“ВИКОНАВЕЦЬ”, в особі директора Томковича Дмитра Андрійовича, що діє на підставі Статуту та ліцензії Держкомзв’язку №5292 від 25. 01. 2007р., з іншої сторони


Скачати 82.4 Kb.
Назва “ВИКОНАВЕЦЬ”, в особі директора Томковича Дмитра Андрійовича, що діє на підставі Статуту та ліцензії Держкомзв’язку №5292 від 25. 01. 2007р., з іншої сторони
Дата 24.04.2013
Розмір 82.4 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Інформатика > Документи
Договір № о.м.

м.Рівне “___” ________ 200__ р.


_________________ в особі _______________________________________________, що діє на підставі _____________, надалі "ЗАМОВНИК ", і ТзОВ „КомЛайн” надалі – “ВИКОНАВЕЦЬ”, в особі директора Томковича Дмитра Андрійовича, що діє на підставі Статуту та ліцензії Держкомзв’язку № 5292 від 25.01.2007р., з іншої сторони, уклали цей Договір про наступне:

1. Предмет Договору

1.1. ВИКОНАВЕЦЬ продає, а ЗАМОВНИК купує комплект обладнання для організації каналу передачі даних.

1.2. Кількість, найменування та комплектність обладнання, а також вартість монтажних та пуско-налагоджувальних робіт наведені у Рахунку, який є невід’ємною частиною договору.

ЗАМОВНИК доручає, а ВИКОНАВЕЦЬ приймає на себе обов’язки по:

1.3. Інсталяції обладнання, що включає:

  • виконання монтажних та пуско-налагоджувальних робіт на об’єкті ЗАМОВНИКА;

  • перевірку працездатності обладнання;

1.4. Проведенню гарантійного технічного обслуговування обладнання та забезпечення гарантійних зобов’язань згідно пункту 4 даного Договору.

  • надання технічних консультацій стосовно роботи обладнання.

1.5. Проведення профілактичного обслуговування обладнання.
2. Термін поставки обладнання та виконання монтажних робіт

2.1. ВИКОНАВЕЦЬ самостійно здійснює поставку обладнання, вказаного в Рахунку на місце встановлення, вказане ЗАМОВНИКОМ.

2.2. ВИКОНАВЕЦЬ зобов’язується здійснити інсталяцію обладнання у 10-денний термін з моменту отримання повідомлення від ЗАМОВНИКА про її необхідність, при умові технічної та організаційної готовності ЗАМОВНИКА до інсталяції (виконання необхідних будівельно-монтажних робіт, необхідність доукомплектації об’єктів щоглами і т.ін.)

2.3. Факт виконання робіт по інсталяції фіксується в Акті приймання-здавання робіт, який підписується представниками сторін.

2.4. При необхідності виконання монтажних робіт на технічних майданчиках сторонніх організацій, порядок і терміни виконання робіт погоджуються з власниками об’єктів.

3. Ціна та порядок розрахунків

3.1. Вартість обладнання є договірною і складає ___ грн. коп. (__________________________________________________________________________), в тому числі податок на додану вартість ____ грн. __ коп. (____________________________________).

Загальна вартість монтажних та пуско-налагоджувальних робіт договірна і становить ____ грн. __ коп. (__________________________________________________), в тому числі податок на додану вартість __ грн.__ коп. (_______________________________).

Загальна вартість обладнання і робіт згідно договору складає становить ___ грн. ___ коп. (____________________________________________________________________), в тому числі податок на додану вартість __ грн. __ коп. (________________________________________________).

Форма оплати: безготівковий розрахунок.

3.2. Оплата вартості обладнання в розмірі ____ грн. ___ коп. (_______________________________________________________________) проводиться ЗАМОВНИКОМ на поточний рахунок ВИКОНАВЦЯ на умовах передоплати.

3.3. Оплата за монтажні та пуско-налагоджувальні роботи проводиться ЗАМОВНИКОМ на поточний рахунок ВИКОНАВЦЯ по факту виконання робіт, згідно виставленого рахунку, протягом 3-х днів.

3.4. Якщо з дня фіксування ціни (________) до моменту зарахування коштів на поточний рахунок ВИКОНАВЦЯ курс гривні по відношенню до долара США, встановлений Національним Банком України змінюється більше, ніж на 1,5 %, вартість обладнання змінюється пропорційно, про що укладається додаткова угода між сторонами.
4. Гарантійні зобов’язання

4.1. Гарантія на обладнання, що постачається згідно із Специфікацією, підтримується ВИКОНАВЦЕМ. ВИКОНАВЕЦЬ гарантує справність обладнання, його відповідність задекларованим характеристикам протягом гарантійного терміну. У випадку виходу з ладу поставленого обладнання ВИКОНАВЕЦЬ здійснює безкоштовне відновлення його справності. У поняття гарантійного обслуговування не входить профілактичне обслуговування, що проводиться ЗАМОВНИКОМ згідно п. 1..5..

4.2. Гарантійні зобов'язання ВИКОНАВЦЯ діють протягом 12 місяців з моменту підписання Акту приймання-здавання обладнання.

4.3. Гарантія не поширюється на обладнання, що вийшло з ладу внаслідок:

а) нещасних випадків, стихійних лих (в т.ч. внаслідок пошкодження шквальним вітром та ураження блискавкою) чи порушень правил експлуатації;

б) самостійного використання ЗАМОВНИКОМ обладнання чи деталей, не сертифікованих Виробником для використання з даним видом обладнання;

в) модифікації обладнання ЗАМОВНИКОМ;

г) обслуговування, проведеного будь-ким окрім персоналу, авторизованого Виробником обладнання, сервісного центру.
5. Штрафні санкції

5.1. Сторони несуть відповідальність за невиконання, або неналежне виконання зобов’язань по цьому Договору відповідно до чинного законодавства України та цього Договору.

5.2. У разі несвоєчасної оплати вартості обладнання та робіт, ЗАМОВНИК сплачує за вимогою ВИКОНАВЦЯ пеню в розмірі 0.1% від суми платежу за кожний день затримки, але не більше подвійної облікової ставки НБУ, що діяла у період, за якій сплачується пеня.

5.3. У разі прострочки поставки обладнання та виконання робіт ВИКОНАВЕЦЬ сплачує за вимогою ЗАМОВНИКА пеню у розмірі 0.1% від суми платежу за кожний день затримки, але не більше подвійної облікової ставки НБУ, що діяла у період, за якій сплачується пеня.
6. Форс-мажор

6.1. Сторони погодились з тим, що у випадку виникнення форс-мажорних обставин (дії непоборної сили, яка не залежить від волі сторін), а саме: військових дій, міжнародних економічних санкцій, інших дій держав, які роблять неможливим виконання сторонами своїх зобов’язань; пожеж, повеней, інших стихійних лих, сторони звільняються від відповідальності за невиконання своїх зобов’язань на час дії вказаних обставин. У випадку, коли дія вказаних обставин триває більше 3-х місяців, кожна із сторін має право на розірвання Договору і не несе відповідальності за таке розірвання при умові, що вона письмово повідомить про це іншу сторону. При цьому, жодна сторона не має права вимагати від іншої відшкодування збитків.
7. Розгляд суперечок

7.1. Усі суперечки, що виникають з цього Договору чи пов’язані з ним, підлягають вирішенню в Господарському суді.
8. Додаткові умови

8.1. ВИКОНАВЕЦЬ залишає за собою право на проведення регламентних робіт терміном однієї години на тиждень (з накопиченням цього терміну), під час проведення яких можлива відсутність каналу зв’язку.

8.2. ВИКОНАВЕЦЬ зобов’язується повідомляти ЗАМОВНИКА (Телефонним зв’язком, електронною поштою) про час та тривалість проведення регламентних робіт за 1 добу.
9. Інші умови

9.1. Строком початку виконання зобов’язань за Договором є момент підписання Договору обома сторонами.

9.2. Умови цього Договору можуть бути змінені за взаємною згодою сторін з обов’язковим складанням відповідного документу у письмовій формі. Всі додатки та доповнення до Договору є невід’ємною його частиною.

9.3. Договір складений у двох примірниках, кожен з яких має однакову юридичну силу.


10. Юридичні адреси сторін


ЗАМОВНИК:

Директор ____________


ВИКОНАВЕЦЬ:
Товариство з обмеженою відповідальностю „Комлайн”

33028,Рівненська обл.

м. Рівне ,вул. Міцкевича ,10.

Тел. 0362 26-44-74, 26-97-82, 26-76-17

р/р 26004010027980

Філія “Північно-Західне РУ”, ВАТ “Банк “Фінанси та Кредит”

МФО 333603 ЄДРПОУ 31299436

Свідоцтво №100010481

Інд. Под. № 312994317167

Директор ________________ Д.А. Томкович


Додаток № 1

До договору № _____


м.Рівне “___” ________ 200__ р.

______________________ в особі _________________________________________, що діє на підставі ______________, надалі "ЗАМОВНИК ", і ТзОВ „КомЛайн” надалі – “ВИКОНАВЕЦЬ”, в особі директора Томковича Дмитра Андрійовича, що діє на підставі Статуту та ліцензії Держкомзв’язку № 5292 від 25.01.2007р., з іншої сторони, уклали цей додаток про наступне:

СПЕЦИФІКАЦІЯ обладнання:





Найменування

К-сть

Вим.

1.










2.










3.










4.










5.










6.










7.










8.










9.










10.













ЗАМОВНИК ВИКОНАВЕЦЬ


Директор ______________. Директор ______________ Д.А. Томкович

М.П. М.П.

Схожі:

Товариство з обмеженою відповідальністю “Комлайн”
Томковича Дмитра Андрійовича, що діє на підставі Статуту та ліцензії Держкомзв’язку №5292 від 25. 01. 2007 року і має Статус платника...
Товариство з обмеженою відповідальністю “Комлайн”
Томковича Дмитра Андрійовича, що діє на підставі Статуту та ліцензії Держкомзв’язку №5292 від 25. 01. 2007 року і має Статус платника...
2. Порядок та умови надання послуг
Виконавець ), в особі начальника частини Молчанова Сергія Вікторовича, який діє на підставі статуту, з однієї сторони, та ПП «Еліка»...
Управління МНС України в Миколаївській області, в особі голови комісії...
УМНС Панасенка Миколи Анатолійовича (далі "Виконавець"), який діє на підставі Положення…, та ТОВ «Сандора» в особі генерального директора...
Додаткова угода № до Договору №647/S-11-6 0 1 від 17. 05. 2007 року
УМНС Панасенка Миколи Анатолійовича (далі "Виконавець"), який діє на підставі Положення…, та ТОВ «Сандора» в особі генерального директора...
2. Порядок та умови надання послуг
Молчанова Сергія Вікторовича, який діє на підставі статуту, з однієї сторони, та ФГ «Органік Сістемс» в особі виконавчого Директора...
2. Порядок та умови надання послуг
Грицаєнко Максима Георгійовича, який діє на підставі статуту, з однієї сторони, та ТОВ МП «Термінал Укрхарчозбутсировина» в особі...
2. Порядок та умови надання послуг
Молчанова Сергія Вікторовича, який діє на підставі статуту, з однієї сторони, та ТОВ МП «Термінал Укрхарчозбутсировина» в особі Генерального...
Додаткова угода № до Договору №158 від 28. 01. 2008 року
Анатолійовича (далі "Виконавець"), який діє на підставі Положення…, та Товариство з обмеженою відповідальністю «Фьюіл Транс-шіпмент»,...
ДОГОВІР № про надання послуг щодо передвиборної агітації
Товариство з обмеженою відповідальністю «РАДІО ШАРМАНКА», (далі Виконавець), в особі директора Эвтухова Анатолія Людвіговича, який...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка