Про усунення порушень у сфері земельного законодавства та містобудування


Скачати 168.24 Kb.
Назва Про усунення порушень у сфері земельного законодавства та містобудування
Дата 31.03.2013
Розмір 168.24 Kb.
Тип Закон
bibl.com.ua > Право > Закон
1334 27 серпня

Про усунення порушень у сфері земельного законодавства та містобудування

З метою усунення порушень у сфері земельного законодавства та містобудування, керуючись Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про планування та забудову територій”, Земельним кодексом України, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Управлінням житлово-комунального господарства та екології, містобудівного та архітектурного комплексу, відділу використання земельних ресурсів і КП „Адміністративно-технічна інспекція” організувати проведення робіт з демонтажу малих архітектурних форм (тимчасових кіосків, торгових лотків, металевих контейнерів), які влаштовані на земельних ділянках без документів, що посвідчують право користування землею та розміщені за адресою згідно додатку №1 (додається).

2.Затвердити склад робочої групи для організації проведення робіт, викладених у п.1 даного рішення, у складі згідно з додатком №2 (додається)

3.Комунальним підприємствам „Тернопільміськсвітло”, „Тернопільводоканал”, „Тернопільська міська шляхово-експлуатаційна дільниця”, „Міськшляхрембуд” виділити на вимогу робочої групи спеціалізовану техніку та засоби для проведення робіт з демонтажу малих архітектурних форм, що встановлені самовільно, згідно з додатком №1 рішення.

4.Комунальному підприємству „Адміністративно-технічна інспекція” на підставі угод з Тернопільським міським РЕМ забезпечити від’єднання малих архітектурних форм від електропостачання.

5.Управлінню житлово-комунального господарства та екології вжити всіх належних заходів по приведенню місць, на яких розташовувались малі архітектурні форми, до належного стану.

6.Проведення робіт з демонтажу та приймання на зберігання демонтованих споруд комунальному підприємству „Тернопільська міська шляхово-експлуатаційна дільниця” оформити відповідними актами.

7.З метою забезпечення громадського порядку при виконанні робіт з демонтажу залучити працівників МВ УМВС України у Тернопільській області.

8.Управлінню житлово-комунального господарства та екології забезпечити фінансування проведених робіт з демонтажу.

9. Прес-службі міської ради опублікувати дане рішення в газеті „Тернопіль Вечірній”.

10.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань містобудування та архітектури, регулювання земельних відносин В.Є.Дідича та заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства М.Я. Марценюка.
1335 27 серпня

Про скасування п.3 додатку №1 до рішення виконавчого комітету від 26 вересня 2007р. № 1378 „Про усунення порушень у сфері земельного законодавства та містобудування”, пунктів №3,4 додатку №1 до рішення виконавчого комітету від 27 лютого 2009р. №287 „Про усунення порушень у сфері земельного законодавства та містобудування”

Розглянувши звернення комунального підприємства „Адміністративно-технічна інспекція” Тернопільської міської ради, керуючись Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про планування та забудову територій”, Земельним кодексом України, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Пункт №3 додатку №1 рішення виконавчого комітету від 26 вересня 2007р. №1378 „Про усунення порушень у сфері земельного законодавства та містобудування” – скасувати.

2.Пункти №3,4 додатку №1 рішення виконавчого комітету від 27 лютого 2009р. №287 „Про усунення порушень у сфері земельного законодавства та містобудування” – скасувати.
1336 27 серпня

Про внесення доповнень до плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2009 рік, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 11.12.2008р. №2520 “Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2009рік”

Керуючись Законом України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” від 11.09.2003 р. №1160-IV, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

Внести зміни до плану діяльності з підготовки регуляторних актів на 2009р. затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 11.12.2008р. № 2520 “Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2009 рік” згідно з додатком (додається).
1337 27 серпня

Про надання в оренду нежитлового приміщення за адресою: вул. Січових Стрільців, 4

Розглянувши звернення Тернопільського обласного сектору з питань банкрутства, керуючись Законом України “Про оренду державного та комунального майна”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Надати в оренду нежитлове приміщення Тернопільському обласному сектору з питань банкрутства за адресою: вул. Січових Стрільців, 4 площею 114,9 кв.м., І поверх, для розміщення сектору, площа закріпленої земельної ділянки 291,4 кв.м.

2.Управлінню освіти Тернопільської міської ради в 15-денний термін укласти договір оренди на вказане приміщення.

3.Зобов’язати орендаря погоджувати з управлінням містобудівного та архітектурного комплексу питання перепланування та реконструкції приміщень у встановленому порядку.

4.Зобов’язати орендаря в 10-денний термін звернутися в КП “Земельно-кадастрове бюро” для отримання довідки про грошову оцінку земельної ділянки та довідки-розрахунку місячного розміру плати за землю.

5.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Марушія О.О.
1338 27 серпня

Про передачу на баланс будівель за адресами: вул. Купчинського, 5а та 15 Квітня, 33

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та з метою створення належних матеріально-технічних умов для організації навчально-виховного процесу

1.Тернопільській вечірній школі передати на баланс Тернопільського технічного ліцею будівлю за адресою: вул. Купчинського, 5а загальною площею 2372,7 кв.м. балансовою вартістю 1296525,00 грн.

2.Тернопільському технічному ліцею передати на баланс дошкільного навчального закладу № 9 частину будівлі за адресою 15 Квітня, 33 площею 1235,0 кв.м. балансовою вартістю 577542,0 грн.

3.Тернопільській вечірній школі, Тернопільському технічному ліцею та дошкільному навчальному закладу № 9 передачу – прийняття будівель вказаних в п.1 та п. 2 оформити відповідними документами згідно з чинним законодавством.

4.Тернопільській вечірній школі передати Тернопільському технічному ліцею договори оренди на нежитлове приміщення в будівлі за адресою: Купчинського, 5а.

5.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з гуманітарних питань О.Марушія.
1339 27 серпня

Про затвердження висновку про позбавлення батьківських прав стосовно дитини

1340 27 серпня

Про надання дозволу неповнолітній дитині на укладання договору купівлі-продажу частини квартири

1341 27 серпня

Про встановлення опіки над малолітньою дитиною

1342 27 серпня

Про надання дозволу на укладання договорів дарування, купівлі-продажу частин квартир від імені малолітньої дитини

1343 27 серпня

Про надання дозволу неповнолітній дитині на укладання договору купівлі-продажу та дарування частини квартири
1344 27 серпня

Про легалізацію об’єднання громадян

На підставі поданих документів та у відповідності до Закону України “Про об'єднання громадян”, “Положення про порядок легалізації об’єднання громадян”, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 26.02.1993р. № 140, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

Легалізувати шляхом реєстрації Тернопільську міську громадську організацію «Спортивний клуб «Покер», за адресою: м. Тернопіль, вул. За Рудкою, 33 , яка діє згідно Статуту (додається).
1345 27 серпня

Про реєстрацію змін та доповнень до статуту Тернопільської міської громадської організації «Адаптаційний чоловічий центр»

На підставі поданих документів та у відповідності до Закону України “Про молодіжні та дитячі громадські організації ”, “Положення про порядок легалізації об’єднання громадян”, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 26.02.1993р. № 140, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

Зареєструвати зміни та доповнення до Статуту Тернопільської міської громадської організації «Адаптаційний чоловічий центр» з викладенням його в новій редакції (додається).
1346 27 серпня

Про розгляд протесту прокуратури міста Тернополя

1347 27 серпня

Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами
1348 27 серпня

Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами ТОВ "Торговий Світ"

Керуючись Законами України „Про місцеве самоврядування в Україні” та „Про рекламу”, Постановою Кабінету Міністрів України „Про затвердження Типових правил розміщення зовнішньої реклами” від 29.12.2003 р. № 2067, „Правилами розміщення зовнішньої реклами в місті Тернополі”, Положенням про порядок визначення розміру плати за тимчасове користування місцями розташування рекламних засобів, що перебувають в комунальній власності у м. Тернополі, затвердженого рішенням виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 21.05.2008 р. № 893, протоколу засідання ради з питань зовнішньої реклами від 23 червня 2009 року, виконавчий комітет Тернопільської міської ради ВИРІШИВ:

1.Надати товариству з обмеженою відповідальністю «Торговий Світ», дозвіл на розміщення зовнішньої реклами за адресами згідно з додатком (додається).

2.Комунальному підприємству «Адміністративно-технічна інспекція» Тернопільської міської ради в п’ятиденний термін видати дозвіл на розміщення зовнішньої реклами згідно п. 1 даного рішення.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань містобудування та архітектури, регулювання земельних відносин Дідича В.Є.
1349 27 серпня

Про розгляд звернення АКБ "Укрсиббанк" з питань будівництва за адресою вул. Живова, 38

Розглянувши звернення АКІБ «УкрСиббанк» з питань будівництва, керуючись Законами України «Про основи містобудування», «Про планування і забудову територій», «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Погодити акціонерному комерційному інноваційному банку «УкрСиббанк» (ід.код 09807750) переобладнання орендованих нежитлових приміщень під відділення банку за адресою вул. Живова, 38.

2.Надати акціонерному комерційному інноваційному банку «УкрСиббанк» містобудівні умови і обмеження на реконструкцію орендованих нежитлових приміщень під відділення банку за адресою вул. Живова, 38.

3.Зобов’язати акціонерний комерційний інноваційний банк «УкрСиббанк»: 3.1. Проектну документацію на будівництво погодити в установленому порядку. 3.2. Приступити до будівельних робіт після отримання дозволу на виконання будівельних робіт.

4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань містобудування та архітектури, регулювання земельних відносин В.Є. Дідича.
1350 27 серпня

Про розгляд звернення з питань реконструкції
1351 27 серпня

Про списання безнадійного податкового боргу комунальних підприємств житлово-експлуатаційних контор №2, 3, 4, 5, 6, 10

З метою зменшення податкової заборгованості комунальних підприємств житлово-експлуатаційних контор №2, 3, 4, 5, 6, 10, у зв'язку з відсутністю керівництва вказаних підприємств, керуючись Законами України "Про порядок погашення зобов'язань платників податків перед бюджетними та державними цільовими фондами" та "Про місцеве самоврядування в Україні", виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1. Комунальним підприємствам житлово-експлуатаційним конторам №2, 3, 4, 5, 6, 10 подати відповідні клопотання до податкового органу для списання податкового боргу з терміном виникнення понад 1095 календарних днів (три роки).

2.Для виконання п.1 даного рішення, доручити начальнику відділу бухгалтерського обліку-головному бухгалтеру управління житлово-комунального господарства та екології Кабановій Н.Ф., звернутись від імені комунальних підприємств житлово-експлуатаційних контор №2, 3, 4, 5, 6, 10 до відповідного податкового органу.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства М.Я. Марценюка.
1352 27 серпня

Про надання дозволу на видалення зелених насаджень на вул. Галицькій, 38

Керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2006р. №1045 «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах», згідно рішення виконавчого комітету від 05.03.2008 р. №250 «Про затвердження Положення про порядок видалення зелених насаджень у м. Тернополі», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Надати дозвіл відкритому акціонерному товариству «Тернопільське автотранспортне підприємство 16127» на видалення зелених насаджень на вул. Галицькій, 38, у зв’язку з попередженням аварійної ситуації, згідно з актом обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, затвердженим комісією з оцінки стану та вартості зелених насаджень та погодженим державним управлінням охорони природного навколишнього середовища в Тернопільській області (акт додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства М.Я. Марценюка.
1353 27 серпня

Про прийняття-передачу в комунальну власність гуртожитку за адресою вул. Текстильна, 34а

Керуючись Законом України “Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності”, на виконання рішення Тернопільської міської ради від 26.02.2009р. № 5/25/15 „Про передачу в комунальну власність міста гуртожитку за адресою вул. Текстильна, 34а”, приймаючи до уваги клопотання органу самоорганізації населення – будинкового комітету „Надія” та погодження приватного підприємства „ТернопільКомСервіс”, розглянувши подані матеріали, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Затвердити акт прийняття-передачі у комунальну власність міста об’єкту державної власності – гуртожитку за адресою вул. Текстильна, 34а (додається).

2.Оформити право власності за Тернопільською міською радою на гуртожиток , вказаний в п.1 рішення.

3.Приватному підприємству „ТернопільКомСервіс” прийняти на баланс, управління та утримання гуртожиток, вказаний в п.2 рішення та оформити його прийняття відповідними документами.

4.Керівникам відповідних служб прийняти на баланс і технічне обслуговування зовнішні мережі будинку.

5.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства М.Я. Марценюка.
1354 27 серпня

Про розгляд заяви щодо погодження проведеного перепланування квартири

1355 27 серпня

Про розгляд заяви щодо погодження проведеного перепланування квартири

1356 27 серпня

Про розгляд заяви. щодо погодження проведеного перепланування квартири

1357 27 серпня

Про розгляд заяви щодо виведення квартири з житлового фонду міста
1358 27 серпня

Про прийняття-передачу в комунальну власність міста гуртожитку за адресою вул. Вояків дивізії „Галичина”, 18

Керуючись Законом України “Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності”, на виконання рішення Тернопільської міської ради від 18.12.2008р. №5/23/76 , розглянувши подані матеріали, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Затвердити акт прийняття-передачі у комунальну власність міста гуртожитку за адресою вул. Вояків дивізії „Галичина,18” управління будівельно -монтажних робіт і цивільних споруд державного територіально-галузевого об’єднання „Львівська залізниця” (додається).

2.Оформити право власності за Тернопільською міською радою на гуртожиток, вказаний в п.1 рішення.

3.Комунальному підприємству „Житлово-експлуатаційна контора №7 ” прийняти на баланс гуртожиток, вказаний в п.2 рішення та оформити його прийняття відповідними документами.

4.Керівникам відповідних служб прийняти безкоштовно на баланс і технічне обслуговування зовнішні інженерні мережі будівлі.

5.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови М.Я.Марценюка.
1359 27 серпня

Про оформлення права власності за фізичною особою-підприємцем

1360 27 серпня

Про оформлення права власності

1361 27 серпня

Про оформлення права власності на квартири та гаражі в 90–квартирному житловому будинку групи житлових будинків за адресою вул. М.Карпенка, 34

1362 27 серпня

Про оформлення права власності на гаражі

1363 27 серпня

Про оформлення права власності
1364 27 серпня

Про оформлення права власності за товариством з обмеженою відповідальністю «Тріада»

Розглянувши клопотання товариства з обмеженою відповідальністю «Тріада», керуючись Цивільним кодексом України, Тимчасовим положенням про порядок реєстрації прав власності на нерухоме майно, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Оформити право власності за товариством з обмеженою відповідальністю «Тріада» на складську будівлю з адміністративно-побутовими приміщеннями загальною площею 453,2кв.м. за адресою вул. Текстильна,32а. Видати свідоцтво.

2.Товариству з обмеженою відповідальністю “Міське бюро технічної інвентаризації“ зареєструвати право власності згідно п.1.
1365 27 серпня

Про реєстрацію договорів

1366 27 серпня

Про оформлення права власності на кооперативні квартири
1367 27 серпня

Про розміщення соціальної реклами «Тернопіль - місто вихідного дня» за межами м. Тернополя

Керуючись Законами України „Про місцеве самоврядування в Україні”, на виконання міської програми інформування населення на 2009-2010 роки, з метою популяризації м. Тернополя як туристичного центру, для збільшення кількості гостей міста, виконавчий комітет ВИРІШИВ:

1.Комунальному підприємству «Адміністративно-технічна інспекція» Тернопільської міської ради: 1.1.Провести компанію із розміщення соціальної реклами «Тернопіль - місто вихідного дня», за межами міста Тернополя згідно з додатком. 1.2.Профінансувати роботи наведені в цьому рішенні згідно договору та акту виконаних робіт, на підставі рішення одинадцятої сесії Тернопільської міської ради «Про затвердження статуту комунального підприємства «Адміністративно-технічна інспекція» Тернопільської міської ради в новій редакції» від 21.08.2008 р. № 5/20/10.

2.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань економіки П.С. Гринчишина.
1368 27 серпня

Про надання в оренду нежитлового приміщення за адресою вул. Миру,6

Розглянувши клопотання Тернопільського відділення Київського науково-дослідного інституту судових експертиз, керуючись Законом України «Про оренду державного та комунального майна», «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновок постійної комісії з питань контролю за використанням комунального майна від 12.08.2009 р. №20.10, виконавчий комітет міської ради Вирішив:

1.Надати Тернопільському відділенню Київського науково-дослідного інституту судових експертиз (ідентифікаційний код - 21157361, юридична адреса м. Тернопіль, вул. Шашкевича,1/2) нежитлове приміщення прибудови ІІІ поверху комунальної установи Палац культури «Березіль» ім. Л.Курбаса загальною площею 86,5 кв.м., що знаходиться за адресою м. Тернопіль, вул. Миру,6, під розташування відділення, площею земельної ділянки 136,46 кв.м.

2.Зобов’язати орендаря: 2.1.Укласти договір оренди протягом 15 календарних днів з моменту прийняття рішення виконавчого комітету про надання в оренду майна. 2.2.Погоджувати з управлінням містобудування та архітектурного комплексу міської ради питання перепланування та реконструкції приміщень у встановленому порядку. 2.3.В 10-денний термін звернутися в КП „Земельно-кадастрове бюро” для отримання довідки про грошову оцінку земельної ділянки та довідки-розрахунку місячного розміру плати за землю.

3.Строк дії договору – 1 рік з подальшою пролонгацією, за умови виконання орендарем всіх обов’язків за договором оренди та відповідно до чинного законодавства.

4.Контроль за виконанням рішенням покласти на заступника міського голови з гуманітарних питань О.О. Марушія.
1369 27 серпня

Про виділення коштів з цільового фонду для поточного ремонту вулиць та доріг міста Тернополя (дамби Тернопільського ставу)

З метою забезпечення комплексного благоустрою та збереження комунального майна міста, керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, рішенням міської ради від 07.06.2007р. № 5/10/5 “Про створення цільового фонду соціально-економічного розвитку міста Тернополя”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Дозволити управлінню житлово-комунального господарства та екології виділити з цільового фонду соціально-економічного розвитку міста Тернополя кошти в сумі 99500,00 гривень (дев’яносто дев'ять тисяч п’ятсот грн.) для поточного ремонту вулиць та доріг міста Тернополя (дамби Тернопільського ставу)

2.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства Марценюка М.Я.
1370 27 серпня

Про встановлення батьківської плати в початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладах

Враховуючи клопотання директорів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів, відповідно до Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” та Постанови Кабінету Міністрів України від 25.03.1997 р. № 250 „Про встановлення розміру плати за навчання у державних школах естетичного виховання дітей”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Рішення виконавчого комітету від 10.09.2008 р. №1710 „Про встановлення батьківської плати в початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладах” вважати таким, що втратило чинність.

2.Встановити з 01.09. 2009 р. батьківську плату в початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладах у таких розмірах: Тернопільські музичні школи № 1, 2: - фортепіано, гітара45 грн.; - баян, акордеон, скрипка30 грн; - віолончель, домра, цимбали, бандура30 грн.; - духові та ударні інструменти30 грн.; - академічний спів35 грн.; - електроінструменти40 грн; - вокально-хорове відділення35 грн.; - естрадний спів 45 грн. Тернопільська художня школа: - відділ „Образотворче мистецтво”45 грн.; - відділ „Художнє оздоблення текстильних45 грн.; виробів” - відділ „Комп’ютерна графіка” 32 грн.

3.Погодити батьківську плату в розмірі 50% для: -дітей воїнів-інтернаціоналістів та військовослужбовців дійсної служби, які загинули при виконанні службових обов’язків, або стали інвалідами І чи ІІ груп; -дітей працівників органів внутрішніх справ, які загинули під час виконання службових обов’язків; -дітей одиноких матерів та дітей-напівсиріт; -дітей з багатодітних сімей; -дітей інвалідів праці і загального захворювання І та ІІ груп; -дітей, батьки яких потерпіли від Чорнобильської катастрофи; -дітей, які навчаються грі одночасно на двох музичних інструментах ( за один із музичних інструментів). -дітей, які навчаються одночасно на двох відділах в художній та музичних школах (за один із відділів).

4.Звільнити від батьківської плати найбільш талановитих дітей (до 2% від загальної кількості учнів), дітей-інвалідів, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

5.Встановити плату за навчання для сімей, з яких навчається двоє дітей, в розмірі 100% за одну і 50% за другу дитину.

6.По батьківській платі надається лише одна пільга.

7.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з гуманітарних питань О.О. Марушія.
1371 3 вересня

Про затвердження висновку про позбавлення батьківських прав стосовно малолітньої дитини

1372 27 серпня

Про влаштування малолітньої дитини
1373 27 серпня

Про реєстрацію договорів

Керуючись статтями 18, 28, 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" виконавчий комітет міської ради Вирішив:

1.Зареєструвати договори укладені між виконавчим комітетом Тернопільської міської ради та: 1.1. Товариством з обмеженою відповідальністю «Спеценерго» (додається);

2.Контроль за виконання рішення покласти на першого заступника міського голови О. Лакому.
1374 27 серпня

Про внесення змін до регламенту виконавчого комітету Тернопільської міської ради

Виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Внести зміни до Регламенту виконавчого комітету, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 30.08.2006р. №1, і викласти його в новій редакції, згідно з додатком (додається).

2.Доручити міському голові внести на розгляд міської ради проект рішення про внесення змін до рішення міської ради від 11.08.2006р. №5/1/11.
1375 27 серпня

Про виділення коштів з цільового фонду для поточного ремонту штучних споруд (пішохідної частини шляхопроводу по вулиці Руській)

З метою забезпечення комплексного благоустрою та збереження комунального майна міста, керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, рішенням міської ради від 07.06.2007р. № 5/10/5 “Про створення цільового фонду соціально-економічного розвитку міста Тернополя”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Дозволити управлінню житлово-комунального господарства та екології виділити з цільового фонду соціально-економічного розвитку міста Тернополя кошти в сумі 98500,00 гривень (дев’яносто вісім тисяч п’ятсот грн.) для поточного ремонту штучних споруд (пішохідної частини шляхопроводу по вулиці Руській).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства Марценюка М.Я.

Схожі:

М. Ф. Лесів Про усунення порушень у сфері земельного законодавства та містобудування
Камінського В. В. 10. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів...
Виконавчий комітет Тернопільської міської ради прийняв рішення «Про...
Вже визначено 8 самовільно встановлених об’єктів, які підлягають знесенню. Вони розміщені на вулицях Слівенська, Л. Українки, Живова,...
ХМЕЛЬНИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Колегія заслухала інформацію про результати контрольних заходів в сфері охорони здоров’я, забезпечення законного та ефективного використання...
Начальникам служб цивільного захисту районів (міст), ДПЧ, ПДПЧ-16, ЗДПО-1, АРЗ СП
Зу МНС України №239 від 10 березня 2011 року «Про інформування громадськості в сфері запобігання та протидії корупції Територіальними...
ЗАКОН УКРАЇНИ
Про відповідальність підприємств, їх об'єднань, установ та організацій за правопорушення у сфері містобудування
І. Загальні положення
Законами України «Про рекламу», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про основи містобудування»,...
Порядок
«Про основи містобудування», «Про благоустрій населених пунктів», «Про автомобільні дороги», «Про дозвільну систему у сфері господарської...
І. Загальні положення
«Про основи містобудування», «Про благоустрій населених пунктів», «Про автомобільні дороги», «Про дозвільну систему у сфері господарської...
Версія зі змінами та доповненнями розробника внесеними на засіданні робочої групи 07. 08. 2013
Кременчуці (надалі – Положення) розроблено відповідно до вимог Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності”, Земельного...
Таблиця відповідності видів порушень норм законів з питань оподаткування...
Таблиця відповідності видів порушень норм законів з питань оподаткування або іншого законодавства типам повідомлень-рішень, які складаються...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка