Для замовлення послуги необхідно заповнити


Скачати 46.75 Kb.
Назва Для замовлення послуги необхідно заповнити
Дата 05.05.2013
Розмір 46.75 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Інформатика > Документи
Для замовлення послуги необхідно заповнити замовлення та надіслати за адресою:

yura@unian.net

Контактна особа: Пономарьов Юрій

Тел.: 220-11-98

Інформаційні послуги агентства УНІАН


  1. Анонсування події Замовника в інформаційному бюлетені “УНІАН-Анонс” – 210 грн. (отримують всі передплатники Агентства, в т.ч. всі засоби масової інформації).

  2. Анонсування події Замовника на сайті УНІАН http://www.unian.net в рубриці «Анонси подій» (без розміщення в інформаційних бюлетенях) – 510 грн. Матеріали надає Замовник, текст готує Виконавець, остаточний варіант тексту з усіма правками узгоджуються Сторонами.

  3. Розміщення одного інформаційного повідомлення на сайті УНІАН http://www.unian.net в рубриці «Релізи» (без розміщення в інформаційних бюлетенях) – 765 грн. – зберігається на сайті постійно. Матеріали надає Замовник та несе повну особисту відповідальність за достовірність інформаційного повідомлення, редактором сайту текст не редагується.

  4. Підготовка одного інформаційного повідомлення (новини) для розміщення на сайті УНІАН http://www.unian.net під рубрикою “Вікно” – 2 272,50 грн. Матеріали надає Замовник, текст готує Виконавець, остаточний варіант тексту з усіма правками узгоджуються Сторонами. Після підготовки матеріал публікується тільки в тому разі, якщо він становить громадський інтерес.

  5. Підготовка одного інформаційного повідомлення (новини) для розміщення в одному з (відповідно тематиці) інформаційних бюлетенях УНІАН – 2 272,50 грн. Матеріали надає Замовник, текст готує Виконавець, остаточний варіант тексту з усіма правками узгоджуються Сторонами. Після підготовки матеріал публікується тільки в тому разі, якщо він становить громадський інтерес.

  6. Підготовка одного інформаційного повідомлення (новини) для розміщення в одному з (відповідно тематиці) інформаційних бюлетенях УНІАН та одночасне його розміщення на сайті УНІАН http://www.unian.net під рубрикою “Вікно” – 2 525 грн. Матеріали надає Замовник, текст готує Виконавець, остаточний варіант тексту з усіма правками узгоджуються Сторонами. Після підготовки матеріал публікується тільки в тому разі, якщо він становить громадський інтерес.

  7. Підготовка одного інформаційного повідомлення (новини) для розміщення в одному з (відповідно тематиці) інформаційних бюлетенях УНІАН та одночасне його розміщення на сайті УНІАН http://www.unian.net під однією з основних рубрик головної сторінки (крім рубрики “Вікно”) – 5 050 грн. Матеріали надає Замовник, текст готує Виконавець, остаточний варіант тексту з усіма правками узгоджуються Сторонами. Після підготовки матеріал публікується тільки в тому разі, якщо він становить громадський інтерес

  8. Підготовка одного аналітичного матеріалу (статті) для розміщення на сайті УНІАН http://www.unian.net під рубрикою “Вікно” – 5 370 грн. Матеріали надає Замовник, текст готує Виконавець, остаточний варіант тексту з усіма правками узгоджуються Сторонами. Після підготовки матеріал публікується тільки в тому разі, якщо він становить громадський інтерес.

  9. Підготовка одного аналітичного матеріалу (статті) для розміщення на сайті УНІАН http://www.unian.net під однією з основних рубрик головної сторінки (крім рубрики “Вікно”) – 22 800 грн. Матеріали надає Замовник, текст готує Виконавець, остаточний варіант тексту з усіма правками узгоджуються Сторонами. Після підготовки матеріал публікується тільки в тому разі, якщо він становить громадський інтерес.

  10. Підготовка одного аналітичного матеріалу (статті) для розміщення в одному (відповідно тематиці) інформаційному бюлетені (спецпроекті) УНІАН – 5 370 грн. Матеріали надає Замовник, текст готує Виконавець, остаточний варіант тексту з усіма правками узгоджуються Сторонами. Після підготовки матеріал публікується тільки в тому разі, якщо він становить громадський інтерес.

  11. Анонсування події Замовника на сайті УНІАН http://economics.unian.net/ в рубриці «Події сьогодні» (без розміщення в інформаційних бюлетенях) – 510 грн. Матеріали надає Замовник, текст готує Виконавець, остаточний варіант тексту з усіма правками узгоджуються Сторонами.

  12. Розміщення одного інформаційного повідомлення на сайті УНІАН http://economics.unian.net/ в рубриці «Релізи» (без розміщення в інформаційних бюлетенях) – 765 грн. – зберігається на сайті постійно. Матеріали надає Замовник та несе повну особисту відповідальність за достовірність інформаційного повідомлення, редактором сайту текст не редагується.

  13. Розміщення одного інформаційного повідомлення (новини) на сайті УНІАН http://economics.unian.net/ у рубриці “Тендери” – 920 грн. Матеріали надає Замовник, текст готує Виконавець, остаточний варіант тексту з усіма правками узгоджуються Сторонами.

  14. Підготовка одного інформаційного повідомлення (новини) для розміщення на сайті УНІАН http://economics.unian.net/ у рубриці “Вікно” – 1 515 грн. Матеріали надає Замовник, текст готує Виконавець, остаточний варіант тексту з усіма правками узгоджуються Сторонами. Після підготовки матеріал публікується тільки в тому разі, якщо він становить громадський інтерес.

  15. Підготовка одного інформаційного повідомлення (новини) для розміщення на сайті УНІАН http://economics.unian.net/ під однією з основних рубрик сторінки (крім рубрики “Вікно”) – 2 272,50 грн. Матеріали надає Замовник, текст готує Виконавець, остаточний варіант тексту з усіма правками узгоджуються Сторонами. Після підготовки матеріал публікується тільки в тому разі, якщо він становить громадський інтерес.

  16. Підготовка одного інформаційного повідомлення (новини) для розміщення в одному з (відповідно тематиці) інформаційних бюлетенях УНІАН та одночасне його розміщення на сайті УНІАН http://economics.unian.net/ під рубрикою “Вікно” – 1 750 грн. Матеріали надає Замовник, текст готує Виконавець, остаточний варіант тексту з усіма правками узгоджуються Сторонами. Після підготовки матеріал публікується тільки в тому разі, якщо він становить громадський інтерес.

  17. Підготовка одного інформаційного повідомлення (новини) для розміщення в одному (відповідно тематиці) інформаційних бюлетенях УНІАН та одночасне його розміщення на сайті УНІАН http://economics.unian.net/ під однією з основних рубрик головної сторінки (крім рубрики “Вікно”) – 2 525 грн. Матеріали надає Замовник, текст готує Виконавець, остаточний варіант тексту з усіма правками узгоджуються Сторонами. Після підготовки матеріал публікується тільки в тому разі, якщо він становить громадський інтерес.

  18. Підготовка одного аналітичного матеріалу (статті) для розміщення на сайті УНІАН http://economics.unian.net/ під рубрикою “Вікно” – 3 600 грн. Матеріали надає Замовник, текст готує Виконавець, остаточний варіант тексту з усіма правками узгоджуються Сторонами. Після підготовки матеріал публікується тільки в тому разі, якщо він становить громадський інтерес.

  19. Підготовка одного аналітичного матеріалу (статті) для розміщення на сайті УНІАН http://economics.unian.net/ під однією з основних рубрик сторінки (крім рубрики “Вікно”) – 15 200 грн. Матеріали надає Замовник, текст готує Виконавець, остаточний варіант тексту з усіма правками узгоджуються Сторонами. Після підготовки матеріал публікується тільки в тому разі, якщо він становить громадський інтерес.

_______________________________________________________________________________________

Ціни вказані без урахування ПДВ (20%).

У разі підготовки інформаційних повідомлень політичного змісту – застосовується коефіцієнт 1,5.

Схожі:

Для замовлення послуги необхідно заповнити

Замовлення
Для оформлення передплати необхідно заповнити замовлення та надіслати за адресою
Для замовлення послуги необхідно заповнити
Верх всіх внутрішніх сторінок, перша прокрутка екрану, 468*60, 950*90, 700*90, 730*90, 240*350
Для замовлення послуги необхідно заповнити
Анонсування події Замовника в інформаційному бюлетені “УНІАН-Анонс” – 210 грн. (отримують всі передплатники Агентства, в т ч всі...
Для замовлення послуги необхідно заповнити
Анонсування події Замовника в інформаційному бюлетені “УНІАН-Анонс” – 210 грн. (отримують всі передплатники Агентства, в т ч всі...
Вартість послуг з моніторингу ЗМІ (на місяць)*, monitoring unian net
Для замовлення моніторингу ЗМІ необхідно заповнити замовлення та надіслати за адресою
Вартість послуг з моніторингу ЗМІ (на місяць)*, monitoring unian net
Для замовлення моніторингу ЗМІ необхідно заповнити замовлення та надіслати за адресою
Прайс-лист на інформаційні бюлетені, продукти агентства УНІАН
Для оформлення передплати необхідно заповнити замовлення та надіслати за адресою
Щоб стати учасником вікторини, Вам необхідно заповнити всі реєстраційні...
«Комп'ютерний Всесвіт» (kv-ua net) після того, як визначаться переможці. Обов'язковою умовою для отримання призу є наявність паспорту...
Щоб стати учасником вікторини, Вам необхідно заповнити всі реєстраційні...
«Комп'ютерний Всесвіт» (kv-ua net) після того, як визначаться переможці. Обов'язковою умовою для отримання призу є наявність паспорту...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка