НІКОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА


Скачати 25.47 Kb.
Назва НІКОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Дата 12.04.2013
Розмір 25.47 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Право > Документи

НІКОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

VI СКЛИКАННЯ







20.01.2012 р. м. Нікополь №2-16/VІ

РІШЕННЯ

Про обмеження перебування дітей

віком до 16 років без супроводу батьків

або осіб, що їх замінюють, у закладах дозвілля,

громадського харчування, розважальних закладах,

на вулицях та інших громадських місцях м. Нікополя
Від імені та в інтересах територіальної громади, на підставі Законів України «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», «Про охорону дитинства», ст. 15-3 Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів», зважаючи на стан криміногенної обстановки у підлітковому середовищі на території міста, вчинення противоправних дій дітьми та відносно дітей, поширення проявів вживання неповнолітніми спиртних напоїв, куріння тютюнових виробів, продажу підліткам спиртних напоїв та втягнення їх в пияцтво, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Нікопольська міська рада ВИРІШИЛА:

1. Обмежити перебування дітей віком до 16 років без супроводу батьків або осіб, які їх замінюють, у закладах дозвілля, громадського харчування, розважальних закладах, а також перебування дітей віком до 14 років на вулицях та в інших громадських місцях м. Нікополя у нічний час після 22 години.

2. Нікопольському МВ (з обслуговування м. Нікополя та Нікопольського району) ГУМВС України в Дніпропетровській області притягувати до відповідальності батьків або осіб які їх замінюють, за ухилення від виконання передбачених законодавством обов’язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей згідно зі ст. 184 КУпАП.

3. Нікопольському МВ (з обслуговування м. Нікополя та Нікопольського району) ГУМВС України в Дніпропетровській області, службі у справах дітей Нікопольської міської ради, Центру соціальних служб для сім ї, дітей та молоді систематично проводити цільові рейди з метою забезпечення виконання цього рішення.

4. Відділу освіти та науки Нікопольської міської ради, службі у справах дітей, Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді активізувати роз’яснювально-просвітницьку роботу з батьківською громадськістю та дітьми з питань правової освіти, відповідальності батьків за виховання дітей, їх перебування без нагляду в закладах дозвілля, громадського харчування, розважальних закладах, на вулицях, в інших громадських місцях.

5. Нікопольському МВ (з обслуговування м. Нікополя та Нікопольського району) ГУМВС України в Дніпропетровській області активізувати роботу щодо виявлення та притягнення до адміністративної відповідальності осіб, за продаж неповнолітнім та дітям спиртних напоїв і тютюнових виробів, доведення неповнолітніх до стану сп’яніння.

6. Виконавчим органам Нікопольської міської ради за результатами розгляду матеріалів перевірок, в яких зафіксовано факти продажу алкогольних напоїв і тютюнових виробів неповнолітнім, ініціювати питання щодо анулювання ліцензії суб’єктів господарювання на право роздрібної торгівлі перед регіональним управлінням департаменту контролю за виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів Державної податкової адміністрації в Дніпропетровській області.

7. Дане рішення опубліковувати в міських засобах масової інформації.

8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію Нікопольської міської ради з питань освіти, культури, фізкультури, спорту та у справах молоді (Пастухова).

Міський голова Р.І. Токар

Схожі:

НІКОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Нікопольська міська рада
НІКОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ЬКА МІСЬКА ЛІКАРНЯ №1» (далі КУОЗ «НІКОПОЛЬСЬКА МІСЬКА ЛІКАРНЯ №1», код 26238302, місцезнаходження – вул. Херсонська, буд. 56) та...
Н ІКОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Нікопольська міська рада ВИРІШИЛА
Н ІКОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Нікопольська міська рада ВИРІШИЛА
Н ІКОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Нікопольська міська рада ВИРІШИЛА
Н ІКОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Нікопольська міська рада ВИРІШИЛА
Н ІКОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Нікопольська міська рада ВИРІШИЛА
Н ІКОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Від імені та в інтересах територіальної громади, відповідно до статей 26,50,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»...
Н ІКОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Від імені та в інтересах територіальної громади, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Нікопольська...
Н ІКОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Від імені та в інтересах територіальної громади, відповідно до пункту статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка