідку відповідного органу державної податкової служби про відсутність заборгованості по податках, зборах (обов’язкових платежах) (вул.Білецька, 1);




  • довідку відповідного органу Пенсійного фонду України про відсутність заборгованості (вул.Руська, 17);


Фізична особа позбавляється статусу підприємця з дати внесення до Єдиного державного реєстру запису про державну реєстрацію припинення підприємницької діяльності фізичної особи-підприємця.




Схожі:

ЗАКОНИ УКРАЇНИ
Державна реєстрація припинення підприємницької діяльності фізичної особи – підприємця за судовим рішенням щодо визнання фізичної...
РЕЄСТРАЦІЙНА КАРТКА на проведення державної реєстрації припинення...
...
РЕЄСТРАЦІЙНА КАРТКА про державну реєстрацію припинення підприємницької...
...
РЕЄСТРАЦІЙНА КАРТКА про державну реєстрацію припинення підприємницької...
...
ІНФОРМАЦІЙНА КАРТКА АДМІНІСТРАТИВНОЇ ПОСЛУГИ, Державна реєстрація...
Телефон/факс (довідки), адреса електронної пошти та веб-сайт суб’єкта надання адміністративної послуги
Місцезнаходження, режим роботи, довідковий телефон та адреса електронної...
Установчі документи для юридичної особи, свідоцтво про державну реєстрацію фізичної особи-підприємця, або паспорт, ідентифікаційний...
РЕЄСТРАЦІЙНА КАРТКА на проведення державної реєстрації фізичної особи – підприємця

РЕЄСТРАЦІЙНА КАРТКА на проведення державної реєстрації припинення...
...
РЕЄСТРАЦІЙНА КАРТКА на проведення державної реєстрації припинення...
...
Витрати підприємця для визначення об’єкта оподаткування визнаються...
Який здійснює господарську діяльність та обрав загальну систему, є чистий оподатковуваний дохід. Тобто різниця між загальним оподатковуваним...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка